8 Απριλίου 2022

COVID-19 – Ένα βιολογικό όπλο που στοχεύει την εθνοτική καταγωγή και τα συστήματα του σώματος

Γράφει ο Καθηγητής Larry Romanoff 
 
Μεγάλο μέρος αυτού του δοκιμίου βασίζεται στην κατάθεση ενός μεγάλου αριθμού διακεκριμένων ιατρών και επιστημόνων στο Μεγάλο Δικαστήριο του Δικαστηρίου της Κοινής Γνώμης για το COVID-19, υπό την προεδρία του Dr. Reiner Fuellmich.[1][2] Το περιεχόμενο εδώ ακολουθεί στενά αυτό του προηγούμενου δοκιμίου μου, Μια θεωρία για το COVID-19 που δεν μπορώ να αποδείξω[3].
 
Πρώτον, ας σκεφτούμε  
 
Σε ένα άρθρο (μέρος 4) μιας σειράς με τίτλο «Προπαγάνδα και ΜΜΕ» που έγραψα για τον Saker, άρχισα με την εξής παρατήρηση:  
«Αν ήμουν δικτάτορας, μια από τις πρώτες μου εντολές θα ήταν ότι κάθε ενήλικας πρέπει να παρακολουθήσει τουλάχιστον ένα μάθημα λογικής πανεπιστημιακού επιπέδου. Στον σημερινό κόσμο, με τον έλεγχο αυτού που είναι ουσιαστικά ένα διεθνές εγκληματικό στοιχείο, το οποίο διαχειρίζεται αποτελεσματικά τη δημόσια αντίληψη μέσω της επιρροής του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι αναγνώστες θα ωφελούνταν πάρα πολύ από κάποια έκθεση στις αρχές της λογικής.»[4].  
 
Σκεφτείτε για μια στιγμή τον «ιό της Κίνας», τη θεωρία της διαρροής από το εργαστήριο της Γουχάν, τους αμέτρητους άλλους ισχυρισμούς ότι η Κίνα μολύνει τον κόσμο με το COVID-19, ενώ ορισμένες αμερικανικές ομάδες καταθέτουν ακόμη και δραματικά ψευδείς αγωγές εναντίον της Κίνας. Ωστόσο, όλα αυτά ήταν πάντα ανοησίες.  
 
Ας επανεξετάσουμε κάτι πολύ βασικό. Το COVID-19 εξερράγη στο Wuhan και άρχισε να εξαπλώνεται, οπότε οι υγειονομικές αρχές απομόνωσαν πρώτα το Wuhan και στη συνέχεια απέκλεισαν ολόκληρη την επαρχία Hubei. Το παθογόνο διέφυγε από το Wuhan, αλλά όχι από το Hubei. Σχεδόν όλες οι λοιμώξεις και σχεδόν όλοι οι θάνατοι ήταν στο Wuhan ή στο Hubei. Ο ιός δεν ξέφυγε για να μολύνει καμία άλλη πόλη ή επαρχία της Κίνας. Η κοντινή Σαγκάη είχε μόνο λίγες μολύνσεις και θανάτους, ενώ πολλές πόλεις και επαρχίες δεν είχαν καθόλου, και τελείωσε γρήγορα.  
 
Αλλά η COVID ήταν τόσο αποφασισμένη να διανείμει τα οφέλη της σε μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας που αποφάσισε να παρακάμψει την Κίνα και να επιτεθεί στις ΗΠΑ, ακολουθούμενη από την Ευρώπη, την Αφρική, την υπόλοιπη Ασία και ούτω καθεξής. Λοιπόν, πώς ακριβώς θα λειτουργούσε αυτό; Αν ο ιός δεν μπορούσε να ξεφύγει από το Χουμπέι για να επιτεθεί στην Κίνα, πώς – ακριβώς – θα μπορούσε να ξεφύγει για να επιτεθεί στις ΗΠΑ; ΠΩΣ ο COVID έκανε ένα ιπτάμενο άλμα από τη Γουχάν, παρέκαμψε εντελώς την ηπειρωτική Κίνα και προσγειώθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, της Ρώμης, του Αμβούργου και του Τόκιο; Εάν ο ιός διαρρέει σταδιακά από τη Γουχάν – τη «δικτατορική και δρακόντεια φυλακή» – και δραπετεύει για να μολύνει κάθε άλλη ήπειρο και χώρα, πώς θα μπορούσε να αποφύγει να μολύνει όλη την Κίνα κατά τη διαδικασία;  
 
Δεν έχει σημασία αν το COVID ήταν μια διαρροή από εργαστήριο στη Γουχάν, επειδή δεν ξέφυγε πέρα από τη Γουχάν. Εδώ και καιρό έχουμε αποδείξεις ότι τα στελέχη του ιού σε άλλες χώρες ήταν πολύ διαφορετικά από εκείνα της Κίνας και επομένως πρέπει να προήλθαν από άλλη πηγή, αλλά η δυτική πεποίθηση παραμένει ότι πρόκειται για έναν «κινεζικό» ιό που εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Σχεδόν κανείς δεν φαίνεται να έχει τη διαύγεια της σκέψης για να συνειδητοποιήσει ότι αυτό θα ήταν αδύνατο και ότι οι αδιάκοπες επιθέσεις των μέσων ενημέρωσης ήταν απλώς μια ψυχολογική επιχείρηση για να εκτρέψουν τις υποψίες και να κατηγορήσουν το θύμα. Και όμως, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι περισσότεροι που διαβάζουν αυτό το κείμενο δεν θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τη λογική και θα συνεχίσουν πεισματικά να πιστεύουν ότι πρέπει να υπήρχε κάποιος τρόπος για να μολύνει ο ιός της «Κίνας» τον κόσμο. Και όχι μόνο να μολύνει τον κόσμο, αλλά να έχει μολύνει σχεδόν τις μισές χώρες την ίδια ημέρα. Η λογική αδυναμία αυτού του γεγονότος δεν φαίνεται να έχει καμία προφανή επίδραση στα θνησιγενή μυαλά.  
 
