28 Αυγούστου 2017

ΟΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Θα αγοράσουν Τούρκοι τον Παναθηναϊκό;;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Πολλές φορές έχω γράψει, έχω αναλύσει και έχω ταυτόχρονα καταγγείλει, πως πρωτίστως η Τουρκία και δευτερευόντος η Αλβανία επιζητούν την αποσταθεροποίηση της ομαλότητας και της κανονικότητας της ζωής στην Ελλάδα!

Σε πολλά άρθρα μου έχω καταγράψει τις αποκαλύψεις υψηλόβαθμων πηγών μου, για την ποικιλόμορφη και πολύπλευρη δράση των τουρκικών και αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα!

Έγκαιρα, πριν την έναρξη του καλοκαιριού είχα επισημάνει πως, οι τουρκο-αλβανικές Μυστικές Υπηρεσίες απεργάζονται σχέδιο πυρπόλησης των δασών μας κατά τα πρότυπα των μεγάλων πυρκαγιών του 2007, όταν ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μίλησε για ασύμμετρες απειλές κατά της Πατρίδος!

Που δυστυχώς, η κυβέρνηση της Πατρίδας μας δεν έλαβε σοβαρά υπόψη της και από τότε μέχρι σήμερα δεν φρόντισε να εργαστεί αόκνως και συνετώς, προκειμένου να μην ξανασυμβούν τέτοια καταστροφικά γεγονότα, σε ανθρώπινες ζωές, σε περιουσίες πολιτών και στο περιβάλλον, δηλαδή, τα δάση μας που δίνουν ζωή στις μεγαλουπόλεις και τις προστατεύουν από τις πλημμύρες του χειμώνα!

Έτσι, θα έπρεπε να έχει φροντίσει η ελληνική Πολιτεία, ιδιαίτερα μετά από τις καταστροφές του 2007, να είναι περισσότερο ανήσυχη και ψαγμένη προς αυτές τις ασύμμετρες απειλές! 

Απούσα η Πολιτεία! 

Ωστόσο, η πρόληψη και η αντιμετώπιση τέτοιων ακραίων καταστάσεων – όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα – γίνεται στο πόδι! Κανένας μα κανένας ουσιαστικός σχεδιασμός της Πολιτείας, μη επαληθεύοντας το ρηθέν από τον θυμόσοφο λαό μας: “των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”!

Μια μέριμνα που διόλου υπήρξε, πρωτίστως από τις δικές μας Μυστικές Υπηρεσίες, την ΕΥΠ του κ. Γιάννη Ρουμπάτη, αφού οι τουρκο-αλβανοί πράκτορες διέπραξαν ανενόχλητοι το νέο τους έγκλημα!

Καμιά μέριμνα στην ανανέωση του πυροσβεστικού μας στόλου (αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκίνητα), αλλά και στην συντήρηση – επισκευή των ήδη υπαρχόντων!

Καμιά μέριμνα στη διάνοιξη οδών ασφαλείας στα δάση μας που θα προστατέψουν την μη διάδοση της φωτιάς! 

Επιβεβαιωθήκαμε για άλλη μια φορά! 

Σε πολλά σημεία των πληγέντων δασών βρέθηκαν τα “πυρομαχικά” εκείνα που μαρτυρούν πως τα δάση μας κάηκαν από εμπρησμούς! Όχι από απρόσεκτες ενέργειες κάποιων αφελών και απρόσεκτων πολιτών, αλλά από καλά ενορχηστρωμένο σχέδιο ξένων μισελλήνων!

Ωστόσο, η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας ήλθε, όταν συνελήφθη Τούρκος υπήκοος στην Εγνατία Οδό, την ώρα που έβαζε φωτιά! Μας λένε πως βρισκόταν νόμιμα στην Ελλάδα και πως θα ζητούσε εντός των επομένων ημερών να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο!

Το άτομο αυτό, θα πρέπει να ανακριθεί επισταμένως, προκειμένου να αναγκαστεί να κατονομάσει τις υψηλές διασυνδέσεις του! Μην ακολουθηθεί για άλλη μια φορά η πεπατημένη της κολοβής Δημοκρατίας μας, δηλαδή, να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να δικαστεί!

“Τουρκεύεται” η Ελλάς! 

Από αυτήν εδώ την ελεύθερη εφημερίδα, την “Ελεύθερη Ώρα”, σας έχω πολλές φορές μιλήσει για τις φανερές ασύμμετρες απειλές που ελλοχεύουν στην Πατρίδα μας! Σας έχω παρουσιάσει μέσα από τα άρθρα μου, πως “τουρκεύεται” η Ελλάδα χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά!

