21 Ιανουαρίου 2022

ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΧΑΠΙΩΝ CAPTAGON ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ;

Τα “ναρκωτικά των τζιχαντιστών”…
 
Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr  
 
Έγραφα στις 17 Ιουλίου 2020 σε άρθρο μου: 
 
Στις 6 Ιουλίου 2020 στην περιοχή του Τυχερού Έβρου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης ναρκωτικών (υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης), δυο Σύροι οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στην ελληνική Επικράτεια από την Τουρκία, μεταφέροντας σημαντική ποσότητα κατεργασμένου χασίς και ναρκωτικών χαπιών Captagon και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης! Πολύ θα θέλαμε να ξέραμε αν αποκαλύφθηκε ο προμηθευτής αυτών των ναρκωτικών ουσιών, γιατί τα χάπια Captagon, είναι σίγουρο ότι προορίζονταν για παράνομους μετανάστες, που ενδεχομένως να έχουν κατά νου να προκαλέσουν επεισόδια και ταραχές στην ελληνική Επικράτεια! Άλλωστε τα Captagon, δεν ονομάζονται τυχαία και ως “ναρκωτικά των τζιχαντιστών”! Η επήρεια χορηγίας των Captagon μπορεί να κρατήσει ξάγρυπνους για 48+ ώρες αυτούς στους οποίους θα χορηγηθούν αυτά τα ναρκωτικά χάπια!
 
Το ερώτημα είναι λοιπόν, έχουμε τζιχαντιστές στην Ελλάδα; 
 
Μα αφού το έχει παραδεχτεί η ελληνική κυβέρνηση αυτό, διά στόματος υπουργών της! Άρα μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτά προορίζονταν για τζιχαντιστές διαβιούντες παράνομα στην Ελλάδα και γιατί; Για ποιον σκοπό; 
 
Ωστόσο, την ίδια ημέρα (σύμπτωση;) στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην Κω, οι διαβιούντες εκεί παράνομοι μετανάστες ξεκίνησαν μαζική αποχή από φαγητό και νερό! Υποκινούμενοι – προφανώς – από το ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) που υποστηρίζει αυτήν της απεργία πείνας και δίψας! Αναφέρεται δε, πως ξεσηκώθηκαν απαιτώντας ελευθερία για να μπει ένα τέλος στη ρατσιστική πολιτική της αφαίρεσης των δικαιωμάτων τους (;;;)! 
 
Αλλά, αντιλαμβανόμαστε όλοι, πώς αν υπάρξει ένας θάνατος από αυτήν την απεργία πείνας και δίψας, τι ακριβώς θα συμβεί; 
Μήπως κάποιοι επιδιώκουν να συμβεί ένα τέτοιο τραγικό γεγονός, για να μπορούν να πουν και να γράψουν τα γερμανικά και τουρκικά ΜΜΕ για την υποτιθέμενη κακομεταχείριση των διαβιούντων στην Ελλάδα παράνομων μεταναστών από την ελληνική Πολιτεία; 
 
Μήπως για να δοθεί η αφορμή, οι κατά τόπους ευρισκόμενοι τζιχαντιστές να ξεσηκώσουν τα πλήθη των παράνομων μεταναστών στα νησιά μας και στην ηπειρωτική Ελλάδα; 
 
Σκέψεις, που είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε, όπως ακριβώς πρέπει να σκέφτεται και να προετοιμάζεται για τέτοιες περιπτώσεις και η ελληνική κυβέρνηση! 
Μακάρι αυτές οι σκέψεις μας, να μείνουν απλές σκέψεις… 
 
Ωστόσο, από 31 Αυγούστου 2019, δηλαδή ένα χρόνο πριν εκείνο το εκτενές άρθρο μου (17 Ιουλίου 2020), εξέχουσα πηγή μου, με ενημέρωνε περί της εισαγωγής χαπιών Captagon σε μεγάλες ποσότητες στην Ελλάδα! 
 
