30 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ …ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Η επέτειος της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, η ιστορική επέτειος της 25ης Μαρτίου του 1821 εορτάσθηκε από όλη την Ομογένεια της Αμερικής, ως είθισται στην καθιερωμένη εορτή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Λευκό Οίκο!

Την Εθνική επέτειο, λάμπρυνε με την παρουσία του ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Δίνοντας για πρώτη φορά τέτοια μεγάλη λάμψη και υπογράφοντας Διακήρυξη με την οποία ανακηρύσσει την 25η Μαρτίου 2017 ως την “Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας: Εθνική Ημέρα εορτασμού της ελληνικής και της αμερικανικής Δημοκρατίας”!

Ο Ντόναλντ Τραμπ, όπου σταθεί και όπου βρεθεί δείχνει την αγάπη του για την Ελλάδα! Ξεκινώντας την ομιλία του με τη φράση: “Αγαπώ τους Έλληνες”! Περιστοιχιζόμενος από Ελληνο-αμερικανούς που πλαισιώνουν την κυβέρνησή του και τον Λευκό Οίκο!
Προεξάρχοντος, του Προσωπάρχη του Ρέινς Πρίμπους.

Στέλνοντας πολλαπλά και ηχηρά μηνύματα προς την Καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, αλλά και προς τον Σουλτάνο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Είθε, τα λόγια του να τα ακολουθήσουν οι πράξεις του!!

Ένας από τους κόλακες είναι ο Πάνος Καμμένος! 

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης και Πρόεδρος του συγκεβερνώντος κόμματος των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” Πάνος Καμμένος, βρέθηκε στις ΗΠΑ προκειμένου να εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου 1821!

Ωστόσο, αυτή η εκπροσώπηση, αστόχως προσπάθησε ο περίγυρος του Καμμένου να την παρουσιάσει ως εκτίμηση του Ντόναλντ Τραμπ στο πρόσωπό του! Ήταν μια εθιμοτυπική πρόσκληση και τίποτε περισσότερο!

Άλλωστε, αδιάψευστος μάρτυς μας είναι η παρακάτω φωτογραφία, που δείχνει την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Καμμένου – παρά το χαμόγελό του - που προσπαθεί να αγγίξει το χέρι του Προέδρου των ΗΠΑ, μη καρτερώντας τη σειρά του!

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., Ντόναλντ Τραμπ απευθύνεται στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Πάνο Καμμένο  (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ GANP/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ)
Αλλά για τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης της Ελλάδος, αυτή η φωτογραφία είναι τουλάχιστον ντροπιαστική!

Όμως, τι να περιμένεις από έναν πολιτικό άνδρα που βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, αφού μπερδεύει τους πραγματικούς λογαριασμούς πολιτικών προσώπων στο twitter, από τους τρολ λογαριασμούς, στέλνοντας συγχαρητήρια σε ένα τρολ λογαριασμό, θεωρώντας ότι ανήκει στην Υπουργό ΥΕΘΑ της Ολλανδίας;;;

Δείτε παρακάτω την απερισκεψία Καμμένου, όπως δημοσιεύθηκε στο ηλεκτρονικό ιστολόγιο: fonaklas.blogspot.com! Του οποίου ο διαχειριστής υπήρξε στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων!

Βέβαια η ΥΕΘΑ της Ολλανδίας ουδέποτε ενημερώθηκε για τις φιλοφρονήσεις και την αγάπη του δικού μας ΥΕΘΑ!
Παρακάτω οι δυο λογαριασμοί στο twitter!!


Αυτή τελικά είναι η σοβαρότητα του Έλληνα Υπουργού Εθνικής Άμυνας;; Μήπως πρέπει αληθινά να ανησυχούμε από τη στιγμή που οι εχθροί μας καιροφυλαχτούν σε κάθε γωνιά της ελληνικής Επικράτειας;;

Άλλωστε, τρανό νέο παράδειγμα, τα όπλα που ανακάλυψε η Ελληνική Αστυνομία σε Τζαμί στην Ξάνθη!

Όταν εμείς, επιβεβαιωθήκαμε για άλλη μια φορά στα όσα έχουμε γράψει κατά καιρούς για κρυμμένο οπλισμό σε σπίτια ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας!!

Ένας ακόμη από τους κόλακες Τραμπ! 

