28 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΜΕΙΣ

Η ΝΔ καταρράκωσε τον ιερό θεσμό της οικογένειας

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, δηλαδή του κράτους που στο Σύνταγμά του αναφέρεται ως κρατούσα θρησκεία του, η Ορθοδοξία, βρέθηκε προ λίγων ημερών στο ταξίδι του στο Βερολίνο σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τη γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

Απευθυνόμενος προς του δημοσιογράφους, τους ευχήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, “καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος”. Από την πλευρά της, αμέσως μετά, η Άνγκελα Μέρκελ ευχήθηκε: “καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος”.

Βλέπετε, η κόρη του λουθηρανού πάστορα Χορστ Κάσνερ και πρώην πολίτης της Γερμανικής Λαϊκής Δημοκρατίας (Ανατολικής Γερμανίας), αναγνωρίζει ότι αυτές τις ημέρες γιορτάζουμε την έλευση του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού και άσχετα αν πιστεύει στη γέννηση του Θείου Βρέφους, επιδεικνύει τον προσήκοντα σεβασμό προς τους Γερμανούς πολίτες, αναφωνώντας “καλά Χριστούγεννα”.

Αντίθετα, ο δικός μας Πρωθυπουργός, αποδέχεται ότι συντελείται κάποιο γιορτινό γεγονός αυτές τις ημέρες, εν τούτοις γράφει τον ελληνικό λαό στα παλαιότερα των υποδημάτων του και ασεβεί απέναντί του, αφού δεν μας εξηγεί τι ακριβώς εορτάζει.

Μήπως τα γενέθλιά του ή μήπως τα γενέθλια της ανύμφευτης συντρόφου του;
Γι΄ αυτό ένα θα πρέπει να είναι από τούδε και στο εξής το σύνθημα όλων των Ελλήνων:
Εμπρός, εμπρός για την απαλλαγή…

Η τελευταία δολοφονία. 

Δοθείσης ευκαιρίας, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα κείμενο από το εκκλησιαστικό περιοδικό “ο Σωτήρ” αριθ. 2145, 15 Δεκεμβρίου 2016, με τίτλο: “η τελευταία δολοφονία”, προκειμένου να δούμε από μια άλλη οπτική γωνία κάποια από τα “κατορθώματα” του άθεου Πρωθυπουργού κατά της Ορθόδοξης Ελλάδος:

«Η κυβέρνηση, αφού αθέτησε όλες τις υποσχέσεις της για οικονομική ανακούφιση του λαού, συνεπέστατη στις νεοταξικές ιδέες, συνεχίζει το καταστροφικό της έργο στον ιερό χώρο της οικογένειας.

Με ένα πολυνομοσχέδιο που συμμορφώνεται σε κοινοτικές οδηγίες και κατατέθηκε στη Βουλή, η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει “φρένο” στις διακρίσεις που γίνονται λόγω φύλλου, καταγωγής, θρησκείας, πεποιθήσεων, ασθενείας, αναπηρίας, ηλικίας, οικογενειακής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού κλπ. στον χώρο εργασίας (σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα)…

Το πολυνομοσχέδιο τιμωρεί τέτοιες διακρίσεις με φυλάκιση 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή 1000 έως 5000 ευρώ…

Οι νέες ρυθμίσεις οδηγούν παράλληλα σε καθολική εξίσωση του συμφώνου συμβίωσης με το γάμο, αφού στους συντρόφους του συμφώνου (ετερόφυλους ή ομόφυλους) αναγνωρίζονται ουσιαστικά τα ίδια δικαιώματα στον εργασιακό χώρο και άρα μπορούν να διεκδικήσουν συνυπηρέτηση, οικογενειακά επιδόματα κλπ.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση επεξεργασίας του νομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, το συγκυβερνόν κόμμα των ΑΝΕΛ, δια του εισηγητή κ. Κ. Κατσίκη, δήλωσε ότι καταψηφίζει τα άρθρα 3 και 4 του πρώτου μέρους του σχεδίου νόμου, υποστηρίζοντας ότι περιέχουν διατάξεις που αφορούν στην καθολική εξίσωση του γάμου με το Σύμφωνο Συμβίωσης και πως “ανοίγει ο δρόμος και για την τεκνοθεσία” από ομόφυλα ζευγάρια.

“Πάμε να νομιμοποιήσουμε το τρίτο φύλο” *, υπογράμμισε ο Κ. Κατσίκης και έκανε λόγο για “αποχριστιανισμό των σύγχρονων κοινωνιών” και για διαμόρφωση “κοινωνίας χαλαρών ηθών”.

Παράλληλα την επιφύλαξή τους εξέφρασαν οι εισηγητές του ΚΚΕ και της Ένωσης Κεντρώων.

Η ΝΔ καταρράκωσε τον ιερό θεσμό της οικογένειας. 

Όμως “το κύρος της κυβέρνησης διασώζει για άλλη μία φορά η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα η ΝΔ, η “Δημοκρατική Συμπαράταξη” και το “Ποτάμι” που θα υπερψηφίσουν την κοινοτική οδηγία.

