Τελευταίες αναρτήσεις

1 Ιουλίου 2017

Οι Κούρδοι νομίζουν ότι πολεμούν για την ανεξαρτησία τους ενώ στην πραγματικότητα πολεμούν για να σκλαβωθούν σε νέα αφεντικά

Οι Κούρδοι νομίζουν ότι πολεμούν για την ανεξαρτησία τους ενώ στην πραγματικότητα πολεμούν για να σκλαβωθούν σε νέα αφεντικά.

Οι Κούρδοι που ζουν επάνω στα πετρέλαια που θέλουν οι Rothschild … μάχονται εναντίον του ISIS με τη βοήθεια της Δύσης. Μόνο που και το ISIS δημιουργήθηκε, εξοπλίστηκε κι εκπαιδεύτηκε επίσης από τη Δύση.

Οι Κούρδοι νομίζουν ότι πολεμούν για την ανεξαρτησία τους με λίγα λόγια … ενώ στην πραγματικότητα πολεμούν για να σκλαβωθούν σε νέα αφεντικά και μάλιστα με υποθηκευμένο το μέλλον των επόμενων 100 γενεών.

Εννοείται ότι ως «ελεύθερο» κράτος θα χρωστάει πολλά δισεκατομμύρια στους «απελευθερωτές» , αυτοί θα επιβάλλουν κυβερνήσεις-μαριονέτες που θα αναγνωρίζουν εξολοκλήρου τα δάνεια της «επανάστασης» και μοιραία όλα τα έσοδα από τα πετρέλαια του «ελεύθερου» Κουρδιστάν … θα καταλήγουν στις τσέπες των τοκογλύφων για αιώνες.

Αυτό συνέβη και στους Έλληνες κατά το 1821. Κάποιοι έπαιρναν δάνεια στο όνομά τους …πριν την δημιουργία του Ελληνικού Κράτους … και έκτοτε κυβέρνησαν προδότες που δεν αμφισβήτησαν ποτέ αυτά τα δάνεια …και τα οποία πληρώνουμε ως σήμερα.

Όπως και στη Γαλλική «Επανάσταση» που ξεκίνησε χωρίς καμία ουσιαστική αφορμή αλλά με τη διάδοση φημών … κατά την Ελληνική Επανάσταση επίσης κάποιοι διαδίδουν περίεργες φήμες ενώ κι από τις δυο πλευρές της Ελληνοτουρκικής διαμάχης τα νήματα κινούν ΜΗ Τούρκοι και ΜΗ Έλληνες … (κάντε μεγέθυνση την παραπάνω εικόνα για να δείτε τους υπεύθυνους της τραγικής κατάληξης των επαναστάσεων κατά τον αρθρογράφο...)

Ως «ελεύθερη» Ελλάδα αισίως φτάσαμε να πεθαίνουμε από την πείνα για να πληρώνουμε στην ώρα τους οι τόκοι από τα οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν οι τραπεζίτες σε συνεργασία με τους αγαπημένους μας ηγέτες.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.