Τελευταίες αναρτήσεις

7 Ιουλίου 2017

Αυτό το αγγελούδι χρειάζεται βοήθεια! Κάνε έστω μια κοινοποίηση!

Η μητέρα του Άγγελου κάνει την παρακάτω αξιοπρεπή και συγκινητική έκκληση για βοήθεια. Βοήθα και εσύ έστω με μια κοινοποίηση: 

Ο Άγγελος πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στη Βοστώνη για χειρουργική επέμβαση.

«Ο Αγγελούκος μου που κάποιοι γνωρίζετε πως ήρθε στη ζωή μου εντελώς απρόσκλητος μα δεν τον αλλάζω με τίποτα. Ο Αντρούλης μου , όπως συνηθίζω να τον αποκαλώ, που «το ανθρωπάκι που χοροπηδάει στην καρδιά του» όπως ο ίδιος είπε έχει πρόβλημα στο ποδαράκι του και δεν κλείνει καλά την πορτούλα πίσω του.

Όσοι «φίλοι» με γνωρίζετε στην πραγματικότητα, γνωρίζετε πως το βίντεο (σημ. έχει δημιουργηθεί στο σχολείο του μικρούλη), αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα. Ζητώ λοιπόν τη βοήθειά σας στη συγκέντρωση του χρηματικού ποσού για να γίνει η επέμβαση που χρειάζεται. Θα σας παρακαλούσα να βοηθήσετε έστω με μια κοινοποίηση στους φίλους σας, αφού πρώτα σχολιάσετε πως είμαι αξιόπιστη, γιατί δυστυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που εκμεταλλεύονται καταστάσεις.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να σημειώσει στην κατάθεσή του το τηλέφωνό του και εμείς θα φροντίσουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα το συντομότερο δυνατό μετά την επέμβαση.

Δεν χρειάζονται μεγάλα ποσά, αλλά μεγάλος αριθμός ανθρώπων που θα δείξει την Αγάπη του έστω και με ένα ευρώ. Ας αποδείξουμε πως αυτό το εργαλείο που έχουμε μπορεί να βοηθήσει τόσο όσο δεν μπορούν αυτοί που θα έπρεπε.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους! 

Αριθμός Εθνικής Τράπεζας: GR8201102010000020120039290
Πρώτος Δικαιούχος: Καπουρτίδης Άγγελος Χρήστος
το είδαμε ΕΔΩ 

ΣΧΟΛΙΟ
Δυστυχώς δεν διατίθεται τηλέφωνο επικοινωνίας όπως θα έπρεπε....
Συνεπώς ας κάνει ο καθένας όπως νομίζει...

Συνήθως δεν αναρτούμαι παρόμοιες εκκλήσεις χωρίς στοιχεία επικοινωνίας γιατί ζούμε σε πονηρούς καιρούς κι έχουμε διαπιστώσει πληθώρα απατεώνων....
Ομως είδαμε ότι αρκετοί φίλοι το προωθούν και αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην κοινοποίηση του θέματος...
Αν κάποιος αναγνώστης γνωρίζει την οικογένεια και μπορεί να επιβεβαιώσει την πληροφορία παρακαλούμε να μας ειδοποιήσει με email  ή με σχόλιο.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.