22 Ιανουαρίου 2022

ΜΝΗΜΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΜΕ RAM ...1 kb!

Γράφει ο Δαναός
 
Αυτός ο λαός έχει πάθει αλλά δεν έχει μάθει, κάνοντας συνεχώς τα ίδια περίπου λάθη που καθορίζουν την μετέπειτα ζωή του.
Αν βγάλουμε έξω από το σύνολο των απατηθέντων, τα παντός είδους λαμόγια, τα νούμερα των κολάκων, των τσιμπουριών, των ημετερων, των γλυφτών, των διαπλεκομένων που κονομάνε σε βάρος του αφελή λαού, τότε σε πιάνει κατάθλιψη με την αμνησία και την ωχαδελφίστικη συμπεριφορά ανθρώπων που έχουν πάθει και προσπερνάνε τα δεινά τους, είτε ψηφίζοντας, είτε υποστηρίζοντας συνεχώς τους ίδιους που τους εξαπατησαν.
Αυτό συμβαίνει όλα τα τελευταία χρόνια ...
 
Μπορεί κάποιος να θυμάται, ότι ο γείτονας πριν μερικά χρόνια ...του είπε ...του έκανε ...κλπ, αλλά ότι την ζωή του αυτός που ψήφισε την πρόδωσε, την έλιωσε, χαμπαρι δεν θέλει ή δεν παίρνει.
 
Αποτέλεσμα; οι ίδιοι τα ίδια συνεχώς κάνουν και συνεχίζουν να τα κάνουν με τις ευλογίες των χρυσόψαρων οπαδών τους.
Ομως αυτοί που δεν ανήκουν πουθενά και προσκυνούν μόνο πατρίδα σημαία και Ελλάδα, όπως μας κατάντησαν δεν φτάνουν για να ξεπαγώσουν τα μυαλά των αποπλανηθέντων, γιατι δεν τους αφήνουν οι συνεχόμενες ριπές από παντού να σκεφτούν, πόση αντιφατικότητα υπάρχει στην θεωρία που πιπιλάνε με την πράξη που ζούμε.
 
Η μόνη ελπίδα ίσως είναι η σπίθα η προαιώνια που ξαφνικά βγαίνει μπροστά που υπάρχει σε όλο το Ελληνικό DNA.... και που ποτέ κανείς δεν νίκησε, να κάνει το καθήκον του.
Αυτό χρόνια τώρα το παλεύουν να μας μουδιάσουν οι έξωθεν και έσωθεν εχθροί του ελληνισμού.
Προσφέρουν ζωή με πυροτεχνήματα στις νέες γενιές ... ζωή όπως την διαφημίζουν ....πολύ καλύτερη για όλους!
Και η παγίδα είναι στην λέξη ΟΛΟΥΣ, που θα έπρεπε να λέει λίγους καί δικούς τους.
 
Ποτέ όλοι στον λαό δεν ήταν καλά, ποτέ η χαρά η ανεση η καλοπέραση η εύκολη ζωή δεν ήταν απλωμένη στα πόδια των απλών ανθρώπων ....
Εξαπατούν με όνειρα θολά και περνάνε τις δικές τους ατζέντες.
Πάντα τα μεγάλα λόγια είτε κοίμιζαν, είτε ξεσήκωναν, αναλόγως ποιο στόμα τα μιλούσε.
 
Αλλά τώρα... ξέχασα τα στόματα φοράνε μάσκες και θα τις φοράνε για πολλά χρόνια ακόμη και όλα φιλτράρονται εκτός τα του ιού των απογόνων και των παρελκομένων του, που βολεύουν τους λίγους.
Αν πέρναγε μια σκέψη σαν αστραπή που να μας ξύπναγε από τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει, ίσως θα ακολουθούσε και η βροντή που θα τα άλλαζε όλα!
Ίδωμεν....
 
ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ.
 
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΑΣ.



Share

11 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΑ Κ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΩΝΙ Κ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.
Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ''ΚΑΛΗ'' ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΚΟΡΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

Κωνσταντίνος Καβάφης «Τείχη»
ΕΠΙΚΑΙΡΟ.

Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ
μεγάλα κ’ υψηλά τριγύρω μου έκτισαν τείχη.

Και κάθομαι και απελπίζομαι τώρα εδώ.
Άλλο δεν σκέπτομαι: τον νουν μου τρώγει αυτή η τύχη·

διότι πράγματα πολλά έξω να κάμω είχον.
A όταν έκτιζαν τα τείχη πώς να μην προσέξω.

Aλλά δεν άκουσα ποτέ κρότον κτιστών ή ήχον.
Aνεπαισθήτως μ’ έκλεισαν από τον κόσμον έξω.

Ο Κωνσταντίνος Καβάφης δημιουργεί εδώ ένα ιδιαίτερο ποίημα με το οποίο εκφράζει την αίσθησή του πως βρίσκεται εγκλωβισμένος από μια σειρά περιορισμών και ορίων -τείχη-, που του επιβλήθηκαν χωρίς ο ίδιος να καταλάβει το πότε και το πώς. Ο ποιητής συνειδητοποιεί πως η ελευθερία που πίστευε ότι έχει στη ζωή του, δεν είναι πια δεδομένη. Όπως ΟΛΟΙ μας σήμερα ...

ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΝΑΕ΄ΜΟΥ.
ΑΑ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΙΝΕΛΙΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΜΑΝΟΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ είπε...

Αυτή είναι η κατάσταση του Νεοέλληνα, μπορεί να εγκληματίσει γιατί του πήρε ο γείτονας το parking αλλά αυτούς που του κατέστρεψαν τη ζωή τους συγχωρεί δίχως δεύτερη κουβέντα και τους δίνει ξανά και ξανά εναλλάξ την απόλυτη δύναμη να τον κυβερνούν με το ίδιο ολεθριο αποτέλεσμα γι αυτόν.

Σταυρος Παγιδας είπε...

Έτσι, ακριβώς όπως τα λες,φίλε Γιώργο!

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΜΑΝΟΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΝΩΛΗ, ΒΡΙΣΚΟΥΝ Κ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Σταυρος Παγιδας
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΕ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Νέρια είπε...

Αυτή τη σπίθα περιμένουμε όλοι φίλε μου. Για να φανεί όμως θα πρέπει πρώτα να φανεί ο κίνδυνος που θα μας ενώσει κι από σπίθα να γίνουμε φλόγα.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Νέρια
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΕΡΙΑ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΜΒΛΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ, ΙΣΩΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΕΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς Γιώργαρε για ακόμη μία φορά έχεις δίκιο!!
Και αυτή η περιβόητη σπίθα που όλοι περιμένουμε να δεις πως θα έρθει απ' έξω γιατί από μέσα αδερφέ το βλέπω λίγο χλωμό..

Καλό ξημέρωμα και αύριο με Υγεία!!

Papillon

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 17 Φεβρουαρίου, 2022 23:33
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ;; Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ! ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΒΗ Κ ΜΑΣ ΕΛΘΕΙ !!!
ΚΑΙ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.