Τελευταίες αναρτήσεις

7 Ιουλίου 2017

Γεννήθηκα με γενετήσιο πρόβλημα και έγινα θηλυπρεπής, θέλω να σωθώ, δεν είμαι ανώμαλος! (μια από τις σπάνιες περιπτώσεις)

Πολλές φορές έχουμε ασχοληθεί με το θέμα της ομοφυλοφιλίας....
Είναι ένα κατά 98% (στο σύνολο των ομοφυλόφιλων) επίκτητο πρόβλημα που έχει σχέση με λανθασμένη ανατροφή, κακές επιρροές, οικογενειακή αδιαφορία και κακόβουλο προοδευτισμό, και στο μεγαλύτερο ποσοστιαία μέρος με κάποια οικογενειακή τραγωδία σεξουαλικής κακοποίησης....

Υπάρχει όμως και το 2% των ατόμων που έχουν κάποιο εκ γενετής ορμονικό πρόβλημα ή ακόμα πιο σπάνια γεννιούνται με διπλά γεννητικά όργανα....
Στις περιπτώσεις αυτές η σύγχρονη ιατρική μπορεί να λύσει το θέμα σε πολύ μικρή ηλικία αφού με εξετάσεις ανακαλύπτει το αληθινό και μοναδικό φύλο του παιδιού και με τις κατάλληλες επεμβάσεις απομονώνει την γενετική ανωμαλία....

Παρακάτω θα δούμε μια τέτοια περίπτωση που αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι η διαστροφή και η ανωμαλία ουδεμίαν σχέση έχουν με την σωματική βιολογική κατάσταση του ατόμου και αποτελούν μια καθαρά ψυχοπαθολογική κατάσταση του ανθρώπου....

Κι όταν ένας άνθρωπος που θα είχε όλα τα δίκια του κόσμου να πει "ότι εφόσον εγώ γεννήθηκα με αυτήν την σωματική ανωμαλία δικαιωματικά έγινα ομοφυλόφιλος" αντιστέκεται στην διαστροφή και επιθυμεί την σωτηρία της ψυχής του, φανταστείτε την ενοχή των ανθρώπων που γεννήθηκαν φυσιολογικοί σωματικώς και επέλεξαν την διαστροφή λόγω των αιτιών που προείπαμε.... που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία...

Οπως θα δούμε σε αυτούς αναφέρεται απαξιωτικά και ο ίδιος ο πάσχων....

Σας παραθέτουμε λοιπόν την επιστολή του με την οποία ζήτησε πνευματική βοήθεια. 

«…Δεν είμαι άνθρωπος της εκκλησίας … Είμαι 25 χρονών. Γεννήθηκα με πρόβλημα στα όργανά μου, πού είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να μη είμαι «ούτε άνδρας, ούτε γυναίκα!». Τότε τι είμαι; Ούτε κι΄ εγώ ξέρω, κι΄ άμα μάθετε κι΄ εσείς μού λέτε…
Η μάνα μου, έκανε ένα μεγάλο λάθος, γιατί όταν της είπε ο παιδίατρος ότι πρέπει να μού κάνουν εγχείρηση τότε πού ήμουν μωρό για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να μείνει μόνο το ένα εκ των δύο σχηματισμών και μάλιστα εκείνο πού είχε και το μεγαλύτερο ποσοστό φύλου, η μάννα μου φοβήθηκε και το καθυστέρησε για κάμποσα χρόνια…

Τώρα σωστή εγχείρηση – μεταβολή, είναι αργά για να γίνει. Κι΄ εγώ παιδεύομαι και τους γύρω μου παιδεύω. Αντιστέκομαι όσο μπορώ στο να πέσω σε παραφύση πράξη, όπως κάνουν οι περισσότεροι παριστάνοντας τις γυναίκες και γυρίζοντας σαν τις άδικες κατάρες από μπάρ σε μπάρ και από καταγώγιο σε καταγώγιο πουλώντας συνήθως και το κορμί τους... Άσε το έϊτζ πού τους θερίζει! Βλέπω πάλι κάτι παρελάσεις «υπερηφάνειας» πού κάνουν κάποιοι και κάποιες ... 

Οί περισσότεροι απ΄ αυτούς είναι και στην ψυχή ανώμαλοι, δεν αντιστέκονται στο κατρακύλισμα, ζούνε για το πάθος τους όπως οι ναρκομανείς για την δόση τους, θέλοντας από πάνω να κάνουν και την κοινωνία να τους αποδεχθεί. Μιλάνε ακόμη για αγάπη.
Ποιά αγάπη, πού τους ακούς και κάνουν σαν υστερικές μαινάδες όταν τους πιάσει το σύνδρομο έλλειψης παραφύσει…  

Εγώ δεν είμαι ανώμαλος, δεν είμαι ομοφυλόφιλος, είμαι όμως κάπως θηλυπρεπής γιατί υπερισχύει το γυναικείο φύλο επάνω μου πού με κάνει να ντύνομαι και να συμπεριφέρομαι ανάλογα… Άκουσα ότι «ο Χριστός ήλθε να σώσει τους αμαρτωλούς». Σας παρακαλώ, προσευχηθείτε και για μένα και πέστε του Χριστού να με βοηθήσει κι΄ εμένα να σωθώ, και να μη καταλήξω σε τίποτα χειρότερο απ΄ αυτά πού βλέπω γύρω μου να γίνονται. Θέλω να γλιτώσω. Βοηθείστε με… 

Τάκης Δέλτα, Θεσσαλονίκη


(στην πηγή μπορείτε να δείτε και την απάντηση του ιστολογίου)Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.