28 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ‘ 40 ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ «ΝΑΙ» ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

Γράφει η Μαίρη Καρά 

ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες είμαστε η μόνη αληθινή απειλή για τα σχέδια των υποχθόνιων εχθρών μας. Αποτελούμε το μοναδικό εμπόδιο για την κατάκτηση ολόκληρου του Πλανήτη. Είμαστε ο μόνος λαός που αντιστέκεται σθεναρά στα δολοφονικά σχέδιά τους. Εμάς θέλουν να εξαφανίσουν πρώτα, για να εκφοβίσουν και τους άλλους, για να παραδοθούν εύκολα. Αυτό επιδιώκουν με την ισχύ των οικονομικών όπλων τους. Να διαλύσουν όλα τα ΕΘΝΗ και να μείνουν μόνο 500 εκατομμύρια δούλων τους. Σίγουρα όμως λογαριάζουν χωρίς τους Έλληνες… Γιατί δεν διανοούνται ποιοι είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ! 

ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες όμως γεννηθήκαμε για να ζούμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και δημιουργικοί και αμυνόμαστε ηρωικά για την εξασφάλιση των Εδαφικής και Εθνικής μας ακεραιότητας. Δεν θα παραδοθούμε χωρίς ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στους φασιστικούς εκβιασμούς τους και δεν θα υποταχθούμε στις επεκτατικές διαθέσεις τους. Θα αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων, για να διασώσουμε τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της ακέραιης πατρίδας μας και της δοξασμένης ΦΥΛΗΣ μας. 

ΕΜΕΙΣ οι αναγνωρισμένοι απόγονοι των φωτισμένων προγόνων μας θα τους αντιμετωπίσουμε σαν ίσος προς ίσον σε ΔΥΝΑΜΗ κι ας θεωρούν αυτά τα απάνθρωπα νεοταξικά κτήνη, πως με την οικονομική και τεχνολογική δύναμή τους, θα μας υποτάξουν αμαχητί. Όσο κι αν νομίζουν πως γνωρίζουν την ψυχολογία του Έλληνα κατοίκου αυτής της υπέροχης χώρας… θα ανακαλύψουν πως έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους… γιατί ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είναι τα υποταγμένα πολιτικάντικα πιόνια τους, που εκτελούν υπάκουα τις εντολές τους… Έλληνες είναι οι ελληνικός λαός, που μόνο στο όνειρό τους θα υποτάξουν.

ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες δεν λυγίζουμε μπροστά σε κανέναν κίνδυνο, όταν κινδυνεύει η Ανεξαρτησία μας και τα ιερά χώματα της πατρίδας μας. Μπορεί για λίγο να δείχνουμε πως δεν συνειδητοποιούμε τον κίνδυνο… μα όταν μας πιέσουν… τότε αλίμονο σε όποιον διεκδικεί ελληνικού εδάφους και… μυαλού. Γιατί ο Έλληνας μπορεί να αργεί, αλλά δεν αδιαφορεί. Υπομένει καρτερικά τις απαράδεκτες επιθέσεις των εχθρών του – ποτέ δεν επιτίθεται ο ίδιος – μα εκείνη την ευλογημένη στιγμή, που θα φτάσει το μήνυμα στην ελληνική ψυχή… γίνεται θηρίο ανήμερο και ορμά ακάθεκτο προς τη ΝΙΚΗ! Τότε αλίμονο σ’ όποιον βρεθεί μπροστά του… 

ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες γινόμαστε ακαταμάχητοι όταν αποφασίσουμε πως ήρθε η ΩΡΑ να πάρουμε τα όπλα και να σώσουμε όσα ΙΔΑΝΙΚΑ μας ανήκουν κι ονειρεύονται να τα καταπατήσουν βάρβαροι και ύποπτης προέλευσης σατανικοί λαοί της υφηλίου. Ιστορικό και αξεπέραστο παράδειγμα το ιστορικό ΟΧΙ του ΕΠΟΥΣ του ‘ 40, την επέτειο του οποίου τιμάμε σήμερα, έστω και κάτω από τις παράλογες απαιτήσεις των δήθεν κατακτητών μας. Είμαστε όμως σίγουροι πως αυτή είναι η τελευταία μαύρη επέτειος… γιατί το ηφαίστειο της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ έχει αρχίσει ήδη να δείχνει τις απειλητικές του διαθέσεις. 

ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες την τελευταία στιγμή του κινδύνου αφυπνιζόμαστε και ξυπνά μέσα μας το ισχυρό πατριωτικό συναίσθημά μας και… ΜΠΑΜ για τον πόλεμο. Τότε καταλαβαίνουν οι εχθροί μας πόσο λάθος έκαναν να τα βάλουν με τον ηρωικό Έλληνα. Όπως είπε και ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ εκ των υστέρων όμως… αφού πήραν το μάθημά τους πρώτα απ’ τους γενναίους Έλληνες πολεμιστές. Έτσι θα γίνει και τώρα που δοκιμάζουν πάλι να μας επιτεθούν… Θα πάρουν το μεγαλύτερο μάθημα ηρωισμού από τους κατασυκοφαντημένους Έλληνες και θα μπούνε ξανά ταπεινωμένοι στην υποχθόνια φωλιά τους… 

ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες θα ΕΝΩΘΟΥΜΕ πάλι και θα βρούμε την δύναμη να αρνηθούμε τα δήθεν ΧΡΕΗ μας και θα διώξουμε κλοτσηδόν από την κυβέρνηση της πατρίδας μας τα σιχαμερά και γλοιώδη τροικανά σκουπίδια. Αυτά που βρήκαν την ευκαιρία να μας το παίξουν «κυβερνήτες», πατώντας πάνω στα ανύπαρκτα πατριωτικά αισθήματα αυτών των υποτακτικών και βλαβερά φιλόδοξων πολιτικάντηδών μας. Αυτών που έχουν σαν θεό τους το ΧΡΗΜΑ και σαν επαγγελματική καταξίωση την πολιτική δόξα. Αυτήν που πηγάζει μέσα από διαπλεκόμενες συναλλαγές και υπαρξιακές προδοτικές προσφορές. 

Εμάς τους πολιτισμένους Έλληνες φοβόνται οι δειλοί και κρυπτόμενοι νεοταξίτες. Αυτοί που δίνουν εντολές στα υποταγμένα κι αγορασμένα κυβερνητικά υπολείμματα μας. Εμάς φοβόνται σαν τον… διάβολο τον πατέρα τους, που τον προσκυνάνε τώρα πια αρκετά φανερά, ονειρευόμενοι την ημέρα που θα βασιλέψει σ’ αυτόν τον έρημο πλανήτη. Δεν γνωρίζουν όμως πως το μόνο τους εμπόδιο είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί μόνο αυτός ο ξεχωριστός λαός δεν προσκυνά άλλους θεούς και δυνάστες.

Εμάς φοβόνται τόσο πολύ πως θα τους χαλάσουμε τα σχέδια, γι’ αυτό και εξασκούν τόσο μεγάλη πίεση πάνω μας. Το ξέρουν πολύ καλά πως ακόμα κι αν καταφέρουν να διαλύσουν την χώρα… εμείς οι επιζήσαντες ΕΛΛΗΝΕΣ, μπορούμε να την αναστήσουμε από την τέφρα… γιατί εμείς έχουμε αιώνιες ρίζες στοΣΥΜΠΑΝ. Ενώ αυτά τα τρομαγμένα σκουλήκια του διαστήματος δεν αποτελούν ΕΘΝΟΣ… είναι ένα συνοθύλευμα επικίνδυνων αποβλήτων, που κάποια κακιά μας μοίρα τα… φύτεψε στη ΓΗ. Εμείς όμως θα τα ξεριζώσουμε και θα τα στείλουμε πάλι να αιωρούνται στο διάστημα ΑΙΩΝΙΑ. 

ΕΜΕΙΣ οι ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ όμως είμαστε υποχρεωμένοι να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ΑΔΟΞΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ… πως είμαστε ένας ιστορικός λαός, μια ένδοξη φυλή Ελλήνων, που διατηρεί όλα τα εθνολογικά και ιστορικά χαρακτηριστικά των Αρχαίων μας προγόνων και πως θα αγωνιστούμε υπέρ ΠΑΤΡΙΔΟΣ με όλες μας τις δυνάμεις και με την πίστη πως ο ελληνικός λαός είναι ξεχωριστός και αποφασισμένος να επιβιώσει στον ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ. Κανένα διεστραμμένο μυαλό των ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ δεν μπορεί να μεταλλάξει το D.N.A.μας και να μας καταστήσει ανεγκέφαλους και ανιστόρητους. Γιατί οι φιλοσοφικές ΙΔΕΕΣ μας είναι βαθειά ριζωμένες μέσα μας και δεν αποχωρίζονται από το ελληνικό ΑΙΜΑ! 

Λέμε λοιπόν ξανά το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ στους απογόνους εκείνων που νικήθηκαν από το ηρωικό ελληνικό έθνος το ‘ 40, που έγραψε την ενδοξότερη ιστορική σελίδα του. Και η σελίδα αυτή δεν έκλεισε ακόμα… θα παραμένει ανοιχτή, όσο πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη αναπνέει έστω κι ένας ΕΛΛΗΝΑΣ… 

ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ… ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ… ΞΥΠΝΙΟΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ! 

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ... ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ  ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ... ΓΙΑΤΊ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ! 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΝΤΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΗ. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.