Αντίθετα με την φωτογραφία “χειραψίας” του Ντόναλντ Τραμπ με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, δείτε την εγκάρδια χειραψία του Προέδρου των ΗΠΑ με τον Γιώργο Πατούλη!

Η χειραψία Πατούλη Τραμπ
Ναι ο Γιώργος Πατούλης! Ο Δήμαρχος του Αμαρουσίου. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών!

Ο πλέον φιλόδοξος άνθρωπος που ως επόμενο στόχο έχει βάλλει τη Δημαρχία στην Αθήνα ή την Περιφέρεια της Αττικής!

Εκτός και εάν του “κάτσει” και εν τω μεταξύ υπάρξει περίπτωση εκλογής νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία, οπότε θα παίξει τα ρέστα του και θα διεκδικήσει την αρχηγία της για να γίνει Πρωθυπουργός!

Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται μεθοδικά και συντεταγμένα. Με τους θεσμικούς του ρόλους, “στρώνει” μαζί με το επιτελείο του στο Δήμο Αμαρουσίου, την επόμενη δική του μεγάλη ημέρα! Γι΄ αυτό το Μαρούσι έχει εγκαταλειφτεί στην τύχη του και λιμνάζουν έργα ετών, φέρνοντας σε απόγνωση τους κατοίκους του!

Έτσι, έχει δημιουργήσει μια άριστη σχέση με την Ομογένεια και κάθε τρεις και λίγο βρίσκεται στην Αμερική! Μια χρήσιμη σχέση για τα φιλόδοξα σχέδιά του!

Πάντως, ως καλός οικογενειάρχης ο Γιώργος Πατούλης συνοδευόταν στο ταξίδι του στις ΗΠΑ από τη σύζυγό του. Που όπως ακούγεται έχει και εκείνη υπέρμετρες φιλοδοξίες στην πολιτική. Και λέγεται ότι η “κρεβατομουρμούρα” είναι πολλές φορές αφόρητη!  

Για να επιστρέψουμε στο Γιώργο Πατούλη! Ο οποίος είναι όπου φυσήσει ο άνεμος! Όπως, δεν είχε κανένα πρόβλημα να υποστηρίξει στην περασμένη εσωκομματική διαδοχή για την Προεδρία της ΝΔ, την Μπακογιάννη εις βάρος του Σαμαρά και στη συνέχεια να μεταβληθεί σε τιμητή του Σαμαρά!

Έτσι, δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγκαλιάζεται με τον Ντόναλντ Τραμπ, όταν οι πάντες γνωρίζουν ότι ήταν υποστηριχτής της Χίλαρι Κλίντον!

Ωστόσο, ο αθεόφοβος προσπαθεί να κρυφτεί αλλά τελικά του είναι παντελώς αδύνατο!
Μάρτυς μας, η παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύουμε κατ΄ αποκλειστικότητα του ζεύγους Πατούλη με τον τεράστιο πίνακα του ανθέλληνα, Νεοταξίτη, πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον! 

Μα καλά, έψαχνε πολύ για να βρει το σημείο ύπαρξης αυτού του πίνακα για να φωτογραφηθεί;;;
Τελικά ο κωλοτούμπας Δήμαρχος με ποιον είναι;;;
Με τον Τραμπ ή με τους Κλίντον;;;

Ας γνωρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ! 

Γνωρίζουμε ότι τα κείμενά μου τα διαβάζουν στην Αμερικανική Πρεσβεία των Αθηνών! Ας μεταφέρουν λοιπόν στον Πρόεδρό τους, αυτό που είχε πει ο αρχαίος Έλλην φιλόσοφος Αντισθένης: “Είναι προτιμότερο να βρεθεί κανένας ανάμεσα σε κόρακες, παρά σε κόλακες, γιατί οι πρώτοι καταστρέφουν το σώμα του πεθαμένου, ενώ οι δεύτεροι την ψυχή του ζωντανού”!

Ή αυτό που είχε πει ο Ναπολέων Βοναπάρτης: “Όποιος μπορεί να κολακεύει, ξέρει και να συκοφαντεί”!!

Αυτά τα ολίγα από την αφεντιά μου και την μοναδική εφημερίδα την Ελεύθερη Ώρα, που ανιδιοτελώς πριν μήνες από τις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ υποστηρίξαμε σθεναρά την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.