Τότε λοιπόν αναρωτιόμουν αν αλήθευε αυτή η σπουδαία πληροφορία!  
«Η Ελληνική Αστυνομία και οι Ελληνικές Υπηρεσίες Ασφαλείας έχουν κατασχέσει μεγάλες ποσότητες χαπιών Captagon τα επονομαζόμενα και ως “χάπια των τζιχαντιστών”, τα οποία κρατούν σε συνεχή 48ωρη ένταση και εγρήγορση καθώς και σε πολεμική έξαρση όσους τα λαμβάνουν; 
Υπάρχει παρασκευαστήριο τέτοιων ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα; 
Και αν ναι, οι λαμβάνοντες αυτά στην Ελλάδα τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, που ακριβώς αποβλέπουν; 
Δεν πρέπει να ενημερωθεί κατάλληλα από τους αρμοδίους φορείς ο ελληνικός λαός;»! 
 
Η Τουρκία το χαβά της με τα ναρκωτικά χάπια Captagon, εμείς τι κάνουμε;
 
Επίσης, η “Καθημερινή” στις 31 Αυγούστου 2020 μας ενημέρωνε:  
«Ένα ασυνήθιστο στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά φαινόμενο καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο. Στην περιοχή, για να αξιολογήσουν τα δεδομένα, βρέθηκαν πριν από μερικές ημέρες αξιωματικοί από την Αντιτρομοκρατική και την υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Αττικής. Ο λόγος για τις αλλεπάλληλες τις τελευταίες εβδομάδες συλλήψεις στα σύνορα παράτυπων μεταναστών που μεταφέρουν στα σακίδιά τους ναρκωτικά χάπια Captagon, γνωστά και ως “το ναρκωτικό των τζιχαντιστών”! 
 
Μέσα σε 40 ημέρες, αστυνομικοί από την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη έχουν χειριστεί πέντε τέτοιες υποθέσεις και έχουν κατασχέσει 13.213 ναρκωτικά χάπια. Μια ακόμα υπόθεση, η 6η, κατεγράφη εν μέσω της κρίσης με την Τουρκία και των επεισοδίων στη μεθόριο. Την υπόθεση παρακολουθεί στενά η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν παρατηρηθεί αλλεπάλληλες απόπειρες εισαγωγής του συγκεκριμένου τύπου ναρκωτικού στη χώρα…»! 
 
Θα πρέπει στο σημείο αυτό να θυμηθούμε τα πολύ σοβαρά γεγονότα που συνέβησαν τον Μάρτιο του 2020 στον Έβρο, καθώς και τους επόμενους μήνες την επιθετικότητα που επιδείκνυε η Τουρκία στα νησιά μας (Β.Α. Αιγαίου και Δωδεκάνησα)!  
 
Οι Μητσοτάκης – Μηταράκης ενημερώθηκαν; Ανησυχούν;
 
Σε αυτήν την διάρκεια των δυο ετών, αποδεικνύεται πως η Τουρκία δεν σταματά την τροφοδοσία των ναρκωτικών χαπιών Captagon, αφού όπως – προ ημερών - μας ενημερώνει η διαδικτυακή σελίδα της κρατικής τηλεόρασης, πως, εκατοντάδες χιλιάδες ναρκωτικά χάπια με σήμα σβάστικα ξεβράστηκαν σε Ρόδο και Καστελόριζο!  
 
Παρακάτω η ενημέρωσή μας από την ΕΡΤ: 
 
«Πάνω από 250.000 ναρκωτικά χάπια Captagon εντόπισε το Λιμενικό σε Ρόδο και Καστελόριζο. 
Το μεσημέρι της 13ης Ιανουαρίου στελέχη του Λιμενικού βρήκαν στην παραλία Κάτω Πέτρες δύο σάκους με πάνω από 180.000 ναρκωτικά χάπια. 
Την ίδια ημέρα τα στελέχη του Α.Τ. Μεγίστης σε συνεργασία με την τοπική λιμενική αρχή περισυνέλεξαν από τις ακτές του νησιού 40 νάιλον συσκευασίες με ακόμα 80.000 χάπια. 
Όλες οι συσκευασίες έφεραν ως λογότυπο μια Σβάστικα, όπως ακριβώς και τα περίπου 1 εκατομμύριο χάπια που κατάσχεσαν οι αρχές του Λιβάνου την 4η Ιανουαρίου. 
Πιθανολογείται βάσιμα ότι τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν επί ελληνικού εδάφους αποτελούν μέρος του εμπορεύματος που βρέθηκε στο Λίβανο.»! 
 