Η Κίνα ήταν δυσαρεστημένη όταν οι ΗΠΑ περιόρισαν όλες τις πτήσεις από την Κίνα προς τις ΗΠΑ, επειδή οι πτήσεις προέρχονταν από περιοχές που δεν είχαν μολυνθεί, και αυτή η ενέργεια θεωρήθηκε ευρέως ως απλώς μια ακόμη επίθεση οικονομικού πολέμου κατά της Κίνας. Και ναι, υπήρχαν κάποιοι Κινέζοι πολίτες που ταξίδευαν στον κόσμο και οι οποίοι παρήγαγαν θετικό τεστ PCR (πολύ πιθανόν ψευδώς θετικό), αλλά αυτοί ανακαλύφθηκαν σε ξένες πόλεις κατά ένα και δύο, ελάχιστα επαρκείς για να πυροδοτήσουν ξαφνικά μια ταυτόχρονη παγκόσμια πανδημία σε 200 χώρες.  
 
Η απίστευτα ταχεία εξάπλωση του COVID-19 θα έπρεπε να έχει προκαλέσει τεράστιες υποψίες σε όλο τον κόσμο, διότι οι φυσικές πανδημίες δεν δρουν με αυτόν τον τρόπο χωρίς μεγάλη βοήθεια. Το SARS-Cov-1 άγγιξε μόνο 24 χώρες σε 8 μήνες, ενώ το SARS-Cov-2 έπληξε 196 χώρες σε 1 μήνα, και επιβεβαιώνεται ότι σε καμία από αυτές τις χώρες δεν βρέθηκε ποτέ ασθενής μηδέν. Γιατί αυτό δεν κρούει τον κώδωνα του κινδύνου;  
 
Πού πάμε;  
 
Σε μείζονα διεθνή ζητήματα όπως αυτά, δεν υπάρχουν ατυχήματα. Το τελικό αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι και όσο περίεργο κι αν φαίνεται, ήταν το προγραμματισμένο αποτέλεσμα. Σας παραπέμπω στη ΖΙΚΑ, την ασθένεια που δεν υπήρξε ποτέ. Αν θυμάστε, όλος ο θόρυβος των μέσων ενημέρωσης γρήγορα μετατράπηκε σε μαζική κάλυψη για τη μικροκεφαλία, που αποδείχθηκε ότι δεν σχετίζεται, αλλά χρησιμοποιήθηκε ως ψυχολογικό όπλο σε μια εκπληκτική ώθηση από κυριολεκτικά δεκάδες ΜΚΟ (όλες χρηματοδοτούμενες από τους Αμερικανούς και σχεδόν όλες οργανωμένες από τους Εβραίους) για την κατάργηση της νομοθεσίας για τις αμβλώσεις σε όλη τη Λατινική Αμερική. Και αυτό ήταν το αποτέλεσμα- μέχρι στιγμής, τρία έθνη έχουν ανακαλέσει τη νομοθεσία τους για τις αμβλώσεις σε αυτό που ήταν το τελευταίο που κρατούσε.  
 
Σε όλα τα μεγάλα διεθνή γεγονότα, η «επίσημη αφήγηση» που διαδίδεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνήθως μας αποκαλύπτει τον κύριο σκοπό. Με την 11η Σεπτεμβρίου, έγινε αμέσως σαφές ότι το Ιράκ ήταν ο σκοπός και ο στόχος. Με τη ΖΙΚΑ, έγινε αμέσως σαφές ότι ο σκοπός ήταν η άρση των περιορισμών στις αμβλώσεις σε όλη τη Λατινική Αμερική. Με την Ουκρανία, έγινε σχεδόν αμέσως φανερό ότι ο σκοπός ήταν η επαναποικιοποίηση της Ευρώπης. Όλα αυτά ήταν εμφανή από το περιεχόμενο του κατακλυσμού των μέσων ενημέρωσης, με κυριολεκτικά εκατοντάδες άρθρα κάθε μέρα στον δυτικό και άλλο τύπο, που ωθούσαν τη σκέψη μας προς αυτές τις κατευθύνσεις.  
 
Πολλές από τις επιπτώσεις του COVID δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Σίγουρα θα είναι σημαντικές, δεδομένου ότι οι περισσότερες προηγμένες οικονομίες υπέστησαν πλήγμα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ένα από τα προγραμματισμένα αποτελέσματα ήταν η καταστροφή της οικονομίας της Κίνας, και ίσως και της Ρωσίας, αλλά και τα δυτικά έθνη δεν γλίτωσαν ακριβώς, οπότε αυτό υποδηλώνει κάτι αντάξιο του κόστους.  
 
Κάποιοι ανησυχούσαν πολύ ότι οδεύαμε προς μια παγκόσμια κοινωνία ID-2020, όπου τα διαβατήρια εμβολιασμού θα γίνονταν καθολικά και στη συνέχεια θα μετατρεπόταν σε ένα απόλυτο σύστημα κοινωνικού ελέγχου παγκοσμίως. Συμφωνώ ότι τα σημάδια υπήρχαν, αλλά τώρα ξαφνικά αυτό φαίνεται να έχει εγκαταλειφθεί, με τους περιορισμούς να καταργούνται παντού, παρά το γεγονός ότι πολλές χώρες εξακολουθούν να εμφανίζουν υψηλά ποσοστά νέων λοιμώξεων. Αυτό μας λέει ότι ο στόχος έχει ήδη επιτευχθεί, ότι το COVID έχει εκπληρώσει τον σκοπό του και μπορεί να επιτραπεί να πεθάνει ήσυχα και να αντικατασταθεί και πάλι από την εποχική γρίπη.  
 
Στην περίπτωση του COVID, όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έσπρωχναν τον φόβο, προς την ακραία θανατηφόρα δράση του ιού και την απόλυτη ανάγκη εμβολιασμού όλων των ατόμων. Οποιοσδήποτε διατύπωνε μια αντίθετη ή έστω μια προειδοποιητική άποψη συντρίφτηκε, η φήμη ακόμη και πολύ εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού καταστράφηκε φρικτά, ενώ ακόμη και το Facebook και το Twitter λογόκριναν όλους όσοι μιλούσαν. Αυτό μας λέει ότι αυτό ήταν το κύριο θέμα.  
 
