14 Ιανουαρίου 2022

Δε σιωπώ…

Σχόλιο Καταχανά: Το παρακάτω κείμενο, το βρήκαμε στο eyewideopen.org. Ωστόσο, θέλοντας να δείξουμε ότι κατά την εκτίμησή μας τα όσα αναφέρονται στο κείμενο είναι αληθή, προσθέσαμε και φωτογραφίες οθόνης από χρήστες του Facebook οι οποίοι ομολογούν παρόμοια κατάσταση. 
 
Καλησπέρα σας,
 
Ονομάζομαι Ανδρέας και είμαι 45 ετών, και απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες, εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. Μετά τη 2η δόση από το εμβόλιο της Pfizer, προκλήθηκε μη αναστρέψιμη βλάβη στην καρδιά μου και καλούμαι από εδώ κι πέρα να είμαι υπό ιατρική παρακολούθηση και φαρμακευτική αγωγή. Η καρδιά μου δεν θα επανέλθει στην υγιή κατάσταση της, όπως ήταν πριν το εμβολιασμό. Επίσης, ενημερώθηκα ότι το προσδόκιμο ζωής μου είναι μικρότερο από το αναμενόμενο και ο κίνδυνος να μου προκληθεί αιφνίδιος θάνατος μεγάλος. Τι μου μένει; Τίποτα περισσότερο από τα να μοιραστώ την ιστορία μου με όλους εσάς και να μην βρεθούν άλλοι άνθρωποι στην ίδια θέση που βρίσκομαι εγώ.  
 
Στην αρχή θύμωσα και σκέφθηκα εγωιστικά, «Για ποιο λόγο να μοιραστώ την Ιστορία μου με όλους εσάς;. Καλά να πάθω και καλά να πάθουν όλοι όσοι βρεθούν στην ίδια θέση με τη δική μου. Με δική μου πρωτοβουλία πήγα, δική μου η αδιαφορία ως προς την ενημέρωση για τις παρενέργειες, με δική μου ευθύνη ζω με τη μόνιμη βλάβη στην καρδιά.». Οι γιατροί με συμβούλευαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, οι παρενέργειες μηδαμινές, η θωράκιση του οργανισμού μου θα ήταν μεγάλη και με διάρκεια. Δύο εμβόλια, όλα κι όλα. Εξαπατημένος ή τυφλή εμπιστοσύνη σε ανεύθυνους γιατρούς;  
 
Η κατάσταση της υγείας μου ήταν άριστη, το ίδιο και η καρδιά μου, εδώ και 25 χρόνια εξετάζομαι κάθε χρόνο, ενδελεχώς, έχω και ιδιωτική ασφάλεια, δεν ήθελα να επιβαρύνω το διαλυμένο ΕΣΥ. Τώρα, θα πρέπει να ζήσω, όσο ζήσω, δεν έχει επιστροφή, τα τελευταία λόγια των γιατρών. Να μη ξεχάσω, η ασφαλιστική μου δεν αναλαμβάνει θεραπείες και νοσηλεία για την κατάσταση μου, λόγω του ιστορικού μου. Υγιέστατος και χωρίς υποκείμενα νοσήματα πριν τον εμβολιασμό και ασθενής υψηλού κινδύνου μετά τον εμβολιασμό.  
 
Μου ανέφεραν ότι η βλάβη προκλήθηκε με δική μου υπαιτιότητα, καθώς εγώ συναίνεσα να μου δοθεί το εμβόλιο. Καμία υποχρεωτικότητα. Διπλά εξαπατημένος ή αδιάφορος να ενημερωθώ πριν τον εμβολιασμό; Όσους γιατρούς ρώτησα μετά τον εμβολιασμό, τι ουσίες περιείχε το εμβόλιο, δεν πήρα καμία απάντηση.  
 
Με τα πρώτα συμπτώματα, ο γιατρός μου, προσπάθησε να αναφέρει τις παρενέργειες στην περιβόητη Κίτρινη Κάρτα του ΕΟΦ, ανεπιτυχώς. Τριπλά εξαπατημένος.  
 
Το μόνο που μου μένει, όσο κρατήσει, είναι εκτός από τα να μεταφέρω την εμπειρία μου και να την μοιραστώ με όλους εσάς, να ψάξω, να μάθω και να μοιραστώ την Αλήθεια μαζί σας. Αυτό το ονομάζω πραγματική ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. Είμαι σίγουρος, πώς δεν είμαι η μοναδική περίπτωση. Υπάρχουν αρκετοί άλλοι που έχουν βιώσει διάφορες παρενέργειες και άλλοι που έχουν υποστεί βλάβες από τα σωτήρια εμβόλια.  
 
Παρακαλώ πολύ διαδώστε το μήνυμα μου, όσο χρόνος μας μένει. 
 
