9 Ιανουαρίου 2022

ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ “ΜΑΣΚΑ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ …του συμπολίτη Μητσοτάκη

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr 
 
Κυβερνητικές παρενέργειες και εσωκομματικές αναταράξεις στη ΝΔ έχει προκαλέσει η κατάληψη της πλατείας Συντάγματος από χιλιάδες Πακιστανούς, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μη μπορώντας να καταλαγιάσουν (Πρωθυπουργός και Υπουργοί) την γενικευμένη οργή του ελληνικού λαού, παρ΄ ότι έχει περάσει μια εβδομάδα!  
 
Βλέπετε, δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτε ο λαός μας της Πρωτεύουσας, το γεγονός, πως αυτή η άθλια κυβέρνηση τους υποχρέωσε να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου στα σπίτια του, την ίδια ώρα που μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων αλάλαζαν με πολεμικές κραυγές χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, κυρίως από την φίλη χώρα της Τουρκίας, το Πακιστάν!
 
Αυτοί οι χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος παρότι δεν είχε προγραμματιστεί κάποια εορταστική εκδήλωση! Παρ΄ ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε απαγορεύσει τις εορταστικές εκδηλώσεις, εκεί, του Δήμου της Αθήνας!  
 
Έτσι εν μέσω των αυστηρών κυβερνητικών απαγορεύσεων λοιπόν, για τον περιορισμό της εξάπλωσης της “Όμικρον” οι Πακιστανοί δεν φορούσαν μάσκες, δεν τηρούσαν τις αποστάσεις, παρ΄ ότι τα κρούσματα εκείνη την ημέρα είχαν φτάσει στον αριθμό ρεκόρ των 40.560! 
 
Κατάληψη της Αθήνας από Πακιστανούς… 
 
Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 έγραψα στην στήλη μου “Κόκκινο Πιπέρι” στην Ελεύθερη Ώρα: 
 
«Αυτή η άθλια κυβέρνηση Μητσοτάκη, που κουνάει συνέχεια το δάχτυλο στους Έλληνες, γιατί τάχατες είναι απείθαρχοι στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων, φρόντισε να κηρύξει υποχρεωτικότητα εγκλεισμού στα σπίτια, με κλειστές τις επιχειρήσεις διασκέδασης και τα καταστήματα εστίασης για τον ελληνικό λαό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων για ακόμη μια φορά! Από τη στιγμή μάλιστα που άλλα υγειονομικά μέτρα ισχύουν για τους Έλληνες και άλλα για όλους τους παράνομους μετανάστες και οι οποίοι έχουν κάνει “κατάληψη” της ελληνικής Πρωτεύουσας! 
 
Ωστόσο το ποτήρι της οργής ξεχείλισε, όταν το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς οι Έλληνες πολίτες υποχρεώθηκαν για ακόμα μια χρονιά να γιορτάσουν υπό φασιστικού καθεστώτος εγκλεισμού τήρησης των αυστηρών μέτρων και ταυτόχρονα χιλιάδες παράνομοι μετανάστες (στην πλειοψηφία Πακιστανοί) κατέλαβαν την εμβληματική για την Αθήνα, πλατεία Συντάγματος, μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, γιορτάζοντας τον ερχομό του νέου χρόνου, χωρίς τήρηση αποστάσεων, χωρίς μάσκες, όλοι ανεμβολίαστοι και με την ΕΛΑΣ απούσα! 
 
Όταν χιλιάδες αστυνομικοί φιλούσαν, προκειμένου να μην κινδυνεύσει από αγανακτισμένους πολίτες το κακόγουστο σόου που είχαν στήσει στο Λυκαβηττό οι Μπακογιάννης – Ρουβάς, με τηλεοπτική κάλυψη από την κρατική τηλεόραση που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος! 
 
Την ίδια στιγμή όμως, το κανάλι URDU Greece του Πακιστάν, που έχει γραφεία στην Ελλάδα, μετέδιδε ζωντανά την κατάληψη της Αθήνας και την οποία είχε προπαγανδίσει μέρες πριν! 
 