Το ερώτημα λοιπόν είναι: ΓΙΑΤΙ οι υπεύθυνοι ήθελαν να εμβολιαστούν όλοι με ένα εμβόλιο mRNA που έχει αποδειχθεί σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματικό, όπου σε πολλές χώρες σχεδόν όλες οι νέες μολύνσεις συμβαίνουν στους πλήρως εμβολιασμένους; Αυτό εγείρει φυσικά την υποψία ότι το εμβόλιο δεν προοριζόταν πρωτίστως (ή ίσως και δευτερευόντως) για τον έλεγχο του ιού.  
 
COVID-19 ως βιολογικό όπλο 
 
Δρ. Shankara Chetty   
 
Μπορούμε να ξεκινήσουμε με τον Dr. Shankara Chetty, έναν γιατρό και βιολόγο επιστήμονα στη Νότια Αφρική, ο οποίος ασχολήθηκε έντονα με την αντιμετώπιση του COVID-19 στη χώρα του. Η μαρτυρία του είναι παρόμοια με εκείνη πολλών άλλων που βρίσκονται σε παρόμοιες θέσεις και είναι ισχυρή και άμεση[5].  
 
Ο Δρ Τσέτι δήλωσε ότι σχεδόν τα πάντα σχετικά με το COVID-19 του φάνηκαν ύποπτα από την αρχή. Ισχυρίστηκε ότι οι γιατροί πιέστηκαν έντονα να χρησιμοποιήσουν μια εξέταση PCR, ενώ «αυτού του είδους η εξέταση δεν χρησιμοποιείται ποτέ ως διαγνωστικό εργαλείο». Και τον ανησυχούσε το γεγονός ότι τα αποτελέσματα αυτής της ακατάλληλης δοκιμής χρησιμοποιούνταν για τον καθορισμό μέτρων δημόσιας υγείας. Υπήρχαν δύο στοιχεία που τον ανησυχούσαν ιδιαίτερα- το ένα ήταν ότι η κυβέρνηση έλεγε στους πολίτες να μην πηγαίνουν σε γιατρό αλλά να μένουν στο σπίτι και, αν αρρωστήσουν σοβαρά ή σοβαρά, να πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Παρομοίως, οι γιατροί έλεγαν στους γιατρούς να μην περιθάλπουν τους ασθενείς επειδή δεν υπήρχε θεραπεία. Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση καθοδηγούσε τους γιατρούς και τα νοσοκομεία κατά της χρήσης υδροξυχλωροκίνης και ιβερμεκτίνης, που κανονικά θα ήταν η θεραπεία επιλογής.  
 
Η δεύτερη ανησυχία ήταν ότι οι λεγόμενοι εμπειρογνώμονες που συμβούλευαν την κυβέρνηση δεν αμφισβητούσαν κανένα από τα στοιχεία που γνώριζε ότι ήταν λάθος ή ύποπτα, και η κυβέρνηση ακολουθούσε τις συμβουλές τους. Ο Δρ Chetty δήλωσε ότι γρήγορα ανέπτυξε μια πολύ υγιή καχυποψία για όσα του έλεγαν, επειδή οι κυβερνητικοί εμπειρογνώμονες «έβαζαν στο στόμα τους αυτή την αφήγηση», ενώ δεν υπήρχε καμία υπάρχουσα απόδειξη για τίποτα από αυτά και όπου ορισμένες από τις δηλώσεις τους ήταν αποδεδειγμένα αναληθείς.  
 
Έτσι, όταν ο ιός έφτασε για πρώτη φορά στη Νότια Αφρική, (το πρώτο κύμα), αγνόησε τις εξετάσεις PCR και διέγνωσε την ασθένεια από τα συμπτώματά της, την απώλεια της όσφρησης και της γεύσης, αν και αυτό ήταν ύποπτο επίσης επειδή αυτά τα συμπτώματα δεν εμφανίζονταν κανονικά με έναν ιό. Είπε ότι αυτό που φαινόταν να έχουν οι ασθενείς ήταν απλώς μια κοινή γρίπη και ότι οι περισσότεροι ασθενείς ανάρρωσαν γρήγορα με λίγο περισσότερο από έναν πονόλαιμο.  
 
Είπε ότι το πρώτο θεραπευτικό φάρμακο που του ήρθε στο μυαλό ήταν η υδροξυχλωροκίνη (HCQ), επειδή χρησιμοποιούνταν για δεκαετίες, ήταν γνωστό και είχε ευρείες αντιιικές ιδιότητες. Αντιμετώπιζε ασθενείς με αυτό εδώ και 30 χρόνια και δεν είχε ποτέ παρενέργειες με αυτό. Προετοιμαζόμενος, αγόρασε ένα μεγάλο απόθεμα, ό,τι μπορούσε να βρει, και δύο ημέρες αργότερα η κυβέρνηση το απέσυρε από τα ράφια.  
 
Σε κάθε περίπτωση με συμπτώματα που είχαν συνέπειες, θεράπευσε τους ασθενείς του με HCQ και όλοι ανάρρωσαν πλήρως μέσα σε λίγες ημέρες ή το πολύ μια εβδομάδα. Δεν υπήρξαν υποτροπές ή δευτερογενείς λοιμώξεις, πράγμα που σημαίνει ότι είχε δημιουργηθεί μια σταθερή ανοσία. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από την εμπειρία στις δυτικές χώρες, όπου πολλοί είχαν μολυνθεί εκ νέου, ιδίως όσοι είχαν λάβει αρκετές ενέσεις (εμβολιασμούς).  
 
Υπήρχε όμως ένα δευτερογενές σύμπτωμα δύσπνοιας που εμφανίστηκε αργότερα «σε ένα μικρό υποσύνολο» ασθενών και με δυνητικά σοβαρές επιπτώσεις, και το οποίο ήταν υπεύθυνο για τους θανάτους. Ορισμένες περιπτώσεις ήταν ελαφρές, άλλες πιο σοβαρές και διήρκεσαν περισσότερο, αλλά ορισμένες ήταν σοβαρές, εμφανίζονταν πολύ ξαφνικά και εξελίσσονταν πολύ γρήγορα με ασθενείς που χρειάζονταν αναπνευστήρα μέσα σε μια ημέρα. Η δύσπνοια φαινόταν να εμφανίζεται πάντα ακριβώς μία εβδομάδα μετά την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων, ενώ οι ασθενείς ήταν απολύτως καλά την προηγούμενη ημέρα και είχαν αναρρώσει πλήρως από τον ιό. Σημείωσε ότι το ίδιο συνέβαινε και στην Ιταλία, γεγονός που έδειχνε ότι οι δύο χώρες αντιμετώπιζαν το ίδιο στέλεχος.   
 
