30 Απριλίου 2022

Το Ιατρικό Περιοδικό με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο αμφισβητεί την πολιτική για την "Πανδημία" και την ασφάλεια των €νέσεων Covid

26 Απριλίου 2022, The Exposén, Διαβάστε το εδώ 
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
Σε ένα κύριο άρθρο της 13ης Απριλίου 2022 στο New England Journal of Medicine (NEJM) με τίτλο: “Covid-19 Boosters — Where from Here?” ( "Ενισχυτικά Covid-19 - Τι γίνεται από εδώ και πέρα;") ο Dr. Paul Offit MD ξεκινά με τον υποχρεωτικό έπαινο για τα εμβόλια mRNA Covid-19, αλλά στη συνέχεια περνά απότομα σε μια πολύ σοβαρή νότα συναγερμού σχετικά με τη συνεχιζόμενη χρήση των ενισχυτικών.
 
 
Το NEJM έχει βρεθεί στο επίκεντρο της θετικής δημοσίευσης για το Covid-19. Η συντακτική του επιτροπή έχει το πλεονέκτημα να εξετάζει ένα ευρύ φάσμα μελετών του Covid. Το γεγονός ότι αποφάσισε να δημοσιεύσει μια ωμή προειδοποίηση είναι εξαιρετικά σημαντικό. Το μήνυμα για τις κυβερνήσεις, τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου και τους σχολιαστές και ερμηνευτές των ιατρικών μέσων ενημέρωσης δεν μπορεί να αγνοηθεί ή να υποτιμηθεί. 
 
Το κύριο άρθρο εγείρει μια σειρά από ερωτήματα: 
 
"Δυστυχώς, οι μελέτες δεν διαστρωμάτωναν τους ασθενείς ανάλογα με το αν είχαν συνυπάρχουσες παθήσεις. Ως εκ τούτου, δεν ήταν σαφές ποιοι από τις νεότερες ηλικιακές ομάδες ωφελήθηκαν περισσότερο από μια πρόσθετη δόση". 
 
Συνοψίζοντας, οι ενισχυτικές δόσεις δεν είναι πολύ χρήσιμες για τα νεότερα άτομα που είναι υγιή. Αυτό δεν ακούγεται πολύ σοβαρό, αλλά το NEJM συνεχίζει να συζητά τις επιπτώσεις. 
 
Η συνεχιζόμενη καθολική χρήση των ενισχυτικών δόσεων, σε μια λανθασμένη προσπάθεια εξάλειψης του Covid, "θα περιορίσει την ικανότητα της αναμνηστικής δόσης να μειώνει τη μετάδοση." 
 
Η συνέπεια, προειδοποίησε το NEJM, θα είναι προβλήματα των οποίων η πλήρης έκταση και τα τελικά αποτελέσματα είναι άγνωστα: 
 
"Οι αναμνηστικές δόσεις δεν είναι ακίνδυνες, πρέπει να διευκρινίσουμε ποιες ομάδες επωφελούνται περισσότερο. Για παράδειγμα, τα αγόρια και οι άνδρες μεταξύ 16 και 29 ετών διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο για μυοκαρδίτιδα που προκαλούν τα εμβόλια mRNA". 
 
"Και όλες οι ηλικιακές ομάδες κινδυνεύουν από το θεωρητικό πρόβλημα του "αρχικού αντιγονικού αμαρτήματος" - μια μειωμένη ικανότητα ανταπόκρισης σε ένα νέο ανοσογόνο επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα έχει κλειδώσει στο αρχικό ανοσογόνο....Αυτό το πιθανό πρόβλημα θα μπορούσε να περιορίσει την ικανότητά μας να ανταποκριθούμε σε μια νέα παραλλαγή". 
 
Το αρχικό αντιγονικό αμάρτημα αναφέρεται στη γνωστή πιθανότητα ενίσχυσης μιας ασθένειας που εξαρτάται από το ΑΔΕ-αντίσωμα. Στην ουσία, τα αντισώματα του ανοσοποιητικού συστήματος που παράγονται ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού μπορούν σε συνδυασμό με νέες παραλλαγές να ενισχύσουν την ικανότητα του Covid να προκαλέσει σοβαρή ασθένεια. Η δυνατότητα αυτή προκύπτει λόγω της έμφυτης ικανότητας του ιού Covid να προσαρμόζεται όταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν έντονα εμβολιασμένο πληθυσμό - μια γνωστή εξελικτική πορεία του ιού***. 
 
(***Σημ.: Το περιοδικό βέβαια δεν αναφέρει ότι ουδέποτε αποδείχθηκε επιστημονικά η ύπαρξη του "ιού" SARS-COV2) 
 
Το κύριο άρθρο καταλήγει με ένα μήνυμα για τις κυβερνήσεις: 
"...εκπαιδεύστε το κοινό σχετικά με τα όρια των βλεννογονικών εμβολίων [mRNA Covid]. Διαφορετικά, μια στρατηγική μηδενικής ανοχής για ήπια ή ασυμπτωματική λοίμωξη, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί μόνο με συχνές αναμνηστικές δόσεις, θα συνεχίσει να παραπλανά το κοινό σχετικά με το τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν τα εμβόλια Covid-19". 
 
