7 Μαΐου 2022

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΙΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Γράφει ο Δαναός
 
 
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΠΑΥΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΤΡΙΤΑ ΗΝΤΑ ....ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.
 
Ας κάνουμε λοιπόν μία υποθετική σκέψη, ότι μία κανονική ημέρα έχουμε στην διάθεσή μας 8 ώρες ύπνο, 8 ώρες φυσιολογικής δουλειάς και μένουν και 8 ώρες για όλα τα υπόλοιπα, όπως δραστηριότητες, γλέντια, τυχόν οικογένεια και ότι άλλο ΚΑΛΟ μας προσφέρει αυτή η ζωή.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΩΜΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΤΣΑΜΠΑ! 
 
Ακόμη έχουμε στον ''πολιτισμένο κόσμο'' αργίες, διακοπές και συντάξεις, που πραγματικά αυξάνουν την μετά από την ηλικία της προσφοράς τον χρόνο για τον εαυτό μας, αλλά το πόσα μπορούμε είναι άλλη κουβέντα σαν πικρή ιστορία.  
 
Θα μπώ στο ψητό. 
Αν τελικά σκεφτούμε σοβαρά και καλοπροαίρετα τον χρόνο της πραγματικής δικής μας ελεύθερης ζωής θα μείνουμε πολύ σκεπτικοί, για τον αληθινό χρόνο που ζούμε πραγματικά με τα δικά μας θέλω.  
 
Και αν κάνουμε μία μικρή σύγκριση, με τα δισεκατομμύρια χρόνια του υπέροχου πλανήτη μας που μας δώρισε ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ και εμείς τον αλλάζουμε, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και μετά συμπάσχουμε για την κατάντια που εμείς του δημιουργήσαμε τότε..... ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΚ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. 
Και πιστεύουμε ότι είμαστε κυρίαρχοι!  
Και νομίζουμε ότι κάνουμε κουμάντα!  
Και ένα σωρό άλλες φανφάρες από υπέρμετρο εγωισμό, πού μολύνουν όλη την πλάση. 
 
Όσο όμως μεγαλώνουμε και το κουβάρι τυλίγεται τόσο πιό πολύ καταλαβαίνουμε ΟΤΙ Η ''ΚΑΛΗ'' ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ. 
ΣΤΙΓΜΕΣ. 
 
Και αναφέρομαι στην χαρά, την διασκέδαση, στην παρέα, στην φιλία, στον έρωτα, στα πάντα που μας δίνουν μνήμες θετικές και εικόνες με χαμόγελα.  
Γιατί από την άλλη μεριά υπάρχουν και μας ταλανίζουν πίκρες στεναχώριες αρρώστιες απώλειες για μέρες μήνες χρόνια. 
Και τότε σου κατεβαίνει το κεφάλι από τα βαριά τα δάκρυα τα αστέρευτα.  
 
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ, Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ. 
 
Φίλοι μου η ζωή μας έχει αξία όταν έχουμε την ελευθερία να την ζήσουμε, όχι σε βάρος άλλων συνανθρώπων μας. 
Δημιουργούμε δε αν μπορούμε, τις προϋποθέσεις να μην γίνουμε βάρος σε άλλους πιο κοντινούς μας όσο και να τους αγαπάμε ή να μας αγαπάνε. 
 
ΖΗΣΤΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΑΣ, ΖΗΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. 
 
ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΙΜΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.  
Να είστε καλά πάντα μην τους χαριστείτε, δεν το αξίζουν. 
 
Ευχαριστώ πολύ για την καθυστερημένη χρονικά μικρή μας κουβεντούλα με τις απλές αυτές σκέψεις για όσους το νιώθουν έτσι.  
Θα τα λέμε λίγο πιο χαλαρά λόγω εποχής με λίγο παραπάνω χαμόγελο.



Share

10 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΚΡΕΣ Κ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ. 
ΛΕΣ Κ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ...
ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ  ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ !!
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΕΡΒΙΣ....'Η ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ . !!!

Proud 2b Greek είπε...

