30 Νοεμβρίου 2020

Στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 10 Δεκεμβρίου θα εξεταστούν από τους Ευρωπαίους ηγέτες οι περίφημες «κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας», με το Βερολίνο να πρωτοστατεί στην ελάφρυνση των ποινών !!!

Γρἀφει ο Αντώνης Αντωνἀς
 
Οι ανοχές του Ελληνικού λαού, έχουν και ημερομηνία λήξης!
 
Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό. 
Λίνκολν. 
 
Αυτό δε τo σιγάν ομολογούντος εστί σου. 
Αυτή η σιωπή σου είναι ομολογία. 
 
Άλαλα τα χείλη των ασεβών. 
Από τον Παρακλητικό Κανόνα 
 
Qui tacet consentit. 
Ο σιωπών δοκεί συναινείν. 
 
Ο μεν δειλός της πατρίδος, ο δε φιλόδοξος της πατρώας ουσίας εστί προδότης. 
 
Όποιος μας πρόδωσε, δεν θα μας συγχωρέσει ποτέ για την πράξη του αυτή. 
 
Αν κάποιος σε προδώσει μια φορά, το λάθος είναι δικό του. Αν σε προδώσει δυο φορές, το λάθος είναι δικό σου. 
 
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ» ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ! 
ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ …  
 
ΕΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ…. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε. 
 
Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ….. ΠΛΕΟΝ.Share

1 σχόλιο:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..,ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Θα μας προδώσουν για πολλοστή φορά... Ήδη η φιλότουρκη Μέρκελ δηλώνει θρασύτατα παραβλέποντας τι έκανε και τι κάνει η παμπέσα εγκληματική ανά τους αιώνες Τουρκία μέχρι σήμερα υπογείως και ανωγείως... (αλλά σύμμαχοι ήταν πάντα και μαζί με τους ΝΑΖΙ) ΚΑΛΗ ΕΝΔΕΙΞΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ .... Στο ίδιο μήκος κύματος και όμοιος της Στόλντεμπεργκ .... Ο άθλιος ανθέλληνας και όμοιοι του, υποκινητές και συναυτουργοί ...όλων των εγκληματικών ενεργειών της άπιστης τους επ αμοιβή παλλακίδας τουρκίας!
Αυτονόητο τι Σιβυλλικό μήνυμα θέλουν να στείλουν στον Ελληνικό και Κυπριακό λαό .... Σε αυτούς τους λαούς τους καλούς, ανεκτικούς , ευκολόπιστους, και ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥΣ ....
ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ... ΟΥΔΕΜΙΑ ....
Η Μέρκελ και Στόλντεμπεργκ θα χαρούν ιδιαίτερα για αυτό .. και θα τρίψουν τας χείρας, αλλά και θα τις νίψουν οι δόλιοι. Η δε Ελληνική Κυβέρνηση θα ... πανηγυρίσει διότι μετά ... από πιέσεις και όχι κυρώσεις η δολοπλόκος Τουρκία ... έβαλε την ουρά στα σκέλια .... Ας λάβουν υπ όψιν μόνο ότι ο σκορπιός το δηλητήριο στην ουρά το έχει .. Αυτή την ουρά έκρυψε προς το παρόν η δολοπλόκος τουρκία (και πραγματικά τολμώ να πω ότι από την ύπουλη της διπλωματία που με "επιτυχία¨ ασκεί εμείς απέχουμε κατά παρασάγγας...) και σύντομα θα την χρησιμοποιήσει, όχι μόνο για Ελλάδα και Κύπρο αλλά και για αυτούς που την θωπεύουν!
Η ΟΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΙΣΤΙΑ. ΜΟΝΟ Π ......ΣΤΙΑ....
ΤΟΥΡΚΟ ΦΙΛΕΥΕ, Κ...ΛΟ ΦΥΛΑΓΕ....
ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.