24 Μαΐου 2022

Καθημερινά αποφασίζουν κατά το δοκούν ποιος είναι επικίνδυνος... Τώρα «κατέβασαν» το κανάλι της Σεμίνας Διγενή για «επικίνδυνο περιεχόμενο» (καλά ξυπνητούρια)

Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί το κατέβασμα του καναλιού της δημοσιογράφου Σεμίνας Διγενή από το Youtube, με την αιτιολογία ότι το περιεχόμενό του είναι «επιβλαβές και επικίνδυνο». Ένα κανάλι το οποίο φιλοξενεί μοναδικές συνεντεύξεις και αποσπάσματα από τις εκπομπές της και τα σπουδαία πρόσωπα που έχουν περάσει από εκεί.
 
Σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος δηλώνει ότι είναι εξοργισμένη και κάνει λόγο για απροκάλυπτη λογοκρισία: «Είμαι τόσο εξοργισμένη που ελπίζω να βγάλετε νόημα από το κείμενο που ακολουθεί. Μόλις πληροφορήθηκα από την ομάδα του YouTube, ότι είμαι επικίνδυνη για την κοινωνία, γι αυτό και με τιμώρησε παραδειγματικά, κατεβάζοντας το κανάλι μου!! Το έθεσε -λέει- σε αναστολή γιατί το #SeminaDigeniOfficial περιέχει “επιβλαβές ή επικίνδυνο περιεχόμενο”.
 
Θα ήθελα πολύ να μου πουν αυτοί οι κύριοι του YouTube, πώς ακριβώς παραβίασα τους αμφιλεγόμενους κανόνες, της «παραπληροφόρησης» και τους Όρους (?) της κοινότητας; 
 
Τώρα που το ξανασκέφτομαι βέβαια, το κανάλι μου είναι γεμάτο με σεσημασμένους τρομοκράτες και κακοποιούς: Τον Χατζιδάκι, τον Ρίτσο, τον Βέγγο, τον Χορν, την Μελίνα, τον Θεοδωράκη, τον Καββαδία, την Παπαρήγα, τον Σιδηρόπουλο, τον Μικρούτσικο… άσε που περιέχει και εκπομπές για Πολυτεχνεία, χούντες, τόπους εξορίας, Φρειδερίκες, βασανιστές, χρυσαυγίτες… 
 
Λέει χαρακτηριστικά το #teamyoutube: ” ..το περιεχόμενο έχει σκοπό να υποκινήσει τη βία ή να ενθαρρύνει επικίνδυνες, παράνομες δραστηριότητες που ενέχουν εγγενή κίνδυνο σοβαρών σωματικών βλαβών ή θάνατο. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση περιεχομένου που προωθεί δραστηριότητες όπως η κατάχρηση ναρκωτικών, το ποτό και το κάπνισμα ανηλίκων ή η κατασκευή βομβών. “ 
 
Πείτε μου, σας παρακαλώ, πώς κατά τη γνώμη σας αντιμετωπίζεται αυτή η αυθαιρεσία, αυτός ο παραλογισμός της νέας τάξης ή καλύτερα αυτή η απροκάλυπτη λογοκρισία; Τι πρέπει να γίνει; Πόση ακόμη δυστοπία και τρομοκρατία;» αναφέρει στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος.  
 
Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει φίμωση 
 
Με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την αναστολή του καναλιού της Σεμίνας Διγενή και κάνει λόγο για φίμωση της δημοσιογράφου: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την αναστολή της λειτουργίας του καναλιού της συναδέλφου Σεμίνας Διγενή στο Youtube. 
 
Το κανάλι αναμεταδίδει αποκλειστικά εκπομπές της, προϊόν πνευματικής της ιδιοκτησίας, που είχαν προβληθεί στο παρελθόν στην ελληνική τηλεόραση καθώς και αφηγήσεις πολιτιστικού περιεχομένου, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τη Google ως «επιβλαβές ή επικίνδυνο περιεχόμενο». 
 
Αδυνατούμε να κατανοήσουμε με ποιο τρόπο οι εκπομπές της συναδέλφου, στις οποίες, εκτός των άλλων, συμμετείχαν λαμπρά ονόματα της Τέχνης και του Πολιτισμού εντάσσονται στην κατηγορία όσων: «παραβιάζουν κανόνες και υποκινούν βία ή ενθαρρύνουν επικίνδυνες παράνομες δραστηριότητες, που ενέχουν εγγενή κίνδυνο σοβαρών σωματικών βλαβών ή θάνατο». Η αναστολή προβολής του καναλιού είναι αυθαίρετη και στερείται λογικής. 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ζητεί την επαναφορά του καναλιού, διότι η αναστολή της λειτουργίας του φιμώνει και λογοκρίνει τη συνάδελφο» καταλήγει η ανακοίνωση.  
 

ΣΧΟΛΙΟ

Πόσο όμορφα αισθανόμαστε όλοι εμείς που επί χρόνια πολεμάμε με νύχια και με δόντια την Νέα Τάξη, όταν επώνυμοι παθαίνουν αυτά που έχουμε υποστεί εδώ και πάνω από 10 χρόνια...
Τώρα ξυπνάνε από την ανάποδη...
Τόσα χρόνια που η ΕΣΗΕΑ κάνει πλάτες σε ότι φασιστικό και τρομοκρατικό κάνουν οι ξεπουλημένες στην Νέα Τάξη κυβερνήσεις αλλά και τα κοινωνικά δίκτυα που ελέγχονται πλήρως από μυστικές λέσχες και στοές, ήταν καλά;
Αντε τώρα να διαμαρτύρεστε που άρχισαν να φιμώνουν και τα μέλη σας....

Αντε τώρα κυρά Σεμίνα να καταγγείλεις κι εσύ την Νεά Τάξη για ότι σου κάνει....
Και μόλις επαναφέρουν το κανάλι σου άρχισε να τους γλύφεις... έχοντας πάρει το μήνυμα...

Αν είσαι έξυπνη κι αληθινά αντινεοταξίτισσα να πας σε άλλη πλατφόρμα να ανεβάσεις τα βίντεο σου...



Share

2 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Κ ΕΥΚΟΙΛΙΑ!
ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ Κ ΠΑΝΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ !
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ...ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ Κ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ.

Σταυρος Παγιδας είπε...

Αυτα συμβαινουν χρονια σε κινα και ρωσσια,τωρα και στην...ανελευθερη δυση,τελος,η ανθρωποτητα ζει τα εσχατα !

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.