28 Απριλίου 2022

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

«Ο κόσμος είναι η Ελλάδα που διαστέλλεται. Η Ελλάδα είναι ο κόσμος, που συστέλλεται». Βίκτωρ Ουγκώ.
 
ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ..
 
Το έναυσμα για να καταγράψω τα πιο κάτω ενδεικτικά, μου έδωσε ένα συγκινητικό συμβολικό ποίημα ή μάλλον πόνημα της μικρής μαθήτριας Ευαγελίας Λάππα, που μας παραδίδει μαθήματα ηθικής και πατριωτισμού. Εύγε! Ερανισμένα αποσπάσματα με πρόσθετα σχόλια και πληροφορίες. Α.Α. 
 
Published by Christina Salemi on April 28, 2012
Target: Prosecutor of the International Criminal Court (ICC) 
 
Απόσπασμα αρχείου του 2012. Ως γνωστό, τα τελευταία χρόνια όλος ο κόσμος ασχολείται με την Ελλάδα και η γενική εντύπωση είναι …ότι η «κυβέρνηση» μάχεται να σώσει την χώρα από την καταστροφή (!). 
 
Στη πραγματικότητα όμως, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική και ακριβώς οι φερόμενοι ως σωτήρες, είναι εκείνοι που εσκεμμένα έφεραν την χώρα στα πρόθυρα της κατάρρευσης! 
 
Συγκεκριμένα, από το 2009 η Ελλάδα έπεσε στα χέρια μίας χούφτας επιτήδειων, που ηθελημένα, μεθοδικά και βάση σχεδίου, την καταστρέφουν. Μέχρι τώρα, κανείς δεν κατάφερε να τους σταματήσει παρότι μεγάλες προσπάθειες έχουν καταβληθεί . Γι΄αυτό, τους τελευταίους μήνες και ως ύστατη προσπάθεια σωτηρίας, κατατέθηκαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) καταγγελίες, ενώ εκατοντάδες πολίτες επιβεβαιώσαν τα εγκλήματα και ζήτησαν από τον εισαγγελέα του δικαστηρίου, να εμποδίσει την διεξαγωγή ενός από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της σύγχρονης ιστορίας. Η ολική καταστροφή μίας χώρας σύμβολο για το δυτικό πολιτισμό και η σημερινή δραματική ιστορία του πολύπαθου λαού της, ο οποίος από την αρχαιότητα έως τώρα προσέφερε πολλά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, αλλά σήμερα βρίσκεται εξαντλημένος, ταπεινωμένος και ντροπιασμένος εξαιτίας της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας . Η Ελλάδα με την ανοχή γενοκτόνων Ελλήνων ηγετών, τρώει τα παιδιά της ακόμη πριν καν γεννηθούν. Οι εκτρώσεις σήμερα είναι περισσότερες από τις γεννήσεις και οι φυσιολογικοί θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις κατά 40% αυξημένοι την τελευταία δεκαετία… 
 
Οι καταγγελίες προς ΟΗΕ και Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, αφορούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ σε εξέλιξη. Επειδή η λέξη γενοκτονία μπορεί να ακούγεται πολύ σκληρή και το ενδεχόμενο τέλεσης ενός τέτοιου εγκλήματος, ειδικά στην σύγχρονη Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αυτονόητο είναι ότι δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Τα κείμενα των καταγγελιών είναι τεκμηριωμένα και πείθουν για την βασιμότητα των ισχυρισμών. Θα δείτε ότι δεν υπάρχουν θάλαμοι αερίων, αλλά η αστυνομία ψεκάζει τον κόσμο με ασφυξιογόνα αέρια, υπάρχει υπογεννητικότητα, φτώχεια, εκτρώσεις, ψυχασθένειες, μετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό, αυτοκτονίες, μόλυνση του περιβάλλοντος, αλλά και άλωση από τους εισερχόμενους εισβολείς μετανάστες, που ο νεοθωμανός Ερντογάν τους χρησιμοποιεί ως Δούρειους ίππους για την άλωση του Ελληνισμού …... 
 