Έτσι για άλλη μια φορά απαντήθηκε το ερώτημα, στο οποίο ουδέποτε απάντησε η κυβέρνηση, και η σημερινή και η χθεσινή! Πόσοι άραγε παράνομοι μετανάστες, χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα, χωρίς γνώση του ποινικού τους μητρώου φωλιάζουν στην Πατρίδα μας και οι οποίοι εν μέσω Covid-19 είναι υγειονομική βόμβα; 
 
Την απάντηση μας την έδωσε η μάζωξη στο Σύνταγμα! 
Η οποία όμως κρύβει πολλές ύποπτες και επικίνδυνες παραμέτρους! 
 
Αφού το Πακιστάν είναι αδελφή χώρα με την Τουρκία! Αφού στο Πακιστάν εκπαιδεύονται Τζιχαντιστές, ακραίοι Μουσουλμάνοι πολεμιστές, τους οποίους χρησιμοποιεί ο Ρ. Τ. Ερντογάν και που μόλις προχθές συνελήφθη ένας τέτοιος φανατικός στην Αθήνα και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος! 
 
Ποιος μπορεί λοιπόν να μας πει με βεβαιότητα, ότι σε μια απευχόμενη πολεμική σύρραξη με την Τουρκία, αρκετοί από αυτούς δεν θα ενεργήσουν ως τουρκικοί θύλακες στην Αθήνα και γενικότερα στην Ελλάδα (ειδικότερα στα νησιά του Αιγαίου μας); 
 
Η ΕΛΑΣ; Μα η ΕΛΑΣ έχει εντολή να μην ενοχλείται από καμιά παραβατικότητα παράνομου μετανάστη! Αντίθετα, στήνουν καραούλι με σωρεία ελέγχων και επιβολές προστίμων κατά των “κακών” Ελλήνων! 
 
Συμπαραστάτες αυτής της άθλιας ελληνικής κυβέρνησης και όλα τα Συστημικά ΜΜΕ, που βομβαρδίζουν τον ελληνικό λαό καθημερινά τρομοκρατώντας τον για την εξάπλωση της “Όμικρον”, αλλά κουβέντα για την υγειονομική βόμβα, που ακούει στο όνομα “ανεμβολίαστη αθρόα παράνομη μετανάστευση”! 
 
Βλέπετε όλοι αυτοί (κυβέρνηση και ΜΜΕ) έχουν εντολές και τις οποίες εκτελούν από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και η οποία αργά αλλά σταθερά δημιουργεί στην Ελλάδα Μουσουλμανική κοινότητα! 
 
Ωστόσο αυτή η κυβέρνηση – όπως και η προηγούμενη – είναι μια επικίνδυνη κυβέρνηση! Η οποία αντιλαμβάνεται το πόσο επικίνδυνη για την Πατρίδα μας είναι αυτή η συνεχώς αυξανόμενη πακιστανική κοινότητα, αλλά δυστυχώς δεν αντιδρά γιατί έχει μειωμένα πατριωτικά αντανακλαστικά! 
 
Όταν ο πρώην “υπερπατριώτης” Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: 
 
«Οι εικόνες αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες. Μόλις τις είδα, εγώ κάλεσα την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα. Οι αστυνομικοί μου είπαν ότι έγινε ενημέρωσή τους, ότι δεν υπάρχει κάποια εκδήλωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία και μέσα σε μισή ώρα είχαν φύγει οι συγκεντρωμένοι από την Πλατεία Συντάγματος. Κάθε χρόνο συμβαίνει αλλοδαποί να βρίσκονται στην Πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή του χρόνου. Από το 2000 είδα πλάνα στο You tube, καθώς οι Έλληνες είναι στα σπίτια για την αλλαγή του χρόνου!»! 
 
Άλλος ένας στρουθοκαμηλισμός από έναν εθνικά επικίνδυνο υπουργό αυτής της κυβέρνησης, που έχουν μετατρέψει την Αθήνα σε Ισλαμαμπάντ (πρωτεύουσα του Πακιστάν)!»! 
 
