29 Οκτωβρίου 2014

Σφαγές, βιασμοί, εκτελέσεις, σταυρώσεις, παιδοφιλία, κτηνοβασία: Είναι το Ισλάμ θρησκεία της αγάπης;;;

Μπορεί η φιλελεύθερη και προοδευτική Δύση να επιμένει πεισματικά, στα πλαίσια της λογικής του «πολιτικά ορθού λόγου», ότι οι τζιχαντιστές δεν έχουν καμία σχέση με το Ισλάμ, το οποίο αποκαλούν θρησκεία ειρήνης, ανοχής και αγάπης, όμως η πραγματικότητα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Επί 1.400 και πλέον χρόνια διαπράττονται στο όνομα του Αλλάχ τα μεγαλύτερα εγκλήματα: ομαδικές σφαγές, γενοκτονίες, σταυρώσεις, αποκεφαλισμοί, βιασμοί βρεφών, κτηνοβασίες…

Ενδεικτικά, παρατίθενται 10 σημεία που αποδεικνύουν ότι το Ισλάμ ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την αγάπη και την ειρήνη.

1) Τα τελευταία δέκα χρόνια διαπράχθηκαν στο όνομα του Αλλάχ 18.000 φονικές τρομοκρατικές επιθέσεις.

2) Ο Μωάμεθ, ο προφήτης του Ισλάμ, σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους επειδή «πρόσβαλαν» ή επέκριναν τη θρησκεία του. Οι μουσουλμάνοι οφείλουν να μιμηθούν το παράδειγμα του Μωάμεθ.

3) Σε πολλά εδάφια του Κορανίου αναφέρεται ότι ο Μωάμεθ «διατάχθηκε από τον Αλλάχ να πολεμάει εναντίον ανδρών, μέχρι αυτοί να αναγνωρίσουν ότι δεν υπάρχει άλλος Θεός από τον Αλλάχ και ότι ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του». Τα τελευταία εννέα χρόνια της ζωής του εξαπέλυσε τουλάχιστον 65 πολέμους γι” αυτό το σκοπό. Ο Μωάμεθ κινητοποιούσε τους στρατιώτες τους, τάζοντάς τους ως αντάλλαγμα λάφυρα, σεξ και έναν γεμάτο λαγνεία και απληστία παράδεισο. Αποκεφάλισε ομήρους, υποδούλωσε παιδιά και βίασε γυναίκες που αιχμαλωτίστηκαν στους πολέμους.

4) Μετά το θάνατο του Μωάμεθ, όσοι βρίσκονταν γύρω του, επιδόθηκαν σε έναν ανελέητο «εμφύλιο» πόλεμο. Η αγαπημένη του κόρη, Φάτιμα, απέβαλε το εγγόνι του, όταν ο δεύτερος Χαλίφης Ουμάρ Α” της έσπασε τα πλευρά.  Ο σύζυγός της Αλί, τέταρτος χαλίφης, πολέμησε εναντίον της Αΐσα, της αγαπημένης συζύγου του Μωάμεθ. Τρεις από τους τέσσερις πρώτους χαλίφηδες δολοφονήθηκαν.

Μέσα σε 50 μόλις χρόνια από το θάνατο του Μωάμεθ, ακόμη και η Κάαμπα ερειπώθηκε εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου μεταξύ των ακολούθων του.

5) Ο Μωάμεθ υποχρέωσε τους μουσουλμάνους να πολεμούν τους αλλόθρησκους και να τους εξισλαμίζουν. Τις πρώτες δεκαετίες μετά το θάνατό του, οι σύντροφοί του κατέκτησαν εδάφη που ανήκαν σε Χριστιανούς, Ινδουιστές, Εβραίους και Βουδιστές.

Μόλις 25 χρόνια μετά το θάνατό του, οι μουσουλμανικές στρατιές είχαν καταλάβει εδάφη και πληθυσμούς σε περισσότερες από 28 σύγχρονες χώρες εκτός της Σαουδικής Αραβίας.

6) Έκτοτε και επί 1.400 χρόνια οι μουσουλμάνοι συνεχίζουν τη τζιχάντ, σκοτώνοντας αλλόθρησκους. Από τότε δεν έχει περάσει ούτε μέρα που οι μουσουλμάνοι να μην εκτέλεσαν ή να μην έσφαξαν κάποιον στο όνομα του Αλλάχ. Καμία άλλη θρησκεία δεν έχει διεξάγει έναν τέτοιο πόλεμο.

7) Το Ισλάμ είναι η μόνη θρησκεία που απειλεί με θάνατο όποιον πιστό του αποστατήσει.

8) Το Ισλάμ διδάσκει ότι οι μη μουσουλμάνοι είναι υπάνθρωποι. Ο Μωάμεθ είπε ότι οι μουσουλμάνοι που έχουν διαπράξει φόνο μπορούν να καταδικαστούν σε θάνατο. Αλλά ένας μουσουλμάνος δεν μπορεί να καταδικαστεί σε θάνατο εάν έχει σκοτώσει αλλόθρησκο.

9) Το Κοράνι ποτέ δεν μιλά για την αγάπη του Αλλάχ για τους μη-μουσουλμάνους, αντιθέτως μιλά για τη σκληρότητά του και το μίσος του εναντίον των αλλόθρησκων περισσότερες από 500 φορές.

10) «Allahu Akbar! Allahu Akbar! Allahu Akbar!»…Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που ακούστηκαν στο πιλοτήριο της πτήσης 93 που έπεσε πάνω στους Δίδυμους Πύργους…Αυτά είναι τα λόγια που κραυγάζουν οι τζιχαντιστές σφαγείς…

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.