18 Ιανουαρίου 2022

Το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου τους καταδικάζει για Γενοκτονία, απαγορεύει τις ενέσεις... (ένα βιβλίο μας αποκαλύπτει πως θα έπρεπε να λειτουργούν τα διεθνή δικαστήρια)

Βρυξέλλες και Βανκούβερ: 
 
Το Διεθνές Δικαστήριο που ανάγκασε τον Πάπα Βενέδικτο από το αξίωμα το 2013 πλήγμα κατά της κορπορατοκρατίας του COVID καταδικάζοντας ανώτατους αξιωματούχους της Pfizer, της GlaxoSmithKline, στην Κίνα και του Βατικανού για τα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.
 
Η ετυμηγορία του Δικαστηρίου καταδικάζει εβδομήντα πέντε άτομα σε ισόβια κάθειρξη, κατάσχει τα περιουσιακά τους στοιχεία και διαλύει τις εταιρείες τους και απαγορεύει νόμιμα την περαιτέρω κατασκευή, πώληση ή χρήση των εμβολίων τους για τον COVID ως «προϊόντα ιατρικής γενοκτονίας και μαζικής δολοφονίας». 
 
Μετά από μια δίκη τεσσάρων μηνών που συγκλήθηκε βάσει του Διεθνούς Δικαίου, οι δικαστές του Διεθνούς Δικαστηρίου Κοινού Δικαίου (ICLCJ) εξέδωσαν την ιστορική ετυμηγορία και την καταδίκη τους σήμερα, μαζί με εντάλματα σύλληψης και απαλλοτρίωσης κατά των κατηγορουμένων. 
 
Μεταξύ των καταδικασθέντων περιλαμβάνονται ο Albert Bourla και η Emma Walmsley, οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Pfizer και η GlaxoSmithKline Pharmaceuticals, ο Xi Jinping, Πρόεδρος της Κίνας, ο Πάπας Φραγκίσκος (Jorge Bergoglio), η «Βασίλισσα» Elizabeth (Windsor) και ο Justin Trudeau, Πρωθυπουργός της Canada. 
 
Σύμφωνα με το Γραφείο Δημοσίων Υποθέσεων του Δικαστηρίου, 
«Αυτή η υπόθεση περιλαμβάνει ένα τερατώδες έγκλημα μεταξύ γενεών και την εξίσου μαζική συγκάλυψη. Οι ανώτατοι αξιωματούχοι της Εκκλησίας, του Κράτους και των Εταιρειών έχουν επικυρώσει και επωφεληθεί προσωπικά για χρόνια από τα συστηματικά βασανιστήρια, εμπορία και δολοφονίες παιδιών σε θανατηφόρα πειράματα ναρκωτικών για την παραγωγή του «εμβόλιου» για τον COVID, ως μέρος μιας εγκληματικής συνωμοσίας για τη μείωση της ανθρωπότητας στη σκλαβιά. Αυτή η Συνωμοσία σκοτώνει τους αθώους, διακινεί όπλα, ναρκωτικά, παιδιά και ανθρώπινα όργανα και φιμώνει ή καταστρέφει όσους απειλούν να την αποκαλύψουν. 
 
«Το Δικαστήριό μας έβαλε νομικό τέλος σε αυτή τη Συνωμοσία ποινικοποιώντας τα πρόσωπα και τις εταιρείες που ευθύνονται και απαγορεύοντας την περαιτέρω πώληση και χρήση των «εμβόλια» για τον COVID, τα οποία είναι προϊόν ιατρικής γενοκτονίας και μαζικής δολοφονίας παιδιών». 
 
Η ετυμηγορία και η ποινή του Δικαστηρίου ρίχνουν ένα ευρύ δίχτυ στους υπεύθυνους, ανιχνεύοντας τις ρίζες του καθεστώτος COVID στη σχεδιαζόμενη γενοκτονία ιθαγενών στον Καναδά από το Βατικανό και το Στέμμα της Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένων των δολοφονικών «ινδικών οικιστικών σχολείων». 
 
Το Δικαστήριο διαπιστώνει ότι οι δημόσιοι πολέμιοι αυτής της γενοκτονίας, ιδιαίτερα ο Kevin Annett, έχουν γίνει συνεχώς στόχος καταστροφής από τους καταδικασθέντες κατηγορούμενους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη δολοφονία δεκαπέντε ακτιβιστών και πολλές πρόσφατες απόπειρες κατά της ζωής της Annett. 
 
«Τα εντάλματά μας εξουσιοδοτούν όχι μόνο τους σερίφηδες μας και τους αναπληρωτές της αστυνομίας, αλλά και τους ανθρώπους παντού να επιβάλουν την ετυμηγορία του Δικαστηρίου συλλαμβάνοντας τους καταδικασθέντες εγκληματίες, κατάσχοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία και διακόπτοντας την πώληση και χρήση των «εμβόλια» που προέρχονται από τη γενοκτονία», λέει το Δικαστήριο.
 
«Οι δολοφόνοι παιδιών δεν μπορούν πλέον να αποφύγουν τη δικαιοσύνη χρησιμοποιώντας εκτελεστικά ή εταιρικά προνόμια ή κρύβονται πίσω από το καμουφλάζ των επινοημένων κρίσεων δημόσιας υγείας». 
 
Τα έγγραφα του Δικαστηρίου επισυνάπτονται στην παρούσα ανακοίνωση. 
Ένα σχέδιο δράσης για τη συμμετοχή της αστυνομίας και των πολιτών στην επιβολή αυτής της ιστορικής ετυμηγορίας και ποινής θα συζητηθεί αύριο, 16 Ιανουαρίου, στη διεύθυνση www.bbsradio.com/herewestand (στις 3 μ.μ. Pacific, 11 μ.μ. GMT). 
 
Η απόφαση και τα εντάλματα του Δικαστηρίου δημοσιεύονται στη διεύθυνση www.murderbydecree.com στις «Ενημερώσεις ITCS» και στο www.republicofkanata.ca στην ενότητα «Ειδήσεις έκτακτης ανάγκης». 
 
Επικοινωνήστε με το Δικαστήριο: itccsoffice@protonmail.com (υπόψη: G. Dufort, Γραφείο Δημοσίων Υποθέσεων) 
 
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022, στις 12:01 π.μ. (GMT) από το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου, Τμήμα Ποινικής Δίκης 
 
Υπό την αιγίδα του Διεθνούς Δικαστηρίου για τα Εγκλήματα της Εκκλησίας και του Κράτους (ITCCS) (που ιδρύθηκε σύμφωνα με το Δίκαιο των Εθνών στις 15 Ιουνίου 2010)  
 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Να τονίσουμε ότι το παραπάνω απόσπασμα είναι από ένα βιβλίο του Kevin Annett, συγγραφέα και  ακτιβιστήμε τίτλο στα ελληνικά: "Δολοφονία με διάταγμα" (Murder by decret) και δεν αποτελεί αληθινή απόφαση δικαστηρίου.... (ευχαριστούμε για την επισήμανση αναγνώστριά μας)



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.