7 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

Γράφει η Μαίρη Καρά 

     Τις δραματικές συνέπειες έξη χρόνων μνημονιακής λιτότητας τις υπέστησαν μόνο οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες της Μεσαίας Τάξης. Τα καλοπροαίρετα πλάσματα ενός άλλου Θεού, που σήκωσαν στις πλάτες τους τα απεχθή δάνεια, που υπέγραψαν οι προδότες πολιτικοί. Κι όχι οι προνομιούχοι της "Ανωτέρας Τάξης" που έγιναν πλουσιότεροι εις βάρος των φτωχών, που έγιναν φτωχότεροι. Αυτούς δεν τους άγγιξε καθόλου η ΚΡΙΣΗ!
     Κι αυτοί οι πλουτοκράτορες σ' αυτή την ένδοξη χώρα θέλουν να λέγονται Έλληνες και να έχουν γνώμη για τις εξελίξεις. Να παίρνουν στις πλάτες τους ένα ΕΘΝΟΣ και μια ιστορία χιλιάδων ετών και να την αμαυρώνουν. Ανώριμοι πολίτες που ακόμα δεν κατάλαβαν πόσο κορόιδα τους θεωρούν οι πολιτικοί που ψήφισαν; Ακόμα δεν συνειδητοποίησαν πως έγιναν γραφικοί, γιατί εμπιστεύτηκαν δημαγωγούς πολιτικάντηδες, που με θράσος υπόσχονταν ψέματα; Υπουργούς που ψήφισαν τα μνημόνια και δικαιολογούσαν την προδοσία με ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ; 
     Οι εξουσιαστές όμως σκλάβωσαν μόνο τον λαό οικονομικά, αφήνοντας να πλανάται στο μυαλό του μια επιμελημένη ψευδαίσθηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Να κυκλοφορεί ελεύθερα, έχοντας ένα μικρό εισόδημα από μια δουλεία, που τον κρατά δέσμιο της επιβίωσης και που απορροφά όλη την ενέργειά του. Τον έχωσαν σε ανθρώπινες ΦΑΡΜΕΣ για παραγωγή ακριβού χρήματος με φτηνή εργασία. Κι όποιος διαφωνεί… ας πάει σ' άλλη φυλακή (άλλαξε ο Μανωλιός!) ο δρόμος ανοιχτός… και τα διαβατήρια καταργημένα μαζί με τα Εθνικά Σύνορα .Πού να βρει χρόνο και κουράγιο ο ταλαίπωρος για λαϊκή ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΗ; 
     Τώρα όμως που το κατάλαβε… είναι αργά για μετάνοιες. Γι' αυτό υπομένει με καρτερία τις Εθνικές συμφορές, που επέφεραν στην Ελλάδα οι βέβηλοι υπηρέτες των διεθνιστών, με το σθένος που ταιριάζει στο ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ. Τώρα ατενίζει ανήμπορος την λαίλαπα της σχεδιασμένης εξαφάνισής του, που έρχεται ακάθεκτη με την μάσκα της υποκρισίας των δήθεν "σωτήρων" και δοσίλογων-πωλητών της Ελλάδας. Και είναι αμφίβολο αν έστω κι ένας σώφρων Έλληνας πιστεύει, πως υπάρχει περίπτωση να επιδείξουν κάποια διάθεση αποτροπής της, οι ίδιοι οι υπαίτιοι-συνένοχοι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! 
     Αυτοί που χρόνια πάσχιζαν να τον πείσουν, πως είναι στο χείλος του γκρεμού, για να επιτρέψουν στον κατακτητή να εισχωρήσει με τα ψεύτικα δάνεια. Οι ίδιοι που σήμερα τού λένε πως γκρεμός δεν υπάρχει, προτρέποντάς τον ύπουλα να κάνει ένα βήμα μπροστά. Γιατί σήμερα τον πάνε εκεί, που μέχρι χθες τον έπειθαν για βέβαιο θάνατο; Ποιο είναι το σωστό και ποιά η παγίδα; Μήπως το αληθινό τρομάζει μόνο αυτούς που το κρύβουν, απ' όσους δεν το γνωρίζουν; Ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ;
     Όλες αυτές οι παραπλανητικές ενέργειές τους απέβλεπαν στο να μας αδειάσουν σαν ανθρώπινες προσωπικότητες και να μας κάνουν όλους ΑΡΙΘΜΟΥΣ. Για να μας προσθέτουν για το κέρδος τους και να μας αφαιρούν για την ευκολία τους. Η ζωή μας μετράει ίσα με έναν αριθμό. Καθένας από μας δεν είναι τίποτα για εκείνους, που όλα τα βλέπουν με αριθμούς. Πολλές πληγές μας άνοιξαν κι αυτές θα είναι τα ΠΑΡΑΣΗΜΑ εκείνα, για τους Αγώνες που δίνουμε και σίγουρα θα βγούμε ΝΙΚΗΤΕΣ. 
     Με την ανεξήγητη ανοχή όμως της ανεύθυνης πλειοψηφίας του λαού υλοποιήθηκε το μεγαλύτερο μέρος του σατανικού σχεδίου των διεθνών τοκογλύφων. Αυτό να το θυμόμαστε, όταν έρθει η ώρα να μετρηθούμε στον αληθινό ΑΓΩΝΑ. Εκεί που πρέπει να αποφασίσουμε να παλέψουμε για τις δικές μας ΑΞΙΕΣ, για την δική μας ΛΕΥΤΕΡΙΑ. Εκεί που πλέον εμείς δεν θα έχουμε να χάσουμε τίποτα, αφού όλα θα μας τα έχουν πάρει… εκεί που θα μας φοβηθεί ακόμα και ο ΧΑΡΟΣ! 
     Τον τελευταίο χρόνο βιώνουμε το τέλος του σχεδίου των παγκόσμιων αφεντάδων, που αποφάσισαν για μας (εν αγνοία μας), για την πορεία της Φυλής μας. Οι ενδείξεις και τα κρυφά μηνύματα έρχονται από παντού, για να μας προετοιμάσουν για την ανατροπή της παρελθούσης δύναμης της Νέας Τάξης. Έχουν χάσει πολλές απ' τις δυνάμεις τους παγκόσμια, επειδή τους διέφυγε ο έλεγχος κάποιων αντιπάλων κι εμφανίστηκαν αστάθμητοι παράγοντες στα "τόοοοσο" ακριβή ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. 
     Εκείνο που προέχει είναι να παραμείνουμε δυνατοί  λίγο καιρό ακόμα, μέχρι να απαλλαγούμε απ' τα ασήμαντα μηδενικά της ΕΞΟΥΣΙΑΣ, που θα ακολουθήσουν την μοίρα των αφεντικών τους της Νέας Τάξης. Υπομονή χρειάζεται για να αντέξουμε, αλλά προπάντων να ενεργοποιηθούμε κι εμείς, αν θέλουμε να συνωμοτήσει για την βοήθειά μας και το ΣΥΜΠΑΝ!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.