20 Απριλίου 2022

Covid19: Κι αν η Γουχάν ήταν δόλωμα;

Η ψεύτικη πανδημία «C19» αρχίζει να μυρίζει πολύ σοβαρά θειάφι για τους Δημοκρατικούς και την οικογένεια Μπάιντεν στις ΗΠΑ. 
 
Αλλά δεν είναι μόνο η οικογένεια Μπάιντεν και οι ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος στις ΗΠΑ που επηρεάζονται, αλλά και ο Μπόρις Τζόνσον στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Τζάστιν Τρουντό στον Καναδά, η Άνγκελα Μέρκελ και η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στη Γερμανία και ο Εμανουέλ Μακρόν στη Γαλλία.
 
Πράγματι, το «THE EXPOSED» αποκαλύπτει σε μια μακροσκελή έρευνα που δημοσιεύθηκε στις 15 Απριλίου 2022, ότι το «Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ» κατέβαλε στις 12 Νοεμβρίου 2019 στην εταιρεία «Labyrinth Global Health, Inc.» το ποσό των 369.511 δολαρίων για να πραγματοποιήσει η εταιρεία έρευνα στην Ουκρανία σχετικά με το «Covid-19» (ο τίτλος της πληρωμής είναι: «196192 – ΜΜΕ MANUSCRIPT DOCUMENTATION AND COVID 19 RESEACH».  
 
Απόκομμα πληρωμής από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ προς την εταιρεία Labyrinth Global Health, Inc. με έδρα το St Petersburg της Φλόριντα των ΗΠΑ.
 
Απόδειξη της προσχεδιασμένης ενορχήστρωσης της ψεύτικης πανδημίας στο «C19»;  
 
Η ημερομηνία πληρωμής καθώς και ο τίτλος της σύμβασης αυτής είναι σημαντικά, διότι, επισήμως, μόλις τον Ιανουάριο του 2020 ο κόσμος έμαθε για την ύπαρξη μιας μολυσματικής ασθένειας ιογενούς προέλευσης (κοροναϊός), ότι η ασθένεια αυτή κινδυνεύει να εξαπλωθεί από το Wuhan (Κίνα), και μόλις τον Φεβρουάριο του 2020 (δηλαδή τρεις μήνες μετά την πληρωμή της παραγγελίας του «Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ» για 369.511 δολάρια), η ασθένεια αυτή θα ονομαστεί «Covid-19» από τον ΠΟΥ.  
 
Μια ολοκληρωτική επέμβαση στον τομέα των βιολογικών όπλων στην Ουκρανία;  
 
Μια άλλη αποκάλυψη που έκανε το «THE EXPOSED» είναι ότι αυτή η σύμβαση με την εταιρεία «Labyrinth Global Health, Inc» (η έδρα της οποίας θυμίζει το σπίτι ενός «ελεύθερου επαγγελματία» (ανεξάρτητου εργαζόμενου) και όχι μιας διεθνούς εταιρείας που συνάπτει συμβάσεις με το «Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ»), ήταν μέρος μιας πολύ ευρύτερης παρέμβασης του «Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ» στην Ουκρανία, καθώς ήταν μέρος μιας σειράς συμβάσεων που ανατέθηκαν κυρίως στην εταιρεία «Black & Veatch Special Projects Corp».
 
Έδρα της Labyrinth Global Health, Inc. 546 15TH Ave NE, St Petersburg, FLORIDA UNITED STATES 33704 (αναζήτηση Google Earth) 
 
Ο εταιρικός σκοπός της Black & Veatch Special Projects Corp είναι «Παγκόσμια προμήθεια, συμβουλευτική και κατασκευαστική μηχανική για την ανάπτυξη υποδομών» και οι συμβάσεις με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ αφορούσαν ένα «Πρόγραμμα μείωσης της βιολογικής απειλής στην Ουκρανία», όλες ύψους 116,6 εκατομμυρίων δολαρίων.  
 
