11 Ιανουαρίου 2022

Covid Free Wallet…

Γράφει η Σταυρούλα Γ. Παπαπέτρου, οδοντίατρος

Η εφαρμογή αυτή στο τηλέφωνο θα αντικαταστήσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού, λέει… Και θα ‘ναι, όπως άκουσα σήμερα στις ειδήσεις, και ταυτότητα και διαβατήριο και δίπλωμα οδήγησης και… Όλα τα αποδεικτικά ταυτότητας κάποιου σε ένα.

Πόσα χρόνια θέλουν να το κάνουν αυτό; Αυτήν την ψηφιακοποίηση δεν ήθελε να περάσει και ο Ραγκούσης της κυβέρνησης ΓΑΠ; Δεν υπήρχε η σωστή αιτία τότε, που θα γινόταν το άλλοθι της καταπάτησης της ελευθερίας του ατόμου και της βλάβης της σωματικής ακεραιότητας και της επιβίωσης.

Σήμερα βρέθηκε η αιτία αυτή: είναι ο αέρας ο κοπανιστός (που για να φαίνεται θανατηφόρος, απαγορεύτηκαν οι νεκροψίες, καταργήθηκε η δόκιμη άσκηση της ιατρικής, βγήκαν εκτός επαγγέλματος οι γιατροί που αρνούνται να πάνε κόντρα στην ηθική και στη συνείδησή τους, και θεσμοθετήθηκε ασυλία και ακαταδίωκτο, για να καλύπτονται τα ιατρικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίζονται μέσα στις ΜΕΘ “από τον βολικό κορονοϊό, αν είναι αλήθεια αυτά που λένε στις ειδήσεις, χωρίς αυτοί οι Ες-Ες-τζήδες γιατροί να λογοδοτούν πουθενά. Θανατηφόρος δεν είναι ο ιός, αλλά στον θάνατο οδηγεί η καταστρατήγηση του ιατρικού λειτουργήματος από “ανθρώπους” αποχτηνωμένους, βαθιά ανήθικους και αριβίστες).

Σήμερα θα ‘ναι μια εφαρμογή στο κινητό… Και αύριο, κι αυτό είναι κάτι που το έλεγα από τον Μάρτιο του ’20, θα γίνει το τσιπάκι μέσα στο χέρι σας ή στο μέτωπο. Αλλά και τώρα που δεν βάλατε ακόμη το υποδόριο (κάτω από το δέρμα) εμφύτευμα…

Δοκιμάστε εσείς οι εmbολiasmέΝοι να σκανάρετε με την εφαρμογή σκαναρίσματος όχι το QR code του πιστοποιητικού, αλλά το μπράτσο σας. Το σκανάρισμα φέρεται να σας αναγνωρίζει ως τόσους 13ψήφιους αριθμούς όσους κι οι δόσεις εmβoλiou που βάλατε. Ο 13ψήφιος αριθμός είναι ο αριθμός παρτίδας της αμπούλας που σας έβαλαν. Και για να σκανάρεστε οι ίδιοι, πάει να πει πως το QR code είναι ήδη μέσα σας. Ήτοι το τσιπάκι ήδη το έχετε πάνω σας. Ήτοι είστε ένα προϊόν. Διαλέξτε εσείς τι προϊόν θέλετε να είστε… Κwλόχαρτο θέτε; Μαρμελάδα; Σερβιέτα; Ροκφόρ; Κρασί; Πάντως άνθρωπος με αυτεξούσιο πάψατε να είστε.

Το QR code μέσα σας δύο πράγματα θα επιφέρει. Πρώτον, ως ραδιενεργή οντότητα που εκπέμπει ακτινοβολία αυτό το QR code (όπως ραδιενεργό είναι το ρούτερ, που αυτοί σου λένε -και καλώς σου λένε- ότι πρέπει να το ‘χεις μακριά απ’ το υπνοδωμάτιο, για να μην πάθεις καρκίνο, κι όπως ραδιενεργό είναι το κινητό τηλέφωνο, και σου λένε -και καλώς σου λένε- να μην το βάζεις στην τσέπη του σακακιού δίπλα στην καρδιά, για να μην πάθεις αρρυθμίες, ή στις μπροστινές τσέπες του παντελονιού, για να μην πάθεις στειρότητα, ή να μιλάς με hands-free (ακουστικά), ώστε να είναι όσο γίνεται μακριά απ’ το αυτί σου, για για μην πάθεις καρκίνο εγκεφάλου), είναι μεταλλαξιογόνος παράγοντας για το DNA σας. Σε συνδυασμό με το μεταλλαξιογόνο διαγονιδιακό αυτό εmbόλio, είναι ένας καλοφυτεμένος σπόρος καρκινογένεσης και γονοτοξικότητας μέσα σας. Και δεύτερον, δίνει τη δυνατότητα χειρισμού σας από μακριά.

Μ’ αυτό το QR code είστε πια ένα λογισμικό. Κι όπως παίρνετε τηλέφωνο στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας τηλεφωνίας όταν κολλάει το ίντερνετ, και σας το φτιάχνουν από τα κεντρικά μ’ ένα κλικ, με μια ενέργεια, έτσι θα σας χειρίζονται κι εσάς: click from away Τι; Έχεις βηματοδότη και τελειώνει η μπαταρία του; Και θα κοστίσεις στο σύστημα υγείας τον οποίο πληρώνεις με το αίμα σου;

Τα λεφτά απ’ τα ταμεία τα έφαγαν. Ούτε συντάξεις έχουν να δώσουν ούτε νοσηλεία να σου παρέχουν. Θα σου πατήσουν το κλικ από μακριά, να σε ξεφορτωθούν. Τι; Είχε ανέβει το προσδόκιμο ζωής στα 90; Ε, δες τα κηδειόχαρτα τώρα. Ο μέσος όρος ηλικιών των πεθαμένων είναι στα στα 60.

Άντε… Καλοφύτευτα αυτά που βάλατε και καλά κρασά!

πηγή




Share

3 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΘΑ ΣΕ ΜΙΣΗΣΕΙ, ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΕΙ, ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ Κ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ.
ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΜΙΣΗΣΕΙ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
ΙΔΩΜΕΝ .

Ανώνυμος είπε...

Ραδιενεργό το κινητό και το ρούτερ.... μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό. Καλά, ολόκληρη οδοντίατρος και δε γνωρίζει τι εστί ραδιενέργεια; Έλεος ρε παιδιά. Οκ, και εγώ δεν το έχω κάνει το εμβόλιο αλλά μην πετάμε κοτσάνες. Ας ανοίξει ένα βιβλίο φυσικής Γυμνασίου η "επιστήμονας" να μάθει τι είναι η ραδιενέργεια.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Η αληθεια ειναι οτι ειναι για την δικη μας εποχη κομματακι παρατραβηγμενα ορισμένα.... στο μέλλον δεν αμφιβαλω οτι καπως ετσι θα είναι τα πράγματα...
Παντως το οτι εχουν ακτινοβολία (οχι ραδιενεργη) νομιζω οτι ειναι αποδεδειγμένο...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.