31 Οκτωβρίου 2014

Η κραυγή οργής ενός πολύτεκνου πατέρα σε ενα εθνοκτόνο κράτος.

Είμαι ένας πατέρας που ο Θεός του χάρισε 7 παιδιά. 

Δεν έχω κανένα παράπονο. Αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί να μην κάνετε μια καταγγελια στον εισαγγελέα για το έγκλημα εκ προμελέτης που συντελείται στους υπερπολυτέκνους γονείς και οικογένειες. 

Δεν είναι έγκλημα όταν ο άγαμος άνθρωπος έχει 9.000 ευρώ αφορολόγητο δια 12 μήνες = 750 ευρώ το μήνα δια 30 μέρες = 25 ευρώ την μέρα και την ίδια στιγμή μία οικογένεια με 9 ανθρώπους αντί να έχει αφορολόγητο 9 Χ 9.000= 81.000 ναί!!! 81.000 ευρώ αφορολόγητο να πληρώνει 540 ευρώ φόρο εισοδήματος στα 19.000 ευρώ, ΕΝΦΙΑ 900 ευρώ, να έχει παρακράτηση φόρου από την διακοπή του αφορολογήτου των παιδιών 220 ευρώ το μήνα απο τον μισθό κ.λ.π. 

Ας μας απαντήσει ένας εισαγγελέας δεν πρέπει να κινηθεί αυτεπάγγελτα? 
Αυτό δεν αντίκειται στο Σύνταγμα περί της ισονομίας των πολιτών απέναντι στη φορολογική αρχή? 

Τι έχει να μας πει ο νέος αντιρατσιστικός νόμος ότι ένα παιδί 3, 5, 9, 12, 15, 17 ετών δέν έχει ανάγκες και το βλέπει ο νόμος σαν ζώο ή ακόμη χειρότερα …. σε σχέση με έναν ενήλικα 19, 22 ή 52 ετών? 

Ποιοί οικονομολόγοι έκαναν αυτές τις εισηγήσεις? Αν έκαναν λάθος να το διορθώσουν και να ζητήσουν συγνώμη και τελεία. 

Αν όμως επιμείνουν σ” αυτές τότε ο εισαγγελέας ναί ή δικαιοσύνη να κινηθεί αυτεπαγγέλτως κατά του φοβερού αυτού εγκλήματος που συντελείται εκ προμελέτης και έχει την μορφή γενοκτονίας και να συλλάβει τους υπαιτίους που έχουν γράψει το σύνταγμα και την κατά δύναμη συνεισφορά των πολιτών στα παλιά τους τα παπούτσια. 

Κάποιος υπουργός αλλά και πολλοί γνωστοί μου πολλάκις έχουν τοποθετηθεί με την φράση δεν θα πληρώνουμε εμείς τα γαμ…..κα των πολυτέκνων. 

ΟΧΙ!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ. 

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 9.000 ΕΥΡΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ 
9 ΑΝΘΡΩΠΟΙ Χ 9.000ΕΥΡΩ = 81.000 ΕΥΡΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ. 

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΗ. ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΣΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! 

ΟΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΣΦΟΔΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ. 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ο ελάχιστος
ΚΑΝΤΑΡΑΚΙΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

πατέρας 7 παιδιών-ΣΚΙΑΘΟΣ.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.