Τελευταίες αναρτήσεις

5 Αυγούστου 2017

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

Οι λιμένες και τα αεροδρόμια της Αττικής στο στόχαστρο της Τουρκίας;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Πολιτικοί εκτιμητές – αναλυτές, καταρτισμένοι περί των γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών εξελίξεων στην περιοχή μας, εκτιμούν πως αργά ή γρήγορα η πολεμοχαρής Τουρκία θα “χτυπήσει” την Ελλάδα!

Είτε επειδή, ο Χαριτζής – Τζιχαντιστής Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δέχεται απανωτές καρπαζιές - χτυπήματα στην Μοσούλη, στην Παλμύρα, στην Ράκα και αλλού στη Συρία, όπου έχουν σπάσει οι αμυντικές γραμμές του Ισλαμικού κράτους, είτε όταν υλοποιηθεί η ειλημμένη απόφαση των ΗΠΑ – Ρωσίας για τη δημιουργία του Κουρδικού κράτους, όπου η Τουρκία θα απολέσει σημαντικά εδάφη και ενεργειακούς πόρους!

Η εκτίμηση όλων συγκλίνει στο γεγονός ενός θερμού επεισοδίου σε νησί του Αιγαίου Πελάγους, όπου όλο τον Αύγουστο η Τουρκία το δεσμεύει προκειμένου να κάνει ναυτικά και όχι μόνο γυμνάσια!

Άλλος ένας λόγος που ενισχύει αυτήν την εκτίμηση, είναι ότι υπό δρακόντεια μέτρα ξεκίνησε στην Άγκυρα  η δίκη με τους 500 κατηγορούμενους για την συμμετοχή τους στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Μια δίκη, αποσταθεροποιητική για το εσωτερικό της Τουρκίας, που εξάπτει τα πάθη και δημιουργεί σφοδρή αντιπαλότητα, αφού φανατικοί οπαδοί του Ερντογάν ζητούν την καταδίκη των κατηγορουμένων εις θάνατον!

Ωστόσο, παρακάτω θα σας καταθέσω μιαν άλλη εκτίμηση, πολύ καλά πληροφορημένης πηγής μας που θα πρέπει να την επεξεργαστούν καταλλήλως οι Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας, καθώς και η ελληνική κυβέρνηση! 

Μεγαλεπήβολα τα σχέδια των Τούρκων… 

…για την ελληνική “αγορά”! Μεγάλο ενδιαφέρον εξεδήλωσε ο τουρκικός πολυεθνικός όμιλος της Ekol – Logistics που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και πέντε (5) χρόνια! Ο Τούρκος επιχειρηματίας λοιπόν, Ahmet Musul αποφάσισε να εμπλακεί σε διάφορα Projects, όπως την αγορά του λιμανιού του Λαυρίου!

Έτσι, η τουρκική εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να της παραχωρηθεί το λιμάνι για 15 χρόνια!

Όμως, εν μέσω της μεγάλης ελληνικής οικονομικής κρίσεως, πρέπει το ελληνικό Δημόσιο να ξεπουλάει φιλέτα στρατηγικής σημασίας για την ασφάλεια της Πατρίδος μας, σε εταιρείες τουρκικών συμφερόντων;;

Από τη στιγμή που στον ευρύτερο χώρο βρίσκονται σημαντικές μονάδες παραγωγικής ενέργειας, αλλά και ορυκτοί πόροι (μεταλλεία), καθώς επίσης, λίγο πιο πέρα στην Κερατέα βρίσκονται μονάδες Radar και αντιαεροπορικών – αντιβαλλιστικών πυραύλων οι οποίοι προστατεύουν το λεκανοπέδιο της Αττικής και το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”;; 

Συνεχής η δράση ξένων πρακτόρων… 

Εμείς να θυμίσουμε για άλλη μια φορά πως, στην ευρύτερη περιοχή κάνουν πάρτι πυρήνες αλβανοκοσοβάρων και πρακτόρων της ΜΙΤ. Οι οποίοι έχουν χαρτογραφήσει την περιοχή της Αττικής και σε περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας κατά της Ελλάδος, είναι ενδεχόμενο ως μέτρα αντιπερισπασμού να χρησιμοποιήσουν, καίρια “χτυπήματα” στο φράγμα του Μαραθώνα, στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και να δημιουργήσουν εμπλοκή των Radar μας στην Κερατέα!

Επίσης – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και μόνιμη παρουσία Τούρκων και Αλβανών πρακτόρων στο λιμάνι της Νέας Μάκρης, της Ραφήνας και του Μαρμαρίου Ευβοίας!

Επίσης, – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – μεγάλη κινητικότητα ξένων πρακτόρων παρατηρείται στην περιοχή που εκτείνεται από τον Ισθμό της Κορίνθου μέχρι τις Θερμοπύλες!

