23 Ιανουαρίου 2022

Σας αρέσει να ζείτε σε μια δημοκρατία;

15 Ιανουαρίου 2022, Ehden Biber - Διaβάστε το εδώ. 
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
Αυτό συμβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.
 
Αυτό ακριβώς είναι το #PfizerLeak. Πρόκειται για την προδοσία της εκτελεστικής μας εξουσίας στη δέσμευσή της για διαχωρισμό των καθηκόντων. Χρησιμοποίησε την εξουσία που πήρε λόγω της ειδικής κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, της κατάστασης που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, και το κάνει αυτό συνωμοτώντας με την Pfizer. 
 
Αυτό δεν αφορά τα εμβόλια. Τα εμβόλια είναι απλώς ένα εργαλείο που επιτρέπει στην κυβέρνηση να μας ελέγχει. Μας λένε τώρα ότι πρέπει να εμβολιαζόμαστε 3-4 φορές το χρόνο. Η Omicron είναι εξίσου θανατηφόρα με τη γρίπη. Μήπως κάναμε ποτέ 3 με 4 εμβόλια για τη γρίπη το χρόνο, που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; 
 
Και μάλιστα από έναν ιό που είναι πλέον τόσο θανατηφόρος όσο και η γρίπη. Οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να μας δώσουν πίσω τη δύναμή μας. Αγαπούν την εξουσία. 
 
Δεν είναι καιρός να αγαπήσουμε τις ελευθερίες μας όσο οι κυβερνήσεις μας αγαπούν την εξουσία τους; 
 
Όλα είναι γραμμένα στο συμβόλαιο. Δείτε το. 
 
Επιτρέψτε μου να μεταφράσω την ένορκη κατάθεση του επικεφαλής της Pfizer Λατινικής Αμερικής: 
 
"Οι όροι που επιδίωξε η Pfizer για τη Βραζιλία είναι ακριβώς οι ίδιοι όροι που η Pfizer έχει διαπραγματευτεί και υπογράψει, αυτή τη στιγμή, με περισσότερες από 110 χώρες στον κόσμο".
 
Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ από το να καταλάβετε ότι γνωρίζουμε από ένορκη κατάθεση στελέχους της Pfizer ότι μέχρι τον Μάιο του 2021 υπήρχαν 110 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ Η PFIZER ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ. 
 
Καταλαβαίνετε το μέγεθος αυτού του γεγονότος; 
 
Αυτό είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. 
 
Γι' αυτό ρωτάω ξανά - ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Γιατί μπορεί να νομίζετε ότι ζείτε σε μια τέτοια, αλλά ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ότι ζείτε κάτω από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς. Ακόμα χειρότερα, μια μπανανία που ακολουθεί τις απαιτήσεις μιας ξένης οντότητας. 
 
Αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ του να μην έχω δημοκρατία Ή να έχω έναν ιό που είναι θανατηφόρος σαν τη γρίπη, νομίζω ότι είμαι ευχαριστημένος με τη γρίπη και ΑΠΑΙΤΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ. 
 
Δεν θα γίνω μέλος μιας γενιάς που άφησε στα παιδιά μας έναν δυστοπικό κόσμο. 
 
ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. 
Προκαλώ οποιονδήποτε να μου εξηγήσει πώς στο καλό επιτρέπεται σε μια εκτελεστική εξουσία να δεσμεύεται ότι οι αποφάσεις των νομοθετών και των δικαστών δεν μετράνε, αποζημιώνοντας την Pfizer, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. 
 
Ξέρετε πώς λέγεται μια χώρα όπου τα πάντα διοικούνται από την κυβέρνηση; 
 
Θα σας δώσω ένα στοιχείο - δεν είναι "δημοκρατική χώρα". 
 
Αν το επιτρέψετε μια φορά, δεν θα τελειώσει ποτέ. Έτσι ξεκινούν τα περισσότερα ολοκληρωτικά καθεστώτα. 
Αργά αλλά σταθερά, όπως τα διαβατήρια με τα εμβόλια. 
 
Τα παιδιά μας αξίζουν να ζήσουν σε έναν καλύτερο κόσμο. Αξίζουμε να ζήσουμε σε έναν καλύτερο κόσμο. 
Το να έχουμε μια κυβέρνηση που συνωμοτεί πίσω από την πλάτη μας με μια εταιρεία που τους παρέχει ένα προϊόν που τους επιτρέπει να έχουν περισσότερη εξουσία πάνω μας δεν είναι ένας δρόμος προς έναν καλύτερο κόσμο. 
 
Είτε η Pfizer λέει ψέματα όταν το ανώτατο στέλεχός της λέει ότι όλες οι χώρες συμφώνησαν για τους ίδιους όρους, είτε οι κυβερνήσεις μας κρύβουν από εμάς το γεγονός ότι πρόδωσαν την πιο ιερή αρχή των δημοκρατιών μας. 
 
Μία από αυτές μας λέει ψέματα. 
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 
 
Γι' αυτό σας ρωτώ για τελευταία φορά: ΑΓΑΠΑΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; 
Ή ίσως, μια καλύτερη ερώτηση: αγαπάτε τον εαυτό σας; Γιατί αν το κάνετε πραγματικά, είναι καιρός να ξυπνήσετε. 
 
Ελάτε μαζί μας. Εμείς κερδίζουμε και αυτοί φοβούνται. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να νικήσουν την αλήθεια. 
 
Είμαι η αγάπη που είσαι εσύ, 
 
Ehden 
#PfizerLeak 
 
Και το σχόλιο του αρθρογράφου στο τέλος του άρθρου 
 
Δικτυογραφία: 
Do you love living in a democracy? - by Ehden Biber Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.