29 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ… ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Ένας “Θόδωρος” πάντοτε “ένωνε” τους Καραμανλήδες

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Από τις 15 Ιανουαρίου 2017, πρώτοι γράψαμε για την ολική επαναφορά του Κώστα Καραμανλή στο πολιτικό γίγνεσθαι της Πατρίδος μας.

Σήμερα, όλος ο Τύπος, όλα τα ΜΜΕ κάνουν αναφορές σε αυτήν την επαναφορά!

Που στο φύλλο της Κυριακής 26 Μαρτίου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα, ανέλυα γιατί αυτή η επαναφορά προωθείται από τους ηγέτες των δυο υπερδυνάμεων, ΗΠΑ και Ρωσίας!

Ωστόσο, οι πληροφορίες μας για την ολική επαναφορά και την άμεση ενεργοποίηση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στα δρώμενα της Πατρίδος μας, επαληθεύεται και με νεότερη πληροφορία της έγκαιρης και έγκυρης πηγής μας, η οποία ισχυρίζεται, ότι η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ απέσυρε την “κόκκινη κάρτα” με την οποία είχαν χρεώσει, η Οικογένεια Μπους, η Οικογένεια Κλίντον και η Ομάδα του Μπάρακ Ομπάμα, τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή!

Ο a la cart Καραμανλικός, Πάνος Καμμένος και ο Άδωνις Γεωργιάδης! 

Η αθωωτική δικαστική απόφαση όλων των εμπλεκομένων στο “σκάνδαλο” του Βατοπεδίου είναι το “διαβατήριο” της εκ νέου πολιτικής δραστηριοποίησης του Κώστα Καραμανλή.

Μια απόφαση που προφανώς γνώριζε ή πληροφορήθηκε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος και “έτρεξε” με βαρύγδουπες δηλώσεις του να αναγγείλει την “υποταγή” του στον επανακάμψαντα πολιτικό άρχοντα! Από τη στιγμή που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πολύ σύντομα θα ρίξει “τίτλους” και ο Πάνος Καμμένος δεν θα έχει πολιτικό κόμμα να τον στεγάσει για να επανεκλεγεί Βουλευτής. Αφού μόνο αυτό το επάγγελμα γνωρίζει πολύ καλά να κάνει! Έτσι, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Γι΄ αυτό προσπάθησε να προσεγγίσει τη Νέα Εξουσία!

Όμως, δεν περίμενε την οργισμένη αντίδραση του Κώστα Καραμανλή, που εκφράστηκε διά μέσω του στόματος του εξαδέλφου του Κώστα Καραμανλή των Σερρών. Ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ σηματοδότησε, πως ο Πάνος Καμμένος είναι μίασμα για τη ΝΔ. Και, πως αλλιώς μπορούν να ερμηνευτούν οι δηλώσεις του Βουλευτή Σερρών της ΝΔ, που είπε πως ο Πάνος Καμμένος είναι “Καραμανλικός ευκαιρίας”, είναι Καραμανλικός a la cart!

Άλλωστε, γνωρίζει ο Πάνος Καμμένος πως η ιδέα που έχει γι΄ αυτόν ο πρώην Πρωθυπουργός, δεν είναι διαφορετική από αυτή που έχει σχηματισμένη στο μυαλό του ο Κώστας Καραμανλής, για τον νυν Αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη!

Ο οποίος – Άδωνις Γεωργιάδης – γνωρίζει πως ο Κώστας Καραμανλής δεν ξεχνάει εύκολα – όπως ξέχασε ο Αντώνης Σαμαράς – τα όσα έχει πει γι΄ αυτόν και τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο κατά το παρελθόν! Ο οποίος - Άδωνις Γεωργιάδης - γλύφει εκεί ακριβώς που έφτυνε! Αλλά αυτή την τακτική, της ακραίας κυβίστησης,  την έμαθε άριστα ο Άδωνις από τον πολιτικό του μέντορα, τον Γιώργο Καρατζαφέρη!!

Προφανώς λοιπόν, εκεί αποσκοπούσε το ραντεβού που ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης από τον Κώστα Καραμανλή! Να ξεχασθεί το βεβαρημένο παρελθόν του! Αλλά λαθεύει οικτρά, γιατί μάλλον δεν γνωρίζει καλά τον Κώστα Καραμανλή!!

Η παμπόνηρη και ευκαιριακή Ντόρα Μπακογιάννη!

Η πρώτη που “έτρεξε” και ζήτησε ραντεβού με τον Κώστα Καραμανλή, ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη. Για να του εκδηλώσει, ότι δηλώνει παρούσα στην επανάκαμψή του στην Εξουσία! Τη Νέα Εξουσία! Για να λάβει κάποιο ξεροκόμματο από τη Νέα Εξουσία!
“Πουλώντας” εν ριπή οφθαλμού τον νυν Πρόεδρο της ΝΔ!

