28 Νοεμβρίου 2020

Ο Εξολοθρευτής ιός θέλει ένα ΑΓΙΟ στις ημέρες μας για να μας πει τι συμβαίνει ή τι μας έκαναν;

ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ – ΔΙΧΩΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ – ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
Η φώτο είναι σημερινή από το ακριτικό, αλλά όμορφο Καστελλόριζο και από την Χριστίνα. 
Ο Αόρατος πόλεμος του Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτη θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα το δημοφιλέστερο εργαλείο επιβίωσης σε όλα αυτά που ζούμε και έρχονται. 
Μας λένε οι διεθνείς εμβολιαστές μας 
«μην χαλαρώνετε μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς, η κανονικότητα θα αργήσει να έρθει, όπως την ξέραμε, θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε μασκοφόροι για άγνωστο ακόμα διάστημα και θα πρέπει να κρατούμε τις αποστάσεις» 
 
Αυτός ο ιός είναι πονηρός σαν γνήσιο παιδί του πονηρού και αυτά σας τα λέμε με την επιστημονική ιδιότητα μας. 
 
Από τον Ιανουάριο του 2020 με δεκάδες άρθρα επισημάναμε, όταν οι αρμόδιοι εδώ μέσα μιλούσαν για μεταξωτές κορδέλες στην ανάπτυξη, τονίζαμε από τότε, ότι μπλέξαμε άσχημα ή μας έμπλεξαν. Από τότε μιλούσαμε για κλείσιμο συνόρων, αλλά ποιος; 
Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα, αλλά όσο περνάει ο καιρός έχουμε μια επικίνδυνη παραξενιά αυτού του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ιού. 
 
Πολλές, μα παρά πολλές κλινικές εικόνες δείχνουν μια κοινή συμπεριφορά σε πλήθος ασθενών. 
 
Ενώ κάποιοι ασθενείς συνέρχονται και αισθάνονται ότι τα κατάφεραν, αίφνης αλλάζει άρδην η κλινική τους εικόνα και καταρρέουν όλα τα όργανα τους με αποτέλεσμα το μοιραίο σε άτομα με υποκείμενα νοσήματα. 
 
Φυσικά όλοι ψάχνονται περί του ιού αυτού, ενώ συνεχίζουν να νομοθετούν την αναγκαστική διαστροφή παίζοντας κορώνα γράμμα με την ΟΡΓΗ του ΘΕΟΥ, φυσικά εξ- (υπηρετώντας) το σκοτεινό αφεντικό τους που πάντα ήταν ο κατεξοχήν ανθρωποκτόνος του ανθρώπινου γένους 
 
ΠΑΓΩΣΕ η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 
Δίχως πρόσωπο, δίχως ένα χαμόγελο, δίχως ένα χάδι δίχως μια αγκαλιά. 
Μασκοφορεθήκαμε αναγκαστικά, χωριστήκαμε από τον διπλανό μας είτε είναι φίλος, είτε εχθρός μας και κλείσαμε τις εκκλησίες για να προστατευθούμε από την λοιμική αυτή ασθένεια( ξεχάσαμε Ανάργυρες Λιτανείες γιατί είναι επικίνδυνος ο συνωστισμός)  
 
Εν τω μεταξύ  
Οι σπόνσορες των εμβολιασμών μας καλούν… 
Οι συνομωσιολόγοι μας ζαλίζουν… 
Οι πολιτικοί αγωνιούν για το σκοτεινό μέλλον τους… 
Οι εκκλησιαστικοί μας ηγέτες μουδιασμένοι μετά τα κρούσματα μέσα στον κλήρο με παγωμένες λέξεις τονίζουν, ότι όλα αυτά συμβαίνουν λόγω της γενικής αμαρτίας. 
 
Αρκούν άραγε όλα αυτά για να καλύψουν το ψυχικό και το πνευματικό σοκ της κοινωνίας;(και δεν συμπεριλαμβάνουμε το οικονομικό σοκ αυτής που φέρνει εκτός από τον λοιμό και τον λιμό- πείνα) 
 
Χάθηκε πολύτιμος χρόνος γιατί ασχολούμασταν με μεγαλόπνοους δήθεν σχεδιασμούς και για να βρεθεί αυτός ο χρόνος χρειαζόμαστε ΑΓΙΟΥΣ φρέσκους ανάμεσα μας, χρειαζόμαστε ΑΓΙΟΥΣ που θα σηκωθούν με παρρησία και θα δώσουν την κατάλληλη ερμηνεία η οποία θα αλλοιώσει την δυστυχία και την κατάθλιψη των ημερών μας σε ΥΨΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΝΟΙΑ πραγματική απέναντι στους σκοτεινούς σχεδιασμούς της παγκόσμιας επανεκκίνησης που θέλει να κάνει το σκοτάδι που περιβάλλει τώρα τον κόσμο. 
 
Αν δεν υπάρξουν ΑΓΙΟΙ θα υπάρξει ΟΡΓΗ σαν φωτιά με φοβερές επιπτώσεις. 
Κάποιοι πιστοί σήκωσαν τα ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ απο τις οικίες τους και κάνουν την δική τους προσωπική ΛΙΤΑΝΕΙΑ, όπως γίνεται την Κυριακή της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στους εξωτερικούς χώρους για να τους απολυμάνουν από τον Εξολοθρευτή αυτό ιό.  
 
 
Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.