Μάλιστα!! Στο έγκλημα συμπράττει η αξιωματική αντιπολίτευση, που διεκδικεί την εξουσία για να “σώσει” άλλη μια φορά τη χώρα.

Γιατί άραγε; Ίσως διότι και το κόμμα αυτό έχει μακρά και απαράδεκτη συμμετοχή στην καταρράκωση του ιερού θεσμού της οικογένειας. Από το 1979, που ψήφισε το λεγόμενο “αυτόματο διαζύγιο”, μέχρι σήμερα, μαζί με το άλλο κόμμα που κυβέρνησε στην συνέχεια τον τόπο, δεν έπαψε να νομοθετεί αντίθετα προς τον νόμο του Θεού για τον θεοίδρυτο θεσμό του γάμου. 

Θλιβερή ξενόδουλη κυβέρνηση, θλιβερότερη αξιοθρήνητη αντιπολίτευση».

“Μάχιμος” ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ωστόσο, αυτός ο αρχηγός της ΝΔ, του κόμματος που δεν διαφέρει σε τίποτε από τον διεθνιστικό ΣΥΡΙΖΑ, αφού κινούνται και τα δυο κόμματα στο δόγμα του νεοφιλελευθερισμού, ως άλλος Πάνος Καμμένος, προσπαθεί να μας δείξει ότι είναι μάχιμος!! Τρομάρα του!!

Έτσι, προχθές επισκέφθηκε την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή και την Ξάνθη.

Όπου, μας έδειξε τη γνώση του στα άρματα και πως μπορεί να μπει ως αιλουροειδές σε ένα από αυτά!!

Ένας ακόμη πολιτικάντης που δεν ντρέπεται να το φωνάζει και να το επιδεικνύει!!

Ο Μητσοτάκης σε άρμα μάχης -  ΦΩΤΟ
Ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης θα έβγαζε σπυριά στου Μακρυγιάννη. 

Όλα τα προηγούμενα χρόνια η ΝΔ προσερχόταν στου Μακρυγιάννη στο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων, στη μάχη των Αθηνών το Δεκέμβριο του 1944. Φέτος οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα, στις 4 Δεκεμβρίου, ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας.

Ωστόσο, φέτος η ΝΔ δεν είχε επίσημη εκπροσώπηση και για τον λόγο αυτό δεν κατέθεσε στεφάνι, όπως αυτό συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είχε κανένα βουλευτή εν ενεργεία, αφού είχε αναγγελθεί απαγορευτικό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όταν, τα προηγούμενα χρόνια στου Μακρυγιάννη είχαν προσέλθει πολιτικές κορυφές της ΝΔ, είτε ως Πρόεδροι του κόμματος, είτε ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Όπως, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Κωστής Στεφανόπουλος, ο Μιλτιάδης Έβερτ, ο Θανάσης Κανελλόπουλος, και άλλοι. 

Ο Μητσοτάκης εκχώρησε τον ιερό χώρο του Μακρυγιάννη στη Χρυσή Αυγή. 

Παραβρέθηκαν όμως στου Μακρυγιάννη, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος. Καθώς και ο ευρωβουλευτής της, Ελευθέριος Συναδινός.

Έτσι, ο νεοφιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης διασπά τη Νέα Δημοκρατία και εκχωρεί όλον αυτόν τον “χώρο” στην Χρυσή Αυγή, η οποία με μεγάλη ευχαρίστηση, πιστεύουμε, αποδέχεται αυτήν τη δωρεά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφού, μπορεί να μην παραβρέθηκαν εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ, αλλά παραβρέθηκαν πρώην βουλευτές της και εν ενεργεία στελέχη της, που έδειξαν ότι πιστεύουν σε ένα άλλο κόμμα από αυτό που μεταλλάσσει ημέρα με την ημέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως, ο Κωνσταντίνος Τσιμάρας, ο Άρης Μπουλούκος, ο Μανώλης Αγγέλακας, ο Κωνσταντίνος Πλατόπουλος, η Μαρία Γιαλαμά, ο Δημήτρης Ιατρίδης, ο Μάνος Μανωλάκος, ο Ζαχαρίας Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Πανουργιάς, ο Γιάννης Λουλουδάκης κα.

Κανέναν από τους δυο.

Στα δύσκολα έως αβάσταχτα Μνημονιακά χρόνια θα πρέπει λοιπόν, όλοι να γνωρίζουμε, ότι Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι δυο αιμοβόροι λύκοι με μορφή προβάτου.

Γι΄ αυτό, ούτε μια ψήφος δεν πρέπει να πάει σε αυτά τα δυο κόμματα. Γιατί, δεν πρόκειται ποτέ να κοιτάξουν το συμφέρον του λαού μας. Παρά μόνο θα συνεχίζουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών μας, με ακόμη μεγαλύτερη δουλικότητα!!

Κάθε ομοιότητα είναι τυχαία!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.