Ο κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τέλος… 
 
Εκφράστηκε από πολλούς η απορία, αν οι συγκεντρωμένοι αλλοδαποί – Πακιστανοί είχαν κάποια πληροφορία, μια μαζική πρόσκληση για την κατάληψη της πλατείας Συντάγματος. Αν πήραν εντολή από τον Πακιστανικό Σύλλογο Ελλάδας! 
 
Μα το γεγονός από μόνο του, πως το κανάλι URDU Greece του Πακιστάν, που έχει γραφεία στην Ελλάδα, μετέδιδε ζωντανά την κατάληψη της Αθήνας, αποδεικνύει του λόγου το αληθές!  
Γι΄ αυτό τρομοκρατημένος ο Πακιστανικός Σύλλογος Ελλάδας, ασθμαίνοντας χαρακτήρισε “αυθόρμητη και όχι οργανωμένη” τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα! 
 
Όπως τρομοκρατημένη πιάστηκε και η ελληνική κυβέρνηση υπό το τεράστιο βάρος των ευθυνών τους!  
Έτσι ενεργοποίησαν – εν μέρει – την ΕΛΑΣ και για τα μάτια του κόσμου έκοψαν πρόστιμο για 60 παραβάσεις, σε βάρος συγκεντρωμένων επειδή δεν φορούσαν μάσκες (;;;)!
Δηλαδή αυτή η κυβέρνηση είναι για γέλια και για κλάματα!  
 
Αφού συνεχίζει το παραμύθι, φέρνοντας στη δημοσιότητα επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, ο πρόεδρος του Πακιστανικού Συλλόγου Ελλάδας Syed Mohammad Jamil και όπου αναφέρεται: 
 
«Τα μέλη μας μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά. Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους»! 
 
Για να έλθει στη συνέχεια η αρνητική απάντηση του κ. Θεοδωρικάκου, όπου απορρίπτει το αίτημα του προέδρου του Πακιστανικού Συλλόγου Ελλάδας, λέγοντας πως δεν θα ακυρωθούν τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν! 
 
Πιο συγκεκριμένα: 
«Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η Ελληνική Αστυνομία στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη κι αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη»! 
 
Αντιλαμβάνεστε πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η κυβέρνηση, που απενοχοποιεί την μεθοδευμένη κάθοδο των Πακιστανών στο Σύνταγμα, θεωρώντας ο κ. Θεοδωρικάκος πως αυτή η μάζωξη έγινε αυθορμήτως!  
 
Ωστόσο, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο: 
Πώς θα γίνει η παρακράτηση του προστίμου; Έχει ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις διαμονής σε όσους επιβεβαιώθηκαν πρόστιμα (έστω και αυτών των ελάχιστων); 
 
Έχουν ΑΦΜ οι Ελληνικές Αρχές; Και αν ναι, προκαλούμε τον κ. Υπουργό να φωνάξει την ώρα καταβολής – είσπραξης του προστίμου τις τηλεοπτικές κάμερες, για να κάνουν καταγραφή αυτού του κοσμοϊστορικού γεγονότος! 
 
Διαφορετικά μας δουλεύει ο κ. Θεοδωρικάκος! Θα επιβεβαιώσει πως ο κατήφορος αυτής της κυβέρνησης δεν έχει τέλος!  
 
Συμπολίτες μας οι Πακιστανοί; 
 
Αλλά δυστυχώς για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η γενικευμένη οργή του λαού συνεχώς αυξάνει! Μάλιστα όταν ακούει σε Συστημικό τηλεοπτικό σταθμό τον συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ Σταύρο Μπαλάσκα να αποκαλεί τους Πακιστανούς, ως συμπολίτες μας! 
 
Πιο συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων: 
«Όταν άρχισαν να συγκεντρώνονται πάρα πολλοί συμπολίτες μας από το Πακιστάν…»! 
Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ. Μπαλάσκα, από πού κι ως πού είναι συμπολίτες μας οι παράνομα διαβιούντες στην Αθήνα Πακιστανοί; 
Έχουν ΑΦΜ; Πληρώνουν φόρους; Πληρώνουν ΕΝΦΙΑ; Εμβολιάζονται; 
Αλλά καθώς φαίνεται ο κ. Μπαλάσκας έμαθε καλά το μάθημά του από τον Πρωθυπουργό! 
 