Η αντιμετώπιση της πραγματικότητας αποδεικνύεται δύσκολη για την κυβέρνησή μας 
 
Είναι ένα κύριο άρθρο σε ξένο ιατρικό περιοδικό λόγος ανησυχίας; Ναι, όταν πρόκειται για το NEJM, το πιο συντηρητικό ιατρικό περιοδικό, γνωστό για την αταλάντευτη υποστήριξή του στη σύγχρονη ιατρική ορθοδοξία. 
 
Ο χειρότερος εχθρός μας είναι ο εφησυχασμός και η αδράνεια. Αυτό για μένα φάνηκε ενδεικτικά από την απάντηση ενός βουλευτή αυτή την εβδομάδα, ο οποίος λέει: 
"Παίρνω κάποια παρηγοριά από το γεγονός ότι τα εμβόλια κατά της ευλογιάς και της πολιομυελίτιδας, φαίνεται ότι μακροπρόθεσμα ωφελούν τους ανθρώπους, και από τη γενική μου ανάγνωση υπάρχει ελπίδα και πεποίθηση ότι το εμβόλιο COVID θα κάνει το ίδιο....η συντριπτική πλειοψηφία των εμπλεκόμενων επιστημόνων μου παρέχει τη διαβεβαίωση ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και ότι η εναλλακτική λύση του μη εμβολιασμού απλά δεν αποτελεί επιλογή". 
 
Με άλλα λόγια, λέει ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση από το να συνεχίσουμε τις ενισχυτικές δόσεις, ακριβώς το πρόβλημα για το οποίο προειδοποιούσε το NEJM, το οποίο οδηγεί σε ένα δρόμο προς ένα πολύ αβέβαιο και πιθανώς πολύ επικίνδυνο μέλλον. 
 
Καθώς ταξίδευα χθες νότια προς το Wellington, προσπέρασα χιλιόμετρα ακινητοποιημένων αυτοκινήτων που πήγαιναν βόρεια, ακινητοποιημένα από μερικά φανάρια στο Otaki. Τα 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανήθηκαν για τον αυτοκινητόδρομο transmission gully δεν έφεραν καμία βελτίωση του χρόνου ταξιδιού, επειδή οι σχεδιαστές ίσως δεν σκέφτονταν αρκετά μπροστά και συνέχισαν ανεξάρτητα (και παρεπιπτόντως για τους λάτρεις του αυτοκινητόδρομου μετά το Otaki έρχεται το Levin, οπότε μήπως οι παρακάμψεις θα έπρεπε να είναι η πρώτη προτεραιότητα;). 
 
Συνεχίζουμε τον εμβολιασμό κατά της πολιομυελίτιδας και της ευλογιάς κάθε λίγους μήνες; -ΌΧΙ δεν το κάνουμε. Αυτό το ένα γεγονός θα έπρεπε να είναι αρκετό για να ειδοποιήσει τον βουλευτή μας ότι κάτι είναι διαφορετικό στην τεχνολογία mRNA. Ποιοι είναι οι ιατρικοί εμπειρογνώμονες που συμβουλεύουν τους βουλευτές μας, αποδυναμώνοντας τα δημοσιευμένα αποτελέσματα της ιατρικής έρευνας του Covid σε σημείο κοινοτοπίας; Τα 64 δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανήθηκαν για το Covid μέχρι στιγμής έχουν δαπανηθεί καλά; 
 
Κλήση έκτακτης ιατρικής ανάγκης στη Νέα Ζηλανδία 
 
Γνωρίζουμε ότι τόσο ο εμβολιασμός με mRNA όσο και η μόλυνση με Covid ενέχουν ακόμη μη ποσοτικοποιημένους μακροπρόθεσμους κινδύνους καρδιακών παθήσεων. Αυξάνουμε την ικανότητά μας να θεραπεύουμε τις καρδιακές παθήσεις; Προφανώς όχι. Μια ανταποκρίτρια από το Palmerston North γράφει ότι παραπέμφθηκε από τον γενικό ιατρό της σε έναν ειδικό για την καρδιά, αλλά ο ειδικός απαντά ότι είναι πολύ υπερφορτωμένος με περιστατικά για να την δει και την παραπέμπει πίσω στον γενικό ιατρό της. Πότε θα σταματήσει αυτό το μπαλάκι της ευθύνης για το Covid; 
 
Οι καρδιακές παθήσεις είναι ο νούμερο ένα θάνατος στη Νέα Ζηλανδία. Η απολογία που προβάλλεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι η μυο-περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό θα αποδειχθεί μακροπρόθεσμα ήπια, χωρίς πραγματική έρευνα υποστήριξης, δεν αποτελεί αξιόπιστη ιατρική πολιτική. 
 
