Τελευταίες αναρτήσεις

4 Μαρτίου 2017

Καλείται ο Έλληνας της Κύπρου να σκεφτεί …

Γράφει ο κ. Ανδρέας Τ. Λουκάς 

Καλείται ο Έλληνας της Κύπρου να σκεφτεί: Ακόμα δεν εφαρμόσαμε την «λύση» που μηχανεύεται με τους Τούρκους ο Αναστασιάδης και οι Τούρκοι επεμβαίνουν απροκάλυπτα στα εσωτερικά του κράτους μας! Ακόμα αποτείνονται στα ΗΕ για κάτι που δεν τους άρεσε. Και αναφέρομαι στο γνωστό ψήφισμα της Βουλής περί «Ενωτικού Δημοψηφίσματος». Τι θα συμβεί άραγε όταν θα βάλουν σε εφαρμογή την «λύση» τους; Θα επεμβαίνει ο «εγγυητής» Τούρκικος στρατός, ο οποίος είναι ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ του Μουσταφά να παραμείνει εσαεί στην Κύπρο; 

Και εδώ δεν μιλάμε για λογικά πράγματα. Για «νουν τούρτζικον» μιλάμε! Δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιον φυσιολογικό λαό! Για τους λινοπάμπακους που εκτουρκίστηκαν μιλάμε, οι οποίοι μάχονται να δικαιώσουν την επιλογή των προγόνων τους να αποστούν από τον Ελληνισμό και να προσχωρήσουν στο Μογγολικό φύλο! Δεν μιλάμε για Σουηδούς ή Αυστριακούς. Για Τούρκους πλέον μιλάμε. Και ας ζουν κάποιοι «μπαλονάδες» στα πελάγη των ψευδαισθήσεων τους πως έχουμε να κάνουμε με φυσιολογικούς ανθρώπους!

Τον Μουσταφά τον ακούσαμε: Θέλει τον Τούρκικο στρατό εγγυητή εσαεί, επειδή το 1963 ο Μακάριος ΠΡΟΤΕΙΝΕ αναθεώρηση του Συντάγματος για να γίνει λειτουργικό. Βέβαια ο Μουσταφά και ο ΔΗΣΥΑΚΕΛ ισχυρίζονται πως ο Μακάριος ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ αλλαγή του Συντάγματος! Σίγουρα όμως δεν είναι αυτό που συνέβη. Αλλά επειδή οι Τούρκοι εκείνη την ΠΡΟΤΑΣΗ του Μακαρίου χρησιμοποίησαν σαν αφορμή για το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ τους εναντίον της ΚΔ το 1963 και για τις σφαγές που διέπραξαν εις βάρος ημών των Ελληνοκυπρίων και επειδή αυτό ακριβώς είναι το βασικό τους αφήγημα για το γεγονότα όπως το διαμόρφωσαν μακροχρόνια, αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν. Θα το υπερασπιστούν εις τους αιώνας των αιώνων! Επειδή ακριβώς πάνω σε αυτό είναι που έκτισαν την πολιτική τους για «επανάκτηση της Κύπρου»! 

Και έχουν το θράσος να απαιτούν όσα απαιτούν. Αλλά δεν είναι οι Τούρκοι που κατά χιλιάδες με λεωφορεία και με την συνοδεία των ΟΗΕδων που συρρέουν κάθε χρόνο τον Αύγουστο στα Κόκκινα για να γιορτάσουν τους εναντίον μας βομβαρδισμούς τους, του 1964; Δεν είναι με λαμπρότητα και με στρατιωτικές παρελάσεις που γιορτάζουν την επέτειο της εισβολής και του εναντίον μας εθνικού ξεκαθαρίσματος του 1974; Δεν είναι με στρατιωτικές παρελάσεις και άλλα πανηγύρια που γιορτάζουν την ανακήρυξη του «κράτους» τους κάθε Δεκέμβρη; Επενέβη ποτέ δική μας ηγεσία να τους πει «μαύρα είναι τα μάτια σας»; Κακώς, κάκιστα δεν το κάνουν βεβαίως! Αλλά αυτή η παράλειψη δείχνει και το επίπεδο της δικής μας ηγεσίας! 

Τώρα, το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί εξεστράτευσαν εναντίον της απόφασης της Βουλής οι αριστεροδεξιοί της πλάκας. Απλό! Επειδή κακοφανίστηκαν οι σύμμαχοι τους Τούρκοι! Και επειδή δόθηκε η ευκαιρία στον Ακκιντζή να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Αλλά και προπάντων επειδή από την συμπεριφορά του Μουσταφά υπάρχει πιθανότητα να προβληματιστούν και κάποιοι απροβλημάτιστοι Ε/Κ και να καταλάβουν ποιοι έχουν την ευθύνη και ποιος φταίει για ΟΛΑ τα γεγονότα στην Κύπρο! Κοντολογίς, επειδή υπάρχει η πιθανότητα να καταρρεύσει ο μέγας μύθος του «εκάμαμεν τους τζιαι εμείς πολλά»! Να ανατραπεί το ενοχικό σύνδρομο που φύτεψαν στους απροβλημάτιστους οπαδούς τους και να τραπούν ΚΑΙ αυτοί υπέρ των δικαίων της Πατρίδας και των συμπατριωτών τους! Και τότε η ΔΔΟ τους, τι θα απογίνει; Ιδού η έγνοια τους! 

Πώς να εξηγηθεί αλλιώς αυτή η στάση, δεδομένου ότι ΚΑΙ το ΑΚΕΛ πρωτοστάτησε τότε στο Ενωτικό Δημοψήφισμα και υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να νοιώθει περήφανο για την τοτεινή του δράση; Αλλά από τότε κύλισε πολύ νερό κάτω από τις γέφυρες! Και το ΑΚΕΛ έφτιαξε τους δικούς του γενίτσαρους (δεν χρειάστηκε την συμμετοχή των Τούρκων!), οι οποίοι ανδρώθηκαν και πήραν στα χέρια τους οι ίδιοι τα ηνία του κόμματος! Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με την «Δεξιά». Η οποία από μπροστάρης του Ενωτικού Αγώνα, περιήλθε στα χέρια των γραικύλων, με τα εμφανή αποτελέσματα! 

Ο Θεός και ο Λαός να βάλουν το χέρι τους!
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.