27 Μαρτίου 2017

Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη 

Σε μια νέα προσπάθεια διαστροφής του χριστιανικού μηνύματος της σωτήριας του ανθρώπου δημιούργησαν μια κινηματογραφική ταινία όπου εμφανίζεται μια διαβολική παράσταση της Αγίας Τριάδος με τρία διαφορετικά πρόσωπα που δείχνουν και το μέτρο αυτής της βλασφημίας. 

Το μήνυμα αυτής της ταινίας που γυρίστηκε στην Αμερική, στην χώρα των πολλών αιρέσεων, των σέκτων και των ακραίων θρησκευτικών ομάδων, είναι να παρουσιάσουν την Βίβλο σαν μια ψευδή αφήγηση της ιστορίας ενός πλαστού Χριστού και μιας επίπλαστης πίστης βασισμένη στις αρχές της Νέας Τάξης.

Το σενάριο της ταινίας είναι ως εξής: μετά από μια οικογενειακή τραγωδία, ο Μακ Φίλιπς πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη, που τον κάνει να αμφισβητεί ό,τι πιστεύει. Ενώ αντιμετωπίζει αυτήν την κρίση συνείδησης, λαμβάνει μία μυστηριώδη επιστολή που τον προτρέπει να πάει σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα βαθιά στην ερημιά του Όρεγκον. 

Παρά τις αμφιβολίες του, ο Μακ ταξιδεύει ως την καλύβα και συναντά τρεις αινιγματικούς ξένους. Μέσα από αυτήν την συνάντηση, ο Μακ μαθαίνει σημαντικές αλήθειες που θα μεταμορφώσουνε το πώς κατανοεί την τραγωδία του και θα αλλάξουν την ζωή του για πάντα. 

Αυτά ακριβώς τα τρία άτομα τα παρουσιάζουν σαν να είναι μια Αγία Τριάδα δηλαδή ο πατήρ που είναι η νέγρα, ο υιός που είναι ο νεαρός που συνάντα πρώτος τον Μαξ και τον παίρνει μαζί του να περπατήσουν πάνω από το νερό της λίμνης και τέλος το Άγιο Πνεύμα που εμφανίζεται με την μορφή μιας νέας κοπέλας.

Με αυτό το σενάριο στοχεύουν στο να αλλάξουν όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα για τον Θεό και την Αγία Τριάδα διαστρέφοντας όλο το νόημα της Βίβλου. 

Το βασικό μήνυμα της ταινίας είναι να παρουσιάσει τον Θεό της πανθρησκείας, δηλαδή τον θεό για οτιδήποτε πιστεύεις και τον θεό που θα σε συγχωρέσει και θα σε πάει σε ένα ονειρικό παράδεισο άσχετα με το ό,τι έχεις κάνει στην ζωή σου, ακόμα και αν δεν μετανοήσεις για τίποτα. 

Δηλαδή με λίγα λόγια είναι ο Θεός που επιτρέπει τα πάντα και υπόσχεται μια ωραία μέλλουσα ζωή χωρίς καμιά έγνοια και μετάνοια για τις αμαρτίες αυτής τις ζωής. 

Αυτός ο Θεός είναι ο ευχάριστος Θεός που δεν θα σε κατηγορήσει ποτέ για τις αμαρτίες σου ενώ δεν θα υπάρξει ποτέ η κρίση όπως διδάσκει η Βίβλος γιατί όλοι θα είναι συγχωρεμένοι και όλοι θα πάνε στον Παράδεισο. 

Έτσι μπορούμε να ζήσουμε κάνοντας ό,τι θέλουμε για να περνάμε όσο πιο καλά μπορούμε αδιαφορώντας για την σωτήρια της ψυχής μας. 

Σε αυτήν την θρησκεία όλοι έχουν το δικό τους εισιτήριο για το Παράδεισο και φυσικά καταργείται η κόλαση και οι συνέπειες των αμαρτιών μας. 

Β Τιμ. 4,3 Διότι θα έλθη καιρός, που οι άνθρωποι δεν θα ανέχωνται την υγιά και αγίαν διδασκαλίαν, αλλά σύμφωνα με τας κλίσεις και τας επιθυμίας της αμαρτωλής καρδίας των θα επισωρεύουν στον εαυτόν τους ποικίλους ψευδοδιδασκάλους, ώστε να ακούουν από αυτούς διάφορα και παράδοξα, που θα τέρπουν τα αυτιά των. 

Είναι ο Θεός που επιτρέπει τα πάντα, αρκεί να μας ευχαριστεί αυτό που κάνουμε.
Μάλιστα φτάνουν στο βλάσφημο σημείο μέσα στο έργο να παρουσιάσουν την Αγία Τριάδα σε μια ομοφυλοφιλική LGBTQP παρουσία. 

Το επίμαχο σημείο είναι να πληροφορηθεί ο αναγνώστης ότι αυτή η ταινία δεν είναι μια απλή κινηματογραφική παραγωγή, αλλά ένα μεγάλο προπαγανδιστικό όπλο που θέλει να επιβάλει στον ανυποψίαστο θεατή ένα ανώμαλο πρότυπο της Αγίας Τριάδος καταργώντας κάθε χριστιανική διδαχή. 

Β Τιμ. 4,4 Και την μεν αλήθειαν δεν θα την προσέχουν, αλλά θα γυρίζουν αλλού τα αυτιά των. Θα εκτραπούν δε και θα στραφούν εις μυθολογίας και ψευδολογίας. 

Όταν ένας υποτίθεται χριστιανός πάει να δει ένα τέτοιο έργο και το αντιμετωπίζει με αδιαφορία, ουσιαστικά επιτρέπει στο υποσυνείδητο του να δεχτεί αυτήν την βλάσφημη προπαγάνδα αλλοιώνοντας ασυνείδητα πολλές φορές τα χριστιανικά του πιστεύω. 

Ουσιαστικά το έργο είναι μια πακεταρισμένη θεολογία της πανθρησκείας και μια έντεχνη υποβολή των αρχών της Νέας Τάξης, όπου ο Θεός υπάρχει μόνο για ό,τι μας αρέσει και ότι στο τέλος εμείς οι ίδιοι είμαστε ο Θεός και δεν έχουμε καμιά ανάγκη από τον Ιησού Χριστό και το θείο μήνυμα Του. 


Μια άλλη ταινία με τον τίτλο «Raw», αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος στον κινηματογράφο. Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό θρίλερ που περιλαμβάνει σεξ και τελετουργικό κανιβαλισμό. Αυτό όμως δεν είναι απλώς μέρος μιας «αυξανόμενης τάσης» προς σκοτεινότερες ταινίες θρίλερ, αλλά, όπως και η ίδια η κινηματογραφική βιομηχανία, είναι η κατεύθυνση στην οποία στρέφεται η κοινωνία. Ο σκοπός είναι να μετατραπεί το δαιμονικό σε μοντέρνο, διασκεδαστικό και γενικότερα σε κάτι που ο κοινός άνθρωπος θα θέλει να δοκιμάσει ο ίδιος.

Ζούμε στην εποχή του Αντιχρίστου και οι καινούργιες ταινίες που βγαίνουν μας ετοιμάζουν για την αποδοχή του

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ 
πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.