Άρα, αποδεδειγμένα πλέον, η τροφοδοσία παράνομων μεταναστών με ναρκωτικά χάπια Captagon, γίνεται από την Τουρκία! 
Το ζήτημα είναι πως αυτές οι τεράστιες ποσότητες θα είχαν συγκεκριμένους παραλήπτες στα ακριτικά νησιά μας! Που αυτές οι τεράστιες ποσότητες υποδηλώνουν, πως ο αριθμός των παράνομων μεταναστών, που στην ουσία είναι τζιχαντιστές, δηλαδή, εξτρεμιστές, φανατικοί, φονταμενταλιστές Μουσουλμάνοι, στα νησιά μας και τον Έβρο είναι δεκάδες - εκατοντάδες! Για να μην πω χιλιάδες!  
 
Είναι ορκισμένοι εχθροί της Ελλάδος, στρατευμένοι σε ιερό αγώνα παρά το πλευρό του Ρ. Τ. Ερντογάν!  
 
Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ανησυχούν κάπως; Μάλλον όχι, αφού συνεχίζουν το αντεθνικό τους έργο, φέρνοντας συνεχώς όλο και περισσότερους παράνομους μετανάστες στην Ελληνική Επικράτεια και γι΄ αυτό προσπαθούν να αυξήσουν τα υπάρχοντα “κέντρα φιλοξενίας” στα ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου, της Χίου, της Σάμου, της Μυτιλήνης, της Κω, αντιμετωπίζοντας όμως σθεναρή αντίσταση από τους ακρίτες μας, ανατρέποντας προς το παρόν τα δόλια σχέδιά τους!  
 
Αλλά δυστυχώς, είναι σίγουρο πως θα αναδιπλωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και θα επιχειρήσουν εκ νέου να εφαρμόσουν τα προαποφασισμένα σχέδιά τους κατ, εντολή του ξένου – διεθνή παράγοντα!  
 
Αν όμως, λέμε αν, Κυριάκος Μητσοτάκης και Νότης Μηταράκης δεν είναι μέρος ενός διεθνούς σχεδίου κατά της Ελλάδος, να είναι τόσο αφελείς (δεν επιτρέπεται να είναι), ώστε να μην αντιλαμβάνονται τον επερχόμενο τουρκικό κίνδυνο; 
Σε αυτήν την περίπτωση η ΕΥΠ και οι διωκτικές αρχές της Πατρίδος μας, δεν θα έπρεπε να τους έχουν “ξυπνήσει”;  
 
Τα Captagon έκαναν θηρία τους Γερμανούς Ναζιστές…
 
Κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, διάβασα τα παρακάτω από το διαδικτυακό πόρταλ https://www.thetoc.gr/ (4 Μαρτίου 2017): 
 
«Τα “χάπια των τζιχαντιστών” έχουν μια ιστορία άνω των 70 ετών. Με άλλη ονομασία, τα χρησιμοποιούσε η Ναζιστική Γερμανία για να ντοπάρει τους στρατιώτες της! Για την ακρίβεια, είναι οι ίδιες που εκατομμύρια Γερμανοί στρατιώτες έπαιρναν με εντολή του ναζιστικού καθεστώτος προκειμένου ακούραστοι και ρωμαλέοι να πραγματοποιούν τις διάφορες φάσεις του κεραυνοβόλου πολέμου του Αδόλφο Χίτλερ στην Ευρώπη. Πρόκειται για αμφεταμίνες, οι οποίες έδιναν στους στρατιώτες της Γερμανίας εξαιρετική αντοχή στην αυπνία και απίστευτη δύναμη και αντοχή κατά την διάρκεια των μαχών. Έτσι εξηγείται το ταχύτατο πέρασμα των γερμανικών μεραρχιών μέσα από το πυκνό Δάσος των Αρδενών και η εισβολή στο Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Γαλλία, αλλά και η ταχύτατη κατάληψη της Πολωνίας! 
 