Σχολεία και νοσοκομεία λιγοστεύουν, οι συνθήκες ζωής είναι πολύ δύσκολες, όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε τροφή, νερό και ιατρική περίθαλψη, παντού άποροι και άστεγοι, γονείς παρατάνε τα παιδιά τους σε ιδρύματα επειδή δεν μπορούν να τα συντηρούν, μαθητές δεν έχουν σχολικά βιβλία και λιποθυμούν στα σχολεία από την ασιτία, η αξιοπρέπεια των Ελλήνων έχει καταρρακωθεί και ο λαός υποφέρει από εθνική κατάθλιψη και εξαθλίωση. Ταυτόχρονα λόγω του μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών από Αφρική και Ασία, που εισρέουν καθημερινά στο ελληνικό έδαφος, λόγω κυρίως από την ευνοϊκή σε αυτούς νομοθεσία, η Ελλάδα μουσουλμανοποιείται με γοργούς ρυθμούς και ο ντόπιος πληθυσμός αφομοιώνεται και μειώνεται σταδιακά από τους ξενόφερτους. Σε λίγα χρόνια θα εξαφανιστεί εντελώς …. 
 
Ενδεικτικό απόσπασμα από παλαιότερο άρθρο του φίλου Γ. Βενετσάνου … 
 
Τα επίσημα στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ για το 2020, μας λένε ότι η ψαλίδα θανάτων γεννήσεων έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Γεννήθηκαν 84.767 και έφυγαν από τη ζωή 131.084, δηλαδή μια διαφορά 46.317. Και αυτό έρχεται μετά από μια επίσης κακή χρονιά, που ήταν το 2019, όπου η διαφορά είχε ανέλθει στους 41.202. Και όπως φαίνεται και για το 2021, μάλλον θα έχουμε τα ίδια και χειρότερα. Συνολικά, την προηγούμενη δεκαετία, οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά περίπου 273.000άτομα. Έχουν καταλάβει αυτοί που μας κυβερνάνε τι συμβαίνει; Είναι σαν να εξαφανίστηκαν όλοι οι πολίτες από τις πόλεις, Αγρίνιο, Ηράκλειο, και Ιωάννινα με πληθυσμούς 53.433, 153.653 και 65.574 αντίστοιχα, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Από το 2011 ως το 2020 είχαμε μείωση από 400.000 – 500.000 του πληθυσμού της χώρας μας. 
 
Οι αριθμοί εδώ και καιρό, όχι μόνο το φωνάζουν, άλλα έχουν ξελαρυγγιαστεί, ο ελληνικός πληθυσμός χάνεται χρόνο με το χρόνο, και οι υπεύθυνοι τι κάνουν; Κοιμούνται μακαρίως ή κινούνται σε λάθος κατεύθυνση, την ώρα που τα στατιστικά στοιχεία για τη δημογραφική κατάσταση στην Ελλάδα επιδεινώνονται ραγδαία, προκαλώντας, εύλογα, σοβαρό προβληματισμό για το ίδιο το μέλλον του ελληνισμού. Μπορεί να έχουν παρθεί κάποια μέτρα αλλά φτάνουν; Σαφέστατα όχι, είναι ασπιρίνη σε ένα σώμα που μήνα με τον μήνα καταρρέει στην εντατική. Βέβαια οι παράγοντες που επηρεάζουν τη μεταβολή του πληθυσμού είναι πολλοί. 
 
Ενδεικτικά … 
 
1. Οι ανθρώπινες κοινωνίες όταν πετύχουν ένα υψηλό επίπεδο διαβίωσης, οι οικογένειες γεννούν λιγότερα παιδιά. 
2. Όταν η ποιότητα ζωής γίνεται καλύτερη και οι προσδοκίες των γονέων για τα παιδιά τους γίνονταιμεγαλύτερες, κάνουν λιγότερα.
3. Οι θάνατοι που πλέον ξεπερνούν τις γεννήσεις.
4. Η μετανάστευση, που στην πατρίδα μας την εποχήτων μνημονίων έχασε χιλιάδες νέους επιστήμονεςστο εξωτερικό.
5. Η ανεργία που πλήττει τον νεανικό πληθυσμό, μαζί με τις μειώσεις εισοδημάτων
6. Οι αυξήσεις των φόρων.
 