Ωστόσο, ο τίτλος «196192 – SME MANUSCRIPT DOCUMENTATION AND COVID 19 RESEACH» της σύμβασης που υπογράφηκε στις 12 Νοεμβρίου 2021 με την εταιρεία Labyrinth Global Health, Inc. μας οδηγεί να αναρωτηθούμε: Πώς γίνεται το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ να παραγγέλνει έρευνα για μια ασθένεια που δεν θα εμφανιστεί επίσημα παρά μόνο 2 μήνες μετά την πληρωμή της ερευνητικής σύμβασης και η οποία θα ονομαστεί «COVID 19» 1 μήνα αργότερα από τον ΠΟΥ;  
 
«Η ΕΚΘΕΣΗ» μας λέει επίσης ότι η εταιρεία «Labyrinth Global Health» που έχει γραφείο στο Κίεβο (Ουκρανία) ιδρύθηκε το 2017 και παρουσιάζεται ως «μικρή, γυναικεία εταιρεία με βαθιά τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία στην υποστήριξη πρωτοβουλιών για την επιστημονική και ιατρική πρόοδο (…) μικροβιολογία, ιολογία, παγκόσμια υγεία, νοσηλευτική αναδυόμενων μολυσματικών ασθενειών, ιατρική ανθρωπολογία, επιδημιολογία πεδίου, κλινική έρευνα και υγεία».  
 
Φυσικά, όλα αυτά μοιάζουν με μακιγιάζ ενορχηστρωμένο από τη CIA ή κάποια αντίστοιχη υπηρεσία, και τα εταιρικά αντικείμενα των συμβαλλόμενων εταιρειών και οι τίτλοι των συμβάσεων είναι αρκετά ασαφή και γενικά, ώστε να μην τραβούν, κατ’ αρχήν, την προσοχή.  
 
Εκτός από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, με ποια άλλη κυβερνητική υπηρεσία των ΗΠΑ έχει συνάψει σύμβαση η Labyrinth Global Health από το 2017; Είχε άλλους πελάτες;  
 
Τα ερωτήματα αυτά θα πρέπει να απαντηθούν, ιδίως δεδομένου ότι η εταιρεία και η διευθύντριά της, η Δρ Karen Saylors, φέρεται να συνεργάζονται αποκλειστικά με την Eco Health Alliance και τη Metabiota.
 
Peter Daszak και Anthony Fauci
Δύο από τους εγκληματίες που βρίσκονται στην καρδιά της ψεύτικης πανδημίας και των δολοφονικών ενέσεων «va x ins» της Pfizer & Co. 
 
«Eco Health Alliance», Peter Daszak και Wuhan (Κίνα)  
 
Ας θυμηθούμε ότι η Eco Health Alliance είναι επίσημος εταίρος του Ινστιτούτου Ιολογίας Wuhan (Κίνα), το οποίο αναβαθμίστηκε σε «στρατηγικό εταίρο» από το εν λόγω Ινστιτούτο το 2018, και ότι επικεφαλής αυτής της ΜΚΟ είναι ο διάσημος Peter Daszak, ο οποίος ξεκίνησε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο The Lancet στις 18 Φεβρουαρίου 2020 και υπογράφεται από 27 διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες, οι οποίοι «καταδίκασαν έντονα τις θεωρίες συνωμοσίας που υποδηλώνουν ότι το Covid-19 δεν έχει φυσική προέλευση».  
 
Αυτό το Tribune που δημοσιεύθηκε από το «The Lancet» δεν εμπόδισε τον πρόεδρο Donald J. Trump να δηλώσει στις 24 Απριλίου 2020 ότι «ο πανδημικός ιός είχε διαφύγει από ένα κινεζικό εργαστήριο που χρηματοδοτήθηκε από το NIH», του οποίου τη χρηματοδότηση αποφάσισε να διακόψει (απόφαση που επικρίθηκε από 77 νομπελίστες).
 
Hunter Biden και Nathan D. Wolfe 
Έχουν σημαντικό ρόλο στον πόλεμο στην Ουκρανία και στη συνέχισή του;
 
«Metabiota, Dr Nathan Daniel Wolfe, Burisma και Hunter Biden.  
 
Ο Dr. Nathan Daniel Wolfe φέρεται να έχει λάβει περισσότερα από 40 εκατομμύρια δολάρια από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, το Google.org, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας με επικεφαλής τον Anthony Fauci, το Ίδρυμα Skoll, την National Geographic Society και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.  
 
