28 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Το σκάνδαλο, σκάνδαλο και η ανατροπή, ανατροπή… 

Τελικά πολύς λόγος για το τίποτα! Όλοι αθώοι οι συμμετέχοντες του σκανδάλου του Βατοπεδίου! Όπως γίνεται πάντα στην Ελλάδα, της παρανομίας, των εγκληματικών οργανώσεων, που όλοι κρίνονται αθώοι και ουδείς πάει φυλακή!

Αλλά μια ο λόγος για το Βατοπέδι, να σας πω ποιοι ήταν οι δυο πραγματικοί λόγοι της “δημιουργίας” του!

Είναι κοινό μυστικό ότι στο Άγιον Όρος “αλωνίζουν” πράκτορες ξένων Μυστικών Υπηρεσιών! Πόσο δε μάλλον, των ΗΠΑ και της Ρωσίας!

Την εποχή εκείνη λοιπόν, του Βατοπεδίου, η CIA είχε ανακαλύψει κάποιες διασυνδέσεις “Αγίων” με την KGB και ιδιαίτερες φιλίες με τον Βλαδιμίρ Πούτιν! Από την άλλη μεριά η κυβέρνηση Καραμανλή είχε προχωρήσει τις Συμφωνίες με τη Ρωσία, δυο μεγάλων ενεργειακών έργων! Του αγωγού αργού πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και του αγωγού αερίου South Stream!

Στην ανατροπή αυτού του εγχειρήματος, της συνεργασίας Ελλάδος – Ρωσίας, επελέγησαν δυο πολιτικά πρόσωπα! Αρχικά η Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος στην κυβέρνηση Καραμανλή, Ντόρα Μπακογιάννη και ο επόμενος Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε υποσχεθεί την ανατροπή των δυο Συμφωνιών. Όπερ και εγένετο!

Το Βατοπέδι λοιπόν, χρησιμοποιήθηκε ως μοχλός ανατροπής της κυβέρνησης Καραμανλή!
Όμως, άλλο αυτό και άλλο εάν πράγματι υπήρξε σκάνδαλο Βατοπεδίου!
Γιατί, σκάνδαλο υπήρξε! Και την πολιτική του ευθύνη είχε αναλάβει ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής!! 

Τελικά… γίνεται της Δικαιοσύνης… 

Ως βόμβα έσκασε την Παρασκευή η είδηση της αιφνιδιαστικής παραίτησης της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ελένης Ράικου, από τη θέση της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, η οποία κατήγγειλε τη στοχοποίησή της από διάφορα συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο του φαρμάκου!

Κατήγγειλε, ότι στοχοποιήθηκε από παράκεντρα εξουσίας και διαφθοράς που στόχο έχουν τη συγκάλυψη των διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών, οι οποίοι διαχρονικά αποκομίζουν εκατομμύρια ευρώ και επιζητούν μανιωδώς την παρεμπόδιση και την ακύρωση της έρευνας για το σκάνδαλο της Novartis και όχι μόνο αυτό!

Κατήγγειλε, ότι ενόψει των αποκαλύψεων από την προανακριτική έρευνα, με βεβαιότητα θα λογοδοτούσαν στη Δικαιοσύνη και κάποιοι από αυτούς θα οδηγούνταν στις φυλακές! Πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας! Πολύ υψηλά ιστάμενα πρόσωπα! Γι΄ αυτό σχεδιάστηκε η ηθική της εξόντωση. Δείχνοντας ως πρωταίτια την εβδομαδιαία εφημερίδα “Documento”!

Η κ. Ράικου επίσης, χαρακτήρισε το σκάνδαλο Novartis, πως είναι η “κορωνίδα της διαφθοράς στη χώρα μας”!

Έτσι, το παρακράτος που ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα, των πολιτικών υψηλών προσώπων (λόγω της θεσμικής τους θέσεως στην Πολιτεία) και των Συστημικών ΜΜΕ, των καλοβολεμένων δημοσιογράφων, “απέδωσε” για μια ακόμη φορά Δικαιοσύνη! Όπως και για το άλλο μεγάλο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο, αυτό της Siemens! Που ως πρώτο και δεύτερο μάρτυρα, στη δίκη της Siemens, έχουν κληθεί δυο δημοσιογράφοι, απόλυτα πιστοί στο Σύστημα!

Φτωχή Ελλάδα, βουλιάζεις μέσα στα απόνερα που παράγει η ανεμελιά, ο ωχαδερφισμός, η ιδιοτέλεια του λαού σου. Του Νεοέλληνα του καναπέ και της αρπαχτής!!

Άντι Λίλα… ο τσόγλανος!! 

Απασχόλησε το Πανελλήνιο κατά το παρελθόν ο Αλβανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννενα, Άντι Λίλα, με την αλυτρωτική του στάση περί της “Μεγάλης Αλβανίας”, που συμπεριλαμβάνει διεκδικήσεις ελληνικών εδαφών!

Την πρώτη εμπλάκηκε σε επεισόδια που έγιναν στο Βελιγράδι σε αγώνα των Εθνικών ομάδων Σερβίας και Αλβανίας! Όταν ήταν από τους πρώτους που πήραν και περιέφεραν στο στάδιο τη σημαία της “Μεγάλης Αλβανίας”, που εμφανίσθηκε στο γήπεδο κρεμασμένη από “ελικοπτεράκι”!

