17 Μαΐου 2022

Ους το κράτος συνέζευξεν .... (Αντί η κυβέρνηση να επιδοτεί τις γεννήσεις ευλογεί τους γάμους της αισχύνης )

Του Γέροντος Αθανασίου Μισσού
 
Είχαμε τον θρησκευτικό γάμο, περάσαμε στον πολιτικό με τις ευλογίες των δημάρχων και τώρα οδεύουμε και στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, με τις ευλογίες βέβαια της δεξιάς. Το κυβερνόν κόμμα μάλλον όσο αποσπούσε ψήφους από τον συντηρητικό χώρο είχε σλόγκαν το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», ενώ τώρα που η ελληνική κοινωνία είναι και πολύ «προχώ» περνά σε άλλη φάση και ευαγγελίζεται τους γάμους των ομοφυλοφίλων.
 
Φυσικά δεν πρέπει να τα βάζουμε με τους αδελφούς μας, που παρεκκλίνουν στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις γιατί ως πρόσωπα είναι και αυτοί ιεροί, όμως οι πράξεις τους κάθε άλλο παρά ιερές είναι και απεμπολούν συστηματικά την φύση και τα ειωθότα.  
 
Αντί η κυβέρνηση να επιδοτεί τις γεννήσεις παιδιών ευλογεί τους γάμους της αισχύνης. Και φυσικά φανταζόμαστε τι θα γινόταν στην περίπτωση που ο άθεος Τσίπρας θα έθετε τέτοιο ζήτημα.  
 
Αντί να στηριχθεί η ελληνική οικογένεια, ο πρωταρχικός πυρήνας της κοινωνίας ασχολούμαστε με θέματα πιασάρικα, αφού τώρα θα αρχίσουν όλοι οι παραδοσιακοί αρσενικοί να λένε τα δικά τους. Διασκεδασμός εντυπώσεων δηλαδή για να ‘χουμε να ασχολούμαστε.  
 
Και στο κάτω κάτω της γραφής ένας θεσμός έμεινε να στέκει στην Ελλάδα μας, η οικογένεια, οπότε ας μην βάλλουμε εναντίον της ιερότητας του θεσμού. Και όσον αφορά τα αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και τα επιχειρήματά της δεν βλέπουμε και κάποιον ιδιαίτερο διωγμό για να επιζητούν προστασία.  
 
«Οι μόνοι που θέλουν προστασία είναι οι Αρκούδες και οι χελώνες καρέτα καρέτα».  
 
Αντί η κυβέρνηση να δει τι θα γίνει με την άνοδο των τιμών σε σιτάρι και καύσιμα και λοιπά αγαθά, καταπιάνεται με ήσσονος σημασίας θέματα, τα οποία δεν είναι και της παρούσης να συζητήσουμε.  
 
Όπως λέει κι ο λαός «ψωμί δεν έχουμε να φάμε και ζητούμε ραπανάκια για την όρεξη». Έφτασαν οι έσχατοι χρόνοι όπως προ είπε και ο Πατροκοσμάς ή μιλάμε για να μιλάμε ; 
 
Κύριος οίδε! Ο Κύριος που έδωσε λογική στον άνθρωπο να διαχωρίζει τα έξεστι από τα συμφέροντα!
Πάντοτε μετά της εν Χριστώ αγάπης,  
 
Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Αχ παπούλη μου.... Με τα όσα ακούμε τελευταία από μερικούς Μητροπολίτες έχει γούστο να φτάσουμε να τους "ευλογεί" και η Εκκλησία μας.... 
Τότε νομίζω ότι το τέλος θα είναι πλέον κοντά....
Το ίδιο λέει κι ο Γέροντας Αγάθων στο παρακάτω βίντεο από το κανάλι Φιλούμενος
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.