(και συμπληρώνω)
Ζήστε στιγμές με οσο το δυνατό ειρηνικότερηυ συνύπαρξη με τους συνανθρώπους σας, και βοηθήστε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Εύγε Δαναέ!!

Νέρια είπε...

Φίλε μου, καταρχάς, να σου ευχηθώ να είσαι χιλιόχρονος και υγιής μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Όσο για τη ζωή και το χρόνο φταίμε κι εμείς, κατά ένα τρόπο, καθώς παίζουμε με τους όρους που μας έχουν βάλει οι άλλοι στο παιχνίδι της ζωής.

Αν το καλοσκεφτείς και κάνεις μια αναδρομή για να δεις τι φταίει θα καταλήξεις ότι σε κάθε γενιά υπήρχε άλλος ρυθμός ζωής χωρίς ευκολίες αλλά με πολλές στιγμές ευτυχίας. Όσο πιο εξελιγμένη τεχνολογικά, τόσο κατώτερη ποιότητα ζωής έχουμε. Πότε βραδιάζει και πότε ξημερώνει πάλι ούτε που το καταλαβαίνουμε και περνώντας από το πρώτο έτος της ζωής μας στο τελευταίο μοιάζει λες και πέρασαν 5 - 10 χρόνια.

Όλοι αισθανόμαστε ότι δεν προλάβαμε να κάνουμε όσα ονειρευτήκαμε. Τα όνειρα είναι τζάμπα, η υλοποίησή τους κοστίζει.

Προσωπικά θεωρώ ότι το μυστικό της καλής ζωής κρύβεται στην αγάπη. Αυτή που θα δώσεις και αυτή που θα λάβεις. Όσο περισσότερη δίνεις στους ανθρώπους γενικά κι όχι μόνο στην οικογένειά σου, τόση θα λάβεις πίσω στο πολλαπλάσιο. Νομίζω ότι τότε αισθάνεσαι γεμάτος, πλήρης, ευτυχισμένος. Όλα τα άλλα ξεχνιούνται ή έστω γίνονται μια γλυκιά ή πικρή ανάμνηση ανάλογα τα βιώματα του καθενός.

Παρόλ' αυτά, πάντα πιάνεις το σφυγμό μας.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Proud 2b Greek
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Νέρια
ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ...ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΩ ΟΜΩΣ ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Κ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
ΤΩΡΑ ΟΣΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ Κ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΑ.
ΔΙΟΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ [ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ] ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ .....ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΚΕΨΕΩΝ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιώργη, παρ΄ όλον ότι και εγώ μεγαλύτερος σου είμαι θα σου επισημάνω ότι δις παίδες οι γέροντες ... απλά κάποτε χρειαζόμαατε και τα σέρβις μας ...
Τα τρίτα ήντα λοιπόν είναι η αρχή της νιότης των γερόντων ....Αετού γήρας κορύδου νεότης.
– Του αετού τα γεράματα ισοδυναμούν με του κορυδαλλού τα νιάτα και Αμές ποκ’ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
– Ήμαστε κι εμείς κάποτε ρωμαλέοι νέοι ....και τώρα σοφοί και ρωμαλέοι γέροντες ....
Τραγούδι από το χορό των γερόντων στις γιορτές της αρχ. Σπάρτης ...
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΈΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΛΕΦΑΡΙΣΜΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ....ΚΑΛΑ ΝΑΣΤΕ ΟΛΟΙ .....
ΑΑ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Α ΦΙΛΕ !! ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ Κ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!
ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΠΛΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ...ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Κ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΕΚΕΙ.
ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ Κ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΩ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΗΜΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ Μ.
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Κ.
ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ... ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.
Α-Μ.

ΜΑΝΟΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ είπε...

Εδώ και καιρό έχω αποφασίσει να ζήσω κάπως έτσι.... Με τα θέλω μου, κι αφήνοντας ένα τίμιο αποτύπωμα στη περασιά μου... Είσαι στο μυαλό μου.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΜΑΝΟΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ Κ ΕΛΠΙΖΩ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΝΙΩΘΩ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Κ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΛΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.