Θα έλεγα δώστε κίνητρα στα νέα ζευγάρια να κάνουν παιδιά, αλλά από μόνα τους τα σκέτα οικονομικά κίνητρα είναι άχρηστα. Όπως έχει αποδειχτεί στην πράξη, οι χώρες που δαπανούν πάρα πολλά λεφτά μόνο σε κίνητρα, δηλαδή αποκλειστικά οικογενειακά επιδόματα και φοροαπαλλαγές, για να πείσουν τις οικογένειες να κάνουν παιδιά, δεν πετυχαίνουν πολλά πράγματα. Στον αντίποδα, οι χώρες που τα έχουν πάει καλύτερα επενδύουν τα χρήματα τους και σε κάτι ακόμη … Προχώρησαν στην άρση των εμποδίων, που κάνουν τα ζευγάρια (ή και γυναίκες, που είναι μόνες) να διστάζουν να κάνουν παιδιά και που αν τυχόν κατά λάθος μείνουν έγκυες, η μόνη διέξοδος είναι η έκτρωση … 
 
• Μεγάλες άδειες πατρότητας και μητρότητας.
• Ποιοτικές και δωρεάν δομές προσχολικής αγωγής.
• Εξασφάλιση της εργασιακής ασφάλειας και της επαγγελματικής εξέλιξης της μητέρας και του πατέρα. 
Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, όλα τα έξοδα μητρότητας, δημόσιοι νηπιακοί σταθμοί, επίδομα μητρότητας κλπ
 
Αυτά είναι που αποδεδειγμένα έχουν αποτέλεσμα, αλλά και πάλι ενώ προσεγγίζουν το δείκτη αναπλήρωσης, δεν τον φτάνουν. 
 
Αν λοιπόν στην Ελλάδα υιοθετήσουμε αυτές τις πρακτικές και πετύχουμε να επιστρέψει πίσω επίσης ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων, που ξενιτεύτηκαν, ένα είναι σίγουρο. Μπορεί να μην καταφέρουμε να καλύψουμε πλήρως το κενό της αναπλήρωσης, αλλά θα έχουμε καταφέρει να κλείσουμε ένα μεγάλο μέρος της τρύπας, που λέγεται δημογραφικό. 
 
Όσο για αυτά που ακούγονται ότι θα δοθεί λύση από τους μουσουλμάνους μετανάστες, μάλλον ως αστείο ακούγεται, και αυτό γιατί όταν οι μετανάστες μένουν μόνιμα σε μια άλλη χώρα, σχεδόν αμέσως αρχίζουν να κάνουν πολύ περισσότερα παιδιά από όσα κάνουν οι γηγενείς. (Κατά τα άλλα όπως και η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, είπε ότι πρέπει να τους ενσωματώσουμε ….) 
 
Μην κλείνετε τα μάτια, σε αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης του Ελληνισμού. Αν θέλετε, μπορείτε να βρείτε λύσεις για το δημογραφικό μας πρόβλημα. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω … 
 
ΙΔΕΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ …. 
 
Θλιβερή πρωτιά κατέχει η Ελλάδα στις εκτρώσεις, καθώς χρόνο με το χρόνο αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των γυναικών που προχωρά σε διακοπή κύησης. Είναι γεγονός πως η θλιβερή αυτή πρωτιά συνδυάζεται τα τελευταία χρόνια με όλο και λιγότερες γεννήσεις, σύμφωνα με στοιχεία που έχει φέρει στο φως η ΕΛΣΤΑΤ στο πέρασμα του χρόνου. Τα δεδομένα αυτά αναμφίβολα σχετίζονται και με παράγοντες που διαμορφώνουν η οικονομική κρίση και η αβεβαιότητα. 
 
Κανείς δεν φαίνεται να ξέρει πόσες ακριβώς εκτρώσεις πραγματοποιούνται στη χώρα μας κάθε χρόνο. Σύμφωνα με τους τελευταίους αριθμούς που δημοσίευσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή το 2015, στην Ελλάδα είχαν πραγματοποιηθεί 1.985 (;) εκτρώσεις σε ένα χρόνο, ένας αριθμός που σύμφωνα με γυναικολόγους δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. «Η εκτίμηση είναι γύρω στις 150.000, δηλαδή διπλάσιες από τις γεννήσεις», αναφέρει ο Στέφανος Χανδακάς, γυναικολόγος και ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού HOPEgenesis. «Δεν καταγράφονται όλες όπως πρέπει», λέει ο γυναικολόγος και καθηγητής στην Ιατρική Σχολή Αθηνών Νικόλαος Σαλάκος, ο οποίος πιστεύει πως είναι περίπου 100.000! τον χρόνο. Κλινικές και νοσοκομεία αρνήθηκαν να δώσουν ανώνυμα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των εκτρώσεων …. 
 