 
Συμπεράσματα:  
 
Ειλικρινά φίλοι αναγνώστες, θα ήταν πραγματικά άθλιο να πούμε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που τώρα υποφέρουν «σας τα λέγαμε», όσο κι αν θέλουμε να το βγάλουμε από μέσα μας. Ως ιστολόγιο ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ν’ αντιμετωπίσουμε το θέμα από μία αμιγώς δημοσιογραφική οπτική, διότι – κακά τα ψέμματα – οι μόνοι που έμειναν ν’ ασκούν δημοσιογραφία σε τούτον τον τόπο είναι μερικά «αντισυστημικά» ιστολόγια.  
 
Τι παρατηρούμε σε αυτές τις καταθέσεις ψυχής;  
 
Πρώτον: το είπαν και το έκαναν! Σε κανέναν δεν καταλογίζεται ευθύνη. Ούτε στην κυβέρνηση, ούτε στους «ειδικούς», ούτε στους εμβολιαστές, ούτε στην εταιρεία που παρείχε το εμβόλιο. Πολύ ξεκάθαρα λένε: «το έκανες; κόψε το λαιμό σου τώρα. Δικό σου πρόβλημα…»! Αυτή είναι κι η «λογική» την οποία στηρίζουν οι φανατικοί οπαδοί των «εμβολίων», χωρίς κανένας εξ αυτών να σκέφτεται ότι σήμερα – αύριο θα βρεθούν κι εκείνοι στην ίδια θέση ή ακόμα χειρότερα, σ’ έναν τάφο. Αυτό είναι ο ορισμός της απανθρωπιάς!  
 
Δεύτερον: Η προσπάθεια να δηλωθεί το συμβάν στην «Κίτρινη Κάρτα», απέβη άκαρπη. Αυτό σημαίνει ότι το «ελληνικό» κράτος ΑΡΝΕΙΤΑΙ να καταγράψει ανεπιθύμητες ενέργειες και θανάτους που οφείλονται στα «εμβόλια» του θανάτου. Αυτό συνοψίζεται σε δύο και μόνο λέξεις: ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, γιατί πρόκειται για απόκρυψη ιατρικών δεδομένων. Το αποτέλεσμα είναι να μη γνωρίζουν οι πολίτες την αλήθεια και να πορεύονται με βάση το ψέμμα.  
 
Κατά «σύμπτωση», πρόκειται για την έβδομη περίπτωση που πέφτει στην αντίληψή μου για άρνηση της «Κίτρινης Κάρτας» να δεχθεί αναφορά συμβάντος που αφορά τα «εμβόλια» του θανάτου. Επομένως μιλάμε για κατ’ επανάληψη παράβαση καθήκοντος με σκοπούμενο δόλο.  
 
Τρίτον: Η ασφαλιστική εταιρεία του καταγγέλοντος, αρνήθηκε να προβεί σε αποζημίωση, θεωρώντας τον καταγγέλοντα ως υπεύθυνο για την κατάσταση της υγείας του, με τη δικαιολογία ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός. Με λίγα λόγια, για όποιον δεν το κατάλαβε, οι ασφαλιστικές εταιρείες θεωρούν όσους έχουν εμβολιαστεί για τον Covid… ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ!!! Είπατε κάτι;  
 
Τέταρτον: η «ατομική ευθύνη» αποτελεί ένα παραμύθι για να πείσει όσους έχουν φιλότιμο να γίνουν «αυτόχειρες», όπως άλλωστε ομολογεί η ασφαλιστική του καταγγέλοντος… Δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος! Ολοι ανεύθυνοι! Μόνο ο πολίτης είναι υπεύθυνος… Πώς; Απλό: κάνεις το εμβόλιο; Είσαι υπεύθυνος για ό,τι πάθεις. Δεν κάνεις το εμβόλιο; Είσαι υπεύθυνος για ό,τι σου κάνει το κράτος από εκδικητικότητα…  
 
Θα πω μόνον τούτο: πριν μας κατηγορήσετε, ψάξτε! Και ψάξτε να δείτε εάν αληθεύουν αυτά που γράφουμε. Πείτε στην ασφαλιστική σας ότι ΔΗΘΕΝ πάθατε βλάβη από το εμβόλιο και ότι ζητάτε αποζημίωση, να δείτε τι απάντηση θα πάρετε… Δοκιμάστε να δηλώσετε μία ΔΗΘΕΝ παρενέργεια εμβολίου στην «Κίτρινη Κάρτα» να δείτε αν μπορεί να καταχωρηθεί. Κι όταν τα κάνετε αυτά και δείτε ότι λέμε ψέμματα, τότε να μας κατηγορήσετε ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΨΥΧΗΣ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΜΙΣΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ Κ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΚΙ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ Κ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΟΛΙΑΣΤΟΣ !!!
ΑΝ Κ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΗΝΙΑΙΟ Κ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΤΕΑΘΡΙΤΙΔΑ ΣΤΙΣ ΓΑΤΕΣ!
ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ;;; ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ Κ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ !!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.