Μήπως θυμόσαστε, πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλα τα διαγγέλματά του στην τηλεόραση έχει αντικαταστήσει το “Ελληνίδες, Έλληνες” με το “Συμπολίτες μου”; 
Και το οποίο εξ αρχής καυτηρίασα και ανέφερα σε κείμενά μου ότι μεταχειρίζεται το “Συμπολίτες μου” γιατί η επιδίωξη του Πρωθυπουργού είναι να αποδεχτεί όλους τους παράνομους μετανάστες ως “Συμπολίτες” η ελληνική κοινωνία!  
Άλλωστε ο Πρωθυπουργός, όπως και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν προπαγανδίζουν πως το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα θα λυθεί από το “μεταναστευτικό κύμα”
 
Χάσαμε την Αθήνα. Stop… 
 
Αλλά πλέον αυτή η γενικευμένη αντίδραση εκδηλώνεται και από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο! Αφού σε δημοσίευση της “Καθημερινής” στις 30 Δεκεμβρίου 2021 επισημαίνω το παρακάτω απόσπασμα: 
«…η μοναχική, αορίστως τιμολογημένη φιέστα του Sakis the Greek επάνω στο λόφο, δεν είναι το αντίδοτο της μιζέριας. Είναι η μιζέρια…»! 
 
Και βέβαια η αναφορά γίνεται στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, και διερωτώμαι μέχρι πότε θα υπάρχει τέτοια ανεκτικότητα από τον λαό μας;  
Όμως από την τεράστια αντίδραση του λαού μας και στα social media, θα αναφερθώ σε όσα έγραψε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος! Ο οποίος αναλυτικά επεσήμανε: 
«Αν σε μια εβδομάδα τα νοσοκομεία δεν είναι γεμάτα με διασωληνωμένους Πακιστανούς θα ήθελα την παραίτηση της επιτροπής και της κυβέρνησης για εμπαιγμό και εξαπάτηση. 
 
Να θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι δεκάδες χιλιάδες μουσικοί μείναμε άνεργοι πριν την Πρωτοχρονιά για να “προστατευθεί” η κοινωνία. 
Να θυμίσω ότι απαγορεύτηκε στους Έλληνες να είναι όρθιοι στα μαγαζιά... Να θυμίσω ότι απαγορεύτηκε η μουσική… Να θυμίσω ότι απαγορεύτηκε 3η χρόνια το Πατρινό καρναβάλι… 
Να θυμίσω ότι 3 μέρες έπαιζαν τα κανάλια την είδηση πως εμφανίστηκα στην κηδεία του αειμνήστου Γ. Τράγκα “χωρίς μάσκα” σε εξωτερικό χώρο με 100 άτομα γύρω... 
Να θυμίσω ότι η Ελληνική αστυνομία έκανε “εκστρατεία” μέσα στις γιορτές (σύμφωνα με τα κανάλια) για να πιάσει τους Έλληνες που δεν τηρούν τα μέτρα… 
Να θυμίσω ότι στα σπίτια επιτρέπονται 9 άτομα. 
 
Εγώ λοιπόν ήμουν εκεί, στο Σύνταγμα, την Πρωτοχρονιά. Και είδα με τα μάτια μου πάνω από 300.000 άντρες (αυστηρά) όλων των φυλών 
 
(πλην της Ελληνικής) να κάνουν όλα όσα μας απαγορεύονται. Και την Αστυνομία δίπλα να παρακολουθεί τη φιέστα. 
Δεν ήταν μόνο το Σύνταγμα. Ήταν το Θησείο, το Μοναστηράκι, η Ακρόπολη, η Ομόνοια και όλοι οι κεντρικοί και παράπλευροι δρόμοι! 
 
Θυμίστε μου εγώ γιατί είμαι άνεργος; 
Θυμίστε μου γιατί είναι οι υγειονομικοί σε αναστολή; 
Θυμίστε μου πάλι περί ιικού φορτίου... 
Θυμίστε μου για τις μετρήσεις στα λύματα...»! 
Έχει άδικο ο Γρηγόρης Πετράκος;;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.