8 Ιουνίου 2024

Κοροϊδεύοντας τους στρατιωτικούς από τη Σχολή!

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….. 
 
Για μια ακόμη χρονιά και παρά τις εξαγγελίες της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ σε συνδυασμό βέβαια με την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και την ΑΦΩΝΙΑ του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και των Αρχηγών ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ συντηρoύνται οι κατάφωρες αδικίες εις βάρος των σπουδαστών –τριών των ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ:
 
1. Ειδικότερα, δεν έχει αναληφθεί ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ για να αντιμετωπιστεί η κατάφωρη αδικία εις βάρος αυτών των παιδιών, των αυριανών στελεχών των ΕΔ που χωρίς ντροπή η πολιτική αλλά και η στρατιωτική ηγεσία αρέσκεται να αποκαλεί ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΙΣΧΥΟΣ (τείνει να καθιερωθεί ως ανέκδοτο πλέον…), που λαμβάνουν 3 ως 4 φορές μικρότερη αποζημίωση σε σύγκριση με τους σπουδαστές των σχολών της ΕΛ.ΑΣ και του ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ. 
 
2. Δεν έχει γίνει ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ για χορήγηση φοιτητικής ταυτότητας (πάσο) στα παιδιά αυτά, παρά το γεγονός ότι εισάγονται μέσω Πανελληνίων, με αποτέλεσμα να μην έχουν καμία πρόσβαση σε εκπτώσεις και προνόμια, όπως οι λοιποί φοιτητές. ΚΟΣΤΟΣ ΜΗΔΕΝ, ούτε αυτό. Η μόνη πρεμούρα της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ, είναι να παραχωρήσει οικήματα στους δασκάλους – καθηγητές και πρόσβαση σε Λέσχες και Πρατήρια, χωρίς καμία ανταποδοτικότητα από το Υπουργείο Παιδείας. 
 
3. Επιπλέον και όσον αφορά τη Σχολή Ευελπίδων, στην έδρα της οποίας σε λίγες ημέρες θα παραστεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Υπουργοί, Βουλευτές και σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία, οι νέοι Ανθυπολοχαγοί θα κληθούν ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ (περιλαμβανομένης αυτής που θα φορούν στην τελετή ονομασίας και επίδοσης του ξίφους). 
 
Αλήθεια στο ΓΕΣ δεν υπάρχουν 80.000 Ευρώ περίπου για να καλυφθεί το κόστος; 
 
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ (που και τα 2 παιδιά του έχουν αποφοιτήσει από την ΣΣΕ) και ο Αρχηγός ΓΕΣ που έχουν διατελέσει και Διοικητές της Σχολής δεν έχουν ακούσει ποτέ τίποτα ή θεωρούν το ποσό ευτελές; Μήπως νομίζουν ότι ο νέος Ανθυπολοχαγός με καθαρό μισθό 940 Ευρώ μπορεί να πληρώσει παραπάνω από το μισό του μισθού του για τις στολές; 
 
Για μια ακόμη φορά, εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι περισσεύει η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του συνόλου της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ για τα παιδιά αυτά και απουσιάζει παντελώς η ΝΤΡΟΠΗ. 
 
Υ.Γ 1: Το κόστος για τις στολές των νέων Ανθυπολοχαγών είναι ίσο περίπου με το κόστος της περίφραξης του κτιρίου της ΔΕΠ, που δεν ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ, και σαφώς ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΙΛΗΣ ΙΠΠΙΚΟΥ, αλλά και το κόστος της πτήσης 5 Ελικοπτέρων στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Κέρκυρα, χώρο καταγωγής του κ. Δένδια; Να μην πούμε και για το ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ… 
 
Υ.Γ 2: Κύριε Αρχηγέ του ΓΕΣ, ναι η κλιματική αλλαγή είναι όντως παρούσα, λύστε όμως κανένα πρόβλημα καθημερινότητας για ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ, και αφήστε τις θεωρίες…
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.