Ακούμε συνεχώς ανεπίσημες αναφορές ότι τα νοσοκομεία μας έχουν κατακλυστεί από καρδιολογικά περιστατικά. Είναι οι αναφορές αυτές αληθινές; Η κυβέρνηση δεν δημοσιεύει στοιχεία, οπότε παραμένουμε στο σκοτάδι. Μήπως η κυβέρνηση αδυνατεί να ψάξει ή αποκρύπτει σκόπιμα πληροφορίες; 
 
Η κατάσταση είναι παρόμοια στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι πληροφορίες για ανησυχητικές αυξήσεις των καρδιακών περιστατικών είναι πολύ καυτές για να τις χειριστούμε, οπότε μήπως τις αποκρύπτουν; Κάποια στοιχεία βγαίνουν από μεμονωμένα νοσοκομεία. Το ίδρυμα NHS στο μικρό βρετανικό παραθαλάσσιο θέρετρο Blackpool απάντησε σε αίτημα για την ελευθερία της πληροφόρησης την περασμένη εβδομάδα. Τα περιστατικά καρδιακής ανεπάρκειας έχουν αυξηθεί κατά 400% σε σχέση με τους ιστορικούς μέσους όρους. Ναι, 400%. 
 
Ποιος μπορεί να αντιστρέψει το καράβι; 
 
Όλοι έχουμε συγγενείς ή φίλους που εξακολουθούν να επιμένουν ότι τα νοσοκομεία μας είναι γεμάτα από ανεμβολίαστους, ότι κανένας εμβολιασμένος δεν πέθανε ποτέ, ότι οι ανεμβολίαστοι θέτουν τους πάντες σε κίνδυνο, ότι διεθνείς μελέτες αποδεικνύουν ότι το εμβόλιο λειτουργεί τέλεια κ.ο.κ. Όλα αυτά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, αλλά χωρίς ειλικρινή μηνύματα από την κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης, οι ευγενικές διαψεύσεις με αναφορές σε πραγματικά δεδομένα αντιμετωπίζονται με απόλυτη άρνηση και καταδίκη. 
 
Μόνο η κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι σε θέση να μεταδώσουν στο κοινό την νηφάλια αξιολόγηση του NEJM για τα ενισχυτικά εμβόλια. Διαφορετικά, το κοινό θα παραμείνει κολλημένο με τους ενισχυτές ή την παραπληροφόρηση. Η συνέχιση της δημοσίευσης παραπλανητικών πληροφοριών σχετικά με τις στατιστικές των νοσοκομείων ή των μύθων ότι μόνο ο εμβολιασμός με mRNA του 100% του πληθυσμού θα σταματήσει την πανδημία (όπως έκανε ο Stuff αυτή την εβδομάδα), το μόνο που θα κάνει πιο δύσκολο είναι να θεσπιστούν αξιόπιστες πολιτικές. 
 
Ο Mark Steyn του GB news κάλεσε την Πέμπτη αυτής της εβδομάδας την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου με επίσημες στατιστικές του Ηνωμένου Βασιλείου που δείχνουν ότι τα άτομα που έχουν λάβει ενισχυτικές δόσεις ενισχυθεί έχουν διπλάσιες πιθανότητες να υποστούν μόλυνση, νοσηλεία και θάνατο σε σύγκριση με τους ανεμβολίαστους, μερικώς εμβολιασμένους και διπλά εμβολιασμένους που έχουν συγκεντρωθεί. Αυτό εγείρει την πιθανότητα ότι η Εξαρτώμενη από τα Αντισώματα Ενίσχυση (Antibody Dependent Enhancement) έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται. 
 
Κι εμείς οδεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, πιθανώς με λίγες εβδομάδες καθυστέρηση, οι στατιστικές της Νέας Ζηλανδίας αναδεικνύουν την αυξανόμενη ευπάθεια των ατόμων που έχουν λάβει ενισχυτικές ενέσεις καθώς περνάει κάθε εβδομάδα. Το σημείο αυτό ενισχύεται από τις αυξανόμενες αναφορές πολλαπλών επαναμολύνσεων μεταξύ εμβολιασμένων πληθυσμών. 
 
Ώρα να Κηρύξουν οι κυβερνήσεις Μια Επείγουσα Ιατρική Κατάσταση 
 
Πρόκειται για ένα κάλεσμα για μια ενεργητική, ισχυρή και εστιασμένη αντίδραση σε μια εξελισσόμενη ιατρική κατάσταση. Μια ετοιμότητα να εξεταστούν και να διασκεδαστούν απόψεις που πριν από λίγες εβδομάδες απορρίπτονταν ως αδιανόητες. 
 
Μην εμπιστεύεστε τον λόγο μου, εμπιστευτείτε το New England Journal of Medicine που έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου γιατί η κατάστασή μας μπορεί να γίνει πολύ χειρότερη αν η κυβέρνηση συνεχίσει να κάνει και να λέει όπως μέχρι τώρα.
 
Παρακαλώ προωθήστε αυτό το μήνυμα σε όσους έχουν ανάγκη από αυτή την επίσημα εγκεκριμένη προειδοποίηση.
------------------ 
 
Δικτυογραφία:
“Covid-19 Boosters — Where from Here?”
https://dailyexpose.uk/2022/04/26/nejm-questions-covid-vaccine-safety/



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.