Πρόστυχος ο ρόλος της Ιταλίας… 

Ένα μεγάλο ζητούμενο είναι το γεγονός πως, η ακριβέστατη πηγή μας εμπλέκει στη δράση των τουρκικών και αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών και τις Μυστικές Υπηρεσίες της Ιταλίας! Που προκειμένου να μας πείσει, μας εξιστορεί πως από την δεκαετία του ΄80 (ενδεχομένως και πιο πριν), Έλληνες φοιτητές που σπούδαζαν τοπογράφοι, πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες στα Πολυτεχνεία της Ρώμης, της Βενετίας, της Φλωρεντίας, της Μόντενα, της Πεσκάρα, της Πάντοβα και της Μπολόνια, έκαναν την πτυχιακή τους άσκηση με θέμα τις εγκαταστάσεις, τις δομές και τις υποδομές! Αυτή ήταν μια απαίτηση των καθηγητών τους, ώστε να αναδειχτούν στοιχεία για τις εγκαταστάσεις, δομές και υποδομές των στρατηγικής σημασίας ελληνικών λιμένων κλπ. Έτσι, οι Μυστικές Υπηρεσίες της “φίλης” Ιταλίας, συγκέντρωναν (και συγκεντρώνουν) διαρκώς πληροφορίες πάνω σε θέματα δομών – υποδομών και εγκαταστάσεων του ελληνικού κράτους και στη συνέχεια τις ανταλλάσουν με αντίστοιχες πληροφορίες των τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών, δηλαδή σε στοχεύσεις τους στα Επτάνησα, στην Ήπειρο, στα Δωδεκάνησα και γενικότερα σε ολόκληρη την ελληνική Επικράτεια! 

Στοχευμένη ενέργεια η αθρόα λαθρομετανάστευση… 

…που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχει κυριεύσει κάθε γωνιά της Πατρίδος μας - έχουμε πολλάκις αναφερθεί σε αυτό το ζήτημα – και είναι ιδιαιτέρως ύποπτη, από τη στιγμή που δεν μπορούν οι Υπηρεσίες μας να ξεχωρίσουν την εθνότητα όλων αυτών που φτάνουν καθημερινά στην Ελλάδα, αλλά ούτε και τον σκοπό για τον οποίο “επιλέγουν” την Ελλάδα!

Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα, η – τουλάχιστον - αφελής κυβέρνησή μας, να τους εγκλωβίζει ως μόνιμους σε “χώρους φιλοξενίας” που επί της ουσίας θα αποδειχτούν ωρολογιακές βόμβες σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία!

Γιατί ουδείς μπορεί να μας εξασφαλίσει, της περιπτώσεως, μέσα σε όλους αυτούς να κρύβονται πράκτορες τζιχαντιστές ξένων Μυστικών Υπηρεσιών! Έτσι, αυτοί θα ενεργοποιηθούν και θα δημιουργήσουν κατά τόπους εξεγέρσεις με απρόβλεπτες συνέπειες!

Άλλωστε, ουδείς επίσης, μπορεί να πει με σιγουριά πως οι κατά καιρούς μίνι εξεγέρσεις στα διάφορα Hot Spot δεν περιλαμβάνονται σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό προετοιμασίας!

Θυμηθείτε επιπλέον, τις ταραχές που ξέσπασαν πριν από λίγα χρόνια στην Κερατέα και που εμείς, είμαστε πεπεισμένοι πως υπήρξε ξένη παρέμβαση από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Αλβανίας, της Τουρκίας και όλων αυτών των ξένων – αγνώστων που λυμαίνονται επί χρόνια την περιοχή! 

Τα σημεία δείχνουν τον “καιρό”… 

Κλείνοντας να επισημάνω πως δεν είναι διόλου τυχαίο γεγονός, οι φωτιές που ξαφνικά το τελευταίο διάστημα καίνε την Αττική!

Ίσως ζούμε την εξύφανση παρόμοιου σχεδίου με εκείνο της εποχής του 2007 που κάηκε όλη η Ελλάδα!

Ασύμμετρες απειλές, τις ονομάζουν οι αδαείς! Στοχευμένες ενέργειες κατά της Πατρίδος από Τουρκαλβανούς, τις ονομάζουμε εμείς!

Και ας κοιτάξει η κυβέρνησή μας να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με τις καταγγελίες μας! Χωρίς βεβαίως να της έχουμε εμπιστοσύνη, αφού πάντα δρα μετά από τα όποια δυσάρεστα συμβάντα!

Όπως, του γεγονότος πως είμαστε απροστάτευτοι στις φωτιές, αφού τα πυροσβεστικά οχήματα και τα πυροσβεστικά αεροπλάνα, εν πολλοίς είναι για κακοσυντηρημένα, πεπαλαιωμένα, επί της ουσίας για πέταμα!

Ο Θεός ας βάλλει το χέρι του!
Μετά ταύτα, επανέρχομαι…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.