28 Οκτωβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΣΤΑ… ΚΑΓΚΕΛΑ.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αλήθεια τι ευτυχία να είσαι σήμερα Έλληνας, (σσς μη μας ακούσουν),  κάτοικος αυτής της χώρας που έχει πιάσει το «νόημα» του εκσυγχρονισμού και της προόδου και ευτυχισμένος απολαμβάνει τα «αγαθά» της Τρόικας και των μνημονίων, με τα… χρέη να τον πνίγουν μέχρι το λαιμό και με τις πρόσφατα απίστευτες καταιγίδες και πλημμύρες!

Μόλις πριν από δέκα χρόνια ήταν πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς πως θα έρχονταν μέρα που η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, θα γιορτάζονταν με εκατοντάδες οπλισμένα ματ, με σιδερόφρακτους φράκτες, με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, με φρουρές πρακτόρων με εκείνα τα χαρακτηριστικά μαύρα γυαλιά, με αμέτρητες κάμερες ασφαλείας και με τον κόσμο που υποτίθεται πως γι’ αυτόν τιμάται η εθνική επέτειος, απομακρυσμένο με βίαιο τρόπο σε απόσταση ασφαλείας από την εξέδρα των επισήμων. Άλλωστε και αυτή η παρέλαση που γίνεται έτσι όπως γίνεται, είναι για τους επισήμους, για τους προνομιούχους και τους εκσυγχρονιστές, γι’ αυτούς που επέτυχαν με πολύ «κόπο» να κάνουν την χώρα ξέφραγο αμπέλι σε κάθε καρυδιάς μουσουλμανικό καρύδι, γι’ αυτούς,, (τι ειρωνεία),  που επιμένουν πως θα πρέπει προσεχώς η παρέλαση να καταργηθεί! 

Αντ’ αυτού να έχουμε παρελάσεις ομοφυλοφίλων, οικολόγων της σεξουαλικής απελευθέρωσης, φιλόζωων και άλλων «πολύχρωμων» και να γιορτάζουμε με όλες τις τιμές την… παγκόσμια ημέρα του σκύλου. Την ίδια ώρα, (το έχετε άραγε αντιληφτεί ;)  όλες οι γειτονικές χώρες με πρώτη και καλύτερη της «φίλη» και «σύμμαχο» μας Τουρκία, τιμούν με κάθε μέσο τις εθνικές τους επετείους και προβάλουν με κάθε μέσο ένα ακράτητο εθνικιστικό επεκτατισμό σε βάρος της ευρωπαϊκής και «εκσυγχρονισμένης» Ελλάδας. Αντίθετα για μας όλα αυτά είναι… αναχρονιστικά κόμπλεξ.

Δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς πριν από δέκα και παραπάνω χρόνια πως θα έρχονταν μια μέρα που θα υπάρχουν πολίτες αυτής της χώρας οι οποίοι θα θεωρούν τις εθνικές επετείους και τις παρελάσεις… φασιστικές εκδηλώσεις, την ανάρτηση της σημαίας στα μπαλκόνια, ένδειξη ρατσιστικών προθέσεων, πως κάθε αναφορά για τις παραδόσεις για την Ορθοδοξία για τα  πιστεύω με τα οποία επέζησε επί πολλούς αιώνες ο ελληνισμός, να θεωρούνται αναχρονισμός και οπισθοδρόμηση. 

Το ξέρετε πως εκείνο που ξενίζει αλλά και εξοργίζει περισσότερο τους εκπροσώπους της «σωτήριας» για την Ελλάδα Τρόικας, είναι η παρουσία ρασοφόρων στις δημόσιες εκδηλώσεις ; Το ερώτημα που απευθύνουν πιο συχνά στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, όπως μου εκμυστηρεύτηκε ανώτερη κυβερνητική πηγή, είναι τι θέλουν όλοι αυτοί με τα μαύρα καταθλιπτικά ράσα πάνω στην εξέδρα σε μια δημόσια γιορτή, στην παρέλαση της εθνικής επετείου, σε κάθε επίσημη τελετή που ευλογείται με τον πατροπαράδοτο ορθόδοξο αγιασμό. 

