25 Αυγούστου 2017

Γιατί σκοτώνουν τον "τρομοκράτη"-μάρτυρα ενώ θα ήθελαν να του μιλήσουν και να μιλήσει;

Από το "PRESS-GR" 
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/ 
«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας...»
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, Άμλετ
Υπάρχει στ' αλήθεια "τρομοκρατία" ή ένα σχέδιο μυστικών υπηρεσιών τουυπερεθνικού κεφαλαίου; (μέρος Β΄) 
Το απλό ερώτημα που κάνει ο απλός πολίτης και θα έπρεπε να κάνει κι ο δόκιμος ρεπόρτερ, πόσω μάλλον ο δημοσιογράφος -αν δεν είναι σε συγκεκριμένα payrollrs- είναι το εξής: "Πως τρομοκράτες που μπορούν εύκολα να συλληφθούν και κατά συνέπεια να ανακριθούν ώστε να ανεβρεθούν οι εντολείς των αιματηρών δολοφονικών τους πράξεων, συστηματικά τους σκοτώνουν;" 
Το είδαμε να επαναλαμβάνεται σε ΟΛΕΣ "τρομοκρατικές" επιθέσεις. Σ' εκείνη με την εκτέλεση του "τρομοκράτη" Amedy Coulibaly, στην επίθεση στο γαλλικό σατυρικό περιοδικό "Charlie Hebdo. Του "τρομοκράτη" της επίθεσης στο... Βερολίνο Anis Amri, που είχε την "ατυχία" να συναντήσει έναν Ιταλό αστυνομικό των μυστικών υπηρεσιών στο Μιλάνο... 
Η επανάληψη της ίδιας θεατρικής παράστασης με τον πέμπτο "τρομοκράτη" της αιματηρής σφαγής στην Cambril (βίντεο και στην El Pais). Στον παραλιακό δρόμο της Cambrils ο "τρομοκράτης" σκοτώνεται ενώ έχει σηκωμένα ψηλά τα χέρια του και παραδίδεται.Κι εδώ ένας αστυνομικός των μυστικών υπηρεσιών τον πυροβολεί, ένας "ήρωας" για τα έγκυρα διεθνή ΜΜΕ όπως διαβάζουμε και στην Corriere della Sera. Άμεσα τα ΜΜΕ έχουν το πορτρέτο του "ήρωα" αστυνομικού που σκοτώνει τους "τρομοκράτες", ή τα στοιχεία τους μιας και όταν πηγαίνουν ως ισλαμιστές για να δολοφονήσουν, κρατάνε δαγκωμένη στο στόμα την ταυτότητά τους...
Η επιβεβαίωση στην Corriere della Sera...ένας άνδρας εκπαιδευμένος στη Λεγεώνα των Ξένων και σήμερα είναι η επίλεκτη στρατιωτική ομάδα της Ισπανίας είναι ο ήρωας αστυνομικός... Και να η φωτογραφία του... όπως ακριβώς του "ήρωα" αστυνομικού στο Μιλάνο... Η "δημοσιογραφία" έχει απογειωθεί! 
Μια ακόμη "σύμπτωση"... Όλοι αυτοί οι "ισλαμιστές τρομοκράτες" περιγράφονται από τους γείτονές τους στα διαμερίσματα που ζούσαν ως απελπισμένοι, ναρκομανείς, μεθύστακες, άνεργοι, εξαθλιωμένοι, λούμπεν, υπόκοσμος...
Κι όλα φυσιολογικά, αλλά "ισλαμιστές" μεθύστακες... κάπου δεν δένει η κομπόστα.

Μέχρι τώρα κανένας "τρομοκράτης" δεν γλίτωσε το θάνατο και συνεπώς οι αρχές δεν μπορούν να έχουν στοιχεία.
Συνομωσιολογία;
Τι συμβαίνει και δεν θέλουν να συλληφθεί κανένας τρομοκράτης; 
Ενδιαφέρον αποκτάει και θα λέγαμε επίκαιρη εκείνη η αποκάλυψητου Bernard Squarcini, πρώην Διευθυντή (2008-2012) των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών: To Παρίσι αρνήθηκε να παραλάβει λίστα Γάλλων τρομοκρατών από τη Συρία! 
Φυσικά να μην μας διαφεύγει πως στις δολοφονίες στην Ισπανία μίλησε ο Αρχιραβίνος της Βαρκελώνης (Ραβίνος της Βαρκελώνης: «Η Ευρώπη χάθηκε»!) και σε προηγούμενες: Αυτή είναι η πράκτορας της Μοσάντ, που τράβηξε και διέδωσε τα βίντεο των σφαγών σε Νίκαια, Παρίσι και Μόναχο... 
Η μόνη ιδεολογικοπολιτική προσέγγιση αυτών των "τρομοκρατικών" επιθέσεων -μέχρι απόψε- συναντάται στον Θύμιο Παπανικολάου: "Κατασκευάζει ο διεθνής ιμπεριαλισμός ένα τρομοκρατικό δαίμονα και «μπαμπούλα», διαπράττει, μέσω αυτού, τα αιματηρά και φονικά του εγκλήματα και ΜΕΤΑ χρησιμοποιεί τον «δαίμονα» για να σπείρει τον τυφλό τρόμο, να θωρακίσει την καταρρέουσα εξουσία του, να ΥΠΟΤΑΞΕΙ τους λαούς και να προωθήσει τη νέα δουλεία σε όλον τον κόσμο..." (ολόκληρο το άρθρο στο περιοδικό"Ρεσάλτο").
Τα συμπεράσματα στον αναγνώστη... που μπορεί να διακρίνει πίσω από τις “συμπτώσεις”. 
Ακολουθεί συνέχεια... 
ΠΗΓΗ και το βίντεο με το θάνατο του μοναδικού επιζήσαντα "τρομοκράτη" της αιματηρής σφαγής στην Cambrils ΕΔΩ 
Διαβάστε και εδώ 
το είδαμε ΕΔΩ
ΣΧΟΛΙΟ
Είναι όντως άξιο απορίας...
Στο βίντεο που βγηκε στην δημοσιότητα (όπως και στην παραπάνω φωτογραφία) εμφανίζεται ο τρομοκράτης να κρατάει μαχαίρι... 
Τον περικυκλώνουν δεκάδες ένοπλοι αστυνομικοί...
Και .... αντί να τον πυροβολήσουν να τον τραυματίσουν εφόσον δεν παραδίδεται τον πυροβολούν και τον σκοτώνουν από απόσταση!!!!!

Μυστήρια πράγματα....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.