21 Οκτωβρίου 2014

Ο ιός Έμπολα είναι μια μυθοπλασία: όσοι έχουν μολυνθεί είναι εκείνοι που έχουν υποβληθεί σε θεραπείες και ενέσεις από τον Ερυθρό Σταυρό;

Το οργουελικό σενάριο που βλέπουμε τώρα στο Δυτικό μας "πολιτισμός" με (γεγονότα, και όχι θεωρίες ... για όσους έχουν περάσει ένα ελάχιστο όριο της προκατάληψης και φόβου), θα πρέπει να αφήσουν τις πόρτες ανοιχτές σε εκδοχές της πραγματικότητας, όπως το παρακάτω, το οποίο φαίνεται παράλογο.

Οι άνθρωποι στο δυτικό κόσμο πρέπει να γνωρίζουν τι συμβαίνει εδώ στη Δυτική Αφρική. ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ!!! Ο ιός "Έμπολα", δεν υπάρχει και δεν έχει εξαπλωθεί. Ο Ερυθρός Σταυρός έφερε την ασθένεια σε 4 συγκεκριμένες χώρες για 4 συγκεκριμένους λόγους, η μόλυνση έχει συνάψει μόνο από εκείνους που λαμβάνουν θεραπείες και ενέσεις από τον Ερυθρό Σταυρό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Λιβερία και οι Νιγηριανοί έχουν αρχίσει να κυνηγάνε έξω τον Ερυθρό Σταυρό από τη χώρα τους για την αλήθεια στις πληροφορίες τους. 

Τώρα ακολουθούν επίσης: 

ΟΙ ΛΟΓΟΙ: Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται την "ερήμωση", όταν πρόκειται για την Αφρική. Σίγουρα είναι πάντα στο μυαλό της Δύσης, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η Αφρική δεν θα είναι ποτέ ήρεμη, σκοτώνονται 160 Αφρικανοί ανά ημέρα, καθώς και χιλιάδες που γεννιούνται κάθε μέρα. Έτσι, οι πραγματικοί λόγοι είναι πιο «απτοί.. 

Λόγος 1:  
Το εμβόλιο που έχει υλοποιηθεί από την ασθένεια ονομαζόταν «Έμπολα», και έχει εισαχθεί στη Δυτική Αφρική, με απώτερο στόχο να πάρει τα στρατεύματα στο έδαφος στη Νιγηρία, τη Λιβερία και τη Σιέρα Λεόνε. Αν θυμάστε η Αμερική είχε απλώς προσπαθεί να πάρει την Νιγηρία με τη λειτουργία «Boko Haram», όμως θα πήγαιναν στην κόλαση, οι Νιγηριανοί αν έλεγαν την αλήθεια.


Η συνολική στήριξη έχει φύγει και τώρα χρειάζεται ένα νέος λόγος για να αφήσουν τα στρατεύματα στο έδαφος στη Νιγηρία και να κλέψουν τα νέα αποθέματα πετρελαίου που έχουν ανακαλυφθεί.

Λόγος 2: 
Η Σιέρα Λεόνε είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος προμηθευτής διαμαντιών στον κόσμο. Κατά τους τελευταίους 4 μήνες ήταν στην απεργία, αρνούμενος να τους παράσχει τα διαμάντια λόγω των φρικτών συνθηκών εργασίας στα οποία ήταν η αμοιβή και η αμοιβή των δούλων. Η «Δύση ποτέ δεν θα πλήρωνε ένα δίκαιο μισθό για τους πόρους αυτούς, γιατί η ιδέα είναι να κρατήσει τους ανθρώπους να επιβιώσουν μόνο με μια σακούλα ρύζι και εξωτερικής βοήθειας, έτσι ώστε να μπορούν να παραμείνουν σε μια πηγή της ιώνιας δουλείας φθηνά. 


Επίσης υπηρέτησαν ως λόγος για να πάνε οι χερσαίες δυνάμεις στη Σιέρα Λεόνε, για να δώσουν ένα τέλος στις απεργίες των ανθρακωρύχων των διαμαντιών. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν ένα τέτοιο πράγμα.  Όταν οι εργάτες αρνούνται να εργαστούν, αποστέλνονται τα στρατεύματα στο έδαφος, ακόμη και αν πρέπει να σκοτώσουν για να τα αντικαταστήσουν όλα αυτά, το μόνο που επιθυμούν είναι να πάρουν πίσω τα διαμάντια και να τους βγάλουν από τη χώρα. Φυσικά έχουν ξεκινήσει πολλές εκστρατείες για να εισβάλουν σε αυτές τις χώρες ξεχωριστά. Αλλά ο ιός "Έμπολα" επιτρέπει την πρόσβαση σε ολόκληρη την περιοχή ταυτόχρονα. 

Λόγος 3: 
Εκτός από την κλοπή της Νιγηρίας πετρελαίου, θα αναγκάζουν και την επιστροφή στη Σιέρα Λεόνε στα ορυχεία, εστάλησαν επίσης στρατεύματα των εμβολιασμών FORCE (του θανάσιμου δηλητηρίου του ιού «Έμπολα») αυτοί οι Αφρικανοί που δεν είναι τόσο ανόητοι, το έχουν κάνει εθελοντικά. Εστάλησαν 3000 στρατιώτες για να βεβαιώσουν ότι αυτό το "δηλητήριο" συνεχίζει να εξαπλώνεται, επειδή -  αυτό μεταδίδεται μόνο μέσω των εμβολιασμών. Αυτά δημοσιεύονται ολοένα και σε περισσότερα «άρθρα στη Λιβερία, για να ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με τα ψέματα και τους χειρισμούς των ΗΠΑ.