Κατά τον ίδιο τρόπο εξηγούνται και οι ασύλληπτες φρικαλεότητες των Γερμανών εναντίον Εβραίων και αμάχων στις κατεχόμενες χώρες, όπως η Πολωνία, η Ρωσία και η Ελλάδα! 
Οι ίδιες ουσίες είναι εξαιρετικά διαδεδομένες στη Μέση Ανατολή και κυρίως στη Συρία.  
 
“Σε κάνει ιδιαίτερα ομιλητικό, δεν κοιμάσαι, δεν τρως και είσαι γεμάτος ενέργεια”, είχε δηλώσει στο Reuters ο Λιβανέζος ψυχίατρος, στην χώρα του οποίου παρασκευάζονται εκατομμύρια χάπια σε παράνομα εργαστήρια! 
 
Οι περιγραφές που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε δυτικά μέσα ενημέρωσης είναι ενδεικτικές των ιδιοτήτων που προκαλούν σε ανθρώπους που βρίσκονται στον πόλεμο. «Απλά σταματάς να νιώθεις. Σε μουδιάζει» είχε δηλώσει στο BBC ένας χρήστης της ουσίας και προσθέτει ότι το συγκεκριμένο μεθαμφεταμινοειδές είναι πιο ισχυρό από την κοκαΐνη.  
 
“Τους χτυπούσαμε και δεν ένιωθαν πόνο. Πολλοί από αυτούς γελούσαν ενώ εμείς τους δίναμε δυνατά χτυπήματα”, είχε δηλώσει ένας πράκτορας της υπηρεσίας ναρκωτικών στην Συρία!  
 
“Είχαν πολλά χάπια τα οποία και έπαιρναν διαρκώς. Τους έκαναν ακόμα πιο τρελούς. Ήταν διαρκώς ταραγμένοι και με υπερβολική ενέργεια, αποφασισμένοι να τιμωρήσουν ακόμα και παιδιά με την παραμικρή αφορμή”, αφηγήθηκε ένα κούρδος, πρόσφυγας από τη Συρία στην βρετανική Daily Mirror!  
 
Ίχνη Captagon βρέθηκαν στο αίμα του μακελάρη που σκότωσε 38 τουρίστες στο θέρετρο Τυνησίας στις 26 Ιουνίου του 2015. Όσοι γλίτωσαν από την σφαγή δήλωσαν πως “ο νεαρός τρομοκράτης με το καλάσνικοφ χαμογελούσε διαρκώς και φαινόταν χαρούμενος”!  
 
Εξάλλου πλήθος δημοσιευμάτων στην Γαλλία, αλλά και σε άλλες χώρες ανέφεραν ότι ενδεχομένως οι δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι να βρίσκονταν υπό την επήρεια τέτοιων ουσιών!»! 
 
Το χαβά του ο Μηταράκης; 
 
Ωστόσο το κραυγαλέο ερώτημα είναι, μετά τις τεράστιες ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών Captagon που περισυνέλλεξε το Λιμενικό μας σε ερημικές ακτές της Ρόδου και του Καστελόριζου, ήταν μόνο αυτές; 
Ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει γι΄ αυτό;  
Αφού τα νησιά μας, όπως και ο Έβρος έχουν δεκάδες – εκατοντάδες χαριτζήδες τουρκόφρονες και υποτακτικούς τζιχαντιστές του Ερντογάν!  
 
Έχουν εντοπίσει και άρα ελέγχουν οι μυστικές υπηρεσίες της Πατρίδος μας αυτό το τεράστιο κύμα ακραίων μουσουλμάνων; 
Πάρα ταύτα, εμείς ανησυχούμε, από τη στιγμή μάλιστα που ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, σχεδιάζει σε λίγες ημέρες την απελευθέρωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών μας με την Τουρκία!



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΙΟΛΕΣ .... ΟΣΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΟΣΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.