2 Μαΐου 2022

Η Apple προετοιμάζεται για τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» σχεδιάζοντας να σας υποχρεώσει να πληρώνετε ενοίκιο για το iPhone σας...

Η εταιρεία θέλει να μετατρέψει την κατοχή του τηλεφώνου σε μια διαδικασία όπως την εγγραφή σε εφαρμογές. Θυμήσου τη φράση που θα μας συνοδεύει για τις επόμενες δεκαετίες: «Δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος».
 
Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που θα ακούσουν για αυτό το σχέδιο δεν μπορούν να αντιληφθούν τις τρομερές συνέπειες. Αλλά όσοι είναι εξοικειωμένοι με το The Great Reset μπορούν να αναγνωρίσουν τι πραγματικά σημαίνει αυτό για το μέλλον της ανθρωπότητας...
 
Από τον JD Rucker
Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση  
 
Η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» για τις παγκοσμιοποιητικές ελίτ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ήταν πάντα μια προκλητική έννοια για τους περισσότερους ανθρώπους οι οποίοι δεν μπορούν να την κατανοήσουν πλήρως. Τα σύγχρονα κράτη μας χτίστηκαν με βάση τις αρχές της ελευθερίας, του καπιταλισμού και της ιδιοκτησίας, επομένως, όταν το WEF μπαίνει σε μια συζήτηση, συχνά αντιμετωπίζεται από κατσουφιά και τρόμο.  
 
Λοιπόν, δεν διστάζουν όλοι. Κάποια πέφτουν στη σειρά σαν καλά μικρά λέμινγκ. Οι νεομαρξιστές στην Αμερική υιοθέτησαν το σύνθημα του WEF πιο γρήγορα από τα μπλουζάκια του Τσε Γκεβάρα που αγαπούσαν. Αυτά αντικαταστάθηκαν από μπλουζάκια George Floyd, τα οποία ανταλλάχθηκαν με ρούχα "Get Vaxxed and LOVE IT", αλλά παρεκκλίνω.  
 
Η Apple φημολογείται ότι κάνει μια κίνηση προς την ενοικίαση υλικού. Επιφανειακά, αυτό μπορεί να φαίνεται ότι είναι μια αβλαβής αλλαγή στα επιχειρηματικά μοντέλα που θα βοηθήσει τη μεγάλη εταιρεία να εκτυπώσει περισσότερα δολάρια (ή γιουάν, στην πραγματικότητα) κάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερους από τους θαυμαστές της να τους στέλνουν μηνιαίες χρεώσεις. Στην πραγματικότητα, αυτό σηματοδοτεί μια αγκαλιά-αγκάλιασμα του αγαπημένου παραδείγματος του WEF, ενοικίαση-τα πάντα-και-ανησυχία-για-τίποτα.  
 
Σύμφωνα με το Bloomberg:  
«Η Apple Inc. εργάζεται σε μια συνδρομητική υπηρεσία για το iPhone και άλλα προϊόντα υλικού, μια κίνηση που θα μπορούσε να κάνει την ιδιοκτησία συσκευής παρόμοια με την πληρωμή μηνιαίου τέλους εφαρμογής, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα. Η υπηρεσία θα ήταν η μεγαλύτερη ώθηση της Apple μέχρι σήμερα σε αυτόματες επαναλαμβανόμενες πωλήσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να εγγραφούν σε υλικό για πρώτη φορά -- και όχι απλώς σε ψηφιακές υπηρεσίες. Αλλά το έργο είναι ακόμα σε εξέλιξη, είπαν οι άνθρωποι, που ζήτησαν να μην κατονομαστούν επειδή η πρωτοβουλία δεν έχει ανακοινωθεί. [...]  
 
Ήδη, το iPhone είναι η μεγαλύτερη πηγή πωλήσεων της Apple, αποφέροντας σχεδόν 192 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι -- περισσότερα από τα μισά έσοδα της εταιρείας. Η ιδέα είναι να γίνει η διαδικασία αγοράς ενός iPhone ή iPad ισοδύναμη με την πληρωμή για αποθήκευση στο iCloud ή μια συνδρομή Apple Music κάθε μήνα. Η Apple σχεδιάζει να επιτρέψει στους πελάτες να εγγραφούν σε υλικό με τον ίδιο λογαριασμό Apple ID και App Store που χρησιμοποιούν για να αγοράσουν εφαρμογές και να εγγραφούν σε υπηρεσίες σήμερα.  
 
