12 Ιανουαρίου 2022

Ο «κεντροδεξιός» φερετζές

Tο μέλλον που εγκρίνει, σχεδιάζει, υλοποιεί και μας μοστράρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μπούρκα, τσαντόρ, νικάμπ και άλλα καλά
 
Λίγοι Έλληνες δεν έχουν «τρακάρει» παίζοντας με το τηλεκοντρόλ ή περιηγούμενοι σελίδες στο διαδίκτυο την περιβόητη διαφημιστική εκστρατεία του υπουργείου Δικαιοσύνης, την οποία πλήρωσε (μαζί με την πάντοτε πρόθυμη στην εθνοαποδόμηση Ε.Ε.) και η χρεοκοπημένη Ελλάς.
 
Από τον Παναγιώτη Λιάκο 
 
Η πρώτη εικόνα που αντικρίζουμε είναι μια μαντιλοφορούσα ισλαμίστρια, που, καθώς λέει η διαφήμιση, βρήκε τη δεύτερη πατρίδα της στην Ελλάδα. Παρεμπιπτόντως, οι περισσότεροι εξ ημών δεν είχαμε ούτε έχουμε δεύτερη πατρίδα. Έχουμε μία μόνο και τη χάνουμε μέσα από τα χέρια μας. Τη βλέπουμε να μετατρέπεται σε νεοοθωμανικό σαντζάκι, με την ημισέληνο να επικρατεί σταδιακά σε μεγάλα κομμάτια της επικράτειας. 
 
Η καμπάνια του υπουργείου Δικαιοσύνης μπορεί να αξιολογηθεί και ως ένα από τα τυπικά δείγματα ψυχολογικής επιχείρησης, που στοχεύει στην καλλιέργεια ενοχών στη συνείδηση της πλειοψηφίας – και αυτές οι ενοχές είναι χρησιμότατες για την προλείανση του εδάφους για την επίδειξη ανοχής από τον λαό στην αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης και του πολιτισμικού χαρακτήρα της πατρίδας μας. 
 
Η καμπάνια ξεκινά με τη μαντιλοφορούσα και τα ακόλουθα λόγια: «Μαθαίνουμε τα δικαιώματά μας για την εξάλειψη συμπεριφορών που δεν ανήκουν σε μια φιλόξενη και δημοκρατική κοινωνία». Το μήνυμα είναι σαφές: Όποιος δεν συμφωνεί με τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας, και δεν συμμερίζεται τον πόθο του Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει η Ελλάδα πολυπολιτισμική και να πολεμηθεί ο νατιβισμός είναι και αντιδημοκράτης και αφιλόξενος – κοντολογίς, ένας παλιάνθρωπος. 
 
Και τι σημαίνει «φιλοξενία»; Ο φιλόξενος άνθρωπος ίσως να προσφερθεί να στεγάσει τους προσκεκλημένους του για μία, δύο, τρεις ημέρες. Ίσως να ταΐσει και να δώσει στέγη και σε κάποιον απρόσκλητο για ένα εύλογα βραχύ χρονικό διάστημα. Όμως, εκείνος που ανοίγει διάπλατα τις θύρες του και μπάζει στην οικία του κάθε περαστικό, συντομότατα δίπλα στην ιδιότητά του, εκείνην του ιδιοκτήτη και νομέα του ακινήτου, θα μπει το άκλιτο επίθετο «πρώην». 
 
Πόσα εκατομμύρια ισλαμιστές και μαντιλοφορούσες σκοπεύουν να καλέσουν για λογαριασμό μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ομοϊδεάτες του;
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.