Αυτό είναι αγάπη, είναι μια νέα ζωή … 
 
Αυτό είναι δολοφονία του σπλάχνου σας …. 
 
Απόσπασμα από Α.Α. 
 
Και τέλος ας επισημανθεί ο βασικότερος κίνδυνος επιβολής του Ισλάμ υπόγεια, με ειρηνικά μέσα με γεννητούρια. Ο Ισλαμιστής Μουαμάρ Γκαντάφι προτού εκτελεσθεί είχε πει.. Ο Αλλάχ μου έδωσε αισιόδοξα μηνύματα .... Το Ισλάμ δεν έχει πλέον ανάγκη να επιβάλει την θρησκεία μας δια πυρός και σιδήρου... κλπ. Ο Αλλάχ ευλογεί τις γεννήσεις ... (Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και ...κατακυριεύσατε τον κόσμο....). Ο Ισλαμικός πληθυσμός σε 20-25 χρόνια, θα υπερκεράσει με βάση την αυξανόμενη Μουσουλμανική πολυσπερμία, όλους τους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς και θα είναι κυρίαρχος .. Και τι εννοουσε; 
 
Μια Ευρωπαϊκή δημογραφική έρευνα ντοκουμέντο αναφέρει για το δημογραφικό μέλλον της Ευρώπης.... 
 
Για να διατηρηθεί ισορροπία σε ένα πληθυσμό και πολιτισμό ο κατώτερος δείκτης γεννητικότητας είναι 2.11 παιδιά ανά οικογένεια.... Το 1.9 είναι σχεδόν μη αναστρέψιμο και το 1.3 είναι αδύνατον. 
 
Προσέξτε δείκτες γεννητικότητας σε ενδεικτικές Ευρωπαϊκές χώρες. Γαλλία 1.9, Αγγλία 1.6, Κύπρος 1.4, Ελλάδα 1.3, *Γερμανία 1.3, Ιταλία 1.2.... 33 χώρες της Ευρώπης έχουν μέσο όρο από 1.3 μέχρι 1.6... με τάση προς τα κάτω.. 
 
Ρυθμός γεννήσεων Μουσουλμανικών οικογενειών, που ζούν στην Ευρώπη αγγίζει το 5.1. Στην Τουρκία το 4.1... Δηλαδή αν γίνει μια αναγωγή η πλειοψηφία της Ευρώπη σε 20-25 χρόνια θα είναι Μουσουλμανική ...  
 
Το ερευνητικό κέντρο PEW Research center (Search, Demographic PEW) αναφέρει: Από τα 4,7 μεταναστών το 2016, στην Ευρώπη 2.8 εκ, ήταν Μουσουλμάνοι, (Κατά προσέγγιση) ανεβάζοντας το ποσοστό των Μουσουλμάνων Ευρωπαίων κατοίκων, προσθέτοντας και τις πολυάριθμες γεννήσεις από το 4,1% που ήταν το 1990 σε άνω του 7-8% μέχρι σήμερα.... με τάση να φθάσει μέχρι το 2021 στο +15-20%.... Σήμερα υπολογίζεται ότι το 90% των μεταναστευτικών ροών είναι Μουσουλμάνοι. 
 
Το συμπέρασμα αυτονόητο... Δίκαιο είχε ο Γκαντάφι...... Άλωση εκ των έσω.... Και ας μην ρίχνουμε το φταίξιμο, ούτε στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, ούτε στην Τουρκία, που έχει ανοικτές σκόπιμα τις πύλες της προς Ελλάδα και Κύπρο για τους Μουσουλμάνους εισβολείς..... Αυτή κάνει την δουλειά της... Aς αναλάβουμε και εμείς μια φορά τις ευθύνες μας και τις εθνικές και τις οικογενειακές και επί τέλους οι *ηγέτες μας να συμπεριφερθούν σαν ΕΛΛΗΝΕΣ και η ΕΛΛΑΔΑ να πάψει να τρώει τα παιδιά της, γεννημένα και αγέννητα …… προτού θρηνήσουμε και πάλι επί ερειπίων … 
 
