8 Οκτωβρίου 2016

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. (ΜΕΡΟΣ Β)

συνέχεια από το Α μέρος

Γράφει ο Μανουήλ Αγγελος Γιαννόπουλος

Ελληνες να μην ξεχνατε ότι οι κορες Χριστου, είναι ευλογια για την Ελλαδα, είναι ευλογια για την κοινωνια. Στον αντιποδα οι πορνες του εωσφορου, με την μοδα, με τις σεξουαλικες ανωμαλιες είναι σκλαβια, μνημονια, απωλεια της εθνικης κυριαρχιας, αυτοκτονιες, ορφανα παιδια, ανεργοι, αστεγοι, καθως είναι αιτια για κάθε είδους αδικια και καταστροφή. Οι γυναικες οι ηθικες, και όχι οι εξαθλιωμένες πορνες συμβολίζουν την αγία Εκκλησία και ο άνδρας τον Χριστό. Όπως η Εκκλησία υποτάσσεται στον Χριστό, το ιδιο και η γυναίκα οφείλει να ακούει τον άνδρα και να μην τον περιφρονεί. Όλα αυτά για να υπαρχει ταξη Θεου, και μηδεν αγαν των αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, για να υπαρχει ταξη, δικαιοσυνη, ειρηνη, αγαπη, λογικη, στην Ελληνικη κοινωνια, για να μπορει να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος. 

Βεβαίως αυτό δεν είναι καθόλου υποβιβαστικό για τη γυναίκα, διότι ο άνδρας ειναι υποχρεωμένος να την αγαπάει, να την φροντιζει, να της φερεται καλα, όπως ακριβώς ο Χριστός αγαπάει την Εκκλησία. Ακομη δεν θα πρεπει να ξεχνάμε ότι ο Χριστός θυσιάστηκε για την Εκκλησία. Οι πραγματικες Ελληνιδες, όχι οι ραγιαδοπουλες, κερδιζουν την εκτιμηση , την φροντιδα, και την αγαπη των Ελλήνων ανδρων, μεσα από την ηθικη τους, την πραοτητα τους, και την γλυκυτητα του χαρακτήρα τους.

Μια αληθινη Ελληνιδα γυναικα δεν εκβιαζει, και δεν απαιτει. Όπως κανουν οι σαπισμένες ραγιαδοπουλες της νεας ταξης. Οι γυναικες Ελληνιδες οφειλουν να σεβονται και να υπακουν συμφωνα με τους νομους του Χριστου, τους γνησιους Ελληνες ανδρες. Με την σειρα τους οι Ελληνες ανδρες, πρεπει να τις αγαπουν να τις σεβονται και να της φροντιζουν. Σε καμια των περιπτωσεων δεν οφειλουν οι Ελληνιδες γυναικες, να υπακουν, να σεβονται ανανδρους, δειλους, ραγιαδες. 

Οπως υπο­γραμμίζει ο Απόστολος Παύλος στην περικοπή της προς Εφεσίους Επιστολής που διαβάζεται κατά τη διάρκεια της ακολουθίας τού γάμου: «Οι άνδρες αγαπάτε τάς γυναίκας εαυτών, καθώς καί ο Χριστός ηγάπησε τήν εκκλησίαν» Οι πραγματικες Ελληνιδες χριστιανες, πρεπει παντοτε να βαδιζουν στον δρομο του Χριστου. Έναν δρομο που χαραξε η Αυγουστα Αγια Ελενη και ακολουθησαν εκατομμύρια άλλες Ελληνιδες. 

Την εποχη του μεσαιωνα υπηρχαν γνησιες Ελληνιδες. Για αυτό είμασταν στην κορυφη του μεσαιωνικου κοσμου. Ολες οι Ελληνιδες, εκεινους τους αιωνες κάθε Κυριακη πηγαιναν στην Εκκλησια. Η εκκλησια αποτελουσε τροπο ζωης για τις Ελληνιδες και τους Ελληνες. Ηταν παντοτε για τους Ελληνες η Εκκλησια η πρωτη τους σκεψη, η πρωτη τους προτεραιοτητα. Ακομη οι Ελληνίδες πηγαιναν σε εσπερινούς, αγρυπνιες κλπ. κάθε εβδομαδα, γιατι οι ανδρες απουσιαζαν μονιμως στα πεδια των μαχων και εκαναν φιλανθρωπιες. Πηγαιναν συνεχεια σε νοσοκομεια με φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν κανεναν απολυτως συγγενή και τους εκαναν παρεα, ενώ τους εδιναν παντοτε ελεημοσυνη. Για τους ιδιους λογους, πηγαιναν στα φτωχοκομεία. Επισης πηγαιναν σε κρατουμενους. 