Το πρόγραμμα θα διαφέρει από ένα πρόγραμμα δόσεων στο ότι η μηνιαία χρέωση δεν θα είναι η τιμή της συσκευής σε 12 ή 24 μήνες. Αντίθετα, θα ήταν μια μηνιαία χρέωση που δεν έχει ακόμη καθοριστεί, η οποία εξαρτάται από τη συσκευή που θα επιλέξει ο χρήστης.  
 
Η εταιρεία έχει συζητήσει να επιτρέψει στους χρήστες του προγράμματος να ανταλλάσσουν τις συσκευές τους με νέα μοντέλα όταν βγαίνει νέο υλικό. Κυκλοφορεί ιστορικά νέες εκδόσεις των μεγάλων συσκευών της, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad και Apple Watch, μία φορά το χρόνο.  
 
Η Apple εργάζεται για το πρόγραμμα συνδρομής εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά το έργο τέθηκε πρόσφατα στο προσκήνιο σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει πιο γρήγορα μια υπηρεσία «αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα». Ωστόσο, η συνδρομητική υπηρεσία αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2022, αλλά θα μπορούσε να καθυστερήσει έως το 2023 ή να καταλήξει να ακυρωθεί, ανέφεραν οι άνθρωποι.»  
 
Αυτό είναι ακριβώς το μοντέλο που ο Klaus Schwab και τα τσιράκια του στο WEF έχουν προωθήσει κυριολεκτικά για τα πάντα. "Γιατί να έχετε ένα ψυγείο όταν θα μπορούσατε απλώς να το νοικιάσετε;" Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι το μοντέλο κάνει τους ανθρώπους να υπόκεινται στους πραγματικούς ιδιοκτήτες. Επίσης, δεν σας λένε ότι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες θα είναι οι παγκοσμιοποιητικές ελίτ που θα ωθήσουν τη Μεγάλη Επαναφορά προς τα εμπρός.  
 
Η ιδιοκτησία επιτρέπει την προσωπική ευθύνη και τη δημιουργία περιουσιακών στοιχείων κατά τη διάρκεια μιας ζωής που δαπανάται ως παραγωγική. Η ιδέα τους είναι μια εύκολη πώληση για όσους έχουν πολύ λίγα ή μόλις ξεκινούν, αλλά η επιτυχία θα απαιτούσε την εξόντωση του κοπαδιού των ανθρώπων που εξακολουθούν να πιστεύουν στην «παλαιωμένη» έννοια των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας.  
 
Ο Λούκας Νόλαν στο Breitbart έπιασε την ίδια ατμόσφαιρα που έκανα με ένα άρθρο με τίτλο, «Δεν θα κατέχετε τίποτα και θα σας αρέσει: Η Apple εργάζεται σε συνδρομές υλικού για iPhone». Δυστυχώς, δεν επεκτάθηκε στην ιδέα.  
 
Η ενσωμάτωση της Apple είναι μια τεράστια νίκη για τους υποστηρικτές της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης. Χρειάζονται μια πλήρη αλλαγή παραδείγματος και η Apple είναι ένας δημιουργός τάσεων που θα αναγκάσει και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν από καθαρή επιθυμία να ανταγωνιστούν την Apple. Το μοντέλο έχει δοκιμαστεί στις βιομηχανίες αυτοκινήτων, επίπλων και διαμερισμάτων, θα πουν. Η μίσθωση εξοπλισμού είναι ένα σημαντικό συστατικό πολλών επιχειρήσεων που τις βοηθά να ξεκινήσουν. Όμως τα οφέλη της μίσθωσης μειώνονται όταν γίνεται πανταχού παρούσα. Αναγκάζει τους ανθρώπους (αν και πολλοί θα τρέξουν πρόθυμα) σε έναν οικονομικό τροχό χάμστερ που καλύπτει τις δυνατότητές τους.  
 
Ανοίγει επίσης τις πόρτες για το Καθολικό Βασικό Εισόδημα και τη Σύγχρονη Νομισματική Θεωρία, αλλά θα αποθηκεύσω αυτές τις λεπτομέρειες για άλλο άρθρο. Όταν λένε, «Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος», αυτό που πραγματικά λένε είναι κάτι πιο απαίσιο. Αν το πραγματοποιήσουν, δεν θα σας ανήκει τίποτα γιατί θα είστε σκλάβοι.
 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ !!!
ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ...ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΕΤΣΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ...ΑΓΕΛΗ ...ΣΜΗΝΟΣ ...ΚΟΠΑΔΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΟΥΝ Κ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ Κ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΟΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΡΔΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ Κ ΑΦΗΣΕ ''ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ''
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Κ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΓΙΝΑΜΕ , ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΕΩΝ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.