Τη δεύτερη πανηγύρισε γκολ της Ομάδος του στο στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” , σχηματίζοντας με τα χέρια του τον Αλβανικό Αετό!

Την τρίτη (θα είναι η φαρμακερή;;;), μόλις προχθές στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η Αλβανική αποστολή,  σε συνομιλία του με ακραίο Ιμάμη (ο οποίος μπροστά στο σάλο που ξεσηκώθηκε ζήτησε συγγνώμη) έδωσε ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας, χλευάζοντας την Ορθοδοξία και απαξιώνοντας με ειρωνεία τον Αγιασμό που διενεργείται κατά καιρούς από τις ποδοσφαιρικές Ομάδες!

Σε αυτήν τη συνομιλία, μιλάει απολύτως απαξιωτικά για τους Ορθοδόξους Ιερείς και μας δηλώνει τη μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει στην αποστήθιση του Κορανίου!

Αυτά από έναν ξένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δε σέβεται τη χώρα που τον φιλοξενεί και τον αμείβει με το υστέρημα αυτού του πενόμενου λαού. Αυτά από έναν ξένο εργαζόμενο, παχυλώς αμειβόμενο, που είναι δικαίωμά του να πιστεύει σε όποια θρησκεία γουστάρει, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να χλευάζει τη Θρησκεία του λαού που τον φιλοξενεί! Που δεν έχει δικαίωμα να υποστηρίζει την αρπαγή εδαφών της χώρας που τον φιλοξενεί!

Ωστόσο, θα περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα πράξει η Διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννενα, που τις προηγούμενε φορές τον έριξε στα μαλακά!  

Θα περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα πράξει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου! Θα περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα πράξει η Ελληνική Πολιτεία!

Γιατί η λύση είναι μόνο μια! Η άμεση απέλαση από την Πατρίδα αυτού του τσόγλανου!
Εδώ και τώρα, δείξτε ότι είσαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!! 

Από την ΚΔ Απέλλα… 

Τελικά το άρθρο μου «Περίανδρος και Χρυσή Αυγή», προκάλεσε σχετική ταραχή!
Έτσι, θεωρώ υποχρέωσή μου να δημοσιεύσω το κείμενο που έλαβα: «Αρχικώς, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ειλικρινή σας διάθεση ως προς την ανάδειξη της αλήθειας, των πραγματικών σκοπών της οργάνωσης μας, αλλά και της αποκατάστασης μερικών ανακριβειών οι οποίες ενυπάρχουν στο άρθρο σας. 

Ο πολιτικός μας φορέας, ο μόνος εκφραστής της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας σε πολιτικό επίπεδο στην Ελλάδα, δεν συνεργάζεται με καμία άλλη οργάνωση, παρά μόνο υποστηρίζει συγκεκριμένες δράσεις ή τυγχάνει της στήριξης και προβολής από άλλες ιδεολογικά συμπλέουσες κινήσεις, όπως και απορρίπτει ενσυνείδητα την φαρσοκωμωδία του σημερινού κοινοβουλευτικού “εθνικισμού”. Όπως προσφάτως δήλωσε και ο ίδιος ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος με ξεκάθαρο και ρητό τρόπο, σε συνέντευξη που μας παραχώρησε και η οποία δημοσιεύθηκε στο φιλικά προσκείμενο ιστολόγιο «HellenicNS.gr» όπως και στην «Ελεύθερη Ώρα», οι μόνοι που θα συντροφεύσει είναι οι καθαροί αγωνιστές που τον στηρίζουν και δεν θα προσφέρει εναλλακτικό πολιτικαντισμό σε πρώην ή νυν πολιτευτές της Χρυσής Αυγής.

Όσον αφορά τα αναφερθέντα σχετικά με την “Ναζιστική Διεθνή”, σας γνωστοποιούμε ότι σαν Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές, ως ενσυνείδητοι φορείς της φυλετικής μας ανωτερότητας, ουδέποτε δεχτήκαμε και ουδέποτε πρόκειται να δεχτούμε την πριμοδότηση ή τον διορισμό μας από κάποιο νεφελώδες εξωεθνικό κέντρο ώστε να πράξουμε αυτά που μη-Έλληνες θα έχουν διατάξει. Η Απέλλα είναι ένας ζωντανός φορέας εθνικής αντίστασης ενάντια στην αποικιοποίηση της πατρίδας μας, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ευρώ και το ΝΑΤΟ.

Εν κατακλείδι, σχετικά με όσα αναφέρατε για τις εντολές που δήθεν δέχεται απ’ το Μπουένος Άιρες ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος, σας ενημερώνουμε ότι αν τον γνωρίζατε θα ήταν βέβαιο ότι θα κατανοούσατε πλήρως ότι ένας τέτοιος άνθρωπος δεν δέχεται εντολές από κανέναν πέραν της συνειδήσεως του. Και να είστε βέβαιος ότι εντός αυτής, δεν χωρά το κοινό μετερίζι που γράψατε ότι θα μοιραστεί με τον Ν.Γ.Μ.. Είμαστε στη διάθεση σας για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις. Με εκτίμηση ΚΔ Απέλλας!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.