18 Ιανουαρίου 2022

Εποικισμός ή μετανάστευση;

Γράφει ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

Ο διωγμός των Ελλήνων, αποτελεί εν τις πράμγασι μία αντικειμενική πραγματικότητα, η οποία αποδεικνύεται κυκλοτερώς, αφενός μέσω της καθολικής πτωχοποιήσεως και εξ ετέρου, δια της εξουδετέρωσης της ιστορικής μνήμης και συνείδησης.

Το γεγονός ότι οι Έλληνες νιώθουν ξένοι στην Πατρίδα τους, προκύπτει εκ των πράξεων και παραλείψεων της κυβέρνησης αλλά και την αλληλοδιαδοχή των δημόσιων τοποθετήσεων των πολιτικών, οι οποίοι ομιλούν ευθαρσώς και υποτιμητικά προς τον Ελληνικό λαό, προκρίνοντας ότι το οξύ δημογραφικό δήθεν ότι θα επιλυθεί από τους μετανάστες (..).

Ο σχεδιασμός της νόθευσης των εθνών και της αντικατάστασης των πληθυσμών, συνιστά μία ευρεία στρατηγική εντός της οποίας εντάσσεται ασφαλώς και η Ελλάδα, εξ αυτού του λόγου δεν είναι τυχαίες ούτε οι στοχευμένες δηλώσεις ή οι διαρκείς προσβολές του εθνικού φρονήματος, από την ίδια την θεσμική ελίτ η οποία μας κυβερνάει, ανεξαρτήτως της επίφασης ιδεολογικού χρωματισμού.

Ασφαλώς η εν λόγω στρατηγική καθίσταται απολύτως αυτονόητη δια το γεγονός ότι Πολιτεία θα μπορούσε κάλλιστα και λυσιτελώς, να δώσει ελατήρια προς τις Ελληνικής οικογένειας, πλην όμως υπάρχει ήδη εν ετοιμότητι ο δομημένος αντίλογος του παρακράτους, δήθεν περί της καθεστωτικής φληναφηματολογίας περί ρατσισμού αλλά και την διόλου τυχαία επιχειρηματολογία περί της προστασίας του σώματος της γυναίκας, εννοώ τα κατάλοιπα των φεμινιστικών, ψευδεπίγραφα αριστερίστικων αντιλήψεων, ότι ουδείς πρέπει να επιβάλλει στην γυναίκα να τεκνοποιήσει, διότι μία τέτοια προτροπή καταλύει δήθεν την ισοτιμία της με τον άνδρα.

Η ως άνω ανεδαφική και εξτρεμιστική και δη τολμώ να πω παρά φύση ιδεοληψία των φεμινιστριών, ενστερνιζόμενες ευθέως το δόγμα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» ως προς την τάχα ιδεολογική τους ανάλυση, προσαρμόζοντας το δόγμα τούτο με βάση τα συμφέροντα που εξυπηρετούν, πλην όμως τούτο (το δόγμα νοείται), δεν ισχύει για της γυναίκες του Ισλάμ, οι οποίες γεννούν αδιαλείπτως τέκνα, αντιμετωπίζονται ως αθύρματα εκ των ανδρών τους, εκεί δεν τολμάνε οι κυρίες αυτές (οι εν Ελλάδι λαλίστατες) να αρθρώσουν λόγο περί της ισοτιμίας της γυναίκας όπου τω όντι, υπάρχει οξύ ζήτημα, περί της προστασίας των στοιχειωδών θεμελιωδών δικαιωμάτων της ως γυναίκα άνθρωπος, εις τον αντίποδα δε, ως προς τις γυναίκες Μουσουλμάνες, μεταβάλουν άρδην την προπαγάνδα τους και ομιλούν ότι η μανδήλα συνιστά στοιχείο του πολιτισμού τους, αναγνωρίζουν ως δικαίωμα τους τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό και παρασιωπούν εκκωφαντικώς την μεταχείριση των γυναικών εν σχέσει με τους άνδρες.

Ως εκ τούτου, αναφέρω εκτενώς τα ως άνω ακριβώς δια να καταδείξω την εσκεμμένη σύγχυση η οποία υπάρχει ως προς την κατασκευή ιδεολογημάτων όχι δια να περιφρουρηθούν αντικειμενικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, όλως τουναντίον, δια να δημιουργηθεί μίας ευλογοφανή δικαιολογία, ένα εύσχημο πρόσχημα, ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν αλλότρια συμφέροντα σύγχυσης προς την κοινή γνώμη.