*Όσον αφορά τους σύγχρονους ηγέτες μας και τους αυτόκλητους ψευδεπίγραφους εθνάρχες, που επί εποχής τους υπήρξαν εθνικές καταστροφές και ο Ελληνισμός συρρικνώθηκε και ταπεινώθηκε, ας λάβουν υπ΄ όψιν ότι ΕΘΝΑΡΧΕΣ, ήταν αυτοί, που επί εποχής τους ο Ελληνισμός μεγαλούργησε και αυξήθηκε. Τους μεν πρώτους τα ονόματα σε άμμο γράφτηκαν, τους δε δεύτερους σε γρανιτένιες πλάκες χαράχθηκαν ….  
 
«Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος». - Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης 
 
Και είπε ο Πλάτωνας: ‘’Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν’’ και «‘’Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους πολύ κατώτερους τους’’. 
 
Είπε επίσης ο Αριστοτέλης:
«……Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες ώστε να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων και η απορρόφηση της περιουσίας των πολιτών … 
 
Μας επέβαλε η νέα τάξη πραγμάτων την σιωπή, αλλά ….Qui tacet consentit. (Ο σιωπών, συναινεί) 
 
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ…… 
 
Α.Α.



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πικρές ωμές αλήθειες.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

........Δηλαδή αν γίνει μια αναγωγή η πλειοψηφία της Ευρώπη σε 20-25 χρόνια θα είναι Μουσουλμανική ..
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ....
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ''ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ'' ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ Κ ΦΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Κ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ Κ ΒΑΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ''ΟΠΛΟ'' ΒΙΑΣ ΤΡΟΜΟΥ Κ ΦΟΒΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΤΟΥΝΙΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΥΛΟ ΟΛΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ Κ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ Κ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟΙ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ... ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ... LIBI TO LIBITO...Μιλώντας πρόσφατα ο κ. Χανδακάς, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Ενδοσκοπικός Χειρουργός, ανέφερε ότι λίγο πριν το ξέσπασμα της μεγάλης οικονομικής ύφεσης, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ και το ποσοστό γονιμότητας στην Ελλάδα ήταν ιδιαίτερα υψηλά. Όμως, από το 2009 και μετά τα ποσοστά γονιμότητας κατέρρευσαν ακολουθώντας την καθοδική πορεία της οικονομίας. Όπως εξήγησε, οι γεννήσεις στην Ελλάδα από το 2008 αγγίζουν την πτώση του 45-50%. Από 140.000 γεννήσεις το 2008, φέτος κυμαίνονται στις 75000!!
«Η Ελλάδα βρίσκεται στην 68η θέση στη λίστα που αφορά στην υπογεννητικότητα και σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες αν τα επόμενα έξι χρόνια δεν γίνουν κάποιες δραματικές παρεμβάσεις είτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση είτε από την ελληνική κυβέρνηση, το πρόβλημα θα είναι μη αναστρέψιμο»
Ιδιαίτερη «πληγή» της ελληνικής κοινωνίας αποτελεί και η σημαντική αύξηση των αμβλώσεων τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τον πρόεδρο της HOPEgenesis. «Η μη εκπαίδευση των γυναικών σε νεαρή ηλικία σε ότι αφορά την αντισύλληψη έχει ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη όσον αφορά στις αμβλώσεις, με τον αριθμό τους να κυμαίνεται μεταξύ 100.000 με 250.000 ετησίως. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από την Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού το 2015, σε δείγμα 1.320 γυναικών ηλικίας 16-22 ετών, βρέθηκε ότι το 33% περίπου είχε προχωρήσει σε τουλάχιστον μία έκτρωση στο παρελθόν. Επίσης, με στοιχεία που αντλήθηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η Ελλάδα την περίοδο 2011-2012 παρουσίασε αύξηση στο δείκτη αμβλώσεων/γεννήσεων της τάξης του 38%, όταν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες είτε διατήρησαν τα ίδια ποσοστά είτε τα μείωσαν»... Σήμερα σε χειρότερη μοίρα ...η Ελλάδα ...
ΔΗΛΑΔΗ .... ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΣΠΕΡΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΑΛΛΗ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟΙ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ... ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ YUNANISTAN ...
ΑΑ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.