9 Ιανουαρίου 2022

Θα διωχθούν από την Αρχιεπισκοπή Κύπρου οι ανεμβολίαστοι ιερείς! (Ωραία... να πάνε στον Μόρφου)

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου έδωσε χρονικό περιθώριο για να εμβολιαστούν οι ιερείς ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος κάνοντας τελικά πράξη τα λεγόμενά του. 
 
Όπως τόνισε, “όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι και αυτό δεν οφείλεται σε ιατρικούς λόγους, δεν θα είναι πλέον κληρικοί της Αρχιεπισκοπής, μετά από το χρονικό διάστημα που έχει ορίσει”.
Η τελευταία φορά μάλιστα, που θα τους καλέσει, να δείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, θα είναι η 15η Ιανουαρίου. 
Ο Μακαριώτατος ωστόσο, σημείωσε πως “δεν μπορεί ένας ανεμβολίαστος, να λειτουργεί, να έρχεται σε επαφή με τους πιστούς και να τους μεταδίδει τον ιό”. 
“Εάν δεν τους νοιάζει για τον εαυτό τους, ας μείνουν στο σπιτάκι τους, οι άλλοι γιατί να πάθουν οτιδήποτε;”, καταλήγει με νόημα.  
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Καταρχήν αυτήν την μπαρούφα δεν την λέει ΟΥΤΕ ο ψυχοπαθής Βασιλακόπουλος...
“δεν μπορεί ένας ανεμβολίαστος, να λειτουργεί, να έρχεται σε επαφή με τους πιστούς και να τους μεταδίδει τον ιό", την στιγμή που και η κουτσή Μαρία που λέει κι ο λαός μας ξέρει ότι και οι εμβολιασμένοι, κολλούν, μεταδίδουν και νοσούν....
Ο Μακαριώτατος εκτίθεται ανεπανόρθωτα με όσα λέει και δυστυχώς αποδεικνύει ότι βρίσκεται ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ από την ουσία και το νόημα της Ορθοδοξίας μας....

Μια χρυσή ευκαιρία ανοίγεται για τους ανεμβολίαστους ηρωικούς αγωνιστές κληρικούς της Αρχιεπισκοπής Κύπρου...
Να πάρουν μετάθεση για την Μητρόπολη Μόρφου καθώς ο Μητροπολίτης Νεόφυτος είναι από τους ελάχιστους αγωνιστές Αρχιερείς που κρατούν ψηλά την σημαία της Ορθοδοξίας μας...
 Share

1 σχόλιο:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

Σχετικά με σχόλιο του φίλου Θάνου.
Θάνο μου, ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και εγώ τις τιμώ έστω και αν τυχόν διαφωνώ.
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου θεωρώ ότι παρά τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας, που αντιμετωπίζει επί των επάλξεων ανεμίζει σημαία και Ελληνισμού και Ορθοδοξίας. Όταν βιώνεις τον ανείπωτο πόνο ενός εγκαταλελειμμένου λαού, που αδιάφορα τον κοιτάνε όλοι, τότε μπροστά στα αδιέξοδα ορισμένες φορές χάνουμε και τον ειρμό των σκέψεων μας .... Και " Σώσων Κύριε τον λαό σου.." όπως σκέφτεται και πράττει ο καθένας ...
Ιεράρχης ΕΛΛΗΝΑΣ πατριώτης είναι και σέβομαι και αυτόν και τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μόρφου, όπως και τους υπόλοιπους ΕΛΛΗΝΕΣ Κυπρίους Επισκόπους, που ΟΛΟΙ τους αγωνίζονται για τα δίκαια του Ελληνισμού της πολύπαθης Κύπρου ... ( Λάθη όλοι διαπράττουμε - Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω- αλλά και διαφορετικές απόψεις πάντα υπάρχουν και σε αγαπημένες οικογένειες και αδελφούς)
Επί του προκειμένου κατά την ταπεινή μου άποψη και με όλο τον σεβασμό και προς εσένα θα έλεγα ότι η δεύτερη παράγραφος μόνο του σχολίου σου θα ήταν αρκετή ... Ο Μακαριώτατος εκτίθεται ( κατά την άποψη μου (σου))... και ....
«Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες» - Δεν είναι βέβαιον ότι το είπε ο Βολταίρος αλλά νομίζω ότι ισχύει ....

Λέει και φίλτατος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ότι ο ίδιος είχε παρακαλέσει την Παναγία να του στείλει «κορονοϊούλη» και εξήγησε ότι αμάρτησε γι' αυτό και προσβλήθηκε από τον ιό. Όλα αυτά στο πρώτο του κήρυγμα, μετά την ανάρρωσή του αφότου βρέθηκε θετικός στον *κορονοϊό.
*Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, πριν από μερικές εβδομάδες, παρουσίασε συμπτώματα και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τεστ που βγήκε θετικό. Το βράδυ της Τετάρτης 1 Σεπτεμβρίου προχώρησε σε κήρυγμα στην πανηγυρική αγρυπνία του Αγίου Μάμαντος, μετά την ανάρρωσή του από την περιπέτεια που είχε και την αποδέσμευση από την καραντίνα.
«Της λέω, Παναγία μου, παρά να είμαι ένας Δεσπότης και νομίζουν πως είμαι Superman και μερικοί πως είμαι και Άγιος, δεν μου δίνεις, ένα κορονοϊούλη. Και παρά να είμαι ένας φαντασμένος υγιής, καλύτερα ένας ταπεινωμένος και ασθενής», είπε. Και όπως προσέθεσε, η κατασκευασμένη ασθένεια είναι μια δοκιμασία για όλη την οικουμένη και παρακάλεσε τους πιστούς να προσεύχονται για όλους τους ανθρώπους. Χαρακτήρισε τα συμπτώματα που είχε πολύ ήπια, σαν να του έδωσε άδεια η Παναγία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, να ξεκουραστεί.....
Με εκτίμηση
Αντώνης Αντωνάς

Και το βασικότερο ...
Ομονοούντων αδελφών συμβίωσιν παντός τείχους ισχυροτέραν είναι. (Έστω και αν έχουν διαφορετικές απόψεις)
Δεν χρήζει απάντησης η πιο πάνω επισήμανση μου. Απλά και ταπεινά εξέφρασα την άποψη μου.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.