28 Αυγούστου 2017

Τσέχος πολιτικός: Δεν είμαστε σε πόλεμο με το ριζοσπαστικό Ισλάμ, αλλά με το ίδιο το Ισλάμ. Η Ευρώπη απειλείται με γενοκτονία... Κάρφωσε και την ΝέαΤάξη

Του Άγγελου Ρούσσου

Καταιγιστικός ήταν ο Τσέχος πολιτικός και δημοσιογράφος Zdeněk Soukup σε συνέντευξή του αναφορικά με το μέλλον της Ευρώπης σε αντιδιαστολή με τα κύματα προσφύγων αλλά και το ριζοσπαστικό Ισλάμ.

Ο Soukup, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων από το 2016 και σύμβουλος στο Κάρλοβυ Βάρυ, αλλά και μέλος του κινήματος ΑΝΩ 2011, πριν ένα περίπου χρόνο ίδρυσε μια πλατφόρμα για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό με βασικό μήνυμα: “Πρέπει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας”. Η εν λόγω πλατφόρμα ορίζει την παρεκκλίνουσα κατά των μεταναστών ή μια ανακατανομή των ποσοστώσεων για τους πρόσφυγες.

Μιλώντας λοιπόν για τα τρομοκρατικά πρόσφατα χτυπήματα στην Ισπανία εκτίμησε πως αυτά αποτελούν “περαιτέρω απόδειξη της εύλογης πολιτικής κακοήθειας που ονομάζεται “σωστή ρητορική”και που φοβάται να παραδεχτεί ότι δεν είμαστε σε πόλεμο με το ριζοσπαστικό Ισλάμ (ισλαμισμός), αλλά με το ίδιο το Ισλάμ” …

“Το Ισλάμ δεν είναι απλά μια θρησκεία. Είναι ένα δόγμα της παγκόσμιας κυριαρχίας. Και εκείνοι που φλυαρούν ακατάπαυστα για το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Μουσουλμάνων εξακολουθούν να είναι ειρηνικοί άνθρωποι θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τις βασικές θέσεις της πίστης τους. Το να είσαι καλός μουσουλμάνος είναι να μισείς τους ανθρώπους άλλων θρησκειών. Το να είσαι καλός μουσουλμάνος είναι η ανισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών” τόνισε.

Ο Zdeněk Soukup ρωτήθηκε και για το ποιο ρόλο παίζουν στην ανακατάταξη του παγκόσμιου χάρτη ο Σόρος ή Λέσχη Μπιλντερμπεργκ.

“Ήμουν πάντα επιφυλακτικός περί των θεωριών συνωμοσίας. Τώρα έχω διορθώσει τη γνώμη μου” απάντησε και συμπλήρωσε: “Δεν πρόκειται για ένα κέντρο συνωμοσίας και τελετές με κουκούλες στα κεφάλια τους. Σαφώς, όμως, πρόκειται για διακυβέρνηση για την αντικατάσταση των παγκόσμιων κρατικών ελίτ. Αυτή είναι η ουσία της ομάδας Bilderberg ή ο Σόρος. Αλλά και στην Λέσχη της Ρώμης”.

Παράλληλα εξέφραση την άποψή του για το θέμα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης λέγοντας:
“Αν και θεωρώ ότι την αρχική ιδέα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης ως θετική, ο κίνδυνος των σημερινών πολιτικών της ΕΕ – ή μάλλον της αυτοαποκαλούμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής – είναι τόσο υψηλός ώστε να απειλεί την εξαφάνιση του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Απειλεί με γενοκτονία των Ευρωπαίων. Βλέπω ελπίδα στις χώρες του Visegrad και κάποιες άλλες που δεν επηρεάζονται ακόμη από τον εξισλαμισμό” Κατόπιν ζήτησε “η Δυτική Ευρώπη να έρθει στα συγκαλά της”.

Τέλος προειδοποίησε πως τα τσέχικα σύνορα δεν αποκλείεται να κλείσουν για τους πρόσφυγες. “Προετοιμαστείτε για το άμεσο κλείσιμο των συνόρων σε περίπτωση που οι μετανάστες αρχίζουν να ρέουν σε εμάς” τόνισε. 

πενταπόσταγμαShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.