1 Ιουνίου 2024

ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ

Γράφει ο Δαναός
 
 
Μια διαφήμιση που έτυχε να δω για τον γόρδιο δεσμό των τιμολογίων στο ρεύμα σε ένα ασανσέρ και γέλασα, μου έφερε τον τίτλο της σημερινής μας κουβέντας στην παρέα μας.
 
Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας έχουμε τύχει να βρεθούμε σε φιλικές παρέες σε συγκεντρώσεις γνωστών, σε μαζεμένους που προσπαθούν να συνεννοηθούν.
Ή μιλάει ένας ακατάπαυστα, ή μιλάνε δύο μαζί, ή μιλάνε όλοι μαζί και παίρνεις τα νεύρα σου τα χάπια σου και ένα ταξί να φύγεις!!
 
Βέβαια αυτό πλέον έχει αρχίσει να γίνεται ιστορικής σημασίας, διότι όλοι όσοι όπου και να παρευρίσκονται κάνουν ψυχοθεραπεία με το κινητό τους και ούτε δίνουν ματιά στον αγορεύοντα!!
 
Άν όμως κάποιος αρχίσει και ουρλιάζει από αγανάκτηση, σταματούν οι υπόλοιποι κοιτάζοντας τον με λύπη ,.....μέσα τους λένε κρίμα τρελάθηκε και ξανασκύβουν στο γυαλάκι τους.
 
Μια τέτοια αναγκαστική παρέα είναι και η βουλή των κρατών.
Όταν υπάρχει ψήφιση νομοσχεδίου μεγάλου ενδιαφέροντος και έχει δοθεί εντολή η παρέα μεγαλώνει.... όλοι διαβάζουν στα θρανία τους τον νόμο επάνω και στα γόνατα έχουν το κινητό τους που ίσως βγάζει το alert πρόσεχε τι θα ψηφίσεις ....!!!!!!!!!!
 
Όταν δεν υπάρχει πίεση ψηφίσματος τότε υπάρχουν βουλευτικές ομιλίες ομολογουμένως σε πολύ ήρεμο περιβάλλον, όλων των υποχρεωμένων να δείξουν πρόσωπο και ενδιαφέρον για τον λαό.
 
Το ακροατήριο των κενών καθισμάτων είναι πολιτισμένο και βουβό, σε κάποια σκόρπια έδρανα ακούγονται περίεργοι χαμηλοί θόρυβοι σαν γουργουρητά και αναστεναγμοί ίσως γιατί το κεφάλι γέρνει, για πιο πολύ προσοχή και υπάρχει δυσκολία αναπνοής.
 
Υποθετικά όλα αυτά, δεν νομίζω κάποιος να τα πάρει σοβαρά;;;
Όλα γίνονται καθώς πρέπει... όλοι είναι ευχαριστημένοι που έκαναν το καθήκον τους έστω και από την κούραση του βραδινού τους ύπνου, που αναγκάστηκαν να ξυπνήσουν για να παρευρεθούν πρωινιάτικα κατάκοποι και νυσταγμένοι.... πάλι για την δικαιολόγηση του πενιχρού μισθού τους. 
 
ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΝΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
 
Τότε υπάρχει ο μαζικός αναστεναγμός που τελείωσε το βασανιστήριο των δίκαιων αποφάσεων και το μπαράκι της όποιας βουλής γεμίζει χαρούμενους σωτήρες των λαών, για να ανταλλάξουν γνώμες εντυπώσεις, αλλά για σκέψεις, δεν πιστεύω λόγω κούρασης.
 
Γενικά όλα καλά, όλα ανθηρά, η ζωή συνεχίζεται για τους λίγους όπως θέλουν και για τους υπόλοιπους όπως τους λένε.
Αυτά φιλαράκια 
 
ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΒΡΕΘΉΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.
ΕΞΆΛΛΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ!!!
 



Share

13 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΞΑ ....ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΣ!

ΟΠΟΤΕ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ....
ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ Κ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ....ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΖΑΝΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ........ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ζουμε στον 21ο αιωνα, τον αιωνα του παραλογου! Με ιδια πραγματα και καταστασεις, αλλοι γελανε και αλλοι κλαινε! Ο καθενας ζει για τον εαυτον του...Spy.Spy

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 01 Ιουνίου, 2024 19:28

........Ζουμε στον 21ο αιωνα, τον αιωνα του παραλογου!....
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ Κ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ .
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ SPYSPY ΦΙΛΕ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ... ΔΙΑΛΟΓΙΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ... ΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛ. ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΛΥΣΣΟΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ... ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ...
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ... ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ .. ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΜΑΣ ... ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ... ΔΙΟΤΙ ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ .... ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ..
ΜΑΡΙΑ Ρ.

periklis είπε...

Δεν βλέπω διαφημίσεις Γιώργη,
γιτί το 99% είναι ηλίθιες και απευθύνονται σε σανοφάγους ...
Ωραίο το άρθρο σου σου και σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να γελάσω,
πιό πολύ θλίψη αισθάνθηκα για την κατάντια μας, και ο λόγος είναι ότι εμείς
φταίμε για όλα. Εμείς βάλαμε στις θέσεις αυτούς τους κηφήνες, οι οποίοι τρώνε
τους κόπους μας και υπονομεύουν το μέλλον των παιδιών μας ...

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 01 Ιουνίου, 2024 19:53

ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.
ΠΙΟ ΠΟΛΥ , ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΙΔΙΑΜΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ periklis
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Κ ΑΔΕΡΦΕ
ΑΝ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕΣ Κ ΑΥΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.
ΟΜΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΙΡΑ Κ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΛΙΓΕΣ ΧΑΡΑΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ....ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ !!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΣΟ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ .

Ανώνυμος είπε...

Η όλη εικόνα που περιγράφετε αποτελεί την αποθέωση της υποκρισίας!!!
Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το ΘΕΑΤΡΟ ανακαλύφθηκε σε αυτήν την χώρα!!!
Δημοσθένης ο Μακεδών

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 01 Ιουνίου, 2024 21:10
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ...ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ Κ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΌΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ .
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

πετρος είπε...

Κουραστηκαν τα παιδια και είπαν να παρουν εναν υπνάκο
Χρρρρ βββββς
Καλημέρα Δαναέ!

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ πετρος
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΕΤΡΟ ...ΜΕΡΟΔΟΥΛΙ ΜΕΡΟΦΑΪ ....ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΓΕΝΙΚΩΣ !!
ΣΚΛΗΡΗ Η ΒΙΟΠΑΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΒΟΛΕΨΙΑΣ ..!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΑΝΑΗΡΘΕΣ.

ΑΝΝΑ ΠΑΟΚ είπε...

Μια πετσέτα κάποιος ρε παιδιά να σκουπίσουν τον ιδρώτα τους......😅 Μόνο για γέλια και λύπηση είναι οι τυπάδες. Ζωή μηδέν. Γελάνε και οι πέτρες μαζί τους. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Καλημέρα Δαναέ μου!

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΝΑ ΠΑΟΚ
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ !
ΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ Κ ΛΕΜΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΓΩΝΑΝΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.