16 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΣΠΟΡΟΣ ΦΥ-ΤΕΜΕΝΟΣ

Γράφει το σποράκι

     Μετά απ' την "σποραδική" ξενάγησή σας στον υπό κατασκευή χώρο φιλοξενίας αστέγων… ποιες είναι οι εντυπώσεις σας; Ούτε φωνή ούτε απάντηση πήρα από σάς κι ας σας περίμενα φυτεμένο σε ένα χωματένιο παρτέρι. "Αθέατο" παρακολουθούσα τους άγρυπνους φρουρούς, να εκτελούν τα πατριωτικά τους καθήκοντα, προστατεύοντας με τόση αυταπάρνηση την ΣΤΕΓΗ. 
     Ωστόσο δεν σας αδικώ, βλέποντας την πίκρα σας για τον κατήφορο, που έχει πάρει η πατρίδα σας και μαζί μ' αυτήν κι εσείς… κι ας έχετε λίγο λίπος ακόμα. Πόσο νομίζετε πως θα κρατήσει κι αυτό; Επ' άπειρον; Μα καλά, δεν οσμίζεστε, πως φτάνει κι αυτό στο ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ; 
     Τέλος εποχής για κάθε αποθεματική από-στασή σας στις σχεδιασμένες κι επερχόμενες απ' τους κατακτητές σας δυσάρεστες εξελίξεις στην χώρα σας. Πήρατε μια γεύση άλλωστε τι θα πει ΑΣΤΕΓΟΣ μέσα στην πόλη του και τι μπορείτε να κάνετε κι εσείς, για να αποδείξετε πως δεν είστε αδιάφοροι στη δυστυχία τους… Σφαίρα είναι και στην στροφή σας περιτριγυρίζει…που ξέρετε τι μπορεί να "ξεφυτρώσει" για όλο τον ελληνικό λαό το ΑΥΡΙΟ! 
     Ιδού η ευκαιρία να αποδείξετε την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σας, που είναι ελληνική ΑΡΕΤΗ. Μαζί σας και η αφεντιά μου, για να σάς συγχαίρω, αν κάνετε το καθήκον σας κι αν παροτρύνετε και τους φίλους σας να σας μιμηθούν. Τότε θα συγχαρώ και τον εαυτό μου, για τον σπόρο της ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ. Και θα χαρώ που συνέβαλα, ώστε να συμμετάσχετε στον ΑΓΩΝΑ της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. 
     Προς το παρόν μετά χαράς να σας ενημερώσω για την πρωτοβουλία των καταδρομέων. Αυτοί οι αξιέπαινοι αγωνιστές είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν με όλα τα νόμιμα μέσα την ελληνικότητα αυτής της έκτασης και στην διάθεση των  αστέγων της Αθήνας. Κι ας γνωρίζουν πως οι δοσίλογοι πολιτικοί έχουν συμφωνήσει με τους διεθνιστές να δοθεί για την κατασκευή ΤΕΜΕΝΟΥΣ. Ευχής έργο θα ήταν να τους μιμηθούν και στις άλλες πόλεις, ώστε να αποφευχθεί η ΛΑΘΡΟΑΠΟΙΚΗΣΗ. 
     Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και σας μεταφέρω έναν διάλογο που άκουσα, πριν λίγο καιρό σ' ένα αεροπλάνο. Τι λέτε; Αν ήμουν επιβάτης; Μα έχει ανάγκη μεταφορικού μέσου ένα… αυτοκίνητο σποράκι; Σε μυστική αποστολή ήμουν και μού τράβηξαν την προσοχή δυο επιβάτες, που συζητούσαν χαμηλόφωνα. Φυτεύτηκα ανάμεσά τους κι άκουσα τον ένα να λέει χαμηλόφωνα στον άλλον: "Μην χτίσετε ποτέ επίσημο τζαμί στην Αθήνα. Αφήστε τους να προσεύχονται όπως και τώρα άτυπα, όπου θέλουν!"
     Αυτόματα ρώτησα τις… μυστικές μου υπηρεσίες (μόνο εσείς έχετε;) και βεβαιώθηκα πως ο μουσουλμάνος ήταν Αιγύπτιος Αξιωματούχος και Φιλέλληνας κι  εμπιστεύτηκε την βαρύνουσα άποψή του σε έναν Έλληνα διπλωμάτη. Εντυπωσιάστηκα απ' αυτή την φιλελληνική κίνησή του όπως κι εσείς άλλωστε, μα δεν έχω την απάντηση. Εσείς τι λέτε; Απ' την μεγάλη του αγάπη για την Ελλάδα το έκανε ή μήπως επειδή γνώριζε από "μέσα" τι σημαίνει ένα ΤΖΑΜΙ και τι πραγματικά είναι ένα ΤΕΜΕΝΟΣ; 