Στις 24 Μαρτίου 2022, ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του προέδρου των ΗΠΑ, βοήθησε στη χρηματοδότηση μιας «εταιρείας που ειδικεύεται στην έρευνα σε θανατηφόρα παθογόνα» στην Ουκρανία για ένα στρατιωτικό ερευνητικό πρόγραμμα των ΗΠΑ για «βιολογικά όπλα».
Η εν λόγω εταιρεία τυχαίνει να είναι η «Metabiota», της οποίας ηγείται ο Nathan D. Wolfe.  
 
Φυσικά, ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε τις κατηγορίες αυτές: ο Hunter Biden δεν θα παρενέβαινε ποτέ μετά τον πατέρα του, τότε αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, για να επιτρέψει στον Nathan D. Wolfe να λάβει εκατομμύρια δολάρια και να αναπτύξει την έρευνά του για τους ιούς και άλλους κοροναϊούς.  
 
Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Hunter Biden μιλούν από μόνα τους.
 
Το πρόβλημα είναι ότι στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή που ο Χάντερ Μπάιντεν ξέχασε να ανακτήσει από ένα συνεργείο επισκευής υπολογιστών, υπάρχουν, μεταξύ άλλων, όλα τα αντίγραφα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε ή έλαβε και η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» είχε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.  
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν ότι ο Hunter βοήθησε τη Metabiota να λάβει χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. Και όχι μόνο αυτό, ο Χάντερ Μπάιντεν, τότε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ουκρανικής εταιρείας φυσικού αερίου Burisma, φέρεται να επέτρεψε στη Metabiota να λάβει χρηματοδότηση από τη Burisma.  
 
Ο Hunter Biden επένδυσε επίσης 500.000 δολάρια στη Metabiota μέσω της εταιρείας Rosemont Seneca Technology Partners, η οποία επέτρεψε στην εταιρεία να αντλήσει αρκετά εκατομμύρια δολάρια από την επενδυτική εταιρεία Goldman Sachs.
 
Η ίδρυση των κύριων «Biolabs» (εργαστήρια βιολογικών όπλων) στην Ουκρανία. 
 
Για περισσότερο από μια δεκαετία, αυτοί οι οργανισμοί και οι εταιρείες που ειδικεύονται στη μελέτη των ιών και άλλων κοροναϊών (και όλοι οι άνθρωποι μέσα σε αυτούς), όπως η Eco Health Alliance και ο Peter Daszak, το NIH και ο Anthony Fauci, η Metabiota και ο Nathan Daniel Wolfe, η Labyrinth Global Health και οι ηγέτες και ιδρυτές της, εργάζονται για τη δημιουργία και την οργάνωση εργαστηρίων βιολογικών όπλων στην Ουκρανία για λογαριασμό και με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.  
 
Ένα άλλο ερώτημα είναι αν ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ενώ βρισκόταν στον Λευκό Οίκο, συμμετείχε σε αυτές τις μυστικές εγκαταστάσεις ερευνητικών εργαστηρίων για βιολογικά όπλα, αν απλώς ενημερώθηκε και επέτρεψε να συμβούν ή αν του το απέκρυψαν;  
 
Μαριούπολη: προς νέες αποκαλύψεις;  
 
Αυτό που συμβαίνει στη Μαριούπολη μπορεί να οδηγήσει σε μια άλλη σειρά αποκαλύψεων, αυτή τη φορά με τον Καναδά και τον Τζάστιν Τρουντό, την Αγγλία και τον Μπόρις Τζόνσον, τη Γερμανία και την Άνγκελα Μέρκελ και την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ήταν υπουργός Άμυνας της Γερμανίας) και τη Γαλλία και τον Εμανουέλ Μακρόν.  
 
Είναι επομένως εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί καμία από αυτές τις χώρες δεν ενδιαφέρεται να δει τη ρωσική ειδική επιχείρηση να τερματίζεται γρήγορα, και πάντως όχι πριν από τις 8 Νοεμβρίου 2022, την ημερομηνία των ενδιάμεσων εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες.  
 
Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)
Πηγή: oxi90.com



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.