Πως “τουρκεύεται” η Πρωτεύουσά της, η Αθήνα!

Σήμερα θα συνεχίσω να δίνω στοιχεία για την πληροφόρησή σας, αλλά ευελπιστώντας πως αυτά τα στοιχεία θα “ξυπνήσουν” την ανησυχία της ελληνικής Πολιτείας, προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα!

Η πλειονότητα των καταστημάτων της πλατείας Αβησσυνίας στο Μοναστηράκι της Αθήνας (Γιουσουρούμ - τα παλιατζίδικα) έχει αγοραστεί από Οθωμανούς πάσης φύσεως! Όμως, αυτοί αποτελούν – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – την “βιτρίνα”, γιατί πίσω από αυτούς κρύβονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες, οι οποίοι είναι Τούρκοι, Εβραίοι ή Τουρκο-Εβραίοι!

Σε όλες επίσης, τις κάθετες οδούς της οδού Ερμού (από το ύψος της οδού Αιόλου και κάτω), υπάρχουν ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες, café-bar, παλαιοπωλεία κα, τα οποία ανήκουν ως επί το πλείστον σε Τούρκους και Εβραίους, οι οποίοι σε πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις έχουν τοποθετήσει άλλους “μπροστινούς” με ελληνικά ονοματεπώνυμα, προκειμένου να αποκρύψουν τους αληθινούς και πραγματικούς ιδιοκτήτες! 

Μουσουλμανοποιείται η Αθήνα!

Σε προχθεσινό ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, ξένοι επισκέπτες δήλωναν πως παρότι το Μουσουλμανικό στοιχείο είναι ιδιαίτερα έντονο στην Αθήνα, ιδιαίτερα στο Κέντρο της, εν τούτοις νιώθουν ασφαλείς γιατί πιστεύουν πως στην Αθήνα δεν θα γίνει κάποιο τρομοκρατικό τζιχαντιστικό τυφλό χτύπημα!

Αντιλαμβάνεσθε, πως θα συμφωνήσουμε στο σκέλος του ρεπορτάζ περί της Μουσουλμανοποίησης της Αθήνας!

Αφού, συνεχώς ξεφυτρώνουν και νέα ναργιλετζίδικα, σαλεπιτζίδικα και πάσης φύσεως καταστήματα που θυμίζουν πλέον τουρκικές πόλεις και όχι βέβαια την πάλαι ποτέ Αθήνα της Παλλάδας Αθηνάς!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των πολυπολιτισμικών και παγκοσμιοποιημένων κυβερνήσεων της Πατρίδος μας, αλλά και του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη!

Όπου, συντελείται μια γενικευμένη τουρκοποίηση των Ελλήνων, σε όλα της τα επίπεδα και σε όλες της τις εκφάνσεις (φαγητό, μουσική, ένδυση, τουρκο-σήριαλ κλπ)!

Όπου, η απόλυτη κυριαρχία της οικονομικής ζωής του κέντρου των Αθηνών, περνάει υπό τον απόλυτο κυριαρχικό έλεγχο της Τουρκίας! Από τη στιγμή, που θα πρέπει να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη σας το γεγονός της αγοράς από τους Τούρκους, λιμένων, μαρίνων, ξενοδοχείων, αλυσίδων καταστημάτων - ένδυσης και υπόδησης – και λίαν συντόμως τηλεοπτικού σταθμού, που πρώτοι σας ενημερώσαμε, αλλά και ποδοσφαιρικής μεγάλης ομάδας (σ.σ. Παναθηναϊκός;;;)!

Σπέρνουν το θάνατο! 

Σε όλα τα παραπάνω, αν συνυπολογίσετε και την τουρκο-αλβανική ηρωίνη που “πέφτει” με τους τόνους στην Ελλάδα (από το 1991) σκοτώνοντας την ελληνική νεολαία και διαλύοντας την Κοινωνία μας συθέμελα, τότε θα συμπεράνουμε ότι, αν δεν αντιδράσουμε έστω και την ύστατη στιγμή, η Ελλάδα μας και οι Έλληνες θα αφανιστούν χωρίς να απαιτείται σώνει και καλά, κάποιος πόλεμος με την Τουρκία!

Και θα χαίρονται κάποιοι, ονομαστοί και μη εξαιρετέοι πολιτικοί στην Πατρίδα που “συνεργάζονται” με τους εν Ελλάδι πράκτορες των Τουρκο-αλβανών!!    
Μετά ταύτα, επανέρχομαι…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.