Ωστόσο, θεωρεί η Ντόρα Μπακογιάννη, ότι ο Κώστας Καραμανλής ξεχνάει την ενεργό συμμετοχή της στην ανατροπή της κυβέρνησής του, όταν υπέσκαψε ως Υπουργός Εξωτερικών της κυβερνήσεως Καραμανλή, τις δυο τεράστιες ενεργειακές συμφωνίες για τον αγωγό αργού πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και του αγωγού αερίου South Stream με τον Βλαδιμίρ Πούτιν;;;

Θεωρεί η Ντόρα Μπακογιάννη, ότι ο Κώστας Καραμανλής ξεχνάει τον ύπουλο ρόλο της και την υπονόμευση που δημιούργησε στην απόφασή του να θέσει “βέτο” στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ το 2008 στο Βουκουρέστι, προκειμένου η Ελλάς να μην αποδεχτεί την απόδοση της διπλής ή σύνθετης ονομασίας στην οριστική λύση του ονόματος της ΠΓΔΜ;;;

Αλλά, πως μπορούσε η Ντόρα Μπακογιάννη να κάνει αλλιώς, αφού ανήκε στον κλειστό περίγυρο των προηγούμενων ηγεσιών των ΗΠΑ, πριν από τον Ντόναλντ Τραμπ. Από τη στιγμή που οι ηγεσίες της Οικογένειας Μπους, της Οικογένειας Κλίντον και της Ομάδας Ομπάμα, ήθελαν να μην προχωρήσουν οι δυο ενεργειακές συμφωνίες Ρωσίας – Ελλάδος και “επέβαλαν” μέσω του Μάθιου Νίμιτς την αποδοχή της διπλής ονομασίας στις ελληνικές  κυβερνήσεις που ακολούθησαν της κυβερνήσεως Καραμανλή!

Όταν είναι γνωστές οι άριστες σχέσεις των Οικογενειών Μπους – Μητσοτάκη, με συνεχείς επισκέψεις μελών της Οικογένειας Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο! Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε σθεναρώς την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον, δηλώνοντας σε συνέντευξή της πριν από τις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ότι συνδέονται μεταξύ τους με φιλία!

Άλλωστε, η υπερψήφιση από τη Ντόρα Μπακογιάννη, του πρώτου Μνημονίου στη Βουλή, αντίθετα με το κόμμα της ΝΔ που το καταψήφισε - επέφερε τη διαγραφή της Ντόρας από την Κ.Ο. της ΝΔ – υποδηλώνει τον ύποπτο ρόλο της στην πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, που έφερε στην Εξουσία τον Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου να μας οδηγήσει στις δαγκάνες των Μνημονίων που εξαθλίωσαν το λαό μας και δυστύχησαν την Πατρίδα μας!

Η “Αγία Τριάδα” της Ραφήνας και ο Νίκος Χατζηνικολάου! 

Το δημοσιογραφικό βαμπίρ που ακούει στο όνομα Νίκος Χατζηνικολάου, που μυρίζεται το “αίμα” της Εξουσίας, έστειλε το μήνυμά του στη Νέα Εξουσία! Είμαι μαζί σας!

Έτσι, πρώτος από όλους έβγαλε στο “γυαλί” το Θοδωρή Ρουσόπουλο για να θριαμβολογήσει για τη δικαίωση της Κυβέρνησης Καραμανλή!

Τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, τον εξ απορρήτων του Κώστα Καραμανλή! Του συνδετικού κρίκου του Κώστα Καραμανλή με τον Αλέξη Τσίπρα! Που έκαναν ΠτΔ τον Προκόπη Παυλόπουλο! Εκεί, στο σπίτι της Ραφήνας, όπου συναττόντουσαν τακτικά Τσίπρας, Καραμανλής και Παυλόπουλος. Που έγκαιρα σας είχα αποκαλύψει, τα περί των συναντήσεων της “Αγίας Τριάδας”! Ενθυμείσθε;;; Μια ακόμη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μου και των πηγών μου!!

Τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, που ο Πάνος Καμμένος κάποτε είχε αποκαλύψει, πριν να υπουργοποιηθεί στο Ναυτιλίας, πως για να δεις τον Καραμανλή, πρέπει πρώτα να περάσεις ακρόαση από τον Θοδωρή Ρουσόπουλο! Αυτόν που είχε ανοικτή την πόρτα στους φιλο-αριστερούς Βουλευτές, αρκετοί των οποίων είναι σήμερα στην Κουμουνδούρου! 

Τελικά, ένας “Θόδωρος” πάντοτε “ένωνε” τους Καραμανλήδες κυρίως με την αριστερά!

Επιβεβαιώνεται ο Προκόπης Παυλόπουλος… 

…για την πρόβλεψή του, πριν γίνει ΠτΔ, όταν είχε μιλήσει σε κλειστό περιβάλλον και είχε εκμυστηρευτεί, ότι η επάνοδος του Καραμανλή θα γίνει επάνω στα αποκαΐδια της Πατρίδας! Τελικά, ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας ή διαβάζει “βουλωμένο γράμμα” ή η πρόβλεψή του βασιζόταν στο γεγονός, ότι η κάθε επιστροφή Καραμανλή γίνεται έπειτα από μια Εθνική καταστροφή! Για την οποία έχουν την ευθύνη, είτε διά της φυγής τους στο εξωτερικό, είτε δια της σιωπής τους στα βορινά της Βουλής και της ψηφίσεως των Μνημονίων!

Μια σιωπή, που “έσπασε” όταν ο Κώστας Καραμανλής κάλεσε τον ελληνικό λαό να υπερψηφίσει το “Ναι” του δημοψηφίσματος Τσίπρα, το οποίο σθεναρά και παρά τα τρομοκρατικά διλλήματα καταψήφισε συντριπτικά ο λαός μας. Το οποίο “Όχι” του λαού μας, έγινε “Ναι” στην πορεία από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Όταν, όλοι οι βρικόλακες του παλαιολιθικού πολιτικού Συστήματος, υπερθεμάτιζαν υπέρ αυτού του “Ναι”!
Παρά ταύτα, επανέρχομαι…    
Και εσείς να έχετε μνήμη…    
Να μην ξεχνάτε…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.