26 Οκτωβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΗΡΩΙΚΑ Ο Χ Ι!!!

Γράφει η Μαίρη Καρά

Έλληνες, πολίτες της σημερινής ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ Ελλάδας: Σας στέλνω μήνυμα Θάρρους, μήνυμα Αισιοδοξίας! Την 28η Οκτωβρίου 1940 οι παππούδες μας - που κάποιοι μπορεί να ζουν ακόμα - βγήκαν στους δρόμους αυθόρμητα και σύσσωμοι, μόλις άκουσαν πως ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. Δεν περίμεναν φοβισμένοι τον εχθρό, κλεισμένοι στα σπίτια τους. Όλοι μαζί σαν μια  ΨΥΧΗ ενωμένοι, πλημμυρισμένοι από τα πατριωτικά τους αισθήματα, επιβεβαίωσαν το ΟΧΙ του πρωθυπουργού τους. Ήταν έτοιμοι κι αποφασισμένοι να αγωνιστούν ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ με όλες τις δυνάμεις τους. Πάλεψαν με το αίμα τους με τιμή και δόξα, για να κρατήσουν όρθια κι αγέρωχη την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Κι έτσι έγραψαν την δοξασμένη σελίδα στην Ιστορία μας, δίνοντας το παράδειγμα και στους άλλους λαούς. Έτσι κατάφεραν να ελευθερώσουν την πατρίδα μας και να την παραδώσουν σε μας ξανά ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Έτσι δοξάστηκαν σ’ όλη την Οικουμένη. Γι’ αυτό κι απέδειξαν πως άξιζαν να λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ! Τιμή και δόξα στους προγόνους μας.

Και πάλι φέτος η ΕΛΛΑΔΑ μας ΠΕΝΘΕΙ για τον ίδιο της τον εαυτό και πάλι οι δοσίλογοι πολιτικοί μας γιορτάζουν μόνοι τους - χωρίς την παρουσία του ΛΑΟΥ - την υποταγή τους στο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΝΑΙ στους δήθεν εταίρους μας. Αυτό που υπέγραψαν με την προδοσία τους στη ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της πατρίδας μας. Είμαι ένας περήφανος ΝΕΟΣ Έλληνας και πονάει η καρδιά μου να βλέπω την ΧΩΡΑ ΜΑΣ να θρηνεί, να πενθεί κάθε μέρα! Έλληνες και Ελληνίδες! Μέσα στην καρδιά σας βαθιά, βάλτε το χέρι σας κι  ακούστε πως χτυπάει, για όσα απίστευτα περνάμε! Μην ρίξετε το ηθικό σας, παλέψτε με όσες δυνάμεις σας έχουν μείνει, πείτε το δικό σας ΟΧΙ: Δώστε γροθιά στην διαφθορά, στα ψέματα, στην προδοσία! Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά θυμηθείτε, επιβιώσαμε το 21, επιβιώσαμε το 18, επιβιώσαμε το 40!!! Επιβιώσαμε στον Εμφύλιο… Και ΤΩΡΑ μπορούμε να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ! 

Έλληνες ακούστε με! Κάνω έκκληση σε όλους σας να αγωνιστείτε για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας, που ο Αριστοτέλης άλλα έλεγε κι άλλα έγιναν, για τον Πολιτισμό, που μας κάνει διακριτούς σε όλο τον κόσμο, για την Τιμή μας, για όλους τους πολέμους που έδωσαν οι πρόγονοί μας, ώστε να διασωθούμε. Μα πάνω από όλα ΕΛΛΗΝΕΣ, παλέψτε για ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

“ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ” όπως έλεγε ο Εθνικός μας Ήρωας ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Μας αξίζει να ζούμε με το κεφάλι ψηλά. Δεν θα επιτρέψουμε να μας καταπατήσουν άλλο. Λύσεις δίνονται με τον αληθινό λόγο! Μπορούμε να το επιχειρήσουμε για την μαμά ΕΛΛΑΔΑ! Όση εμπιστοσύνη δείχνουμε σ’ αυτήν, τόσο θα μας τιμήσει και η ίδια.

Έρχονται δύσκολες μέρες για την αγαπημένη πατρίδα μας. Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για τον Ελληνικό Λαό. Γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε και Εθνικά και προσωπικά ο καθένας μας… να προσπαθήσουμε όσο καιρό μάς απομένει, να επιβληθούμε στον εαυτό μας, στις ανάγκες και στα πάθη μας και να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν τις προηγούμενες καλές εποχές μας. Εκεί όπου όλοι μπορεί να θεωρούσαμε την πατρίδα μας ΔΕΔΟΜΕΝΗ και να απολαμβάναμε τα αγαθά της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ χωρίς να υποψιαζόμασταν πιθανές άσχημες εξελίξεις… όμως ήμασταν έντιμοι άνθρωποι, εργατικοί, νοικοκυραίοι και πάνω απ’ όλα σωστοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ. 

Προσπαθήστε, δεν είναι πολύ δύσκολο… αν το θελήσετε πραγματικά και το αποφασίσετε… θα δείτε πως είναι εφικτό. Να ξαναγίνουμε οι ΗΡΩΕΣ Έλληνες που δόξασαν την Φυλή μας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και γράψαμε την δοξασμένη Ιστορία μας. Έτσι πρέπει να νοιώσουμε και τώρα πάλι, για να το καταλάβουν οι επικυρίαρχοί μας και να το βάλουν στα πόδια… όπως τότε που οι Έλληνες βροντοφώναξαν ΑΕΡΑ στα βουνά της Πίνδου… Τότε που ο Λαός δημιούργησε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κατά των Γερμανών, εμπνεόμενος από την αγνή ελληνική ΨΥΧΗ του, που δεν ανέχεται την ΣΚΛΑΒΙΑ! Ελάτε και σήμερα που ξαναθυμόμαστε το δοξασμένο ΟΧΙ, που είπαμε στους Γερμαναράδες… να το ξαναπούμε όλοι μαζί Ο Χ Ι! 

Έλληνες κάνω την αρχή και βροντοφωνάζω με όλη την δύναμη της ελληνικής ψυχής μου: ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και εύχομαι να θυμάστε: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΗ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.