Είπε ότι δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ της σοβαρότητας των αρχικών συμπτωμάτων (από τον ιό) και της εμφάνισης δύσπνοιας την 8η ημέρα. Άρα είχε να κάνει με μια μη γραμμική ασθένεια που ήταν διφασική χωρίς συσχέτιση μεταξύ των φάσεων, δηλαδή με δύο διαφορετικές παθολογίες που δεν είχαν σχέση μεταξύ τους και οι οποίες δεν επηρεάζονταν από τυχόν προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είχε να κάνει με κάποιο είδος υπερευαισθησίας, ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν κάποιου είδους αλλεργική αντίδραση. Η πνευμονία (από τον ιό) είχε εξαφανιστεί και τώρα είχε να κάνει με ένα άλλο παθογόνο.  
 
Η μεγάλη ανακάλυψη του Dr. Chetty και το συμπέρασμά του ήταν ότι ο ιός COVID δεν ήταν το παθογόνο. Προκάλεσε μόλυνση, αλλά το ανοσοποιητικό μας σύστημα ήταν αρκετά ισχυρό για να το καταπολεμήσει. Αλλά μετά από αυτό, τα συντρίμμια που άφησε πίσω της η 8η ημέρα προκαλούσαν αλλεργικές αντιδράσεις και αυτό ήταν που σκότωνε τους ανθρώπους. Η πρωτεΐνη spike ήταν το κύριο παθογόνο και αυτό ήταν υπεύθυνο για τις ασθένειες, τις νοσηλείες και τους θανάτους. Για όσους δεν ήταν αλλεργικοί στην πρωτεΐνη spike, το σώμα τους την απομάκρυνε, αλλά για όσους ήταν αλλεργικοί, και αν η αλλεργία ήταν σοβαρή, μπορούσε να τους σκοτώσει. Είναι το ίδιο με το τσίμπημα μέλισσας- οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μόνο μια φαγούρα, ενώ λίγοι θα αποκτήσουν ένα εξάνθημα στο σώμα που απαιτεί κάποιο χρόνο για να υποχωρήσει. Αν όμως η αλλεργία σας είναι σοβαρή, θα πεθάνετε χωρίς άμεση θεραπεία. Σημείωσε επίσης ότι μια μελέτη στην Κίνα βρήκε πολύ υψηλή συσχέτιση μεταξύ αλλεργικών δεικτών και της πρωτεΐνης spike, επιβεβαιώνοντας ότι η διάγνωσή του ήταν σωστή και ότι δεν ήταν ο ιός αλλά μια σοβαρή αλλεργία στην πρωτεΐνη spike που ήταν υπεύθυνη για τους τραυματισμούς και τους θανάτους.  
 
Έθεσε σε αυτούς τους ασθενείς στεροειδή και αντισταμινικά και όλοι ανάρρωσαν πλήρως χωρίς να χρειαστούν συμπληρωματικό οξυγόνο ή αναπνευστήρες. Ο Δρ Τσέτι δήλωσε ότι αντιμετώπισε περίπου 10.000 ασθενείς, κανένας από τους οποίους δεν παρουσίασε τραυματισμό και ούτε ένας δεν πέθανε.  
 
Με την υποψία του από την αρχή ότι είχαν να κάνουν με έναν εργαστηριακό ιό, έγραψε ένα άρθρο σχετικά με όσα είχε μάθει για τη θεραπεία του ιού και «εκεί άρχισαν τα προβλήματα». Στο άρθρο του ανέφερε ότι αν οι άνθρωποι εφάρμοζαν την έγκαιρη θεραπεία, τότε η χρήση ενός εμβολίου mRNA που αναπτύχθηκε βιαστικά και βιάστηκε να κυκλοφορήσει στην αγορά θα ήταν περιττή. Μοιράστηκε τα ευρήματά του με όλους όσους του ήρθαν στο μυαλό, ξεκινώντας από τον Πρόεδρο της Νότιας Αφρικής, διάφορα μέλη της κυβέρνησης και τα συστήματα υγείας της χώρας. Όλοι τον αγνόησαν. Έστειλε τα ευρήματά του σε όλα τα νοσοκομεία και τα εργαστήρια, με το ίδιο αποτέλεσμα. Τα έστειλε επίσης σε κάθε γιατρό που γνώριζε, με κάπως καλύτερα αποτελέσματα.  
 
Σε μια προσπάθεια να κερδίσει μεγαλύτερη απήχηση για όσα είχε μάθει για το COVID, ο Δρ Chetty υπέβαλε την εργασία του σε «κάθε δημοσίευση που μπορούσα να βρω». Όλες αρνήθηκαν να το δημοσιεύσουν, συνήθως με την αιτιολογία ότι χρειάζονταν τα πνευματικά δικαιώματα ή ότι δημοσίευαν μόνο από συνδρομητές. Είπε ότι όταν η κυβέρνησή του και οι αξιωματούχοι υγείας τον αγνοούσαν και τα ιατρικά περιοδικά επέλεγαν να «μαζέψουν» ζωτικής σημασίας επιστημονικές γνώσεις για την υγεία, ήξερε ότι είχε να κάνει με μια τεράστια «συμπαιγνία». Και όταν έλαβε υπόψη του το πολιτικό δράμα με το HCQ, τα μέτρα υγιεινής, όλη τη διαφημιστική εκστρατεία και την παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης, τους λεγόμενους «ειδικούς ιατρούς» που συμβούλευαν την κυβέρνησή του, την έντονη πίεση για εμβόλια, ήξερε ότι υπήρχε «ένα μεγαλύτερο σχέδιο στο παιχνίδι» και ότι ο ιός έπρεπε να ήταν ένα σκόπιμα απελευθερωμένο εργαστηριακό δημιούργημα.  
 
