21 Νοεμβρίου 2020

Klaus Schwab: Η «Μεγάλη Επαναφορά» Θα Οδηγήσει Σε Εμφυτεύσιμα Μικροτσίπ Που Θα Διαβάζουν Τις Σκέψεις Σας

Από τον Paul Joseph Watson
Μετάφραση και σημειώσεις Απολλόδωρος 
 
Ο παγκοσμιοποιητής Klaus Schwab κατέστησε σαφές ότι ο μετανθρωπισμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της «The Great Reset» όταν είπε ότι η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση «θα οδηγήσει σε συγχώνευση της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας», η οποία στο βιβλίο του διευκρινίζει ότι θα επιτευχθεί μέσω ενός εμφυτεύσιμου μικροτσίπ που θα μπορεί να διαβάζει τις σκέψεις σας.
 
Όπως τονίσαμε νωρίτερα, η «The Great Reset » (Η Μεγάλη Επαναφορά) προσελκύει έντονη προσοχή και ενδιαφέρον, ως η διάδοχη Εποχή μετά τον κορονοϊό – σημ.: σύμφωνα με τα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών που εκτελούν κατά γράμμα και εναντίον της Πατρίδας μας τα ντόπια πολιτικά ανδρείκελα όλου του φάσματος του «δημοκρατικού τόξου» και όχι μόνον– για την οποία ο Καναδός πρωθυπουργός JustinTrudeau δήλωσε ότι ο κορονοϊός ήταν «η ευκαιρία για την Επαναφορά». 
 
Η ατζέντα βασίζεται κυρίως στην αποσυναρμολόγηση του σημερινού καπιταλιστικού συστήματος υπέρ μιας μεγαλύτερης συγκεντρωτικής Αρχής τεχνοκρατών που θα οδηγήσει σε χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο, λιγότερη κατανάλωση καυσίμου, λιγότερες πολιτικές ελευθερίες και την επιτάχυνση της αυτοματοποίησης των θέσεων εργασίας. 
 
Ωστόσο, μια άλλη βασική πτυχή της «The Great Reset» ή της «τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης», όπως την ονομάζει ο Schwab, είναι η συγχώνευση του ανθρώπου με τη μηχανή. 
 
«H τέταρτη βιομηχανική επανάσταση θα οδηγήσει στη συγχώνευση της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας», δήλωσε ο Schwab στο Συμβούλιο του Σικάγου για τις Παγκόσμιες Υποθέσεις. 
 
Ο Schwab συνέχισε να εξηγεί πώς το βιβλίο του με τίτλο, Shaping the Future of The Four Industrial Revolution(«Διαμορφώνοντας το Μέλλον της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης»), που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στην Κίνα, τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία, με τον στρατό, μάλιστα, της Νότιας Κορέας να αγοράζει 16.000 αντίτυπα!!! 
 
Στο βιβλίο, ο Schwab εξηγεί με ενθουσιασμό πώς η επερχόμενη τεχνολογία θα επιτρέψει στις αρχές να «εισβάλουν στον μέχρι τώρα ιδιωτικό χώρο του μυαλού μας, διαβάζοντας τις σκέψεις μας και επηρεάζοντας τη συμπεριφορά μας». 
 
Συνεχίζοντας, προβλέπει ότι αυτό θα αποτελέσει το κίνητρο για την επιβολή του νόμου με την εφαρμογή προγραμμάτων αποτροπής του εγκλήματος πριν αυτό πραγματοποιηθεί, όπως συμβαίνει στην κινηματογραφική ταινία Minority Report. 
 
«Καθώς οι δυνατότητες σε αυτόν τον τομέα βελτιώνονται, ο πειρασμός για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και τα δικαστήρια να χρησιμοποιούν τεχνικές για να προσδιορίσουν την πιθανότητα εγκληματικής δραστηριότητας, να εκτιμήσουν την ενοχή ή ακόμη και να ανακτήσουν αναμνήσεις απευθείας από τον εγκέφαλο των ανθρώπων θα αυξηθούν», γράφει ο Schwab. 
 
