21 Μαΐου 2022

"Μαγνήτης κοβαλτίου" είναι η κωδική ονομασία για τις ασκήσεις βρώμικης βόμβας στο Όστιν του Τέξας

Του Mike Adams 
 
Η σημερινή ενημέρωση για την κατάσταση είναι μία από τις πιο σημαντικές που έχω καταγράψει εδώ και καιρό. Γίνεται πραγματικά έντονη στα τελευταία 15 λεπτά περίπου, καθώς καλύπτω τις ασκήσεις με βρώμικες βόμβες που πραγματοποιούνται τώρα στο Όστιν του Τέξας.
 
Αυτές οι ασκήσεις που ονομάζονται "Cobalt Magnet" και πραγματοποιούνται από την Εθνική Υπηρεσία Πυρηνικής Ασφάλειας (NNSA), δεν είναι απλώς για το θεαθήναι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της NNSA για τις ασκήσεις: 
 
Το Cobalt Magnet 22 είναι το αποκορύφωμα 18 μηνών σχεδιασμού από τοπικούς, πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς ανταποκριτές. Η άσκηση, που θα πραγματοποιηθεί σε διάφορες τοποθεσίες της πόλης, θα προσομοιώσει μια ραδιολογική επίθεση, επιτρέποντας στο προσωπικό αντιμετώπισης να εξασκηθεί στην προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας, στην παροχή έκτακτης βοήθειας στους πληγέντες πληθυσμούς και στην αποκατάσταση βασικών υπηρεσιών. 
 
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα μέλη του κοινού μπορεί να δουν ομάδες πεδίου με προστατευτικό ρουχισμό να χρησιμοποιούν εξοπλισμό ραδιολογικής παρακολούθησης και ανίχνευσης, αεροσκάφη χαμηλής πτήσης που πραγματοποιούν υπερπτήσεις για τη συλλογή δεδομένων και ομάδες πρώτων ανταποκριτών και άλλων ατόμων που έχουν παραταχθεί σε διάφορες τοποθεσίες. Η άσκηση αποτελεί μέρος ενός τακτικού προγράμματος εκπαίδευσης, ασκήσεων και σχεδιασμού με το οποίο η NNSA και οι ομοσπονδιακοί, πολιτειακοί και τοπικοί εταίροι προετοιμάζονται για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. 
 
Η απειλή της βρώμικης βόμβας είναι πραγματική 
 
Έχουμε επιβεβαιωμένες πληροφορίες που λένε ότι ριζοσπαστικοποιημένες ισλαμικές τρομοκρατικές ομάδες που δρουν από το Αφγανιστάν κατευθύνονται προς τις ΗΠΑ εκμεταλλευόμενες τις δυτικοευρωπαϊκές οδούς διαφυγής των Ουκρανών "προσφύγων" που φεύγουν από τον πόλεμο. Αυτοί οι πράκτορες αποκτούν έγγραφα της ΕΕ και στη συνέχεια ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κατασκευάζουν γιλέκα με εκρηκτικά που περιέχουν είτε παραδοσιακά κινητικά (εκρηκτικά) φορτία είτε συνδυασμό εκρηκτικών με την προσθήκη υλικών για βρώμικες βόμβες, όπως το κοβάλτιο-60. 
 
Σύμφωνα με τις πηγές μας, το Ιράν προμηθεύει μηχανικούς όπλων για την κατασκευή αυτών των εξαιρετικά πολύπλοκων γιλέκων αυτοκτονίας, τα οποία πρέπει να είναι προσεκτικά κατασκευασμένα ώστε να μεγιστοποιείται η διασπορά των ραδιοϊσοτόπων κατά την πυροδότηση των εκρηκτικών μηχανισμών. Αυτά τα γιλέκα, όπως μάθαμε, κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να αποσυναρμολογηθούν και να περάσουν εύκολα λαθραία στις ΗΠΑ μέσω των ανοιχτών νότιων συνόρων, και στη συνέχεια να επανασυναρμολογηθούν μέσα στις ΗΠΑ, έτοιμα για ανάπτυξη. Έτσι, μπορούν να κατασκευαστούν εκτός των ΗΠΑ και να εισαχθούν μέσω των ανοιχτών συνόρων. 
 