Από αυτές της εξαιρετικες, μονογαμικες, ηθικες Ελληνιδες, γεννηθηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ηρωων αυτοκρατορων, στρατηγων, ανωτατων αξιωματικων και στρατιωτών του μεσαιωνα. Οι ανθρωποι αυτοι κρατουσαν ελευθερη την Ελλαδα, ενώ ταυτόχρονα την ειχαν παγκοσμια αυτοκρατορια. Εξαιτιας των χρηστων ηθων , οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους εγιναν διοικητες του, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο. Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, πανεπιστήμονες. Ο συνδιασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτως πολεμος

Την σημερινή εποχη υπαρχουν ακομη γυναικες ανθρωποι, γυναικες με πολυ μεγαλη αξια και τιμη. Αυτές είναι οι Συριες γυναικες οι οποιες πολεμουν με μεγαλη γενναιοτητα στην Συρια την νεα ταξη πραγματων. Γυναίκες νεες και μεγαλυτερων ηλικιων, οι οποιες δεν φλερταρουν με καποιον συνομηλικο τους, αλλά με τον κίνδυνο να σκοτωθουν, δεν αγκαλιάζουν τον σύντροφο τους, αλλά το οπλο τους, γιατί αυτο τις προστατευει απο τον εχθρό, γυναίκες που αντί να προσδοκούν να φέρουν μια νέα ζωή στον κόσμο, εκπαιδεύονται να αποφύγουν τον θάνατο, αλλα και πως να τον προκαλέσουν. Γυναικες με τιμη και αξιοπρεπεια οι οποιες δεν σαπισαν απο την σεξουαλικη διαφθορα, και την μοδα. Για αυτό είναι σε θεση να προσφερουν τα μεγιστα στην πατριδα τους, την Συρια. Για αυτό οι Συριοι παραμενουν ελευθεροι, σε αντιθεση με εμας που σκλαβωθήκαμε, εξαιτιας της σεξουαλικης διαφθορας.

Οι Συριες Γυναικες εχουν φυσικη ομορφια, και όχι ψευτικη με πλαστικες, μακιγιαζ κλπ. Μην ξεχνατε ότι συμφωνα με τους πατερες της Εκκλησιας το βαψιμο είναι εωσφορικη πλανη και κατα συνεπεια μεγαλη προσβολή προς τον Θεο. Αυτό διοτι παρουσιαζουν μια ψευτικη εξωτερικη εμφανιση, ενώ ταυτόχρονα βαφονται όπως αυτές που ασκουν την πορνεια. Οι Συριες είναι Γυναικες με τιμη, ηθος, αξιοπρεπεια, καλοσυνη. Αυτές οι γυναικες είναι μονον σε θεση αυτην την στιγμη να μεγαλωσουν της επομενες γενιες Ελληνων ηρωων. Οι Συριες χριστιανες που πολεμουν στο μετωπο, είναι οι μονες κατάλληλες γυναικες, για εμας τους Ελληνες ώστε να επιβιώσουμε ως εθνος. Ακομη είναι κατάλληλες οι Ελληνοσυριες που κατοικουν πολλους αιωνες στην Συρια. Σε αυτην την κατευθυνση θα πρεπει να κινηθούμε οργανωμένα και ομαδικα, εαν ειμαστε πραγματικοι Ελληνοχριστιανοι, και εάν θελουμε να επιβιώσουμε ως εθνος. Όλα αυτά μεχρι να δημιουργήσουμε εκ νεου πραγματικες Ελληνιδες γυναικες. Οι νεες Ελληνιδες μαζι με της Χριστιανες από την Συρια, και της Ελληνοσυριες, θα δημιουργησουν ένα νέο παρα πολύ ισχυρο Ελληνικο εθνος.

Τα προηγουμενα χρονια στην σαπια από την σεξουαλικη διαφθορα Ελλαδα, ηταν στην νεοταξικη μοδα, οι εκδιδόμενες γυναικες του πρωην ανατολικου μπλοκ. Στον αντιποδα τωρα για εμας τους γνησιους Ελληνοχριστιανους είναι οι πολεμιστριες Συριες Χριστιανες, και γενικα οι Συριες Χριστιανες, με της Ελληνοσυριες.

Ενδεικτικα και επιγραμματικα πριν κλεισω αυτό το αρθρο, σας αναφερω τι ελεγαν σχετικα οι προγονοι μας, περι γυναικων. Θεωρώ χαμένον, εκείνον που έχασε την ντροπή, μας αναφερει ο ύπατος, ο κορυφαιος των φιλοσόφων ολου του κοσμου ο Πλάτων. Όταν η γυναίκα αποβάλλει τον χιτώνα, αποβάλλει και την αιδω (Ηρόδοτος). Η μυαλωμένη γυναίκα ούτε τον πήχυ του χεριού της δεν αφήνει ελεύθερο για να τον βλέπουν δημόσια, αναφέρει ο Πλούταρχος. Με το να χάσης κάθε ίχνος εντροπής προσέλαβες όψιν πόρνης»(Παλαιά Διαθήκη – Προφ. Ιερεμίας 3,3). Και αν η γυναίκα είναι σεμνά ντυμένη τότε δεν φταίει βέβαια αν κάποιος σκανδαλιστεί μαζί της, αν όμως είναι άσεμνα ντυμένη τότε η ευθύνη της είναι τρομερή, διότι ο Χριστός μας έχυσε το αίμα του για τη σωτηρία των ψυχών. (Ιησούς Χριστός - Ματθαίος 5, 28).«Όταν φύγει η ντροπή από τον άνθρωπο γίνεται πρόξενος πολλών κακών» (Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος).

Ένα από τα πιο σημαντικα όμως είναι ότι όταν μια γυναικα εχει ηθικη, αξιοπρεπεια, καλοσυνη και γλυκυτητα, τοτε καλυπτει ενμερει η ολοκληρωτικα, τα τυχόν εξωτερικα της μειονεκτηματα. Εάν όμως είναι ασχημη και δεν εχει ουτε ηθικη, ουτε παιδεια, ουτε αξιοπρεπεια, τοτε είναι το απολυτο μηδεν. Το χειροτερο όμως είναι, ότι είναι καταστροφη για την κοινωνια και την Ελλαδα. 

συνεχίζεται στο Γ μέρος




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.