     Επειδή υποψιάζομαι πως ακόμα δεν έχετε αντιληφθεί για ποιο λόγο επιμένουν να χτίσουν τζαμιά σε ελληνικές πόλεις… θα σας κάνω μια μικρή ενημέρωση, για το πώς λειτουργεί ο μουσουλμανισμός. Οι ιμάμηδες, οι χοτζάδες, οι μουφτήδες και οι μουλάδες έχουν τεράστια δύναμη και εξουσία ζωής και θανάτου στους πιστούς τους. Μπορούν να φανατίσουν μέχρι θανάτου τις λαϊκές τους μάζες. Μπορούν να ελέγχουν απ' τον αριθμό των γεννήσεων, μέχρι το ποιος θα γίνει καμικάζι - μάρτυρας του ΙΣΛΑΜ. 
     Φανταστείτε να παραδοθεί στην ιδιοκτησία τους η τεράστια έκταση του Βοτανικού! Θα τον κάνουν άβατο κι απόρθητο, με την επένδυση της ιερότητας ενός τεμένους. Ποιο κράτος και ποιος ελληνικός Νόμος θα τολμά να επέμβει στις αυθαιρεσίες τους, όταν γίνουν άπληστοι κι ανεξέλεγκτοι; Τώρα όμως που προσεύχονται σκόρπιοι και σε κρυφούς χώρους, έχουν τον φόβο της παρανομίας και μπορεί η Αστυνομία να επέμβει. Μέσα σ' ένα ιδιόκτητο και νόμιμο τζαμί, θα είναι ο όχλος και ο ΑΛΛΑΧ. 
     Μ' αυτό το μυαλό να ονειρεύονται οι κοιμισμένοι λαθραίοι, που δεν "βλέπουν" στην Ελλάδα το ΣΠΟΡΑΚΙ! 
     Εσάς όμως φίλοι μου ελπίζω η παρουσία μου κοντά σας κάθε Κυριακή να σας έχει "ξυπνήσει" για το θράσος αυτών των εισβολέων, που δεν σέβονται ούτε την φιλοξενία σας, ούτε την χώρα σας αλλά ούτε και την θρησκεία σας. Εννοώ πως εσείς δεν πρέπει να ανέχεστε ανάμεσά σας αλλόθρησκους εισβολείς, που ήρθαν για να μείνουν και να σας αλλοιώσουν σαν λαό και σαν ΕΘΝΟΣ! 
     Κι επειδή το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό για όλο τον πληθυσμό σας, που στενάζει απ' τις απαιτήσεις των παράνομων εποικιστών, θα κάνω κατάχρηση του χρόνου σας, για να σας εμπιστευτώ μια ευχάριστη ΕΙΔΗΣΗ. Πρέπει όμως να μείνει μεταξύ μας, μέχρι να γνωστοποιηθεί απ' τους υπεύθυνους του ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ. 
     Όταν φύγατε εσείς, εγώ έμεινα εκεί και "αθέατο" άκουγα την συνομιλία τους. Αν και δεν συνηθίζω να κρυφακούω, γιατί θεωρώ πως δεν είναι σωστό, τόλμησα να γίνω ωτακουστής… επειδή συμπάσχω μαζί σας. Με εντυπωσίασε η αποφασιστικότητα των καταδρομέων, που παλεύουν με αυτοθυσία, για την επιτυχία του έργου που ανέλαβαν. Σχεδίαζαν λοιπόν την σίγουρη παραμονή στον χώρο αυτό, με μια πανελλήνια ΝΙΚΗ τους στις νομιμοφανείς αποφάσεις της προδοτικής κυβέρνησης.
     Γνώριζαν πως οι 300 άθλιοι της Βουλής βιάστηκαν να υπογράψουν την… καταδίκη τους (αμήν και πότε) το νομοσχέδιο εννοώ, για να αρχίσει η ανέγερση του τζαμιού. Όμως η υπογραφή τους είναι άνευ ουσίας, γιατί το απαγορεύει ένας Νόμος του Συντάγματος μεγάλης σημασίας. Η κατάληψη… πίσω έχει τη νομική κάλυψη και στο τέλος οι άστεγοι θα αποκτήσουν νόμιμη ΣΤΕΓΗ. 
     Εσείς λοιπόν που νοιάζεστε για την πατρίδα σας, μην πιστεύετε τις παραπλανητικές δημοσιεύσεις τους και μη μένετε αμέτοχοι. Αναλάβετε το δικό σας μερίδιο ευθύνης, δείξτε το ενδιαφέρον σας με παρουσία κι αγκαλιάστε τους ατρόμητους ΕΛΛΗΝΕΣ. Κι εκείνοι πρόθυμα θα σας ενημερώσουν λεπτομερώς, γιατί τα άθεα τσιράκια της Νέας Τάξης συμφώνησαν να χτιστεί το ΤΕΜΕΝΟΣ. Κι έτσι ο λαός θα κηρύξει ενωμένος, πως ο ελληνικός σπόρος θα μείνει στον Βοτανικό αιώνια ΦΥΤΕΜΕΝΟΣ! 

Το σποράκι 

(της Μαίρης Καρά)



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.