«Ακόμη και η διέλευση των εθνικών συνόρων μπορεί κάποια μέρα να περιλαμβάνει μια λεπτομερή σάρωση εγκεφάλου για την εκτίμηση του κινδύνου ασφάλειας ενός ατόμου» 
 
Ο Schwab εκφράζει με λυρισμό το όνειρο του μετανθρωπισμού, που μοιράζονται όλοι αυτοί στην ελίτ, το οποίο τελικά θα οδηγήσει στη δημιουργία ρομποτανθρώπων (cyborg). 
 
«Οι τεχνολογίες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης δεν θα σταματήσουν να γίνονται μέρος του φυσικού κόσμου γύρω μας - θα γίνουν τμήμα μας», γράφει ο Schwab. 
 
«Πράγματι, ορισμένοι από εμάς πιστεύουν ήδη ότι τα έξυπνα τηλέφωνα (smartphone) ήδη έχουν γίνει επέκταση του εαυτού μας. 
 
«Οι σημερινές εξωτερικές συσκευές - από φορητούς υπολογιστές έως ακουστικά εικονικής πραγματικότητας - σχεδόν σίγουρα θα εμφυτευτούν στο σώμα και στον εγκέφαλό μας.» 
 
Ο Schwab υποστηρίζει επίσης ανοιχτά κάτι που τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) ισχυρίζονται ότι είναι αποκλειστικά ένας τομέας συζήτησης για συνωμοσιολόγους, δηλαδή τα «ενεργά εμφυτεύσιμα μικροτσίπ που θα διαρρηγνύουν το δερματικό φράγμα του σώματός μας». 
 
Ο παγκοσμιοποιητής χαιρετίζει την άφιξη «εμφυτευμένων συσκευών (που) πιθανότατα θα βοηθήσουν επίσης στην επικοινωνία σκέψεων που συνήθως εκφράζονται προφορικά, μέσω ενός ενσωματωμένου »smartphone» και πιθανώς μη εκφρασμένων σκέψεων ή διαθέσεων και συναισθημάτων διαβάζοντας εγκεφαλικά κύματα και άλλα σήματα». 
 
Με άλλα λόγια, η «σύντηξη της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας» σχετίζεται με τη μεταανθρωπιστική μοναδικότητα και ένα μέλλον όπου η ΕΛΙΤ θα παρακολουθεί και καταγράφει ΚΑΘΕ κίνηση αλλά και ΚΑΘΕ σκέψη των ανθρώπων θα διαβάζεται από ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ. 
 
 
Δικτυογραφία: 
 



Share

2 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

........... (Η Μεγάλη Επαναφορά)............
........... (Η Μεγαλη Κατηφορα )............Αφου τοσο πολυ ο ανθρωπος θελει να γινει Θεος ας γινει με τον τροπο που λενε ,αλλα θα ειναι λιγοι οι ''θεοι '' τα υψηλόβαθμα στελέχη της ελίτ, κ αναριθμητοι οι βλακες μετα που δεν θα ξερουν αν κ πως θα ζουν.
Βεβαια αργα θα το καταλαβουν αλλα δεν πειραζει , με εντολες μπορει να ειναι κ βολικο για ηλιθιους κ περαστικα τους ,αφου τωρα που μπορουν να αντιδρασουν προτιμουν να κανουν την επανασταση του φρεντο .

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Μη μασάτε!

Πολλά μπορούν να κάνουν
ενάγτια στον άνθρωπο,
αφού έχουμε παραδοθεί
άνευ όρων, στις πονηριές τους

με αντάλαγμα τις ... πολυπόθητες χάντρες που μας μοιράζουν...απλόχερα,

αλλά, ας μην ψαρώνουμε
κι όλας...από τα πολλά
που... υποτίθεται πως μπορούν να κάνουν...

γιατί παίζει και...πολλή ταχυδακτυλουργία...!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.