23 Μαΐου 2022

Ομοφυλολάγνος ο Πάπας Φραγκίσκος

Σχετικό δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι ο Πάπας συναντήθηκε με τέσσερα τρανς άτομα. Στην ανάρτηση διαβάζουμε συγκεκριμένα ότι: «Παλαιότερα, αυτά τα τρανς άτομα από τη Λατινική Αμερική ασχολούνταν με την πορνεία στη Ρώμη, αλλά λόγω της πανδημίας έχασαν πελάτες. Έμειναν χωρίς χρήματα, στράφηκαν στην Καθολική Εκκλησία για βοήθεια. Με εντολή του Βατικανού, ο ιερέας βοήθησε τους μετανάστες και τώρα μπόρεσαν να συναντηθούν προσωπικά με τον Πάπα». Ο Πάπας τους χαιρέτισε στα ισπανικά, συνομίλησε μαζί τους και στο τέλος τους χάρισε ένα κομπολόι.
 
Μία παπική μοναχή σχολιάζοντας την κίνηση αυτή, είπε τα εξής: «Υπέφεραν λόγω της ταυτότητάς τους και της γενικής περιφρόνησής τους. Χάρηκα που είδα τη χαρά τους», ενώ ο Πάπας την ευχαρίστησε που προωθεί τις ΛΟΑΤ ιδέες της.
 
Tόσο στην Ευρώπη με την απόφαση επιβολής έμμεσης αναγνώρισης της διεμφυλικής οικογένειας, όσο και στη χώρα μας με τον νέο νόμο μεσαιωνικού τύπου που καταδικάζει κάθε μεταχείριση που αποσκοπεί να μεταβάλει ή να καταστείλει τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα ή την έκφραση φύλου, επιχειρείται όχι απλώς μία νομιμοποίηση του πανσεξουαλισμού αλλά μία άνευ προηγουμένου επιβολή του. 
 
Η προδρομική εποχή, η εποχή της εκκοσμίκευσης, της πτώσης του κλήρου στα θέματα πίστεως και της πτώσης του κόσμου στα θέματα της αμαρτίας, είναι η εποχή που φοβάται κανείς να μιλήσει για τις οδυνηρές συνέπειες του αμαρτήματος αυτού. Πρέπει όμως να είναι έτσι; 
 
Η φοβερή αυτή αμαρτία της ομοφυλοφιλίας, στην οποία με βδελυγμία και τρόμο αναφέρθηκαν στα συγγράμματά τους οι Άγιοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας, δεν τρομάζει πια τους σύγχρονους ορθοδόξους ιερείς που συμπαρασύρονται από την πλάνη και μετεωρίζονται ανάμεσα στην Εκκλησία και στην Αίρεση. 
 
Ο σεβαστός π. Αθανάσιος Μυτιληναίος, τόνισε τα εξής σημαντικά: «Αν πάρω την Αγία Γραφή ως μέτρον και ως κριτήριον, τότε θα μπορώ να δω τον άνθρωπο υπό το πρίσμα της Αγίας Γραφής, υπό το πρίσμα της αποκαλύψεως του Θεού. Και υπό το πρίσμα αυτό βλέπομε ότι: η ομοφυλοφιλία δεν είναι αρρώστια – το υπογραμμίζω – δεν είναι προϊόν μιας τραυματικής «και σού᾽πα και μού ᾽πες» καταστάσεως. Είναι αμάρτημα. Και, για την ιστορία, εδώ και τριάντα χρόνια, γύρω στο 1960, κάτι λίγο πριν το 1960, επειδή (μόνο στην Αγγλία; τέλος πάντων…) υπήρχαν, υπάρχουν πάρα πολλοί ομοφυλόφιλοι στην Αγγλία, έφθασε ακόμη –μάλιστα γιατροί το έλεγαν, ακόμα και πάστορες, Χριστιανοί– [έφθασαν] να λέγουν ότι είναι μία αρρώστια. Έφθασε ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury, της Αγγλίας δηλαδή ο Αρχιεπίσκοπος, να υποστηρίξει ότι είναι μία νόσος. Εγώ δε τότε, πριν τριάντα χρόνια, όταν το διάβασα στην εφημερίδα – άστε, δε, τότε γελούσε όλη η Ελλάς με τα καμώματα αυτά· τώρα κι εμείς γινήκαμε τέτοιοι – προσέξτε, είπα: Καλά, αυτός ο Αρχιεπίσκοπος, δεν άνοιξε ποτέ την Αγία Γραφή; Να δει ότι η ομοφυλοφιλία είναι από τα πάθη που εισήγαγε η ειδωλολατρία, ο πεσμένος άνθρωπος». 
 
