30 Αυγούστου 2017

Ακούτε Έλληνες Ο ΚΥΡΙΟΣ ημών ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ θα είναι πάντα μαζί με την προδομένη Ελλάδα γιατί δοκίμασε πρώτος την «τέλεια» ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πως ξεχωρίζεις τους ΕΛΛΗΝΕΣ από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ; 
Οι Πρώτοι λένε ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Οι έσχατοι λένε ΕΛΘΩΝ ΛΑΒΕ

«είμαστε τόσο κοντά σε μεγάλα γεγονότα που αρνούμαστε να το πιστέψουμε» 
«Trump says 'all options on table' after North Korea launches missile over Japan» 
http://edition.cnn.com/politics By Joshua Berlinger, Yoko Wakatsuki and K.J. Kwon, CNN

Updated 1243 GMT (2043 HKT) August 29, 2017 

«Όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι» προειδοποίησε ο Αμερικανός πρόεδρος μετά την εκτόξευση νέου βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα, ο οποίος πέρασε πάνω από ιαπωνικά εδάφη, τα ξημερώματα της Τρίτης αφήνοντας το ενδεχόμενο ακόμα και μιας στρατιωτικής επέμβασης ενώ την ίδια στιγμή η Σεούλ φέρεται να ζητάει την απόκτηση πυρηνικού οπλισμού!» Θεόφραστος Ανδρεόπουλος http://www.pronews.gr/ 29/08/2017

«ΑΝ ακούσετε πολέμους ή ακοές πολέμων μην φοβηθείτε, την ΑΜΑΡΤΙΑ να φοβηθείτε» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Και η ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι αμαρτία και δεν υπάρχει συγχωροχάρτι για αυτήν διότι εξ αιτίας της μπορούν να υποφέρουν πολλοί.

Από το ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ της Αποτομής της Κεφαλής του Τιμίου
Προδρόμου και Βαπτιστού.

«έδωσε ο Ηρώδης εντολή στον ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΙΟ να του φέρει επί πινακίου την ΚΕΦΑΛΗ του ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ που ΤΟΝ είχε φυλακισμένο, όπερ και εγένετο»

ΠΟΣΟΙ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΙΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΌΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; 

ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ; 
ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ; 
ΝΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ;
ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ; 

ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΙΟΙ=  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ 
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 
ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΗΡΩΔΗ ΚΑΙ  
ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΣΗΨΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

Βγαίνουν πνευματικοί  ταγοί από υπεύθυνες θέσεις και εξαγγέλουν
«ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ θα περάσουν όλα» 
και μάλιστα αυτοί που λένε ότι πιστεύουν σε ΘΕΟ λένε 
«ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ...»  
και αυτοί από τις υπεύθυνες θέσεις που τους ανατέθηκαν 
ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ 

άλλοι για να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς 
άλλοι για να απολαμβάνουν τιμές και δόξες 
και άλλοι για να εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα μέχρι να πουληθούμε στα
σκλαβοπάζαρα των Διεθνών αγορών 
εμείς και τα παιδιά  μας και τα παιδιά των παιδιών μας. 

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ  ΟΡΓΗΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΑΡΕΛΆΥΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ.

ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

«ο κάθε κατεργάρης θα καθήσει στον πάγκο του και θα δώσει λόγο, τι έκανε, τι μπορούσε να κάνει, αν έβλεπε και αδιαφορούσε» όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ
η άντε και πέρασε σήμερα
«είμαστε τόσο κοντά σε μεγάλα γεγονότα που δεν θέλουμε να το πιστέψουμε»

ΤΟΤΕ όταν αυτά που ακούγαμε από τα  Πνευματοκίνητα χείλη του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ   και τα  διαβάζαμε δεν τα καταλαβαίναμε.
Τώρα όμως;
«Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά.

Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

ΣΉΜΕΡΑ τα βλέπουμε και είμαστε στο παρά πέντε να τα βιώσουμε.
Το πανηγύρι της απορύθμισης της παγκοσμιοποίησης ήδη ξεκίνησε εδώ και κάποιους μήνες και δεν υπάρχει γεωπολιτικός πλέον βηματοδότης εμφυτεύσιμος για την αναρρύθμιση της.

Να γιατί έρχεται ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ όπως χαρακτηριστικά μας την περιέγραψε με ξεχωριστό τρόπο ο πνευματοκίνητος λόγος του Αγίου Παισίου του Αγιορείτη.

«Ναι. Εδώ βλέπεις, σε έναν αδικημένο που έχει καλή διάθεση, επειδή δικαιούται την θεία βοήθεια, παρουσιάζονται πολλές φορές οι Άγιοι, η Παναγία, ο Χριστός, για να τον σώσουν πόσο μάλλον τώρα που θα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση ο καημένος ο κόσμος.

Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά.

Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια.

Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός μια ευκαιρία, για να σωθεί το πλάσμα Του, θα αφήσει το πλάσμα του ο Χριστός;
Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Αντίχριστου.

Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει μια πνευματική γαλήνη σε όλην την οικουμένη για πολλά χρόνια. Μερικοί συνδυάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία.
Εγώ δεν μπορώ να το πω.

Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη.

Θα επέμβει ο Χριστός, θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξει όλο το κακό και θα το βγάλει σε καλό τελικά. Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια.

Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβάν, για να τους πεις για το Χριστό!

Έτσι θα κηρυχθεί το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθει ως Κριτής να κρίνει τον κόσμο.
Άλλο Κρίση, άλλο μια επέμβαση του Χριστού, για να βοηθήσει το πλάσμα Του.»

(Από το βιβλίο “Πνευματική Αφύπνιση”, Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος- Σουρωτή Θεσσαλονίκης)

ο ΘΕΟΣ «μας πάει όπως τον πάμε»
μεγάλη κουβέντα από μεγάλο ΑΓΙΟ

«τα σημερινά έπη της ΕΛΛΑΔΟΣ θα είναι εφάμιλλα των Ομηρικών επών»

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.