Είναι ενδιαφέρον ότι ο Δρ Τσέτι μοιράστηκε αυτά που είχε μάθει με τους συναδέλφους του στην Ινδία και έτυχε ευγνώμονος υποδοχής. Εκείνη την εποχή, μια επαρχία της Ινδίας υπέφερε από μια τεράστια επίθεση COVID, η οποία προφανώς καταπνίγηκε σε χρόνο ρεκόρ και με λίγους θανάτους, ακολουθώντας τις θεραπευτικές συστάσεις του Dr. Chetty. Ακόμα πιο ενδιαφέρουσες ήταν οι αναφορές για τηλεφωνικές συζητήσεις μεταξύ του Μπάιντεν και του Ινδού Προέδρου Μόντι με τη φήμη ότι η Ινδία δεν θα αποκάλυπτε τις μεθόδους της για τη θεραπεία του κορονοϊού σε αντάλλαγμα για χάρες από τις ΗΠΑ.  
 
Αλλά υπήρχαν και πολλά άλλα. Η Νότια Αφρική βίωσε τέσσερα «κύματα» του ιού COVID και όλα ήταν διαφορετικά. Κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος, τα συμπτώματα ήταν η απώλεια της γεύσης και της όσφρησης, αλλά αυτά εξαφανίστηκαν στο δεύτερο κύμα και αντικαταστάθηκαν από νέα συμπτώματα. Στο δεύτερο κύμα, το αλλεργικό σύμπτωμα, η δύσπνοια, εξαφανίστηκε για να αντικατασταθεί από γαστρεντερικά προβλήματα, και με αντιδράσεις που ήταν πολύ πιο σοβαρές από ό,τι στο πρώτο κύμα. Έτσι, εξακολουθούσε να υπάρχει αλλεργική αντίδραση την 8η ημέρα, αλλά τώρα στην εντερική οδό αντί στους πνεύμονες.  
 
Ο Δρ Chetty ήταν πεπεισμένος ότι η πρωτεΐνη spike ήταν ο ένοχος, και είχε αλλάξει με τρόπο που της έδινε μια νέα συγγένεια για τους υποδοχείς στο γαστρεντερικό σύστημα, γεγονός που ενίσχυσε την πεποίθησή του ότι είχε να κάνει με έναν εργαστηριακό ιό. Ανακάλυψε ότι μόνο η πρωτεΐνη spike είχε μεταλλαχθεί, όχι ο υπόλοιπος ιός, κάτι που, όπως είπε, ήταν πολύ περίεργο, διότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στη φύση. Πολύ σημαντικό, ο Δρ Τσέτι σημείωσε ότι ενώ κατασκευάζεις έναν ιό στο εργαστήριο, μπορείς επίσης να κατασκευάσεις τις μεταλλάξεις που θα υποστεί.  
 
Με το τρίτο κύμα, τα συμπτώματα την 8η ημέρα δεν ήταν δύσπνοια ή γαστρεντερίτιδα, αλλά τώρα η μεταλλαγμένη πρωτεΐνη spike επιτέθηκε στο καρδιαγγειακό (κυκλοφορικό) σύστημα. Είπε ότι περίμενε ότι ο Omicron, με 50 νέες μεταλλάξεις στην πρωτεΐνη spike, ήταν ένας ακόμη νέος τροποποιημένος ιός. Στη συνέχεια έγινε σαφώς εμφανές ότι ο Omicron ήταν νευροτοξικός, προσβάλλοντας το νευρικό σύστημα. Έτσι, τα τέσσερα κύματα της Νότιας Αφρικής παρουσίασαν εντελώς διαφορετικά αρχικά συμπτώματα και η μεταλλαγμένη πρωτεΐνη spike επιτέθηκε σε τέσσερα διαφορετικά μεγάλα συστήματα του σώματος: αναπνευστικό, γαστρεντερικό, καρδιαγγειακό και νευρικό.  
 
Υπήρχε κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Στο πρώτο κύμα, ο Δρ Τσέτι είχε μόνο μαύρους ως ασθενείς. Στο δεύτερο κύμα ήταν κυρίως ασθενείς ινδικής καταγωγής που τον επισκέπτονταν. Είπε: «Δεν υπάρχουν πια μαύροι ασθενείς, όλοι είναι Ινδοί». Ήταν το δεύτερο κύμα που κατέστρεψε σοβαρά την Ινδία, και στο δεύτερο κύμα ο Δρ Τσέτι είχε κυρίως Ινδούς ασθενείς, πιθανώς το ίδιο στέλεχος. Στο τρίτο κύμα, δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου μαύροι ή ινδοί ασθενείς- αντίθετα, ήταν «όλοι λευκοί και μουσουλμάνοι». Μπορείτε να θυμηθείτε ότι στις ΗΠΑ, το πρώτο κύμα επηρέασε ιδιαίτερα τους μαύρους. 
 
Όσον αφορά την Κίνα, το COVID ήταν αρχικά 100% κινεζικό, μέχρι που ο ιός μεταλλάχθηκε. Αυτή η τοξικότητα της πρωτεΐνης αιχμής σε ένα συγκεκριμένο σύστημα του σώματος μπορεί να είναι καθολική. Ορισμένες χώρες εκτέθηκαν σε περισσότερα στελέχη από άλλες, όχι όλες με τον ίδιο αριθμό στελεχών (κύματα), και σε άλλες χώρες επηρεάστηκαν άλλα σημαντικά συστήματα του σώματος, όπως το αναπαραγωγικό σύστημα. Επίσης, η εθνοτική ιδιαιτερότητα των διαφορετικών κυμάτων σε διαφορετικές χώρες μπορεί να είναι καθολική, αλλά δεν έχουμε την πληροφορία επειδή τα μέσα ενημέρωσης ελέγχουν την αφήγηση και αυτά τα θέματα υπόκεινται σε πλήρες ειδησεογραφικό εμπάργκο.  
 
Ο Δρ Chetty δήλωσε ότι αυτές οι ανακαλύψεις έστρεψαν την προσοχή του σε «κάτι πολύ πιο δυσοίωνο». Είπε ότι πάντα είχε σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού του σχετικά με το COVID ότι ήταν μια προσχεδιασμένη σκόπιμη απελευθέρωση και ότι τώρα τελικά κατάλαβε ότι έπρεπε να έχει γίνει σύμφωνα με ένα προσχεδιασμένο σχέδιο. Ο Δρ Chetty είπε ότι επανειλημμένα σκεφτόταν ότι το COVID ήταν σχεδιασμένο και ότι αν μπορούσε να επηρεάσει διαφορετικά συστήματα και διαφορετικές εθνότητες, «αυτό είναι πολύ κακός οιωνός». Είπε ότι «αυτό είναι ένα προοίμιο για εθνοκάθαρση. Ήταν ένα μάθημα εξάσκησης στο πώς να επηρεάζεις διαφορετικά συστήματα και διαφορετικές ομάδες πληθυσμών με μεταλλάξεις που δημιουργείς σε έναν ιό». Και ήξερε όχι μόνο ότι είχε να κάνει με ένα βιολογικό όπλο, αλλά ότι η Pfizer και άλλοι θα εξέθεταν ολόκληρο τον πλανήτη στην τοξική πρωτεΐνη spike. «Αν αποδείξετε ότι η πρωτεΐνη spike είναι το πρωταρχικό παθογόνο, [και το εκθέσετε], αυτό δείχνει τα εμβόλια σε ένα πολύ επικίνδυνο φως».  
 