Συμβαίνει λοιπόν ολόκληροι Πατριάρχες και Αρχιεπίσκοποι, να στρεβλώνουν τη διδασκαλία της Εκκλησίας και να παρουσιάζουν το ζήτημα από μία εντελώς διαφορετική σκοπιά. Την ίδια στιγμή η ειδωλολατρία, η απομάκρυνση από την Αλήθεια, η απουσία της Χάρης του Θεού, η πλάνη του αιρετικού και αλλότριου, εργάζονται πυρετωδώς για τη συνέχιση αυτής της δαιμονικής “παράδοσης” των ειδωλολατρών υπό τις διαταγές του Πάπα. 
 
Μπορεί κάποιος να μας εγγυηθεί ότι όσοι δεν αντέδρασαν στο Κολυμπάρι, στο Ουκρανικό, στη μασκοφορία και γενικότερα σε όλο το βλάσφημο συναπάντημα του κορωνοϊού, θα αντιδράσουν στην εξύψωση της ομοφυλοφιλίας ως κάτι ενάρετο και θεάρεστο;  
 
Το «υπακοή για να μην χάσουμε τον μισθό μας, υπακοή για να αποφύγουμε τη δυσμενή μετάθεση, υπακοή για να μην μας διασύρουν», μήπως πλέον συμπεριλαμβάνει και το «υπακοή στην αμαρτία… Υπακοή στην ομοφυλοφιλία»; 
 Share

1 σχόλιο:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

AYTO ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ... ΓΙΑΤΙ; ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΠΑΠΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥΣ, ΣΑΤΥΡΟΥΣ, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ, ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ .... ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ... ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ, ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΑΙΩΝΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ...
Π.χ.

Πολιορκία και Άλωση της Κωνσταντινούπολης τον Απρίλιο του ...https://koukfamily.blogspot.com › 1...·
13 Apr 2020 — Πολιορκία και Άλωση της Κωνσταντινούπολης τον Απρίλιο του 1204. Τέταρτη Σταυροφορία. Επιμέλεια – Συνοπτική Έρευνα, από Αντώνιο Αντωνά.

Aπόσπασμα
Μετά από τις σφαγές των αμάχων, λεηλατήθηκαν και όλα τα θρησκευτικά κειμήλια.

«...Eβλεπε κανείς όχι μόνον τις ιερές εικόνες του Χριστού να θραύονται με αξίνες και να ρίπτονται στο χώμα και τα στολίδια τους να αποσπώνται χωρίς φειδώ και προσοχή και να ρίχνονται στη φωτιά, αλλά και τα σεπτά και πανάγια σκεύη να αρπάζονται με θράσος από τους ναούς, να ρίχνονται στη φωτιά και να παρέχονται στα εχθρικά στρατεύματα ως απλός άργυρος και χρυσός».
Και ....το 1453... κατά την άλωση της Πόλης από τους βαρβάρους Τούρκους και έτριψαν και ένιψαν τας χείρας τους ....οι Πάπες ... λέγοντας ..ότι η τιμωρία από τον θεό ήρθε, διότι η ορθόδοξη εκκλησιά της Κωνσταντινούπολης δεν ασπάσθηκε τον Παπισμό τους ...
ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΟΤΑΤΟΙ ΠΑΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ ... ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ ....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.