Όλο και πιο πολύ οι «Αφρικανοί αρνούνται να επισκεφθούν τον Ερυθρό Σταυρό.  Τα στρατεύματα θα αναγκάσουν να εμβολιάσουν  τον πληθυσμό,  και να επιβεβαιώσουν οπτικά το πανδημικό ιό Έμπολα. Εκτός από αυτό, ο Ερυθρός Σταυρός για την προστασία της Λιβερία και των Νιγηριανών έχουν το δικαίωμα να τους εκδιώξουν από τις χώρες προέλευσής τους.  

Λόγος 4:  
χουν ήδη ξεκινήσει με ιστορίες για το πώς οδηγήθηκε στις ΗΠΑ και έχει εμφανιστεί στο Ντάλας, σχετικά με το πώς θεραπεύτηκαν από στους γιατρούς, αλλά τώρα δεν χορηγείται σε μαύρους η θεραπεία κλπ.. Τι θα προκαλέσει αν οι μαύροι πρέπει να αγωνιστούν για να κάνουν το εμβόλιο, διότι φαίνεται ότι η "θεραπεία" είναι εκτός ορίων για τους μαύρους. Θα έρθουν σε ορδές για να το έχουν και στην συνέχεια, θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα.  Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ελπίδα ... έτσι είναι.

Επειδή βασίζονται στην άγνοια μας, για να ολοκληρώσουν της "ατζέντες" τους [με την έννοια των Προγραμμάτων]. Ρωτήστε τον εαυτό σας αν ο ιός Έμπολα μεταδίδεται από άτομο σε άτομο, και όχι «με μια ελεγχόμενη διάχυση μέσω του εμβολιασμού, επειδή η CDC και η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεχίζει να επιτρέπει της πτήσεις προς τις χώρες αυτές, δεν υπάρχουν κανόνες; Και πάνω απ 'όλα, γιατί να συνεχίζουν να πετάνε σε αυτές τις χώρες;

Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να μοιράζουμε την παγκόσμια πληροφόρηση, δεδομένου ότι δεν παρέχει την πραγματική προοπτική των ανθρώπων που ζουν στη Δυτική Αφρική. 

Λένε ψέματα για τα κέρδη τους,  υπάρχουν αρκετές φωνές εκεί έξω, με σαφή πληροφορία για να βοηθήσουν να μοιράσουμε την πραγματικότητά. Εκατοντάδες χιλιάδες έχουν σκοτωθεί, παραλύσει μόνιμα ανάπηροι από αυτό το εμβόλιο σε όλο τον κόσμο, και τελικά το συνειδητοποιούν.  Τώρα τι κάνουμε με όλες αυτές τις πληροφορίες; Απομυθοποιώντας το Nana Kwame Debunk.

Ο Nana Kwame είναι ο άνθρωπος από την Γκάνα, που ανακοίνωσε την φάρσα του ιού Έμπολα για να το σπάσει σε κομμάτια και κάποιος εκεί έξω είναι προφανώς τσαντισμένος γι 'αυτό. Στο Facebook [δείτε εδώ το πρωτότυπο αυτού του άρθρου] που δημιουργήθηκε σε ένα προφίλ, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι ο πραγματικός Νανά Kwame, και τον περιγράφουν ως ένα άτομο που ήταν στη φυλακή και ήταν αμερικανός πανκ αναλφάβητος. Οι hucksters και οι trolls προσπαθούν να περάσουν την μεγάλη ψεύτικη διάδοση με αυτούς τους όρους. 

Εδώ είναι αυτό που κάνει αυτό το ολόκληρο ψευδείς ελιγμών: Υπάρχει μια νόμιμη επιχείρηση στην Γκάνα από όπου ο Νανά είναι συνιδιοκτήτης. Στο facebook, ο Νανά αναφέρεται και ως συν-ιδιοκτήτης και μπάρμαν. Αυτό δεν θα ήταν δυνατό αν η Νάνα ήταν ένας πανκ του δρόμου, της Αμερικής, και μετά από αυτό αφαιρέθηκε ο μετέπειτα ισχυρισμός από τους  hucksters ...

"Έχει βρεθεί μια επιχείρηση στην Γκάνα και έχει αλλάξει την ταυτότητά της."   Αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη: του στυλ τού Nana.

Εάν ο Νάνα ήταν ένας punk, με μια επίσημη εκπαίδευση στην Αμερική, πώς θα μπορούσε τα αγγλικά του να είναι τόσο ευαίσθητα με την Γκάνα, που κάποτε είχε καταληφθεί από τη Βρετανία και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν αναλόγως τα αγγλικά, TRUE ENGLISH που είναι ως κύρια γλώσσα; Κοιτάξτε την ιστοσελίδα «ένα συν ένα ιδιωτικό," στη σελίδα του στο Facebook και στη συνέχεια, διαβάστε το άρθρο του Nana από την Γκάνα.
Ταιριάζουν απόλυτα Είναι προφανές ότι αυτός είναι ο ίδιος ''άνθρωπος'', που δημιούργησε το όλο θέμα.

Και δεδομένου ότι αυτές οι περιοχές είναι σε απευθείας σύνδεση. Από τον Ιούλιο του 2013, πριν από το ξέσπασμα της επιδημίας Έμπολα ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ είχαν μιλήσει γι 'αυτό.

πηγη
το είδαμε ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.