Δρ Soňa Peková
 
Στη συνέχεια, έχουμε τη μαρτυρία της Dr. Soňa Peková,[6] μοριακής βιολόγου από την Τσεχική Δημοκρατία, της οποίας οι παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα ήταν σχεδόν πανομοιότυπα με εκείνα του Dr. Chetty. Παρατήρησε επίσης ότι όλα τα επόμενα κύματα περιείχαν πολλές μεταλλάξεις και ήταν γονιδιωματικά διαφορετικά μεταξύ τους. Ανακάλυψαν ότι κάθε «κύμα» δημιουργήθηκε από διαφορετικό στέλεχος του ιού, αλλά και ότι τα διάφορα στελέχη δεν ήταν άμεσα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Αυτό σήμαινε ότι ένα νέο κύμα δεν ήταν άμεσος απόγονος, μια μεταλλαγμένη αναβίωση, από το προηγούμενο κύμα, αλλά η εισαγωγή στον πληθυσμό ενός εντελώς νέου στελέχους του ιού.  
 
Η Δρ Πέκοβα σημείωσε ότι κατά τη μετάβαση από το ένα «κύμα» στο άλλο, ο ιός έχασε πολλές από τις μεταλλάξεις του από το προηγούμενο κύμα, κάτι που εξελικτικά δεν είναι δυνατό. Ένας ιός δεν είναι σε θέση να διαγράψει τις μεταλλάξεις και να επιστρέψει στο αρχικό σχέδιο. Ένας ιός δεν μπορεί να «αποβάλει» τις μεταλλάξεις που έχει υιοθετήσει μια φορά- απλώς συνεχίζει να προσθέτει νέες αλλαγές, πράγμα που σημαίνει και πάλι ότι κάθε νέο κύμα ήταν ένα νέο στέλεχος του ιού που είχε κατασκευαστεί και στη συνέχεια εισήχθη στον πληθυσμό.  
 
Πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο χάρη στα πολύ σύγχρονα εργαλεία του εργαστηρίου αυτού μπόρεσαν να γίνουν αυτές οι ανακαλύψεις. Ήταν δυνατό να γίνει αυτό μόνο με τη χρήση αλληλουχίας «επόμενης γενιάς»- τα πιο κοινά εργαλεία δεν θα το είχαν ανακαλύψει ποτέ αυτό. Το εργαστήριο της δρος Πέκοβα ανέλυσε περισσότερα από 30.000 δείγματα, χρησιμοποιώντας αυτό το νέο εργαλείο για την πλήρη αλληλούχιση ολόκληρου του γονιδιώματος, των επιμέρους κυμάτων και των επιμέρους ιών. Μόνο χάρη στην αλληλούχιση επόμενης γενιάς μπόρεσαν πράγματι να εντοπίσουν τη γενετική ποικιλομορφία μεταξύ των κυμάτων.  
 
Η αλληλούχιση επόμενης γενιάς (NGS), είναι μια τεχνολογία αλληλούχισης DNA που έχει φέρει επανάσταση στη γονιδιωματική έρευνα. Με τη χρήση της NGS μπορεί να αλληλουχηθεί ολόκληρο το ανθρώπινο γονιδίωμα μέσα σε μία μόνο ημέρα. Αντίθετα, η προηγούμενη τεχνολογία αλληλούχισης Sanger, που χρησιμοποιήθηκε για την αποκρυπτογράφηση του ανθρώπινου γονιδιώματος, απαιτούσε πάνω από μια δεκαετία για να παραδώσει το τελικό σχέδιο. Αν και στην έρευνα γονιδιώματος η NGS έχει αντικαταστήσει ως επί το πλείστον τη συμβατική αλληλούχιση Sanger, δεν έχει ακόμη μεταφερθεί στην κλινική πρακτική ρουτίνας.  
 
Η Δρ Πέκοβα δήλωσε ότι τα κύματα του COVID «διέσπασαν τη χώρα» με «ενορχηστρωμένο τρόπο», σε βαθμό που ανακοινώθηκε μάλιστα μήνες πριν ότι θα συνέβαινε, ότι θα ερχόταν ένα νέο κύμα. Είπε ότι ήταν τόσο παράξενο- η χώρα της ήταν καθαρή το καλοκαίρι του 2020, καθώς δεν υπήρχε κανένας ιός εκείνη την εποχή, οπότε πώς θα μπορούσε η κυβέρνηση να γνωρίζει ότι θα ερχόταν σύντομα ένα γρήγορο και απότομο νέο κύμα; «Πώς ήταν σε θέση να προβλέψουν ότι θα ερχόταν ένα άλλο κύμα τον Σεπτέμβριο; Ανακοινώθηκε εκ των προτέρων και τα κύματα εμφανίστηκαν όπως είχε προβλεφθεί». Είπε ακόμη, «το να έχουμε μια αναπνευστική νόσο που ξεκινά στα τέλη Αυγούστου είναι αδύνατο- δεν το βλέπουμε ποτέ αυτό το ζεστό καλοκαίρι, αλλά μόνο αργότερα μέσα στο χρόνο με το κρύο και τις βροχές».  
 
