28 Αυγούστου 2017

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

Μετά από πολλές πιέσεις διαφόρων ομάδων αλλά και με αφορμή την κυβέρνηση Σύριζα και την θέση της για τα ομόφυλα ζευγάρια, οι εκδόσεις Ίκαρος προχώρησαν στην έκδοση ενός βιβλίο που φέρνει αντιδράσεις. 

Με τίτλο «το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες», το βιβλίο περιλαμβάνει σκηνές με δυο ομόφυλα ζευγάρια και παρουσιάζει τον σύγχρονο τρόπο ζωής. 

Το βιβλίο είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου, ο οποίος από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά. 

Το βιβλίο κέρδισε το School Library Association Information Book Award στην κατηγορία κάτω των 7, όμως πολλοί είναι αυτοί που αντιδρούν σε αυτά τα μηνύματα. 

ΠΗΓΗ 

Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ: Οι γονείς των παιδιών ήταν, είναι, και θα είναι πάντα και μόνο 2… Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ. 

Τα άλλα είναι εφευρέσεις τεράτων…. 

Γράφει ο Αναστάσιος Βαφειάδης 

Το άρθρο του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ, επιβεβαιώνει με την βούλα τις παρατυπίες και ανωμαλίες που προσπαθούν να μας πείσουν τόσο εμάς αλλά και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας ότι όλα είναι φυσιολογικά.. 

Βλέπετε θέλουν να τα χουν καλά με το σύστημα και την νέα τάξη πραγμάτων και προωθούν δήθεν το φυσιολογικό…Και μάλιστα το παρουσιάζουν ως το μεγαλύτερο βιβλίο της οικογένειας….. 

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ 

Μπορώ να αποδεχθώ ότι εκτός από την φυσιολογική παραδοσιακή οικογένεια, υπάρχουν και παιδιά που μεγαλώνουν μόνο με την μαμά, ή μόνο με τον μπαμπά... λόγω καταστάσεων, ή ακόμα το ότι μεγαλώνουν με θετούς γονείς,,,, αλλά οικογένεια με 2 μαμάδες και 2 μπαμπάδες... σημαίνει ανωμαλία για τους υπεύθυνους, δημιουργώντας και ψυχική διαταραχή στα παιδιά. 

Άντε να εξηγήσεις στα παιδάκια τα σχέδια που έχουν οι υποχθόνιοι για να αποχαυνώσουν το μέλλον του, χωρίς όνειρα για μια σωστή οικογένεια, χωρίς μόρφωση για να είναι πάντα υπάλληλος με 200 ευρώ το μήνα, και χωρίς πνευματική κατήχηση για να είναι αδύναμη η ψυχή του…. Δηλαδή σκλάβος μέχρι να πεθάνει…!!! 

Δεν σας κρύβω την αλήθεια,, ότι θα το αγοράσω.... όχι για να το διαβάσω, ούτε να το διαβάσουν τα παιδιά μου,, απλά να τους δείξω πως μπορεί να γίνει στάχτη κάτι, που μπορεί να επηρεάσει την ζωή τους σε τέτοιο βαθμό που φτάνει στην ψυχική τους καταστροφή.

Αυτό θα είναι πολύ καλό “σχολείο” για τα παιδιά μου, και σύντομα πρέπει να ακολουθήσουν κι’ άλλοι γονείς το παράδειγμα για να μάθουν τα παιδιά μας να καταστρέφουν αυτά πρώτα ότι πάει να τα καταστρέψει εκείνα….. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…. Εξάλλου η βία δεν αντιμετωπίζεται με χαδάκια, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μικρές αθώες ψυχές που στόχο έχουν την ψυχική τους καταστροφή. 

Αυτοί δεν φταίνε, το κακό το κάνουμε εμείς και μόνο εμείς… Αν αντιδράσουν όλοι οι γονείς (ΜΠΑΜΠΑΣ – ΜΑΜΑ), και βέβαια να αναλάβουν οι ίδιοι οι γονείς (ΜΠΑΜΠΑΣ – ΜΑΜΑ) την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους για το συγκεκριμένο θέμα και να πειστούν τα αθώα παιδιά μας ότι όλα αυτά πρόκειται για παρά φύσιν γεγονότα, τότε και μόνο τότε θα υπάρξει πραγματική σύγκρουση με το κατεστημένο. 

Όσο δεν μιλάμε και ανεχόμαστε, τόσο θα σχεδιάζουν πιο εύκολα τις επόμενες κινήσεις τους για την πλήρη αποχαύνωση των πολιτών, την μη σωστή μόρφωση – πνεύμα – κατήχηση και συνεπώς την δημιουργία άβουλων σκλαβοπλασμάτων… 

Δυστυχώς, όλα τα φυσιολογικά νοικοκυριά στην Ελλάδα, έχουν επικεντρωθεί στο να δουλεύουν ατελείωτες ώρες, όχι για να κάνουν περιουσία, ούτε για άνετη ζωή, ούτε για να ξεχρεώσουν αυτά που χρωστάνε... αλλά να πάρουν παράταση στις ρυθμίσεις των δανείων για να μην κοιμόμαστε στα παγκάκια με τα παιδιά μας... ενώ θα απολαμβάνουν τις περιουσίες μας οι λαθρομετανάστες που τους κρατάνε με το ζόρι στην Ελλάδα, ενώ οι ίδιοι δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν. 

Αποδέχονται όλοι αμαχητί τις ανώμαλες ορέξεις των Συριζαίων και ΣΙΑ,, συμπεριλαμβανομένων και των υπόλοιπων κομμάτων που μένουν σε αδράνεια και σιγή… Δηλαδή αποδοχή και υποταγή... 

oimos-athina.blogspot 
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.