Το ερώτημα που απευθύνουν συχνά είναι γιατί να προβάλλονται αυτοί οι θλιβεροί και οπισθοδρομικοί για την Τρόικα μαυροφόροι κληρικοί και γιατί ο κόσμος να πηγαίνει στις εκκλησίες, να εκκλησιάζεται, να κοινωνεί, να έχει ορθόδοξο θρησκευτικό φρόνημα. Αυτά δεν επιτρέπονται σε μια ευρωπαϊκή σύγχρονη χώρα, σε μια χώρα που θέλει να πάει μπροστά, να γίνει ισότιμο και ισάξιο μέλος της Ενωμένης Ευρώπης της οποίας το έμβλημα της είναι η… πόρνη της Βαβυλώνας.

Όσοι επιμένουν σε όλες αυτές τις «αναχρονιστικές» πρακτικές, όσοι επιμένουν να προβάλουν την πατροπαράδοτη εθνικοθρησκευτική ταυτότητα, θα πρέπει να αποβληθούν από τον δημόσιο βίο, να απομονωθούν, να εξοβελιστούν και να εξαφανιστούν έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα να ακούγονται από τον «βομβαρδισμένο» λαό για χάριν το «καλό» του τόπου. Αυτός ο «βομβαρδισμένος» λαός εκπαιδεύεται από τα νέα σύγχρονα σχολεία του να… θεωρεί τις λεσβίες και τους κάθε λογής ανώμαλους σαν αντιπροσωπευτικό δείγμα της «προόδου» και του σύγχρονου ευρωπαϊκού πολιτισμού. 

Εκπαιδεύεται να θεωρεί πως οι Άγιοι της Ορθοδοξίας είναι κάτι… άσχημοι και αποκρουστικοί γέροντες, πως οι ήρωες της επανάστασης του 21, ήταν εγκληματικά στοιχεία και κάποιοι παράνομοι κλέφτες, (κατά τα κεμαλικά ιστορικά πρότυπα) και ότι οι ήρωες του 40 πολεμούσαν… χωρίς αντίπαλο. Εκπαιδεύεται να πιστεύει πως η καθημερινή εισβολή δεκάδων μουσουλμάνων, είναι η ευλογία του πολύπολιτισμού και του εκσυγχρονισμού μας. Αυτός ο λαός εκπαιδεύεται να συμπεριφέρεται σαν ένα πρόβατο που δεν του επιτρέπεται να έχει βούληση, δεν του επιτρέπεται να έχει θρησκευτική συνείδηση, δεν του επιτρέπεται να έχει εθνικές αξίες και εθνική ταυτότητα, εκπαιδεύεται να ψηφίζει αυτούς που του επιβάλουν στην «προκάτ δημοκρατία» τους. Αυτός ο λαός πρέπει να «σφάζεται» καθημερινά στην υπηρεσία της προόδου και της παγκόσμιας Νέας Τάξης.

Υπάρχει όμως κάτι που δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί οι… εξωγήινοι τροικανοί και οι εγχώριοι δούλοι τους που κατέχουν τις ανώτερες κυβερνητικές θέσεις. Υπάρχει κάτι το πολύ απλό που δεν το κατανόησαν ποτέ και μάλλον ποτέ δεν θα το κατανοήσουν. Υπάρχει κάτι που δεν μπορούν ποτέ να το δουν και να το χωνέψουν. Η «φυλακή» της λογικής τους δεν μπορεί να καλύψει, να σκεπάσει, να εξαφανίσει, κυρίως να εξηγήσει κάποιες «παράξενες»  αξίες όπως ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία. Αν αυτό ίσχυε, τότε δεν θα υπήρχαμε εδώ και αιώνες  και το πρόβλημα τους θα είχε λυθεί προ πολλού.

Η εθνική επέτειος δεν αλυσοδένεται πίσω από σιδερένια κάγκελα ενός προδοτικού κατεστημένου. Είναι η εθνική επέτειος  του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Και όπως το είπε και το ξανάλεει κάθε μέρα εκείνος ο μεγάλος Άγιος  Παππούλης του Αγίου Όρους, που κάποιοι θέλησαν να τον «θολώσουν» μετατρέποντας τον σε…σούπερ σταρ, (άλλη μια πονηρή επιχείρηση της Νέας Τάξης), «Η Ελλάδα δεν χάνεται. Αυτοί έχουν τα σχέδια τους αλλά έχει και ο Θεός τα δικά Του».  Και η ιστορία ξέρει να τιμωρεί τους προδότες και τους παραβάτες των εντολών Του.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.