Το κύμα που κυκλοφόρησε στην Τσεχία τον Νοέμβριο του 2020 ήταν γονιδιωματικά αρκετά διαφορετικό από εκείνο της άνοιξης, αλλά η Τσεχία είχε κλείσει τα σύνορά της και θεωρήθηκε αδύνατο να εμφανιστεί ένα νέο παθογόνο σε έναν περιορισμένο πληθυσμό. Έτσι, το ερώτημά τους ήταν «ποια ή πού ήταν η πηγή αυτών των νέων γενεών»; Η Δρ Πέκοβα δήλωσε πολύ αποφασιστικά ότι ακόμη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παραδέχθηκαν ότι «δεν υπάρχει γνωστή προέλευση της παραλλαγής Omicron», οπότε «στα μάτια μου προήλθε από ένα εργαστήριο και διέρρευσε σκόπιμα. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια».
 
Dr. Luc Montagnier
 
Στις αρχές του 2020, ο Δρ Luc Montagnier, ο οποίος τιμήθηκε με βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη του ιού που προκαλεί το AIDS, δήλωσε: «Έχουμε αναλύσει προσεκτικά την περιγραφή του γονιδιώματος αυτού του ιού RNA. Δεν ήμασταν οι πρώτοι, μια ομάδα Ινδών ερευνητών προσπάθησε να δημοσιεύσει μια μελέτη που έδειχνε ότι το πλήρες γονιδίωμα αυτού του ιού έχει μέσα του τις αλληλουχίες ενός άλλου ιού: αυτού του HIV». [ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η ινδική ομάδα πράγματι δημοσίευσε την ανακάλυψή της, αλλά προφανώς δέχτηκε έντονες πιέσεις για να την αποσύρει, τα μέσα ενημέρωσης υπαινίχθηκαν γρήγορα ότι η απόσυρση οφειλόταν σε ανακρίβεια, αλλά η εικόνα δεν ήταν καθόλου σαφής ως προς αυτό, και η πίεση φαίνεται ότι ήταν μάλλον πολιτική παρά επιστημονική]. Η άποψη του Δρ Montagnier ήταν ότι το γονιδίωμα του COVID περιέχει πράγματι ματσωμένα τμήματα του RNA του HIV, κάτι που δεν μπορεί να είναι σύμπτωση και θα μπορούσε να έχει συμβεί μόνο σε ένα εργαστήριο. Πιστεύω ότι δήλωσε επίσης ότι η παρουσία αυτών των τμημάτων του HIV δεν θα μπορούσε να έχει προκύψει από οποιαδήποτε φυσική εξελικτική διαδικασία[7].  
 
Επίλογος  
 
Τα κύματα στις διάφορες χώρες δεν ήταν όλα τα ίδια, και δεν είχε κάθε χώρα τον ίδιο αριθμό κυμάτων. Κάποιες, όπως η Νότια Αφρική, είχαν τέσσερα, ενώ άλλες είχαν έως και έξι, και τώρα φαίνεται ότι όλα τα κύματα ήταν διαφορετικοί ιοί, με τον καθένα να επιτίθεται σε διαφορετικό συγκεκριμένο σύστημα του σώματος, και πολλά από αυτά ήταν επίσης ειδικά για τη μία ή την άλλη εθνοτική ομάδα. Όταν το συνδυάσετε αυτό με το γεγονός ότι τα κρούσματα εκδηλώθηκαν σε πολλαπλές τοποθεσίες και πρέπει να έχουν προσβληθεί με μια τεράστια ποσότητα παθογόνου για να δημιουργηθούν σχεδόν κάθετα μοτίβα μόλυνσης και σε μεγάλους αριθμούς, καθώς και με το γεγονός ότι καμία χώρα δεν ανέφερε ποτέ ότι βρήκε έναν «ασθενή μηδέν», δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αρνηθεί κανείς ότι όλη αυτή η περιπέτεια προκλήθηκε σκόπιμα στους ανθρώπους του κόσμου.  
 
Το COVID-19 φαίνεται πράγματι να ήταν ένα βιολογικό όπλο, αλλά είχε πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια από μια απλή επίθεση βιοπολέμου των ΗΠΑ στην Κίνα. Ήταν μια επίθεση βιολογικού πολέμου εναντίον όλων των λαών του κόσμου. Οι Αμερικανοί ήταν σε μεγάλο βαθμό συνένοχοι, αλλά δεν ήταν δικό τους σχέδιο- «απλώς εκτελούσαν εντολές», χρησιμοποιώντας σχεδόν σίγουρα τα εργαστήρια βιολογικών όπλων τους ως πηγή και τις στρατιωτικές τους βάσεις ως σύστημα διανομής. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να ταιριάζει με τα γνωστά γεγονότα. Ομολογουμένως, θα ήταν τεχνικά δυνατό να επιτευχθεί αυτό με διαφορετικά μέσα, αλλά αυτό θα ήταν πολύ πιο δύσκολο και δυσκίνητο. Δεν υπάρχει κανένα άλλο πρακτικό σύστημα διανομής που θα αρκούσε.  
 
Και αυτό, βασιζόμενο μόνο σε έμμεσες ενδείξεις, έπρεπε να ήταν ένα εβραϊκό πρόγραμμα. Η πιο καταδικαστική απόδειξη είναι η πιο προφανής – τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία παγκοσμίως ελέγχονται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τους Εβραίους. Ολόκληρα τα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και σε μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου, ήταν όλα με το μέρος τους, προωθώντας ακριβώς την ίδια ατζέντα, με τις ίδιες καθημερινές πλημμύρες ειδήσεων καταστροφής, με υπέροχα ψεύδη, με ιστορίες θανάτου και κατάθλιψης παντού, με έντονη ψυχολογική χειραγώγηση για την οποία αυτοί οι άνθρωποι είναι διάσημοι, και με την έντονη πίεση να χειραγωγηθούν όλοι για να δεχτούν τις ενέσεις με αιχμές. Δεν υπάρχει πουθενά εθνικός οργανισμός με τη δύναμη να συγκεντρώσει και να ενεργοποιήσει τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης ως ομάδα για να κάνουν οτιδήποτε, και σίγουρα τίποτα τέτοιας κλίμακας. Η λογική και μόνο μας λέει ότι αυτό πρέπει να είναι μια εβραϊκή ατζέντα. Δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα που να ταιριάζει με όλα τα γεγονότα. Και φυσικά, η Pfizer και η Moderna, και οι δύο εβραϊκές εταιρείες, ήταν στην πρώτη γραμμή των σχεδίων για την ένεση. Η Gilead είναι μια άλλη, με το Remdesivir της.  
 
