9 Ιουνίου 2024

Τους ανησυχεί η ΑΠΟΧΗ αλλά όχι η ΟΡΓΗ;

Πάλι τα ίδια θα ανοίξουν τα τηλεοπτικά πηγαδάκια ή τα πηγάδια της ανάλυσης και μπορεί να πουν: 
- φταίει ο καύσωνας;
- φταίει το δέλεαρ της δροσερής θάλασσας; 
- φταίει η αδιαφορία του νεοέλληνα να ασκήσει το καθήκον του απέναντι στην Δημοκρατία στην οποία όπως μας συνήθισαν να λένε δεν υπάρχουν αδιέξοδα; 
- φταίει τελικά ο Έλληνας και η Ελληνίδα που δεν βλέπει το συμφέρον του μέσα στην ΕΕ;
 
Μπορεί ουδείς εκ των ιθυνόντων να μην αναλάβει τας ευθύνας του; 
Πως ξεκινήσαμε πριν 12 χρόνια και πως μας κατάντησαν με τα μνημόνια, τις πανδημίες, τα μπλοκαρίσματα στο μετά.
 
Τόσα χρόνια πολλοί από το πολιτικό δυναμικό χαρακτήριζαν τους εαυτούς τους πρώτα Ευρωπαίους και μετά Έλληνες και είδαμε και ακούσαμε τόσα πολλά.
Η Ευρώπη των Λαών και τόσα άλλα που "σιχαθήκαμε" να ακούμε, ενώ κανονικά η Ευρώπη για την πολιτισμική Ελλάδα είναι θυγατέρα και αγαπητή κόρη γιατί την προικίσαμε με πολλά, αλλά η κόρη δεν φταίει, την στιγμή που οι γαμπροί της ξεπούλησαν την προίκα της;
τους ανησυχεί η ΑΠΟΧΗ αλλά όχι η ΟΡΓΗ; 
τι θα κάνουν για την ΟΡΓΗ και τα αδιέξοδα της καθημερινής επιβίωσης;
τι πρόκειται να φορτώσει ακόμα την καθημερινότητα μας πέραν των όσων μας ετοίμασαν ή μας ετοιμάζουν οι Βρυξέλλες πέραν των συνεπειών ενός μεγάλου πολέμου που ετοιμάζεται να αιματοκυλίσει τας Ευρώπας;
 
Εδώ τίποτε δεν τους νοιάζει, θα σκεπάσουν την αποχή, θα την μετατρέψουν σε καύσωνα και θα πάνε στα επόμενα με σκοπό να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.
Όμως θα τους ακολουθεί ένας αδιόρατος φόβος γιατί τόση αποχή;
Υπάρχει και ένα τελευταίο προς ανάλυση ...
Ολα τα κόμματα καλούσαν τον λαό να ψηφίσει για να εκδικηθεί την ΝΔ...τίποτε από αυτό δεν έγινε.
Ακόμη και αυτό σημαίνει πολλά ..τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους. 
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.