Το συμπέρασμα είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόκειται να χτυπηθούν με ραδιενεργές βρώμικες βόμβες που θα στοχεύσουν μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ σε μια προσπάθεια να εξαπλωθεί μαζικός πανικός και να καταστούν αυτές οι περιοχές διαβίωσης ακατοίκητες. Οι οικονομικές διαταραχές που θα ακολουθούσαν ένα τέτοιο γεγονός θα ήταν καταστροφικές. Σκεφτείτε την οικονομική κατάρρευση μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, αλλά πολλαπλασιασμένη πολλές φορές. Φανταστείτε το μακελειό αν μια βρώμικη βόμβα χτυπήσει ένα μεγάλο λιμάνι των ΗΠΑ και κλείσει τις επιχειρήσεις εφοδιασμού, επιδεινώνοντας την κατάρρευση της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας. 
 
Το κοβάλτιο-60 έχει χρόνο ημιζωής περίπου 5,27 χρόνια, που σημαίνει ότι η επίδρασή του διαρκεί περίπου 53 χρόνια (10 ημιζωές). Οποιαδήποτε πόλη χτυπηθεί με κοβάλτιο-60 θα είναι ακατοίκητη για πολλές δεκαετίες, εκτός αν ξεκινήσει μια εξαιρετική προσπάθεια απολύμανσης με μεγάλο κόστος (σκεφτείτε τρισεκατομμύρια δολάρια για να γκρεμιστούν τμήματα πολλών πόλεων των ΗΠΑ και στη συνέχεια να ξαναχτιστούν...). 
 
Οι ΗΠΑ στέλνουν 40 δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία, αλλά δεν προστατεύουν τα δικά τους νότια σύνορα, αφήνοντάς τα ορθάνοιχτα για τους τρομοκράτες 
 
Η ίδια κυβέρνηση των ΗΠΑ που πρόκειται να στείλει 40 δισεκατομμύρια δολάρια για την προστασία των συνόρων της Ουκρανίας δεν θα ξοδέψει ούτε δεκάρα για την προστασία των αμερικανικών συνόρων. Επειδή τα νότια σύνορα των ΗΠΑ είναι ορθάνοιχτα, επιτρέπουν στους τρομοκράτες να εισέρχονται εύκολα στις Ηνωμένες Πολιτείες και να μεταφέρουν ραδιολογικά όπλα για την οργάνωση επιχειρήσεων. Αυτά τα όπλα μπορούν επίσης να αποκτηθούν στις ΗΠΑ με την κλοπή ιατρικού εξοπλισμού αποστείρωσης ή απεικόνισης και στη συνέχεια με την εκμετάλλευση των ραδιοϊσοτόπων τους για την κατασκευή βρώμικων βομβών. 
 
Οι πολιτικοί ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχουν, κατά την άποψή μας, διαπράξει προδοσία αφήνοντας τα νότια σύνορα των ΗΠΑ ορθάνοιχτα, καθιστώντας ουσιαστικά την Αμερική σκόπιμα ευάλωτη σε πολεμικές ενέργειες που θα εκμεταλλευτούν τα απροστάτευτα σύνορα. Η αποτυχία να υπερασπιστείς τα σύνορα του έθνους σου είναι μια δικαιολογημένη - ακόμη και εγκληματική - πράξη, ειδικά όταν καταβάλλεται τόση μεγάλη προσπάθεια για την υπεράσπιση των συνόρων άλλων εθνών. Η πίσω πόρτα της Αμερικής έχει ουσιαστικά αφεθεί ορθάνοιχτη για τους τρομοκράτες να μπουν μέσα και να αρχίσουν να πυροδοτούν βρώμικες βόμβες κατά βούληση, με σχεδόν μηδενικές πιθανότητες να τους εμποδίσει η συνοριακή περιπολία. 
 
Αυτό θα γίνει οδυνηρά προφανές όταν η πρώτη βρώμικη βόμβα πυροδοτηθεί σε μια πόλη των ΗΠΑ - ένα γεγονός που γίνεται όλο και πιο πιθανό κάθε μέρα που περνάει. 
 
Παρεμπιπτόντως, το ιώδιο δεν προσφέρει καμία απολύτως προστασία από τις βρώμικες βόμβες κοβαλτίου-60. Το ιώδιο προστατεύει τον θυρεοειδή μόνο από το ιώδιο-131, το οποίο είναι ένα εντελώς διαφορετικό ραδιοϊσότοπο.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.