Σε όλες τις χώρες όπου έχουμε πληροφορίες, οι «ειδικοί ιατροί» έδιναν απίστευτα λανθασμένες συμβουλές στις κυβερνήσεις, οι οποίες τις αποδέχονταν ομόφωνα, παρακάμπτοντας τις πολλές και ηχηρές αντιρρήσεις του ίδιου του υγειονομικού προσωπικού τους. Είναι ιδιαίτερα καταδικαστικό το γεγονός ότι, και πάλι στις περισσότερες χώρες όπου έχουμε πληροφορίες, οι κυβερνήσεις έδιναν οδηγίες στο κοινό να μην επισκεφθεί γιατρό αν αρρώσταινε, αλλά να μείνει στο σπίτι και να περιμένει, και να πάει σε νοσοκομείο αν γινόταν κρίσιμη η κατάσταση. Και στους γιατρούς σε πολλές χώρες ειπώθηκε σταθερά να μην βλέπουν και να μην περιθάλπουν ασθενείς με COVID και ότι δεν υπήρχε δυνατότητα θεραπείας. Και όμως, η θεραπεία ήταν διαθέσιμη και όλες αυτές οι ζωές θα μπορούσαν να είχαν σωθεί, δεδομένου ότι τώρα φαίνεται ότι η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη είναι πράγματι αποτελεσματικές θεραπείες. Και όλα αυτά προφανώς έγιναν για χάρη της προώθησης των ενέσεων με αιχμές. Και ακόμη δεν γνωρίζουμε το γιατί.  
 
Δεν πρέπει να αγνοηθεί ότι μόνο στην Κίνα ο περιορισμός του ιού ήταν το κύριο καθήκον. Σε όλη τη Δύση, η ανάσχεση ήταν ημιτελής και διαρροή στην καλύτερη περίπτωση, τα λουκέτα και οι καραντίνες προορίζονταν να αποτύχουν. Αν έχετε έναν αχυρώνα με τρεις πόρτες και θέλετε να αποτρέψετε τα άλογά σας από το να το σκάσουν, κλειδώνετε όλες τις πόρτες- δεν αφήνετε μία ορθάνοιχτη. Οι λεγόμενοι «περιορισμοί» στη Δύση αποσκοπούσαν μόνο στο να δώσουν μια δημόσια εικόνα ότι «κάνουμε κάτι», ενώ στην πραγματικότητα δεν έκαναν τίποτε επακόλουθο. Και αυτό σημαίνει ότι ο ιός προοριζόταν να σαρώσει τους δυτικούς πληθυσμούς για να βοηθήσει την τρομολαγνεία στις ενέσεις.  
 
Η προοπτική των αναγκαστικών ενέσεων είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, επειδή τα περισσότερα δυτικά έθνη έχουν πλέον προσαρμοστεί σε αυτό, και θα εμφανιστεί ξανά. Θυμάμαι να διαβάζω μια δήλωση ενός ομοϊδεάτη του Ρόμπερτ Κάγκαν, ο οποίος είπε ότι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε τον πλήρη έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού θα ήταν «να τους βάλουμε όλους στη σειρά και να τους κάνουμε εμβόλιο». Θα συμβεί ξανά. Ο Μπιλ Γκέιτς είπε: «Την επόμενη φορά, θα το κάνουμε σε 6 μήνες». Δεν λειτούργησε τέλεια αυτή τη φορά, αλλά μπορεί να λειτούργησε αρκετά καλά- σε πολλές χώρες ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού εμβολιάστηκε με τα εμβόλια mRNA, πολλά από αυτά πολλές φορές, και ακόμα δεν ξέρουμε τι περιείχαν. Το ένστικτό μου μου λέει ότι τα προγράμματα εμβολιασμού περιέχουν το μεγαλύτερο μέρος του μυστικού.  
 
Το να εξαναγκάζουν πραγματικά τους ανθρώπους να εμβολιαστούν απειλώντας τους δημότες με πρόστιμα και ποινές φυλάκισης, αρνούμενοι την είσοδο στις περισσότερες δημόσιες εγκαταστάσεις, να αρνούνται την πρόσβαση των γονέων στα ίδια τους τα παιδιά, μόνο και μόνο για χάρη του εμβολιασμού, σημαίνει ότι το να εμβολιαστούν όλοι ήταν εξαιρετικά σημαντικό για το σχέδιο. Και οι ακραίες επιθέσεις εναντίον των υποτιθέμενων «αντιεμβολιαστών» δεν ήταν τυχαίες. Οποιοσδήποτε μιλούσε κατά των μη δοκιμασμένων εμβολίων COVID χλευάστηκε, δέχθηκε επιθέσεις, αποπληροφορήθηκε, διαπομπεύτηκε ως απόβρασμα και ως ψυχικά ανισόρροπος θεωρητικός συνωμοσίας. Σπάνια έχω δει τέτοιες φαύλες επιθέσεις σε ειλικρινείς ανθρώπους με γνήσιες ανησυχίες.  
 
Υπάρχουν κι άλλα κεφάλαια σε αυτή την ιστορία – όλα καταδικαστικά – που αφορούν το τεστ PCR, τις θεραπείες και τα φάρμακα και φυσικά τις ενέσεις (εμβολιασμούς). Θα ασχοληθώ με αυτά σε επόμενα άρθρα. Με όλα τα κομμάτια συναρμολογημένα, φαίνεται αδύνατο να αποφύγουμε το συμπέρασμα ότι ο COVID-19 ήταν ένας ιός που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο και εξαπολύθηκε στον κόσμο σύμφωνα με κάποιο γενικό σχέδιο. Φαίνεται επίσης αδύνατο να εξηγήσουμε γιατί τόσες πολλές κυβερνήσεις συμμετείχαν σε αυτή τη μαζική απάτη, προφανώς με τη θέλησή τους. Παρ’ όλα αυτά, όποιος κι αν ήταν ο τελικός σκοπός ή το κίνητρο, αυτό δεν προμηνύει τίποτα καλό για τους απλούς ανθρώπους, εκτός ίσως από την Κίνα και τη Ρωσία και πιθανώς μία ή δύο άλλες χώρες που δεν συμμετείχαν σε αυτό.
 
Σημειώσεις – αναφορές
 
 
Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)
 
Πηγή: the Unz review 
το είδαμε ΕΔΩ 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.