Το αυτό περί του νόμου της πολιτικής ορθότητας περί ρατσισμού, όπου εφαρμόζεται ως μία σύγχρονη μορφή λογοκρισίας εκ των εγκατεστημένων δούρειων ίππων οι οποίοι αποβλέπουν προς την καταπολέμηση οιασδήποτε εθνικής ιδέας, τρανή απόδειξη ως προς την κατά το δοκούν εφαρμογή του Νόμου αυτού, ήταν άρτι προσφάτως, την 31η-1-2022, όπου οι Έλληνες ήσαν έγκλειστοι, προς αποφυγή της διασποράς του ιού, εξ αντιδιαστολής με το πλήθος των αλλοδαπών το οποίο προνομιακά είχε συγκεντρωθεί δια να υποδεχθεί το νέο έτος.

Εκ παραλλήλου η ασύλληπτη αναλγησία του κράτους κατά των Ελλήνων, πέραν από τα κατάδηλα ρατσιστικά ελατήρια μεροληπτικής δυσμενούς μεταχειρίσεως των Ελλήνων, ήταν και το γεγονός ότι η αστυνομία του συντεταγμένου Ελλαδικού Κράτους απουσίαζε και παρέλειψε να παρέμβει δυναμικά, καθότι το εν λόγω πλήθος, δεν τηρούσε ουδένα μέτρο πρόληψης αποτροπής διασποράς του ιού, με αποτέλεσμα η επαγόμενη διασπορά νομοτελειακά να ήτο μεγάλη, γεγονός όπου συνακολούθως παρασιωπήθηκε ιταμώς εκ των συστημικών μέσων μαζικής εξαπατήσεως.

Ως εκ τούτου, μιλούμε ουσιαστικά, για μια βαθιά ανθελληνική κυβέρνηση, ή μάλλον Πολιτεία, η οποία προλειάνει αντί τριάκοντα αργυρίων το έδαφος της πολύφερνης παγκοσμιοποιήσεως και της επελαύνουσας Νέας Τάξης Πραγμάτων, δηλονότι προάγεται μία ουδετερόθρησκη, ουδετερόφυλη και ουδετεροεθνής Πολιτεία, η οποία θα αφίσταται εκ του παρελθόντος διότι επιδιώκεται δια πυρός και σιδήρου ο βίαιος ακρωτηριασμός με τον ομφάλιο λώρο του παρελθόντος και την εκρίζωση παντός ψήγματος με την παράδοση και την ιστορική μνήμη.

Το αυτό συμβαίνει με τους εμβολιασμούς των αλλοδαπών, ουδένα στοιχείο δεν έχει προβληθεί επισήμως ή την απογραφή των αλλοδαπών δια να γνωρίζουμε τι τεκταίνεται εις την Πατρίδα μας, πρόκειται δηλαδή για μεταναστευτική πολιτική ή δια βίαιο ειρηνικό εποικισμό και απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας.

Το αυτό και εις την εκπαίδευση η οποία κηδεμονεύεται από το ολετήρα του εθνικού ισοπεδωτισμού και εν γένει τα δηλητηριώδη βέλη της εθνικής αποδόμησης και την προαγωγή μίας ουδέτερης εκπαίδευσης υποκριτικά δίχως διακρίσεις η οποία κατατείνει εις τον αφελληνισμό και αποκοπή από τις ρίζες μας.

Τούτο συμβαίνει από τα έμμισθα φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης τους εγκάθετους δήθεν τους αναθεωρητές της ιστορίας συγκεκριμένων στοών-δομών και μηχανισμών, οι οποίοι δρουν ως οργανικά γρανάζια του συστήματος αντί τριάκοντα αργυρίων.

Εν κατακλείδι η εσχάτη προδοσία έχει όνομα και βάθος, γεγονός το οποίο δεν δύναται να εξαντληθεί εις τα πλαίσια ενός άρθρου, το γε νυν έχον, ας διαφυλάξουμε την φλόγα της ελευθερίας και την εξανάσταση του γένους μας, προασπίζοντας τους θεσμούς, την Δημοκρατία, τα ατομικά δικαιώματα, την υγεία μας αλλά και την ιερά παρακαταθήκη των προγόνων μας, με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και κύρος κατά των έμμισθων ανδρεικέλων του σηψαιμικού συστήματος.

*Ο Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

πηγή




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.